Valla bende parmak emmisim uzun sure hep resimlerim var hatta on dislerim biraz ondedir benim annemler ne yapmissa vazgecirememisler benio yuzden kizim benim gibi olmasin bari ortodontik emzik emsin diyorum
evet kactı elendı esıde malatyalı
aa bunu öğrendiğim iyi oldu, güvenli bir site o zaman. Bende bakayım. Son kullanım tarihide önemli tabi. Ebay sitesinde ne güzel s.kullanım tarihleri yazıyorlar.canım ben burdan aldım...devamlı alışveriş yaptığım bir yer memnunum...
Mustela | Tm Mustela rnleri %25 indirimli | DermoEczanem - Online Dermokozmetik
saç ve vücut şampuanı ,pişik kremi ve birde konak şampuanı aldım...
Ben aslında emzik kullanmak istemiyorum ama çokta şahit oldum gece nöbetçi eczanden emzik alanlara:).Valla bende parmak emmisim uzun sure hep resimlerim var hatta on dislerim biraz ondedir benim annemler ne yapmissa vazgecirememisler benio yuzden kizim benim gibi olmasin bari ortodontik emzik emsin diyorum
hahahaabende öyleymişim hep parmak emmişim hatta parmağım mı ne incelmiş annem hep söyler...birde annem yanıma yatamış kulağıyla çok oynarmışım
ALLAH mesut etsin canım pişmanlık vermesin..iki kardeş malatyalıya gitmiş oldunuz..
aa bunu öğrendiğim iyi oldu, güvenli bir site o zaman. Bende bakayım. Son kullanım tarihide önemli tabi. Ebay sitesinde ne güzel s.kullanım tarihleri yazıyorlar.
Ben aslında emzik kullanmak istemiyorum ama çokta şahit oldum gece nöbetçi eczanden emzik alanlara:).
Bebek durmayınca durmuyor demek ki.[/QUOTE
evet aynı şeyi eşimde çok yaşamıştır emziği evde kaybettiğimiz arayıpta bulamadığımız eşim yatırım yaptım diyor emziğegece yatakta emzik kaybetmeler aramalar ağlamalar v.s v.s işte ne günler atlattık ha birde balkondan emzik atmalar kaç tane birden sabah bir bakıyodum alt komşu balkona geri fırlatmış balkon emzik kaynıyo sonra hepsi çöpe
Yaaaa benimde boyle yaram var parmak emmeseydim dislerim cok muntazam olurdu ondeki iki disim biraz one cikik tel olayina da girmek istemedim ben cektim kizim cekmesin
aynen oyle tek fark ben allahın emrıyle babamın kolunda cıktım o evden o ıse kactı bası hep egık olucak
ben bebişimin şampuan vs. gibi şeyleri CHICCO nun çantalı setinden aldım varmı başka alan, kullanan ? inşallah bi sıkıntı olmaz cildine uyumlu olur...
evet canım zor bir durum peki konuşuyormusunuz yani baban affettimi?bu durumda bazı babalar zor affeder diye biliyorum ben hep böyle bir hata yapmadığım için şükrediyorum ama eşimi çok seviyordum babam vermeseydi kaçardım o akılla ama iyiki olmadı böyle birşey yapmadım
Merhaba arkadaşlar yazılarınızı bayadır takip etmekteyim... Sizlere bir sorum olacak...Renkli ultrasona gittiğimde doktor bana plesantamın yaşlandığını söyledi. Kendi doktoruma sordum nedemektir diye benim bulunduğum aylar için erken bir durum ileride sorun olabilirmiş... Şuan aşırı yaşlanmadığını, bebeğin büyümesinin iyi olduğunu,ileride daha fazla yaşlanırsa sezeryan yapmak durumunda kalabileceğini söyledi..Hayırlısı olsun diyorum...Aranızda böyle dir durum yaşayan var mı?
ben bebişimin şampuan vs. gibi şeyleri CHICCO nun çantalı setinden aldım varmı başka alan, kullanan ? inşallah bi sıkıntı olmaz cildine uyumlu olur...
indirimdeydi bende alıcaktım ama çantası bana küçük geldi biraz ama daha hesaplı geldi bana ii yapmışsın güle güle kullan canım...
benim amcam kızını hala affetmedi 2.5 yıl oldu nerdeyse ama hala konuşmuyor kızıyla...
Bu arada evinde bingo bebeğimin dünyasını kullanan varmı kızlar...
bende alayım evim iyice bebek koksun sildikçe:)
memnunmusunuz kullananlar?
evet canım zor bir durum peki konuşuyormusunuz yani baban affettimi?bu durumda bazı babalar zor affeder diye biliyorum ben hep böyle bir hata yapmadığım için şükrediyorum ama eşimi çok seviyordum babam vermeseydi kaçardım o akılla ama iyiki olmadı böyle birşey yapmadım
herkese merhaba kızlar birşey soracağım şekeri yüksek olan arkadaşlar doktorunuz dahiliyeye yönlendirdimi dahiliye drda size şeker ölçüm cihazı verdimi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?