2012 Ekim Anneleri

Suyla gitmez canim haklisin. Olmadi sen kopegin kilosunu biliyorsan kilosuna gore bu ilaclar satiliyor mama satan yerlerde. Sen alirsin boynundan kuyruguna kadar sirtina suruyorsun hepsi oluyor. Sen boyle tiklenecegine Aklima bir tek bu yol geldi. Ne denyo insanlar var suyla yikamislar peh peh

canım bende 7 senelik evliyim 3,5 senede çıktık eşimle 10 seneyi geçmişiz maaşallah yabende yaş:25

maşallah allah evliliklerimizi ve mutluluklarımızı daim etsin inşallahh ayy sende benle yaşıtsın senin 2.bebiş ama değil mi?

köpek gitmiş zaten dökülen kenelerede o parazit ilacı fayda etmicektir... bence ilaçlatsınlar bahçeyi ne olur ne olmaz sende evini ilaçla.

canım penye ve örgü yelek kullandım ben uykudan kalkınca giydirmeye ii oluyor tabiki de
anladım canım saol paylaştığın için...
maşallah allah evliliklerimizi ve mutluluklarımızı daim etsin inşallahh ayy sende benle yaşıtsın senin 2.bebiş ama değil mi?
saol tatlım amin inş....
evet canım benim ikinci kızım olacak inş kızım ilkokula başlıyacak kısmetse eylülde sonrada bebişim doğacak inş
senin ilk bebeğin mi?

köpek gitmiş zaten dökülen kenelerede o parazit ilacı fayda etmicektir... bence ilaçlatsınlar bahçeyi ne olur ne olmaz sende evini ilaçla.

ben yarın ilaç alıp evi ve balkonlarımı ilaçlıcam onlarda bahçelerine naparlarsa yapsınlar sonra laf falan ederler binanın akıllısı senmisin diye bide ona sıkılamam böyle iş görmedim ben yaa

ay maşallah kızına, kocaman da bi kızmış okul çağına gelmiş
benim ilk bebeğim 2011 de bi düşüğüm oldu mart ayında, neyseki aradaki mesafeyi uzatmadan meleğim geldi yine annesine zorlandın mı küçük yaşta anne olunca? benim eşimin askerliği vs.. olmayaydı bende evlendikten hemen sonra yapardım bi bebek
maşallah size tekrar tekrar...

ben yarın ilaç alıp evi ve balkonlarımı ilaçlıcam onlarda bahçelerine naparlarsa yapsınlar sonra laf falan ederler binanın akıllısı senmisin diye bide ona sıkılamam böyle iş görmedim ben yaa

evet canım kesin ilaçla sen kene bu bende köpek besliyorum ve çok korkarım keneden bakımını aksatmam yani son paramsa onun bakımına veririm. ne sorumsuzlar ilaçlasınlar bahçelerini ya bari bunu yapsınlar

Bir şey olmaz, veterinerden bir ense damlası alıp köpeğin ensesine sürün, hepsi ölüp dökülür, 3 ay boyunca da köpeğe bir daha kene gelmez, o zavallıcık da rahatlamış olur...

Nil Hanım çok iyi bir doktor ben sanmıyorum eğer doğruysa o ölümlerin doktor hatası olduğunu. Nereden duydun bana dedikodu yapmışlar gibi geldi açıkçası. Nil Hanım sadece çok yoğun onun dışında her açıdan çok çok iyi bir doktor. Yoğunluğunun sebebi de herkesin çok memnun olması ve birbirlerine tavsiye etmesi.

Ama tabiki içine sinmiyorsa, içine daha çok snen bir doktora gitmen daha doğru olur...

saol canım tabi zor oldu evlendim 2 ay sonra hamile kaldım tabi eşim çok istiyordu 11 aylık eliyken kucağımdaydı 19 yaşındaydım hamileliğim kötü geçti bulantılarla sonra zor bir doğumum oldu yani evliliğimde hiç cicim ayı yaşayamadım kayınvalidemlerle oturdum 2 sene çok şükür büyüdü kızım okula başlıyor kimse kızım olduğuna inanmıyor boyuda maaşallah uzun kızımın 8 yaşında gibi duruyor..eşim askerliğini evlenmeden önce yaptı ama onu 15 ay boyunca bekledim sen evli olarak beklemişsin canım çok zor bişey anlıyorum seni..çocuk fikrini baya bir ertelemişsiniz bizde ikinci çocuğu biraz erteledik 6 sene sonra geldi kuzucuk

Bir şey olmaz, veterinerden bir ense damlası alıp köpeğin ensesine sürün, hepsi ölüp dökülür, 3 ay boyunca da köpeğe bir daha kene gelmez, o zavallıcık da rahatlamış olur...

tatlım köpeği göndermişler zaten kene çıkınca bakamıyoruz diye ama işte pimpiriklendim ben bahçeden ağaçlardan eve falan gelirmi ki diye bu halimle bide kenelenirsem süper olurum yoksa ben çokmu takıyorum yaa

canım sinek kovucu ilaçlardan sık eve o öldürüyor diye bliyorum

bende 7 senelik evliyim 2 yılda öncesinden var yaşımı sor henüz 25 naapmışım ben ya

maşallah canım ,bende eşimle tanıştığımda 18 yaşındaydım. şimdi oldum 28 geç kaldık biraz bebiş için

bazen boğuluyor gibi oluyorum bir sııkıntı çöküyor üstüme sanki nefes alamıyorum

ayneennnnnnn

maşallah erken anne olmak zor ama güzel de. dediğim gibi biz de eşimle hemen evlenip çocuk yapsaydık 8-9 yaşında çocuğum olurdu şimdi

evet canım bende kayınvalidem ile oturdum bi süre askerlik vs... 15 ay olsun ama bak çektiğin zorluklar karşısında kocaman bi tesellin var o da kızın evet biz baya erteledik biraz toparlanmak istedik maddi manevi, eşimin istediğim kıvama gelmesi zaman aldı diyelim :)) artık baba olabileceğinden şüphem kalmadı erkekler malum geç olgunlaşıyor...

18de evlenmişiz kızlar maşallah bize aferinnn allahtan mutlu olmuşuzda pişman değiliz şu an. genel olarak o yaşlarda evlenenler mutsuz olabiliyor. aman evlerden uzak

kaderlerimiz aynı gibi malatyalı hemşerim...evet o konuda haklısın erkekler olgunlaşmak istiyorlar aslında onlada çocuk gibiler ilgiye muhtaçlar benim eşim 29 yaşında henüz ama olgunlaştı baya bir diyebilirim erken evlilik yapmış olsak bile...
ALLAH kızlarımı başimızdan eksik etmesin inş...

inanmıyorum yaaa...kendı kendıme dıyordum kı hamıleler zırt pırt aglardı hani bende hiç olmadı dıyordum.normaldede kolay ağlayan bir tip değilim..ama son 3 gündür durup dururken ağlamak geliyor içimden yaaa bebeğimi düşündükçe hemen gözlerim doluyor...herşeye,herkese acıyorum yani acıma duygum çok arttı .noluyo banaaaaa..

çok melankolik gördüm seni

kızlar bu aralar benim kuzumu çok sık hıçkırık tutuyor o hıçkırdıkça ben huzursuz oluyorum saçma ama sanki nefessiz kalcak hissi oluşuyor içimde. sanki karnımda nefes alıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…