2012 Ekim Anneleri

Bende bu gün sebamed siparişi verdim canım eniyisi diye araştırdım ama chıcco içinde kötü denmiyo bilinen bir marka

evet bende iyi diye duydum , deneriz bakarız olmadı değiştiririm ... bu arada seni gördükçe hangimiz önce doğurucaz acaba diye düşünüyorumm:)) Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza kuzularımızı....

Aslında kokular gün boyu kalmıyo değil belkide bize öyle geliyo gün boyu aynı ortamda olunca:26:
belkide aynı şeyden bahsediyoruz cnm kullananlar memnun baktım nettende.ismimi değişti aceba

aynen bende öyle asla yapamazdım zaten eşimde herşey adetine uygun olsun istiyordu...hem ne güzel bi mutluluktu babamın kırmızı kuşağı bağlayıp elimden tutup aşağı kadar indirmesi, gelin arabasının yanında eşimin karşılaması bunlar hayatta bir kez olan şeyler bunlar bi evladın mürveti ve her anne baba bunu doya doya yaşamak ister bence

belkide çok mutlu olacaktır tabii keşke kaçmasaydı ama hayırlısı. şimdi tek denicek ve yerinde söz allah utandırmasın...

Her evlilikte tartışmalar mutsuz anlar olur...
hiç bi evlilik güllük gülistanlık gitmiyo her zaman.ozaman varya kafasını dağlara taşlara vurur o anlarda işte

:))) en son gittiğimde ultrason 20 ekime çekti tarihi bakalım normal oğum ile sezeryanda tarihleride değişir tabi :)) sağlıkla gelsin kuzucuklar

Aslında kokular gün boyu kalmıyo değil belkide bize öyle geliyo gün boyu aynı ortamda olunca:26:
belkide aynı şeyden bahsediyoruz cnm kullananlar memnun baktım nettende.ismimi değişti aceba

ben p.tesi aldım ilk kez, adı mutlu yuvam dı kapağı açtım kokladım aynen bebeğimi çağrıştırdı... bizde bebişlerimizin çağrışması için yer arıyoruz nette bebeğimin dünyası diye çıkıyor mu.

bircok kisi boyle seylerden muzdarip malaesef benim butun alisveris masraflarimi takilarimi dugunu herseyi esim karsiladi.onlarin bir kuruslari geecemedi haliyla herseyi ucuza getirmeye calsiti basardida.esim o yuzden kirgin biraz onlara cunku yeri gelince evlendidirdik deyince cildiriyor.bana harcadiklari 1 corabin parasini bile almislar esimden tek tek heasp yapmislar.ama basimiz dik cok sukur basimiza pek birsey kakamiyorlar ama damatlari altin almaya gittigimiz gun para cekti diye cildirdi neymis cocukmus alacakmis o anne baba niye varmis bak bak diye cocuga para harcatiyorlar dusun iste.guzel sevdigim yonleride var ama bu lari hep kendime ornek alicam ins.ben kiz annesi olucam ama:):)

çok güzel yazmışsın canım bir genç kızın beyaz gelinliğiyle baba kapısından çıkması çok güzel bir an ama çokta zor bir şey herkesle vedalaşmak annem çok ağlamıştı ahhh ahhh ne günlerdi 18 ağustos 7 sene olacak

evet cnm çıkıyor hatta mutlu yuvam diede baktım aynı şişe sanırım:)
bebeğimin dünyası diede geçiyor..belki yüz değiştirmiştir:)kaça aldın cnm sen?ben sormadım fiyat daha almadım çünkü.evdede dolu ürün var çok severim temizlik malzemeleri almaıyı ben:)

Son düzenleme:
Her evlilikte tartışmalar mutsuz anlar olur...
hiç bi evlilik güllük gülistanlık gitmiyo her zaman.ozaman varya kafasını dağlara taşlara vurur o anlarda işte

olmasın inşallah öyle şeyler... o zaman diycek kendim ettim kendim buldum. allah iyi etsin mutlu olsunlar.

canım hastane cıkısı bir tane aldım ben sonra tulum giydirdim ve
çıtçıtlı badilerden 0-3 ay 3-4 tane olsa yater ama 3-6 ay rahat oluyor tulum ve uzun kollu badi cok giydik biz rahat oldu kundak battniye tavsiye ederim bide cok rahat gece bile ona sarıp uyuttum ben bu battniyeden alın kızlar cok rahatlık

olmasın inşallah öyle şeyler... o zaman diycek kendim ettim kendim buldum. allah iyi etsin mutlu olsunlar.

ınsallah olmaz ama olmayan elılıkte yok yanı.ben 10 yıl oluyor esımle bırlıkteyım sorunlarımız oluyor yanı tuzu bıberı onlar.bıde hıc oyle ıyı tanımadıgın bırı oldugu zaman dahada zor

:))) en son gittiğimde ultrason 20 ekime çekti tarihi bakalım normal oğum ile sezeryanda tarihleride değişir tabi :)) sağlıkla gelsin kuzucuklar

amanın negüzeel maaşallah 8 gün gitmişş , ben son gittiğimde sormadım ilk gittiklerimde 28 ekim göründü tamda bayrama geliyo bakalım Allah hayırlısını versin , normal istiyorum ama nasıl doğurucaz belli değilki Allah hayırlısını ve en kolayını nasip etsin inşallah hepimiz için...

aa evet aynısı bendekide o, demek ürün aynı fiyat sadece raftan alırken bakarım sonrasında kalmaz aklımda ama 5 küsür diye hatırladım 3 kilo. bende aynı bide fazla kullanırım ki sorma. ocak batıran der annem

ufak tefek olur tabii de baba evine dönmesini gerektircek kadar olmasın inşallah. ayak uydurabilir inşallah bambaşka bi memleket yapayalnız çok zor

ben çıkarken ağlamamıştım..ama son bi valizim vardı onu düğün günü götürürüm diye hazır etmiştim çünkü biz evimizi sivasa hazırlamıştık şarktaydı eşim ve düğün sabahı yola çıkacaktık..tam arabaya bindim kardeşim o son valizi arabaya koyarken ağlamaya başladım arabanın içinde artık hiçbişeyim kalmamıştı baba evimde o an öyle hissetmiştim...bizimde 10 ekimde 5. yıla gireceğiz..

Bende ağlamıştım sonra kayınvalidem dedi düğüne gidiyoruz kızım ağlama eğlenecez
kuşağımı abim bağlarken mafoldum zaten babam odadan kaçtı mutfakta hüngür hüngür ağlıyodu sesini duyuyodum
dışarıda davul sesleri onlar çaldıkça kalbim acıyodu sanki yerinden çıkıcak gibi...
merdivenlerden inerkende keşke bişi olsa babam beni bırakmasa diye geçirmiştim:)
Bende tek kızım babam çok düşkün bana kızlarda babacı olunca..düğün sonunda herkes kopmuştu babamla biz sarılıp ağlaşınca
Yani ben bırakın kaçmayı başka memlekete bile zor giderdim gibi geliyor..
Giden kızlarada Allah kolaylık versin eminim çok zordur

ayy ne zordu o ayrılık faslıı yaaa( valla aklıma geldikçe ağlayasım geliyo , bende kınada hiç ağlamadım bi ara kız kardeşim duvağın altından eğilip öptü ben koptumm( evden çıkışta da babama dayanamamıştımmm(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…