2012 Ekim Anneleri

Yaaa arkadaşlar sizden ricam lütfen yemek isimleri yazmayın. benim en sevdiğim ve hamileliğimin başından beri aşerdiğim tek yemek var. o da kiraz yaprağı köftesidir. öyle canım çektiki... yeme imkanım hiç yok. şuan sanki kokusu burnumda. lütfen ve lütfen rica ediyorum. yurtdışında yaşıyanlarıda düşünerek yemek isimleri paylaşmayın. yöre yemekleri yedik,acı yedik,ekşi yedik falan diyin.. valla kötü oldum simdi ben

14112006 ben boyle uygun gordum bu yasimda ne giyecegime ben karar verebilirim desene sen neden sessiz kaliyosun ki canim hic normal degil sana bu tarz seyler soylemeye cesaret edebilmesi

cnm tatsızlık yaşamak istemiyorum ne dese yutuyorum eşimle kötü olmak istemiyorum doğum önü tatsızlaşmak istemiyorum canımın sıkıldığıyla kalıyorum işte böyle bu kadar sert konuşamazdı normalde kayınpederim evde olsaydı o konuşturmaz izin vermez yine söylerdide daha ılımlı dille azarlar gibi değil

canim yine iyisin sesini cikarmiyosun ama nereye kadar cikarmayacaksin!!benim kayinvalidemde evdekileri yoneten bir tip karismaya bayilir,esimde isine karisilmasina nefret eder.bir ona karisamiyor zaten.biz genel olarak iyi anlasiyoruz cunku bende senin yaptigin gibi pek ses cikarmiyorumama benim esim beni korudugu icin bana bir laf atsa haksiz olarak goruyosa hemen cevap verir.kaynanam kendi kaynansindan dertleniyodu birgun kocam benim arkamda olmadi falan diye,biz bisey desek bizim oglan soyletmez dedi,esim hemen soyletmeme tabi ben karimi sizemi ezdirecem ayaginizi denk alin dedi:)esim bana hep diyor sen bisey deme ben soylenecek seyi soylerim diyo sen hakli oldugun surece bende arada kotu olmuyorum birda uzagiz allahtan.senin esinin san destek olmasi lazim hakli oldugun surece yaninda olmali seni savunmali!

canım dün yazılanlar silinmiş sanırım ben de bulamadım... umarım mesajımı almışsındır.. burdan da yazayım bugün kurs ertelendi haftaya anlatılacakmış az önce arayıp haber verdiler...
belki haftaya katılmak istersin canım...... görüşmek dileğiyle...

eminim güzeldir
zaten güzellik göreceli bi kavramdır
kaynanana pes doğrusu kullandığı tabire bak
bence sen kafana göre takıl ki laflarının boşa gittiğini görüp bi daha kendini yorup laf söylemesin sana
ama sana şunuı da söylim kaynananın sana böyle davranmasının tek sesebi eşindir
orda annesine cevap versydi bi daha ağzını açamazdı

canim okudukca cildirasim geliyo ya bu ne boyle o ne karisir senin giydigine cuval giyer cikarim istersem onane.benimkide baze biyere gitcekse bakiyo ne giycem diye bende bunu giycem diyorum kesin bir c=sekilde bazen yorum yapiyo bakiyo takmiyorum bisey demiyo ama boyle seni elestirerek kucumseyerek Allah kolaylik versin insan annesi bukadar karissa dayanmaz..

evet öyle olmalı ama olmuyo cnm ilk başlarda annesine uyup laf sööylerdi şimdi söylemiyo belkide buna sinir oluyo bilemicem bir hikaye okumuştum nette çok hoşuma gitmişti bulursam paylaşayım sizlede kendisi yapınca sorun yok ama kendi kızına yapılsa kıyamet kopar biz aynı şehirdeyiz sık sık gidip geliriz ve hep ben derim eşime gidelim diye bi süre gtmesek surat yapar laf çarptırır sanki ben götürmüyomuşum gibi bende söylerim diyorum oğluna hergün gelmiyo yorgunum diyo diye bilsin kimin gitmek istemediğini ama bende gidelim demicem artık bahanemde hamileliğim rahat edemiyorum oturup kalkamıyorum hoş bahanemi kabulde etmez ya oruç tutmamama bile laf etti teyzen bile 9.ayın içinde tutuyo namazınıda kılıyo sen neden tutmuyosun diye bende dedim akşama kadar dışardayım çalışıyorum sıcak fenalık geçirip bayılıp bozmaktansa hiç tutmuyorum dedim yani buna bile karıştı

eşimlede oturup konuşcam hatta bikaç içimde kalanıda sölücem annesinin bana dediği ama zannetmiyorum anne ne karışıyosun sen onun giydiği güzel diceğini çünkü çocukları evli olmasına rağmen hala üzerlerinde hakimiyetini koruyo

bu msj bana mıydı
tam olarak annlamadım canım msjını almadım

bundan sonra bende takmıcam cnm hatta ara ara bişiler söylücem akşamdan beri kendimi yedim bitirdim resmen sinirden o ise içini döktü rahatladı

canım kusura bakma yöresel diye pek çok kimse bilmez diye yazdık memleket neresi?
tekrar kusura bakma canım keşke yapabileceğim bişey olsa ...

