2012 Ekim Anneleri

kızlar ya benim oğlanda ççok alttan vuruyo yürüyemiyorum bile vurdukça acı yanma oluyo

kızlar şu brezilya fönü nedir keratin falan her girişte önüme çıkıyor:44::44::44:

brezilya fönü saçları düzleştimek için yapılıyor ama geçici bi düzlük değil bu, süreleri var mesela 3 aylık 5 aylık gibi... arada bakıma gidiliyor tabii. hadi yaptırdım sen sağ ben selamet değil...

ahh ahh her sabah saçlarıma fön çekerdim şimdi nerdeee hem sıcaktan hem sabah kahvaltı hazırlayıp yemekten kendime hiç bakamıyorum işe giderken arabada bi allık bi kalem hayde tamammm:) süslenmeyi özledim sanki biraz

Yok canım dedikodu falan değil hepsi arkadaşlarımın tanıdıkları yani doğru haber bilmiyorum ama eşim pek istemiyor medi life o tutturmuş nil diye bakalım

Yok canım dedikodu falan değil hepsi arkadaşlarımın tanıdıkları yani doğru haber bilmiyorum ama eşim pek istemiyor medi life o tutturmuş nil diye bakalım

anladım canım o da son ayların ya dr.değiştirmenden tedirgin oluyor ama seninde doğum psikolojin çok önemli. orda doğurmak istemiyorsan eşini ikna etmen daha mantıklı... kafanda bi sürü soruyla ve korkuyla o doğumhaneye girmek ne kadar doğru düşünmekte fayda var.

Arkadaşlar benim gittiğim dr. 38. haftada çatı muayenesi yapıyormuş. Yani o güne dek normak doğum yapabilir miyim tam anlamıyla bilemiyce. Zaten bebeğin durumuna da bağlı. Kilosu duruşu vs.. Ay çok merak ediyorum. Birde şu nst var. Ona nezaman bağlancaz acaba :s Ay şaka maka zamanımın hem yaklaşıyor hem de daha çok var gibi geliyor.

bende zaman hiç geçmiyor yaa sanki duruyor öyle günlerde uzun ve sıcak hiç geçmiyor günler hiç bidaha doğurursam kışa getircem bu ayları

Arkadaşlar aranızda kraft twist travel sistem bebek arabası kullanmış veya tanıdığında görmüş duymuş olan var mı?? Onu almayı düşünüyorum. Nasıl bir ürün sizce? Tekerlek patlaması oluyor mu?

benim arkadaşım kullanıyor canım şahane bi ürün ama o pek memnun kalmadı heralde baston tipi alacağım diyodu geçen

kızlar yardım!
lohusa takımlarına bakıyorum netten, bir kaç site buldum uygun - uçuk fiyatlı satış yapmayan ama ne kadar güvenilir olduklrını bilemedim. var mı aramızda internetten geceliğini / pijamasını alan? Kaliteli oluyor mu? önerebileceğiniz site veya mağazalar var ise paylaşırmısınız lütfen:44:
vaktinde gelsin bebişlerimiz inşallah ama olur da erken doğum filan olursa giyecek doğru dürüst bi pijama/ gecelik takımım bile yok. alabilecek anlayan da yok, kocişte bu aralar aman sen hallet bana kalırsa becerem diyor

benim arkadaşım kullanıyor canım şahane bi ürün ama o pek memnun kalmadı heralde baston tipi alacağım diyodu geçen

Canım ağırlığından dolayı mı acaba ?? Kimi anneler ağır buluyormuş. Şimdi bir mağazada 750 liraya buldum. 10 gün içinde alabilrim. Araştırma yapıyorum bende. Özellikler gerçekten çok güzel. Umarım alınca ben de memnun kalırım. Yalnız tekerlekleri patlıyor diye duymuştum acaba bu kraft için geçerli mi??

Aranızda brezılya fönü yaptıran var mı tavsiye edermisiniz ??

Canım bir arkadaşım yaptırdı. Hiç güzel olmadı.. Yapan yerde mi hata var bilmiyorum. Ama kedi kuyruğu gibi oldu saçı. Kıvırcıktı ama deli kıvırcık da değildi. Dalgalıdan biraz başka. Yalnız işte dediğim gibi çok kötü görünüyor. Başka yaptıran da görmedim. Sen kk da araştırmaya devam et bence. Belki onun saçını yapan kişi beceremedi.

canım işte fön çekiyolar spreyi var onuda sıkıyolar 6 ay falan saçların dümdüz oluyomuş öyle dediydiler
sağolun kızlar

banada hem az hem çok varmış ggibi geliyor ama azzzzz kaldı ramazan ayının 6 günü geçti bile zaman durmuş gibi gelsede uçuyor aslında

Canim biz de aldik aynisindan ama daha kutusundan cikarmadik simdi ne desem yalan olur. Esim kendi cok inceledi ve surdu tamam budur dedi:) Sizde bir gidin kurcalayin derim

kızlar bu aralar benim kuzumu çok sık hıçkırık tutuyor o hıçkırdıkça ben huzursuz oluyorum saçma ama sanki nefessiz kalcak hissi oluşuyor içimde. sanki karnımda nefes alıyor ya

hıçkırık tuttuğunu nasıl anlıyorsunuz.ben hiç anlamıyorum tuhaflık bende mi

Aaa yazık ya, hayvana bakım yapmıyor kenelendiriyorlar, sonra da kenelendi diye gönderiyorlar İnsanlık bu olmamalı Çok üzüldüm gerçekten...

Yok yok bir şey olmaz sen korkma, gelmez kene eve. Toprakta olur o, hayvancağıza da topraktan geçiyor zaten. Ama üzüldüm gerçekten...:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…