ben doğdum doğalı malatyadayım canım malatyalıylada evliyim koyu bir malatyalıyım yaniama çok seviyorum ben çok güzel bir şehir.eşinmi urfalı canım senin.
evet ya bende malatyalı yok diye biliyordum ya kiraz yaprağı hariç ayva yaprağı,fasulye yaprağındada yapıyoruz biz sağolsun kaynanam kaç kere yaptı yedim sen malatyadamısın??
ohhh ne güzelll,iki gün oldu geleli malatyadan tatil nası bitti anlamadım
memleketimin herşeyi çok güzel havası suyu insanı
yok eşim karadenizli biz doğu görevi dolayısıyla burdayız canım
son 1 yılımız kaldı şafak sayıyoruz
Merhaba arkadaşlar yazılarınızı bayadır takip etmekteyim... Sizlere bir sorum olacak...Renkli ultrasona gittiğimde doktor bana plesantamın yaşlandığını söyledi. Kendi doktoruma sordum nedemektir diye benim bulunduğum aylar için erken bir durum ileride sorun olabilirmiş... Şuan aşırı yaşlanmadığını, bebeğin büyümesinin iyi olduğunu,ileride daha fazla yaşlanırsa sezeryan yapmak durumunda kalabileceğini söyledi..Hayırlısı olsun diyorum...Aranızda böyle dir durum yaşayan var mı?
cnm doğum iznin ne zaman peki?
evet fasülyeden ve ayvadanda yapılıyor afiyet olsun bebişe yarasın...
kiraz yaprağı bahanesiyle tanıştıktaa yurtdışında yaşıyan hemşerimizlede...
Sabah yataktan kalkmak ne zor değil mi? Hele şimdi eşime sahur hazırlamaya kalkıyorum, uykum bölünüyor. Resmen yataktan sıyrılarak kalkıyorum.
Bebeğinin kilosu iyi ise dert etme hiç. Ben en son 5.5 kilo almıştım. H.sonu gidince doktora bakacağım artık ne kadar almışım. Eşimle bir güzel sahurda yiyorum, sanki oruç tutacakmışım gibi. Ama yemek görmek bende istemiyorum, salçalı yemekler, çorbalar bu sıcakta hiç çekilmiyor. Ama peynir ekmekte bir yere kadar. İnsan ne yiyeceğini şaşırıyor.
Ayy bu yemek işi bana dert olmaya başladı. Artık işyerinde yemek çıkmıyor. Dışarıdan yemek söyleyemiyorum, bu kadar insan oruçluyken. Öyle sıcağında dışarı çıkıp yemek yedim ama öldüm resmen. Zaten bugün yürüdükçe göbeğim ağrıyor. En iyisi evden bi'şeyler getirmek yemek için ama akşama zor yemek yapıyorum, birde buraya nasıl getireyim. Off.. artık çalışmak istemiyorum. Kıyefetlerim üzerime yapıştı resmen. Evde olup, duş almayı nasıl isterdim anlatamam.
Kayınvalideleriniz hakkında yazdıklarınızı şaşkınlıkla okuyorum, o kadar ki yorum dahi yapamıyorum. Bende iznimi k.validemin yanında geçireceğim, kendime baktırıp naz yapmayı düşünüyorum. Ama şu durumda bu kadar iyi bir k. valideyi öpüp başımamı koysam ne yapsam, bilemedim:)
Bebek kıyefetlerini ne ile yıkayacağıma karar veremedim, pekte araştırdım sayılmaz. Toz olmasın Dalin sıvı deterjan olsun diyordum ama, sanırım genelde toz kullanacaksınız.
Bu arada bende hiç aşermiyorum yaa.. Çok şanslı kocalarımız var. Aşermekten gece uyuyamıyorlarmış, nasıl oluyor merak ediyorum açıkcası ama bizim o dönemlerimiz geçti herhalde artık. İlk aylarda daha çok olan bi'şey diye biliyorum.
ay içimde bir sevinç var bugün annemleri en son ayın 15inde görmüştüm ilk kez bu kadar ayrı kaldım çok özledim onlarıı bu akşam beraberiz kavuşuyoruz sabırsızlanıyorumm :)) babam kaç gündür beni sayıklıyomuş anneme gelmedi bugünde gelmedi diye siteme sevgisini pek belli etmez benim babam 2 akşamdırda diyomuş hadi gidelim çocuklara annemde yogun olduğundan yok diyomuş iyice deliye dönmüşhayatta en önemli varlıklarımız eşimiz içimizdeki yavrumuz ve ailelerimiz Allah başımızdan eksik etmesin kızlar onlarsız bi hayat düşünemiyorum been
Hahah aynen ya cok guldum:)))ne sıcağa ne insanlara sabrım kalmadı nasıl geççek şu 1 ay işte bilmembirilerinin konuşması bile beni sinirlendiriyor
çok sıkıldım ben ya
Merhaba arkadaşlar yazılarınızı bayadır takip etmekteyim... Sizlere bir sorum olacak...Renkli ultrasona gittiğimde doktor bana plesantamın yaşlandığını söyledi. Kendi doktoruma sordum nedemektir diye benim bulunduğum aylar için erken bir durum ileride sorun olabilirmiş... Şuan aşırı yaşlanmadığını, bebeğin büyümesinin iyi olduğunu,ileride daha fazla yaşlanırsa sezeryan yapmak durumunda kalabileceğini söyledi..Hayırlısı olsun diyorum...Aranızda böyle dir durum yaşayan var mı?
Simdi bu biberon ve emziklerimi de dezenfekte ediyorum o isimde bitsin
Aventin emzikleri ne guzel cikti icinde kapagi var nuk un aldigim emzikleri oyle degil ekstradan emzik kutusu aldim o da bir tane bir tane daha lazim 6 lira para nuk un mickey mouse lu ikili emzigi 25 lira daha pahaliya geldi bana aventler 24 lira ama amerikadan aldi esim 6 dolara saka gibi dimi amma fiyat farki var yuhhh yani
kızlar bu arada dalinin bebek şampuanını çevremde kimse önermiyor o yüzden almıcam..
Jhonsons baby çok güzelmiş ondan alıcam bende
Simdi bu biberon ve emziklerimi de dezenfekte ediyorum o isimde bitsin
Aventin emzikleri ne guzel cikti icinde kapagi var nuk un aldigim emzikleri oyle degil ekstradan emzik kutusu aldim o da bir tane bir tane daha lazim 6 lira para nuk un mickey mouse lu ikili emzigi 25 lira daha pahaliya geldi bana aventler 24 lira ama amerikadan aldi esim 6 dolara saka gibi dimi amma fiyat farki var yuhhh yani
kızlar bu arada dalinin bebek şampuanını çevremde kimse önermiyor o yüzden almıcam..
Jhonsons baby çok güzelmiş ondan alıcam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?