2012 Ekim Anneleri

çok saol canım hastane çıkışı bir tane aldım ablamızın 5 6 tane hastane çıkışı var artı 4 tane penye 4 tanede kadife tulumu var.peki yelek süveter giydirmeye gerek varmı örgü olarak çıtçılı 2 tane aldım henüz almam lazım battaniye çıtçıtlı değilmi ablamızdan kalan var bizdede

kızlar gözlerim dolu dolu okuyorum o anlar gerçekten paha biçilemeyecek kadar özel. allah yavrularımızın düğünlerini iyi günlerini görmeyi nasip etsin inşallah... bizim evlatlarımızda kapımızdan bu hislerle çıkarlar inşallah.

zaten düğünlerde tek düşünceli olan içten içe üzgün olan babalar oluyor

düğünden sonra eve geldiklerinde o gece babam benim yatağımda yatmış...su şişem vardı ufak odamda kalmış hazırlanırken içiyordum annem sabahına onu çöpe attı diye anneme surat yapmış söylenmiş

kıyamam ben o babalara herşeyi içlerine atarlar ağlayamazlarda canlarım benim kız babası olmakta ayrı bişey bence ALLAH eşime yardım etsin 2 tane kızı var onları nasıl verecek ellere ayy ben nasıl kızlarımı veririm zaten kına gecesine gittiğim zaman o müzik çalınca kızım aklıma geliyor ağlıyordum şimdi 2 oldu kız artık tutmayın beni ağlıycam...

okurken gözümün önüne geldi o gün ben kuaförden eve geldim başladım ağlamaya sonra eşimgiller geldi o davul zurnanın sesi o kadarmı acı gelir insana hala gelin alma videomu izleyemem yalnız izler ağlarım yazarken bile doldu gözlerim babamın kuşağımı bağlayışı ayakkabımı giydirişi bana sarılışı offff dün geceden kalan stresimi ağlayarak atıcam sanırım allahım kmseyi anasız babasız bırakmasın çok zor . ben hala davul zurna sesi duyduğumda ağlarım yolda bile olsam ağlarım evimizde yürüyerek 10 dk mesafede annemlerle ama gel gör işte o ayrılık hiçbişeye benzemiyo eşim bile ağlamıştı gelin almamızda

kızlar lafa daldık saat 6 ya geliyor eşim oruç gelicek yemeğim yok kolay şeyler yapıcam neyseki şimdi bir bakkala gideyim de dönerim birazdan

eşim diyoki bizim gelin almamızdan sonra dua ettim kızım olmasın diye ben veremezdim kmseye kızımı diyo ablasının kuşağını bağlarken bile ağladı ki gelin alma olmamıştı sadece kuşak bağlandı bağladı sarıldı odaya kaçtı eşim kayınpederimde bizim gelin almamızda nası mutluydu gelin alıyorum diye kızı giderken napcağını şaşırdı iksi çok farklı diyo bizde 2 kızız erkek yok ahh babacımm yine gözü yaşlı göndercek kızını

işimiz zor ya benimde gözümün önüne geldi :18:
ortalama 20-25 yıl sonrasını görürsem ve şu anki hislerim değişmezse kızımı vermem heralde samimi söylüyorum. ama muhtemelen o olgunluğa ilerki yaşlarımda erişeceğim diye düşünüyorum.

bende oğlumu veremem heralde (((((((

ben bebişimin şampuan vs. gibi şeyleri CHICCO nun çantalı setinden aldım varmı başka alan, kullanan ? inşallah bi sıkıntı olmaz cildine uyumlu olur...
cnm bende chıcconun canta setını aldım ınsallah memnun kalırız benım arkadasımın kızı 1 yasına gırdı oda cantalı set almış ve cok memnunmuş

ben bebişimin şampuan vs. gibi şeyleri CHICCO nun çantalı setinden aldım varmı başka alan, kullanan ? inşallah bi sıkıntı olmaz cildine uyumlu olur...
cnm bende chıcconun canta setını aldım ınsallah memnun kalırız benım arkadasımın kızı 1 yasına gırdı oda cantalı set almış ve cok memnunmuş

masumiyetcim nasıl dezenfekte ediyorsun,kendinmi yoksa steril eden makınelerden mi aldın ?

Bu arada evinde bingo bebeğimin dünyasını kullanan varmı kızlar...
bende alayım evim iyice bebek koksun sildikçe:)
memnunmusunuz kullananlar?

bebeğimin dünyası diye hiç bir mrkette görmedim ben ,mutlu yuvam var bebek pudrası kokuyor,1 lt lik fiytı 2,90 mı neydi? adı mı değişti acaba ??

Kızlar, yüreğim burkuldu sohbetinizi okurken... ben evin tek kızı ve tek çocuğuyum.. gelin alma olmadı bizde kına ve gelin alma bir arada oldu gibi birşey. Benimde babamın kuşağımı bağlarken ki bakışı ve gözlerinden bir anda süzülen yaşlar hala gözümün önünde ben bir de üstelik gurbete gelin geldim sayılır - herkes yurtdışına gelin gider ben yurtdışından gelin geldim. Ailem hala orada yaşıyor, inanın uzak olmak o kadar zor ki, hele bir de yalnızsanız anne ve babanızın değerini her geçen gün daha da iyi anlıyorsunuz.
ben bir buçuk yıldır anne ve babamı göremiyorum, hem maddi hemde sağlık sorunları yüzünden gelemediler bende çalıştığım için bir türlü yanlarına gitme fırsatı bulamadım.. şimdi tek umudum doğumum da her ikisinin de yanımda olmaları, gelebilmelerii
aayyy akşam akşam ağlattınız beni yahu, kızlar biz hamişiz üzmeyelim kendimizi eğlenceli bişeyler anlatsın birileri

kızlar benım doktorumun takıp ettıgı ıkız gebe 27.haftasında erken dogum yapmıs,bebeklerden biri 500 gr.diğeri 600 gram mış :) durumları iyiymiş küvezdelermiş ,hızla büyüyorlar dedi doktorum,ayyy 500 gr.yarım kilo bebiş ne tatlı yaaa..

annesi mercimeğine kıyamazmışşş evet çok saçma belki ama duygularımız değişecektir. hem sen gelin alıcan bende içgüvey mi alsam ne yapsam

kıyamam valla bana gelcek gelinde gelsn evimde otursun :))))duygularımız mutlaka değişir daha demin kayınvalideme kızan ben şimdi ona benzemeye başladım :))))iç güvey fikri güzelmiş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…