kızlar şu brezilya fönü nedir keratin falan her girişte önüme çıkıyor:44::44::44:
kızlar şu brezilya fönü nedir keratin falan her girişte önüme çıkıyor:44::44::44:
nil hn yoğunluğu dışında ii bi dr. ben onda bi operasyon geçirmiştim sonrasında ne ağrı ne sızı hiç bi sıkıntı yaşamadım. ama yoğunluğu yüzünden bu gebeliğimde tercih etmedim kendisini bekleyemem o kadar tez canlıyım zaten sıkılırım...
duydukların ne kadar doğru peki belki laftır dedikodudur . ama medilife kontrol olcaksan selda hn.öneririm. ahmet beyin bi iyi tarafı var neredeyse randevusuz hasta alıcak kadar sakin başı, erkek ya ondan galibagayet temiz ve fiyat olarakta testler tahliller dışında uygun bence.
Yok canım dedikodu falan değil hepsi arkadaşlarımın tanıdıkları yani doğru haber bilmiyorum ama eşim pek istemiyor medi life o tutturmuş nil diye bakalım
Arkadaşlar benim gittiğim dr. 38. haftada çatı muayenesi yapıyormuş. Yani o güne dek normak doğum yapabilir miyim tam anlamıyla bilemiyce. Zaten bebeğin durumuna da bağlı. Kilosu duruşu vs.. Ay çok merak ediyorum. Birde şu nst var. Ona nezaman bağlancaz acaba :s Ay şaka maka zamanımın hem yaklaşıyor hem de daha çok var gibi geliyor.
Arkadaşlar aranızda kraft twist travel sistem bebek arabası kullanmış veya tanıdığında görmüş duymuş olan var mı?? Onu almayı düşünüyorum. Nasıl bir ürün sizce? Tekerlek patlaması oluyor mu?
benim arkadaşım kullanıyor canım şahane bi ürün ama o pek memnun kalmadı heralde baston tipi alacağım diyodu geçen
Aranızda brezılya fönü yaptıran var mı tavsiye edermisiniz ??
Canım ağırlığından dolayı mı acaba ?? Kimi anneler ağır buluyormuş. Şimdi bir mağazada 750 liraya buldum. 10 gün içinde alabilrim. Araştırma yapıyorum bende. Özellikler gerçekten çok güzel. Umarım alınca ben de memnun kalırım. Yalnız tekerlekleri patlıyor diye duymuştum acaba bu kraft için geçerli mi??
Canım neden memnun kalmadı bilmiyorum bende bakınıyordum nette bebek arabalarına bende bakayım hiç memnun kalmadım bundan o kadarda para verdim dedi ama niye memnun kalmadı sormadım açıkçası
brezilya fönü saçları düzleştimek için yapılıyor ama geçici bi düzlük değil bu, süreleri var mesela 3 aylık 5 aylık gibi... arada bakıma gidiliyor tabii. hadi yaptırdım sen sağ ben selamet değil...
sağolun kızlarcanım işte fön çekiyolar spreyi var onuda sıkıyolar 6 ay falan saçların dümdüz oluyomuş öyle dediydiler
Arkadaşlar benim gittiğim dr. 38. haftada çatı muayenesi yapıyormuş. Yani o güne dek normak doğum yapabilir miyim tam anlamıyla bilemiyce. Zaten bebeğin durumuna da bağlı. Kilosu duruşu vs.. Ay çok merak ediyorum. Birde şu nst var. Ona nezaman bağlancaz acaba :s Ay şaka maka zamanımın hem yaklaşıyor hem de daha çok var gibi geliyor.
Arkadaşlar aranızda kraft twist travel sistem bebek arabası kullanmış veya tanıdığında görmüş duymuş olan var mı?? Onu almayı düşünüyorum. Nasıl bir ürün sizce? Tekerlek patlaması oluyor mu?
Yok canım dedikodu falan değil hepsi arkadaşlarımın tanıdıkları yani doğru haber bilmiyorum ama eşim pek istemiyor medi life o tutturmuş nil diye bakalım
kızlar bu aralar benim kuzumu çok sık hıçkırık tutuyor o hıçkırdıkça ben huzursuz oluyorum saçma ama sanki nefessiz kalcak hissi oluşuyor içimde. sanki karnımda nefes alıyor ya
tatlım köpeği göndermişler zaten kene çıkınca bakamıyoruz diye ama işte pimpiriklendim ben bahçeden ağaçlardan eve falan gelirmi ki diye bu halimle bide kenelenirsem süper olurum yoksa ben çokmu takıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?