2012 Ekim Anneleri

bende çok araştırdım dalan roxy dedi tecrübeli annişler. yumuşatıcıda kullanmamak gerekirmiş.

Ayy bu yemek işi bana dert olmaya başladı. Artık işyerinde yemek çıkmıyor. Dışarıdan yemek söyleyemiyorum, bu kadar insan oruçluyken. Öyle sıcağında dışarı çıkıp yemek yedim ama öldüm resmen. Zaten bugün yürüdükçe göbeğim ağrıyor. En iyisi evden bi'şeyler getirmek yemek için ama akşama zor yemek yapıyorum, birde buraya nasıl getireyim. Off.. artık çalışmak istemiyorum. Kıyefetlerim üzerime yapıştı resmen. Evde olup, duş almayı nasıl isterdim anlatamam.

Kayınvalideleriniz hakkında yazdıklarınızı şaşkınlıkla okuyorum, o kadar ki yorum dahi yapamıyorum. Bende iznimi k.validemin yanında geçireceğim, kendime baktırıp naz yapmayı düşünüyorum. Ama şu durumda bu kadar iyi bir k. valideyi öpüp başımamı koysam ne yapsam, bilemedim:)

Bebek kıyefetlerini ne ile yıkayacağıma karar veremedim, pekte araştırdım sayılmaz. Toz olmasın Dalin sıvı deterjan olsun diyordum ama, sanırım genelde toz kullanacaksınız.

Bu arada bende hiç aşermiyorum yaa.. Çok şanslı kocalarımız var. Aşermekten gece uyuyamıyorlarmış, nasıl oluyor merak ediyorum açıkcası ama bizim o dönemlerimiz geçti herhalde artık. İlk aylarda daha çok olan bi'şey diye biliyorum.

Günde kaç kere çişe gidiyorum artık sayamıyorum.:44: İçtiğim su içerde kalmıyor iki dakka. Rahimler büyüyünce mesaneye baskı yapmaya başladı belli ki. Sizde durumlar nasıl?
aynı canım bende senin gibiyim...
canım bende malatyalım ve malatyadayım hemşeriyiz desene çok etkilendim ya köftelerimizi çok özlemişsindir şimdi sen canım benim kıyamam ben sana
iki değil 3 malatyalı canım bende malatyalıyım...

bende çok araştırdım dalan roxy dedi tecrübeli annişler. yumuşatıcıda kullanmamak gerekirmiş.

kızlar bende 10 aydır roxsy dalan kullnıyorum bide içine çamasır sodası koyuyorum 2 yemek kaşığı koyuyorum toz sabunu 1 yemek kasıgıda çamasır sodası yumusacık oluyor ve köpürmeden yıkanıyorrr tavsiye ederim

bende bayramdan sonra düşünüyorum bebeğimin 0-3 hatta 3-6 aylık kıyafetlerini herşeyini yıkamayı geç mi oluyor ya acaba istiyorum mis gibi yakınvakitte hazır olsun =)

işe yemek getirmek ne mümkün keşke becerebilsek te kendimizi taşısak rahat rahat. bende çok istiyorum evden getirebilmek ama sabah canımı zor atıyorum işe evet artık yemek deyince midem ekşiyor benim zaten topu toplam 5 kilo aldım, bunada az diye içerliyorum.

bende bayramdan sonra düşünüyorum bebeğimin 0-3 hatta 3-6 aylık kıyafetlerini herşeyini yıkamayı geç mi oluyor ya acaba istiyorum mis gibi yakınvakitte hazır olsun =)

çamaşır sodası derken toz olanlarındanmı peki ben yün yıkamada kullanıyorum acaba ondanmı???

Canim Koredesin sanirim:) Bende Dubai de yasiyorum:) Vejeteryan oldugum icin benim aserdigimde yosun corbasi oluyor. Yalniz da olsak bu guzel gunlerimizin tadini cikarmaya calisalim Buarada bildigin guzel yemek tariflerini paylasirsanda cok sevinirim. Bimbap gibi

hmm o zaman ondan alayım bende
bu ara yıkamayı düşünüyorum zaten beşiğimiz doğumdan sonra gelicek şimdiden yıkar bohçalarım
komidini gelince de yerleştiririm artık

anaaammmm sen de mi malatyalısın hemşolar çoğalıyo
bizde kimse bilmez diye açık açık yazıyoz kiraz yaprağı falan diye
gerçekten tr de bile bu yemeği bilen çok az bi tek bizimkiler bilir diyorum ben
çünkü söyleyince herkese garip geliyo

Sabah yataktan kalkmak ne zor değil mi? Hele şimdi eşime sahur hazırlamaya kalkıyorum, uykum bölünüyor. Resmen yataktan sıyrılarak kalkıyorum.
Bebeğinin kilosu iyi ise dert etme hiç. Ben en son 5.5 kilo almıştım. H.sonu gidince doktora bakacağım artık ne kadar almışım. Eşimle bir güzel sahurda yiyorum, sanki oruç tutacakmışım gibi. Ama yemek görmek bende istemiyorum, salçalı yemekler, çorbalar bu sıcakta hiç çekilmiyor. Ama peynir ekmekte bir yere kadar. İnsan ne yiyeceğini şaşırıyor.

bende doğum iznimde yıkayacağım kısmetse hoş dayanamıyorum bi an evvel yıkamak geliyor içimden ama yıkayıp hazır eden çok kişi var topiğimizde...

Çok beğendim

Bu tür hikayeler bizlere de örnek olmalı, bizler de anne, kayınvalide adaylarıyız

evet ya bende malatyalı yok diye biliyordum ya kiraz yaprağı hariç ayva yaprağı,fasulye yaprağındada yapıyoruz biz sağolsun kaynanam kaç kere yaptı yedim sen malatyadamısın??

canım marketlerde satılıyo ya akpa soda yazıyo pakete baktımmm

tamam saol canım henüz bebek kıyafetlerimi hazırladım yani yıkamadım bir kaç eksiğimiz var onlarıda tamamlayayım sonra toplu yıkayacağım.aslında ikinci çocuğum olacak ama sen daha yenisin sana sorayım ben 6 yıl önce anne oldum unuttum gibi..bebeğe hastane çıkışı çıtçıtlı tulum kaç tane olması gerekiyor yada hangileri daha kullanışlı oluyor..

evet ya bende malatyalı yok diye biliyordum ya kiraz yaprağı hariç ayva yaprağı,fasulye yaprağındada yapıyoruz biz sağolsun kaynanam kaç kere yaptı yedim sen malatyadamısın??

aynen canım biz de o şekilde yapıyoruz
yok canım ben malatyada değilim ama yeni geldim ordan tatile gittim urfadayım malesef
sen nerdesin ? bu arada diğer bi malatyalı semmy44

hemde çok zor işe gelmek için kalktığımı bilmek daha bi zorlaştırıyor :)) bende gece 3 te sahur için kalkıyorum kıyamıyorum kocişe bende atıştırıyorum biraz biraz en son 27.haftamda gittim kızım 975 gr. normal dedi. ıyy allahım günah yazma salçalı kelimesini duymak bile midemin ekşimesine sebep...

aynen canım biz de o şekilde yapıyoruz
yok canım ben malatyada değilim ama yeni geldim ordan tatile gittim urfadayım malesef
sen nerdesin ? bu arada diğer bi malatyalı semmy44

ben doğdum doğalı malatyadayım canım malatyalıylada evliyim koyu bir malatyalıyım yaniama çok seviyorum ben çok güzel bir şehir.eşinmi urfalı canım senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…