Niye onermiyorlar ki ben dalin aldim genelde hep dalin kullanilir diye biliyodum
kızlar bu arada dalinin bebek şampuanını çevremde kimse önermiyor o yüzden almıcam..
Jhonsons baby çok güzelmiş ondan alıcam bende
canım bende bübchen almıştım ama gittiğim hastanenin çocuk doktoruna sorduğumda bana mustela kullan demişti ve mustela aldım... oğlum doğduğunda 1 yaşına kadar aylık kontrollerini de bu doktorda yaptımayı düşünüyorum o yüzden söylediğini dikkate aldım...
Bilmiyorumki cnm alma dediler banada işte..
ama çocuklarının cildinede dokundu sanırım.
kızlar bu arada dalinin bebek şampuanını çevremde kimse önermiyor o yüzden almıcam..
aynı onlar aynı canım, ikisi de deterjan katkılı. Valla bebeğin cildi dayanıklıysa neyle yıkarsan yıka birşey olmaz, ama ben yine de şu market markalarından bir uzak durun derim. Bakın seba med ve mustelanın çok çeşitli ürünleri var, mustelayı eczanelerde sebamedi ise gratislerde bile bulabilirsiniz. Zaten her yerden boya ve katkı maddesi alacak bu bebişler hiç olmazsa ciltlerini koruyalım, sonra bir egzama, dermatit ya da alerji çıkarsa hayat boyu yapışıp kalıyor.
kızlar benımde esım malatyalı yanı dolayısıyla bende oyle oldum ne cok malatyalı varmıs sastım valla.bende bu sene gıdemedım dıye ıcım ıcım yıyor hersene kayısı toplamaya gıderdık keske halım olsada gıtsem...
kolay gelsin canım emzik kullanmak aslında sağlıklı değil ama ben kızımda kullandım çok fazla emdi zor bıraktırdım 5 yaşına kadar emdi.şimdi bu bebeğime alsammı almasammı diye kararsızım kızım tekrar başlar diye korkuyorum.geçen gün alışverişe çıktık emzik standına bakıyordum kızım sakın anne onlara bakmayacaksın eğer kardeşime emzik alırsın banada alacaksın dedi ve mağazada sinir krizleri geçirdi,nasıl başederim bilmiyorum bu sorunum var.ben nuk kullanıyordum kızıma 4 sene önce kauçuklu nuk emziği 10 tl almıştım..
ben henüz almadım ama nuk ii diye duymuştum anne memesine çok yakınmış yapı olarak bide emzik kutusu olsaymış keşke. eczaneden alıyorsunuz değil mi bilemedim nerden alınır. marketlerdede var ama nuk avent felan değiller. hatrı sayılır fiyat farkı varmış gerçekten.
kızlar benımde esım malatyalı yanı dolayısıyla bende oyle oldum ne cok malatyalı varmıs sastım valla.bende bu sene gıdemedım dıye ıcım ıcım yıyor hersene kayısı toplamaya gıderdık keske halım olsada gıtsem...
canım hoşgeldin aramıza.burda şimdi herkes kayısı işleriyle uğraşıyorlar,oruç oruç ALLAH yardımcıları olsun..
Ben ebay den bakmıştım avent emziklere, orada bile epeyce farklı fiyatlar. Hatta mustela içinde baktım, belki oradan alabilirim.Simdi bu biberon ve emziklerimi de dezenfekte ediyorum o isimde bitsin
Aventin emzikleri ne guzel cikti icinde kapagi var nuk un aldigim emzikleri oyle degil ekstradan emzik kutusu aldim o da bir tane bir tane daha lazim 6 lira para nuk un mickey mouse lu ikili emzigi 25 lira daha pahaliya geldi bana aventler 24 lira ama amerikadan aldi esim 6 dolara saka gibi dimi amma fiyat farki var yuhhh yani
Benimde kardeşim kullandı, oda memnundu:)canım ben dalin sıvı deterjan aldım hipoalerjenik onu kullanacağım...ablamda kullanmıştı çok memnun kalmıştı
Eczanede fiyatlarını sordum ben mustelanın. Şampuana 500 ml lik 45 lira, pişik önleyici kreme 30-35 lira dedi. Herhalde bu ikisini alacağım. Bakalım nereden alacağım. gitti-gidiyo,r ebay ve eczadeposu gibi netten satış yerlerde fiyatlar değişik değişik.canım bende bübchen almıştım ama gittiğim hastanenin çocuk doktoruna sorduğumda bana mustela kullan demişti ve mustela aldım... oğlum doğduğunda 1 yaşına kadar aylık kontrollerini de bu doktorda yaptımayı düşünüyorum o yüzden söylediğini dikkate aldım...
Valla her markanin ki iyi midir bilemiyorum ama nuk ve aventi cok oneriyorlar damak yapisina zarar vermiyormus ortodontikmis falan emziksiz dusunemiyorum hep agizlarinda emzik goruyorum ben bebislerin
Canim ben hep joker ve e- bebek magazalarindan aldim bebegin esyalarini bir kismini da eminonu havuzlu handan orda da her marka ve cesitvar ama bu sicaklarda avm lerden baska yer tercih edemeyecegimden joker ve e- bebek magazalarina bakablilirsin
5 yıl oldu ben gelelı.kardesım de 2 hafta once eden kactı oda malatyada yasıyormus sımdı evlenmiş...
evden mi kaçtı kardeşin canım anlamadım
Benimde kardeşim kullandı, oda memnundu:)
Eczanede fiyatlarını sordum ben mustelanın. Şampuana 500 ml lik 45 lira, pişik önleyici kreme 30-35 lira dedi. Herhalde bu ikisini alacağım. Bakalım nereden alacağım. gitti-gidiyo,r ebay ve eczadeposu gibi netten satış yerlerde fiyatlar değişik değişik.
illaki kullanıcağız birçoğumuz emziği bende kullanıcam haliyle ama ben emziği bıraktırma döneminde çok zorluklar yaşadım kızım sürekli hastalanıyordu ne kadar dikkat etsekte çocuklar yürüdüğü dönemde ellerinde emziği düşürüp biz görmeden ağızlarına alıyorlar ben hergün halı siliyordum sırf bu yüzden emziği haftada bir kaynatıyordum ama yinede hasta oluyordu mikrop kapıyordu inş senin bebeğin benim kızım gibi emzik müptelası olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?