2012 Ekim Anneleri

ben doğdum doğalı malatyadayım canım malatyalıylada evliyim koyu bir malatyalıyım yaniama çok seviyorum ben çok güzel bir şehir.eşinmi urfalı canım senin.

ohhh ne güzelll,iki gün oldu geleli malatyadan tatil nası bitti anlamadım
memleketimin herşeyi çok güzel havası suyu insanı
yok eşim karadenizli biz doğu görevi dolayısıyla burdayız canım
son 1 yılımız kaldı şafak sayıyoruz

Merhaba arkadaşlar yazılarınızı bayadır takip etmekteyim... Sizlere bir sorum olacak...Renkli ultrasona gittiğimde doktor bana plesantamın yaşlandığını söyledi. Kendi doktoruma sordum nedemektir diye benim bulunduğum aylar için erken bir durum ileride sorun olabilirmiş... Şuan aşırı yaşlanmadığını, bebeğin büyümesinin iyi olduğunu,ileride daha fazla yaşlanırsa sezeryan yapmak durumunda kalabileceğini söyledi..Hayırlısı olsun diyorum...Aranızda böyle dir durum yaşayan var mı?

evet ya bende malatyalı yok diye biliyordum ya kiraz yaprağı hariç ayva yaprağı,fasulye yaprağındada yapıyoruz biz sağolsun kaynanam kaç kere yaptı yedim sen malatyadamısın??

evet fasülyeden ve ayvadanda yapılıyor afiyet olsun bebişe yarasın...
kiraz yaprağı bahanesiyle tanıştık taa yurtdışında yaşıyan hemşerimizlede...

aynende öyle canım benim kayısıları bol bol yeseydin bari şimdi herkes kayısı işleriyle uğraşıyor burada ama bizim bağ bahçe yok rahatız biraz hep bekarken derdim inş kayısıları olmayan biriyle evlenirimdiye çok şükür öyle oldu ananemlerin vardı çocukken az kayısı toplamadımmalatyaya tayin istemeyi düşünüyormusunuz sen çalışyomusun

ilk defa duydum
inşalah bi sorun yaşamadan bebişini alırsın kucağına

çorba, yemek hiçbirini canım çekmiyor benim ya ne yapasım ne yiyesim var

öğlen işte yiyorum ,akşam da hafif bişeyler atıştırıyorum gece de meyve

ay içimde bir sevinç var bugün annemleri en son ayın 15inde görmüştüm ilk kez bu kadar ayrı kaldım çok özledim onlarıı bu akşam beraberiz kavuşuyoruz sabırsızlanıyorumm :)) babam kaç gündür beni sayıklıyomuş anneme gelmedi bugünde gelmedi diye siteme sevgisini pek belli etmez benim babam 2 akşamdırda diyomuş hadi gidelim çocuklara annemde yogun olduğundan yok diyomuş iyice deliye dönmüş hayatta en önemli varlıklarımız eşimiz içimizdeki yavrumuz ve ailelerimiz Allah başımızdan eksik etmesin kızlar onlarsız bi hayat düşünemiyorum been

Simdi bu biberon ve emziklerimi de dezenfekte ediyorum o isimde bitsin
Aventin emzikleri ne guzel cikti icinde kapagi var nuk un aldigim emzikleri oyle degil ekstradan emzik kutusu aldim o da bir tane bir tane daha lazim 6 lira para nuk un mickey mouse lu ikili emzigi 25 lira daha pahaliya geldi bana aventler 24 lira ama amerikadan aldi esim 6 dolara saka gibi dimi amma fiyat farki var yuhhh yani

Simdi bu biberon ve emziklerimi de dezenfekte ediyorum o isimde bitsin
Aventin emzikleri ne guzel cikti icinde kapagi var nuk un aldigim emzikleri oyle degil ekstradan emzik kutusu aldim o da bir tane bir tane daha lazim 6 lira para nuk un mickey mouse lu ikili emzigi 25 lira daha pahaliya geldi bana aventler 24 lira ama amerikadan aldi esim 6 dolara saka gibi dimi amma fiyat farki var yuhhh yani

canım ben dalin sıvı deterjan aldım hipoalerjenik onu kullanacağım...ablamda kullanmıştı çok memnun kalmıştı

gözün aydın aynı şehirdesiniz değil mi? evet bende onlarsız bi hayat düşünemiyorum umduğum sıklıkta aramayıncada bi içerliyorum ki sorma bende en son p.tesi birlikteydim iftar yemeği için çağırdım aradan çıkardım ağırlaşınca hiç yapamam. hoş yemekleri yapan ben değildim o ayrı adı iftara çağırdım oldu tabii

kızlar bu arada dalinin bebek şampuanını çevremde kimse önermiyor o yüzden almıcam..
Jhonsons baby çok güzelmiş ondan alıcam bende

ne sıcağa ne insanlara sabrım kalmadı nasıl geççek şu 1 ay işte bilmem birilerinin konuşması bile beni sinirlendiriyor

çok sıkıldım ben ya
Hahah aynen ya cok guldum:)))

Bi Arkadasimda oldu,38 haftada plasenta yaslanip sagligini yitirdiginden bebegi besleyemeyecegi icin sezeryanla aliyorlar,ark kini aldilar bir sorun olmadi sukur,dr kontrollerinde karar vericektir zaten

kolay gelsin canım emzik kullanmak aslında sağlıklı değil ama ben kızımda kullandım çok fazla emdi zor bıraktırdım 5 yaşına kadar emdi.şimdi bu bebeğime alsammı almasammı diye kararsızım kızım tekrar başlar diye korkuyorum.geçen gün alışverişe çıktık emzik standına bakıyordum kızım sakın anne onlara bakmayacaksın eğer kardeşime emzik alırsın banada alacaksın dedi ve mağazada sinir krizleri geçirdi,nasıl başederim bilmiyorum bu sorunum var.ben nuk kullanıyordum kızıma 4 sene önce kauçuklu nuk emziği 10 tl almıştım..

ben henüz almadım ama nuk ii diye duymuştum anne memesine çok yakınmış yapı olarak bide emzik kutusu olsaymış keşke. eczaneden alıyorsunuz değil mi bilemedim nerden alınır. marketlerdede var ama nuk avent felan değiller. hatrı sayılır fiyat farkı varmış gerçekten.

kızlar bu arada dalinin bebek şampuanını çevremde kimse önermiyor o yüzden almıcam..
Jhonsons baby çok güzelmiş ondan alıcam bende

dalin de çok güzel bence ben kızıma doğduğunda dalin sabun ve şampuan kullanmıştım çok memnundum.jhonsons baby de kullandım tabi sonraki dönemlerde oda güzeldi bence bir fark yok canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…