Kızlar, yüreğim burkuldu sohbetinizi okurken... ben evin tek kızı ve tek çocuğuyum.. gelin alma olmadı bizde kına ve gelin alma bir arada oldu gibi birşey. Benimde babamın kuşağımı bağlarken ki bakışı ve gözlerinden bir anda süzülen yaşlar hala gözümün önündeben bir de üstelik gurbete gelin geldim sayılır - herkes yurtdışına gelin gider ben yurtdışından gelin geldim. Ailem hala orada yaşıyor, inanın uzak olmak o kadar zor ki, hele bir de yalnızsanız anne ve babanızın değerini her geçen gün daha da iyi anlıyorsunuz.
ben bir buçuk yıldır anne ve babamı göremiyorum, hem maddi hemde sağlık sorunları yüzünden gelemediler bende çalıştığım için bir türlü yanlarına gitme fırsatı bulamadım.. şimdi tek umudum doğumum da her ikisinin de yanımda olmaları, gelebilmelerii
aayyy akşam akşam ağlattınız beni yahu, kızlar biz hamişiz üzmeyelim kendimizi eğlenceli bişeyler anlatsın birileri
cnm bende chıcconun canta setını aldım ınsallah memnun kalırız benım arkadasımın kızı 1 yasına gırdı oda cantalı set almış ve cok memnunmuş
Kızlar, yüreğim burkuldu sohbetinizi okurken... ben evin tek kızı ve tek çocuğuyum.. gelin alma olmadı bizde kına ve gelin alma bir arada oldu gibi birşey. Benimde babamın kuşağımı bağlarken ki bakışı ve gözlerinden bir anda süzülen yaşlar hala gözümün önündeben bir de üstelik gurbete gelin geldim sayılır - herkes yurtdışına gelin gider ben yurtdışından gelin geldim. Ailem hala orada yaşıyor, inanın uzak olmak o kadar zor ki, hele bir de yalnızsanız anne ve babanızın değerini her geçen gün daha da iyi anlıyorsunuz.
ben bir buçuk yıldır anne ve babamı göremiyorum, hem maddi hemde sağlık sorunları yüzünden gelemediler bende çalıştığım için bir türlü yanlarına gitme fırsatı bulamadım.. şimdi tek umudum doğumum da her ikisinin de yanımda olmaları, gelebilmelerii
aayyy akşam akşam ağlattınız beni yahu, kızlar biz hamişiz üzmeyelim kendimizi eğlenceli bişeyler anlatsın birileri
kıyamam valla bana gelcek gelinde gelsn evimde otursun :))))duygularımız mutlaka değişir daha demin kayınvalideme kızan ben şimdi ona benzemeye başladım :))))iç güvey fikri güzelmiş :)))
masumiyetcim nasıl dezenfekte ediyorsun,kendinmi yoksa steril eden makınelerden mi aldın ?
bebeğimin dünyası diye hiç bir mrkette görmedim ben ,mutlu yuvam var bebek pudrası kokuyor,1 lt lik fiytı 2,90 mı neydi? adı mı değişti acaba ??
kızlar ben bebeğimin çamaşırlarını yıkamak için çamaşır yıkama filesi almıştım ama o neden kullanılıyor ki mantığı ne sizce? yıkarken bunu kullanıcam diyerek bi hevesle aldım ama neden kullanılır bilemedim.
canımcım bende aldım o filelerden neden kullanıldığına gelince bebek eşyaları küçük ya ondan galiba onun içinde toplayıp yıkamak heralde amaç :44:
mesela benim misafir odamın tülleri için de diktirdiğim mağaza filede yıkayın demişti bozulmaması için...
Bu arada evinde bingo bebeğimin dünyasını kullanan varmı kızlar...
bende alayım evim iyice bebek koksun sildikçe:)
memnunmusunuz kullananlar?
çok saol canım hastane çıkışı bir tane aldım ablamızın 5 6 tane hastane çıkışı var artı 4 tane penye 4 tanede kadife tulumu var.peki yelek süveter giydirmeye gerek varmı örgü olarak çıtçılı 2 tane aldım henüz almam lazım battaniye çıtçıtlı değilmi ablamızdan kalan var bizdede
kızlar ben bebeğimin çamaşırlarını yıkamak için çamaşır yıkama filesi almıştım ama o neden kullanılıyor ki mantığı ne sizce? yıkarken bunu kullanıcam diyerek bi hevesle aldım ama neden kullanılır bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?