kızlar bi okuyun hikayeyi
ANNE VE KAYNANA GÖZÜYLE
Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar.Hal hatır sormuşlar.Sıra çocuklarına gelmiş.“Senin oğlan nasıl,evlendi mi?” diye sormuş biri,“Evlendi” demiş öteki,“evlendi ama ah,sorma,öyle bir gelin çıktı ki,felâket!..

Sabahtan akşama çalışıyor,evde doğru dürüst yemek pişmiyor,yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor.Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor.Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok…”

“Vah vah” demiş arkadaşı, “peki kızın nasıl, o da evlendi mi?”… “O da evlendi” demiş arkadaşı, “ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor.

Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, çok

bu msj bana mıydı
tam olarak annlamadım canım msjını almadım

pardon tatlım ya camoka yazmısım coyote olacaktı :))
bugün benimle acıbademdeki kursa katılacaktı fakat ertelenmiş haftaya... onu haber verecektim özelden mesajına yanıt verdim ama yazdığım mesajı göremıyorum ulaşmadıysa burdan duyuracaktım :))

öğrenemedim hala tam kullanmayı yaaa :))

herkese merhaba kızlar birşey soracağım şekeri yüksek olan arkadaşlar doktorunuz dahiliyeye yönlendirdimi dahiliye drda size şeker ölçüm cihazı verdimi acaba

canımm genelde bizim oranın insanı bilir o yemeği diye rahat yazdım kıyamam çok üzüldüm şimdi. ama zaten kiraz yaprakları kartlaşmış hiç hoş değildi tadı zamanı geçmişti dedim ya yerken ağzımda büyüdü lokmalar diye... sen nerden biliosun :)) tr.de bile nadirdir o yemeği bilen. avrupaya yayılmış yemeğimiz

Ben hiç aşermiyorum kızlar nasıl hamileyim yaa:44:
sadece avuz olsa yerdim cnm istiyo ama oda ha diince bulunmayacak bişi...yapcak bişi yok

Ben hiç aşermiyorum kızlar nasıl hamileyim yaa:44:
sadece avuz olsa yerdim cnm istiyo ama oda ha diince bulunmayacak bişi...yapcak bişi yok

ah canim sorma aynen oyle benim gorumcem yeni nisanandi bana dugun sirasinda bana yapmadigi kendini uste cikardigi herseyi kizinin kaynansindan bekliyo neler neler o anlattikca esimin cildirasi geliyo ya sen ne yaptin ki bize diye kadincagizda gorumceme elinden gelen herseyi yapti bizimkilerin durumu iyyiken yarisini goremedik.bizimkiler almanyada biz ingilteredeyiz Allhatan uzagiz senende birkackez gorusuyoruz uzun kairak o zaman bile yeiyo.benim esimde pek gitmek istemiyo uzun kalamk istemiyo cok aramak istemiyo vallahi hep benim zorumla arar telefonda gorusuruz ama iste anlayana bosver diycem ama verilmiyo ama kendini ezdirme yerine gore konus sen hic konusmadigin icin o hakki kendinde buluyor.kirmadan kaba olmadan soyle zamanla susacaktir ins

anladım canım
bu arada kursta öğrendiklerinizi bizimle paylaşmaya devam edin sayenizde biz de bilgileniriz :)

Cnm benm kayınvalidem yanımda açıkca söyledi annenin babanın yerini kimse tutmaz evlat gibide kmse sevilmez diye yani seni asla evladım gbi sevmem demek istedi eşimede eş bulnur anne bulunmaz dedi doğrudur aynısı bnm içinde geçerli eş bulunur anne baba bulunmaz ama bunu benm yanımda üstüne basa basa söyledi ben eşimden yardım istesem aaa çok yorgun ondan iişmi istenir ama damadı her işi yapar evde aferin ona yapsın yapsın der el kızı el oğlu farkı hep olur yani dediğin gibi nişan alışverişimde bana etmediğini etti aman üzmeyelim birbirmizi pahalıya gtmeyelim diye söylendi durdu beğendiğim şey pahalıysa burun kıvırdı biz oğluna herşeyin en iyisini aldık ben hep en ucuza gttim şubat ayında nişanlandım elbisemi aldı üstüne ceket bakıyorum onu evden uydur dedi kayınpederimde olmaz öle şey deyip götürdü kaban aldık benden sonra kızı nişanlandı bana neyi çok gördülerse karşı tarafta aynısını kızna yaptı görümcemin üzülmesine üzüldüm fakat kayınvalideme sevindim bu dünya etme bulma dünyası edersen bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…