2012 Ekim Anneleri

evde olmanın keyfi paha biçilemez

düğün muhabbetlerine girmişsiniz, hiç ağlamayanlardanım ben zaten 5 yıl izmirde yaşamıştım ünv. için, eşimde sınıf arkadaşımdı

değişiklik olmamıştı yani benim için pek

Bu haftalar duygusaliz galiba,coraplarini yikadik demissiniz ya gozlerim doldu kucucuk ayaklarini dusununce:))))

hava sıcak diye bile ağlayasım geliyo benim ağlama potansiyelim yüksek son zamanlarda

oğluşumu düşündükçe gözlerim doluyor

kızlar çok canım sıkıldı yaa ev sahibinin bahçede köpeği vardı pekte ilgilenmiyolardı bugün köpeği bi yere götürmüşler neden bir sürü kene varmış üstünde ben pek anlama yaa anlayanınız varsa bana cevap versin köpeğin üstünden çıkarmı kene çünki eğer çıkarsa ilk geleceği yer benim evim kaşıntı tuttu resmen int okudum geçer yumurtlar çoğalır falan diyo ağlıcam sinirimden yaa bi kenem eksikti

ne güzell 5 yıl berabermiydiniz evlilik öncesi...

Canım ben avcılar hospitala gidiyorum doktorum da nil hanım ama bazı şeyler duydum bizim hastanede doğumda ölen kadınlar ve bebişler falan varmış korktum açıkçası bende dün bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine medi life ahmet beye gittim açıkçası memnun da kaldım kendi dr um hiç takip etmiyor kadın yoğun çok ondan heralde yani ben orda pek doğum yapmak istemiyorum ama eşim tutturmuş bu vakte kadar gittik olmaz başka hastane diye

canım evdeki çatlaklara vs... yumurtasını bırakırsa baş edemiyeceğin kadar çoğlır. benimde köpeğim var ama ev köpeği bakımlı. ama köpek varkende insana gelmezmiş ama köpeğin kanını emdikçe doyup düştüğünü biliyorum.

uff yaa ee ben napıcam sordum yıkadık aşağıları suyla dedi suyla geçermi yahu evimi ilaçlasam işe yararmı ki

nil hn yoğunluğu dışında ii bi dr. ben onda bi operasyon geçirmiştim sonrasında ne ağrı ne sızı hiç bi sıkıntı yaşamadım. ama yoğunluğu yüzünden bu gebeliğimde tercih etmedim kendisini bekleyemem o kadar tez canlıyım zaten sıkılırım...
duydukların ne kadar doğru peki belki laftır dedikodudur . ama medilife kontrol olcaksan selda hn.öneririm. ahmet beyin bi iyi tarafı var neredeyse randevusuz hasta alıcak kadar sakin başı, erkek ya ondan galiba gayet temiz ve fiyat olarakta testler tahliller dışında uygun bence.

uff yaa ee ben napıcam sordum yıkadık aşağıları suyla dedi suyla geçermi yahu evimi ilaçlasam işe yararmı ki

şimdi olcak işmiydi bu yani keneli köpeğin ne işi var yokmuymuş oralarda bi veterinerde hayvanada yazık bi bakım yaptırıp ilacını alamadılar mı. tedbiri elden bırakmamakta fayda var canım...

Canim ben yosun corbasina bayiliyorum ve ben de Dubai de yasadigimdan butun malzemeleri bulabiliyorum:) Vejeteryan oldugum icin genelde cin, japon ve kore( Ki onlarda fazla etsiz yemek yok) mutfagini tercih ediyorum. Kimchi manyagiyim ozellikle yazlik olanindan ama hamile kaldigimdan beri fazla tuzlu diye uzak tutuyorum kendimi. Dubai de oldugum icin malzemelrin hepsini bulurum ben sen merak etme Deli gibide kore dizilerini izlerim netten Jeju adasi ve seul en cok gormek istedigim yerleri Belki dogumdan sonra gelirimm

ayyy ne değişik yaa şu tvlerde gördüğümüz dubai değilmi az önce boğuluyordum şimdi gözümün önüne dev deniz ortası binalar geldi bizraz anlatsana

Canim kopecigin etini birakip sana gelmez. Yazik ya nasil bakiyorlar hayvana. Eger her ay dis parazit yani kene ve pire ilaci yapiyorlarsa veya yaparlarsa simdi onlar olup dusuyorlar. Benimde kucum var yani kizim ilac yaptirmama ragmen kene isirmisti ilaci tekrarlattim 24 saat icinde kene pisligi olup dustu yavrumun uzerinden. Tiklenme yani. Asil o hayvanda pire vardir bence ona dikkat et sen:18:

ayyy ne değişik yaa şu tvlerde gördüğümüz dubai değilmi az önce boğuluyordum şimdi gözümün önüne dev deniz ortası binalar geldi bizraz anlatsana

Dubai gercekten cok guzel ama ruhu yok malesef Tarihi sehirlerimiz varken burasi hep yapay geliyor bana. 12 ay boyunca sicak zaten ayri bir dert. Adamlarda para var yapmis olmus ama dedigim gibi sadece gezmelik bir sehir. Yasamaya baslayinca sikiliyorsun belli bir zamandan sonra. Her irktan insan var ve hic arap ulkesi gibi degil. Bi tuaf

canım önceden çok güzel bakıyolardı 1 aydır boşladılar biraz o da hemen kenelnmiş ne bilim onun üstünden eve fallan gelir olduğu yerin toprağından gelir evde kaşına kaşına ağlıyorum bi yandan da netten ilaç falan bakıyorum sordum ilaçlıcanızmı diye yıkadık biz diyolar suyla kenemi gider yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…