Bende bu gün sebamed siparişi verdim canım eniyisi diye araştırdım ama chıcco içinde kötü denmiyo bilinen bir marka
ben mutlu yuvam kullanıyorum hemde yeni kullanmaya başladım bebeğimi çağrıştırması için. galiba aynı şeyden bahsediyoruz değil mi?:119: kokusu çok güzel ama öyle gün boyu kalmıyor zaten camlar sonuna kadar 24 saat açıkkoku mu kalır ama silerken ki koku çok hoş...
aynen oyle tek fark ben allahın emrıyle babamın kolunda cıktım o evden o ıse kactı bası hep egık olucak
yok canım daha 2 hafta oldu.ama babamın affedıcegını dusunmuyorum.
Bende sanırım eşimin aşkıyla ölsem gene kaçmazdım kızlar..
Aileme asla ihanet edemezdim yani o cesarette yok zaten bende
annemden babamdan hiç bişeyimi gizlemedim.Eşimle tanıştığım gün söylemiştim
belkide çok mutlu olacaktır tabii keşke kaçmasaydı ama hayırlısı. şimdi tek denicek ve yerinde söz allah utandırmasın...
evet bende iyi diye duydum , deneriz bakarız olmadı değiştiririm ... bu arada seni gördükçe hangimiz önce doğurucaz acaba diye düşünüyorumm:)) Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza kuzularımızı....
Aslında kokular gün boyu kalmıyo değil belkide bize öyle geliyo gün boyu aynı ortamda olunca:26:
belkide aynı şeyden bahsediyoruz cnm kullananlar memnun baktım nettende.ismimi değişti aceba
Cnm benm kayınvalidem yanımda açıkca söyledi annenin babanın yerini kimse tutmaz evlat gibide kmse sevilmez diye yani seni asla evladım gbi sevmem demek istedi eşimede eş bulnur anne bulunmaz dedi doğrudur aynısı bnm içinde geçerli eş bulunur anne baba bulunmaz ama bunu benm yanımda üstüne basa basa söyledi ben eşimden yardım istesem aaa çok yorgun ondan iişmi istenir ama damadı her işi yapar evde aferin ona yapsın yapsın der el kızı el oğlu farkı hep olur yani dediğin gibi nişan alışverişimde bana etmediğini etti aman üzmeyelim birbirmizi pahalıya gtmeyelim diye söylendi durdu beğendiğim şey pahalıysa burun kıvırdı biz oğluna herşeyin en iyisini aldık ben hep en ucuza gttim şubat ayında nişanlandım elbisemi aldı üstüne ceket bakıyorum onu evden uydur dedi kayınpederimde olmaz öle şey deyip götürdü kaban aldık benden sonra kızı nişanlandı bana neyi çok gördülerse karşı tarafta aynısını kızna yaptı görümcemin üzülmesine üzüldüm fakat kayınvalideme sevindim bu dünya etme bulma dünyası edersen bulursun
aynen bende öyle asla yapamazdım zaten eşimde herşey adetine uygun olsun istiyordu...hem ne güzel bi mutluluktu babamın kırmızı kuşağı bağlayıp elimden tutup aşağı kadar indirmesi, gelin arabasının yanında eşimin karşılamasıbunlar hayatta bir kez olan şeyler bunlar bi evladın mürveti ve her anne baba bunu doya doya yaşamak ister bence
evet cnm çıkıyor hatta mutlu yuvam diede baktım aynı şişe sanırım:)ben p.tesi aldım ilk kez, adı mutlu yuvam dı kapağı açtım kokladım aynenbebeğimi çağrıştırdı... bizde bebişlerimizin çağrışması için yer arıyoruz nette bebeğimin dünyası diye çıkıyor mu.
Her evlilikte tartışmalar mutsuz anlar olur...
hiç bi evlilik güllük gülistanlık gitmiyo her zaman.ozaman varya kafasını dağlara taşlara vurur o anlarda işte
tamam saol canım henüz bebek kıyafetlerimi hazırladım yani yıkamadım bir kaç eksiğimiz var onlarıda tamamlayayım sonra toplu yıkayacağım.aslında ikinci çocuğum olacak ama sen daha yenisin sana sorayım ben 6 yıl önce anne oldum unuttum gibi..bebeğe hastane çıkışı çıtçıtlı tulum kaç tane olması gerekiyor yada hangileri daha kullanışlı oluyor..
olmasın inşallah öyle şeyler... o zaman diycek kendim ettim kendim buldum. allah iyi etsin mutlu olsunlar.
:))) en son gittiğimde ultrason 20 ekime çekti tarihi bakalım normal oğum ile sezeryanda tarihleride değişir tabi :)) sağlıkla gelsin kuzucuklar
evet cnm çıkıyor hatta mutlu yuvam diede baktım aynı şişe sanırım:)
bebeğimin dünyası diede geçiyor..belki yüz değiştirmiştir:)kaça aldın cnm sen?ben sormadım fiyat daha almadım çünkü.evdede dolu ürün var çok severim temizlik malzemeleri almaıyı ben:)
ınsallah olmaz ama olmayan elılıkte yok yanı.ben 10 yıl oluyor esımle bırlıkteyım sorunlarımız oluyor yanı tuzu bıberı onlar.bıde hıc oyle ıyı tanımadıgın bırı oldugu zaman dahada zor
çok güzel yazmışsın canım bir genç kızın beyaz gelinliğiyle baba kapısından çıkması çok güzel bir an ama çokta zor bir şey herkesle vedalaşmak annem çok ağlamıştı ahhh ahhh ne günlerdi 18 ağustos 7 sene olacak
ben çıkarken ağlamamıştım..ama son bi valizim vardı onu düğün günü götürürüm diye hazır etmiştim çünkü biz evimizi sivasa hazırlamıştık şarktaydı eşim ve düğün sabahı yola çıkacaktık..tam arabaya bindim kardeşim o son valizi arabaya koyarken ağlamaya başladım arabanın içinde artık hiçbişeyim kalmamıştı baba evimde o an öyle hissetmiştim...bizimde 10 ekimde 5. yıla gireceğiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?