canım önceden çok güzel bakıyolardı 1 aydır boşladılar biraz o da hemen kenelnmiş ne bilim onun üstünden eve fallan gelir olduğu yerin toprağından gelir evde kaşına kaşına ağlıyorum bi yandan da netten ilaç falan bakıyorum sordum ilaçlıcanızmı diye yıkadık biz diyolar suyla kenemi gider yaaa
canım bende 7 senelik evliyim 3,5 senede çıktık eşimle 10 seneyi geçmişiz maaşallah yabende yaş:25
Suyla gitmez canim haklisin. Olmadi sen kopegin kilosunu biliyorsan kilosuna gore bu ilaclar satiliyor mama satan yerlerde. Sen alirsin boynundan kuyruguna kadar sirtina suruyorsun hepsi oluyor. Sen boyle tiklenecegineAklima bir tek bu yol geldi. Ne denyo insanlar var suyla yikamislar peh peh
anladım canım saol paylaştığın için...canım penye ve örgü yelek kullandım ben uykudan kalkınca giydirmeye ii oluyor tabiki de
saol tatlım amin inş....maşallahallah evliliklerimizi ve mutluluklarımızı daim etsin inşallahh ayy sende benle yaşıtsın senin 2.bebiş ama değil mi?
köpek gitmiş zaten dökülen kenelerede o parazit ilacı fayda etmicektir... bence ilaçlatsınlar bahçeyi ne olur ne olmaz sende evini ilaçla.
anladım canım saol paylaştığın için...
saol tatlım amin inş....
evet canım benim ikinci kızım olacak inş kızım ilkokula başlıyacak kısmetse eylülde sonrada bebişim doğacak inş
senin ilk bebeğin mi?
ben yarın ilaç alıp evi ve balkonlarımı ilaçlıcam onlarda bahçelerine naparlarsa yapsınlar sonra laf falan ederler binanın akıllısı senmisin diye bide ona sıkılamam böyle iş görmedim ben yaa
kızlar çok canım sıkıldı yaa ev sahibinin bahçede köpeği vardı pekte ilgilenmiyolardı bugün köpeği bi yere götürmüşler neden bir sürü kene varmış üstünde ben pek anlama yaa anlayanınız varsa bana cevap versin köpeğin üstünden çıkarmı kene çünki eğer çıkarsa ilk geleceği yer benim evim kaşıntı tuttu resmen int okudum geçer yumurtlar çoğalır falan diyo ağlıcam sinirimden yaa bi kenem eksikti
Canım ben avcılar hospitala gidiyorum doktorum da nil hanım ama bazı şeyler duydum bizim hastanede doğumda ölen kadınlar ve bebişler falan varmış korktum açıkçası bende dün bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine medi life ahmet beye gittim açıkçası memnun da kaldım kendi dr um hiç takip etmiyor kadın yoğun çok ondan heralde yani ben orda pek doğum yapmak istemiyorum ama eşim tutturmuş bu vakte kadar gittik olmaz başka hastane diye
ay maşallah kızına, kocaman da bi kızmış okul çağına gelmiş
benim ilk bebeğim 2011 de bi düşüğüm oldu mart ayında, neyseki aradaki mesafeyi uzatmadan meleğim geldi yine annesinezorlandın mı küçük yaşta anne olunca? benim eşimin askerliği vs.. olmayaydı bende evlendikten hemen sonra yapardım bi bebek
maşallah size tekrar tekrar...
Bir şey olmaz, veterinerden bir ense damlası alıp köpeğin ensesine sürün, hepsi ölüp dökülür, 3 ay boyunca da köpeğe bir daha kene gelmez, o zavallıcık da rahatlamış olur...
tatlım köpeği göndermişler zaten kene çıkınca bakamıyoruz diye ama işte pimpiriklendim ben bahçeden ağaçlardan eve falan gelirmi ki diye bu halimle bide kenelenirsem süper olurum yoksa ben çokmu takıyorum yaa
bende 7 senelik evliyim 2 yılda öncesinden var yaşımı sor henüz 25naapmışım ben ya
bazen boğuluyor gibi oluyorum bir sııkıntı çöküyor üstüme sanki nefes alamıyorum
saol canım tabi zor oldu evlendim 2 ay sonra hamile kaldım tabi eşim çok istiyordu 11 aylık eliyken kucağımdaydı 19 yaşındaydım hamileliğim kötü geçti bulantılarla sonra zor bir doğumum oldu yani evliliğimde hiç cicim ayı yaşayamadım kayınvalidemlerle oturdum 2 sene çok şükür büyüdü kızım okula başlıyor kimse kızım olduğuna inanmıyor boyuda maaşallah uzun kızımın 8 yaşında gibi duruyor..eşim askerliğini evlenmeden önce yaptı ama onu 15 ay boyunca bekledim sen evli olarak beklemişsin canım çok zor bişey anlıyorum seni..çocuk fikrini baya bir ertelemişsiniz bizde ikinci çocuğu biraz erteledik 6 sene sonra geldi kuzucuk
saol canım tabi zor oldu evlendim 2 ay sonra hamile kaldım tabi eşim çok istiyordu 11 aylık eliyken kucağımdaydı 19 yaşındaydım hamileliğim kötü geçti bulantılarla sonra zor bir doğumum oldu yani evliliğimde hiç cicim ayı yaşayamadım kayınvalidemlerle oturdum 2 sene çok şükür büyüdü kızım okula başlıyor kimse kızım olduğuna inanmıyor boyuda maaşallah uzun kızımın 8 yaşında gibi duruyor..eşim askerliğini evlenmeden önce yaptı ama onu 15 ay boyunca bekledim sen evli olarak beklemişsin canım çok zor bişey anlıyorum seni..çocuk fikrini baya bir ertelemişsiniz bizde ikinci çocuğu biraz erteledik 6 sene sonra geldi kuzucuk
evet canım bende kayınvalidem ile oturdum bi süre askerlik vs... 15 ayolsun ama bak çektiğin zorluklar karşısında kocaman bi tesellin var o da kızın evet biz baya erteledik biraz toparlanmak istedik maddi manevi, eşimin istediğim kıvama gelmesi zaman aldı diyelim :)) artık baba olabileceğinden şüphem kalmadı erkekler malum geç olgunlaşıyor...
inanmıyorum yaaa...kendı kendıme dıyordum kı hamıleler zırt pırt aglardı hanibende hiç olmadı dıyordum.normaldede kolay ağlayan bir tip değilim..ama son 3 gündür durup dururken ağlamak geliyor içimden yaaa bebeğimi düşündükçe hemen gözlerim doluyor...herşeye,herkese acıyorum yani acıma duygum çok arttı .noluyo banaaaaa..
kaderlerimiz aynı gibi malatyalı hemşerim...evet o konuda haklısın erkekler olgunlaşmak istiyorlar aslında onlada çocuk gibiler ilgiye muhtaçlar benim eşim 29 yaşında henüz ama olgunlaştı baya bir diyebilirim erken evlilik yapmış olsak bile...
ALLAH kızlarımı başimızdan eksik etmesin inş...[/QUOTE
evet ya kaderimiz benziyor gerçektende..
benim kocişte 26 yaşında işte 7 senedir yeni yeni oturuyor karakteri kişiliği. amin aminn kuzularımızı kocalarımızı cemicümlemizihayat onlarla başka güzel gerçekten yoksa ne tadı olcak hayatın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?