2012 Ekim Anneleri

baştan iyi bakıyolardı canım işte sonra ilgilenemediler diye olarda kötü oldu iyi biyer bulmuş götürmüşler aman kene falan gelirse mahfooluru hala kaşınıyorum zaten neme lazım ben evi ilaççlıyım da

slm guzel anneler,bugun esimle hamilelik kursuna katildik cok guzeldi iki hemsire bizlere hamileleikte yapilamsi gererkenler dogum oncesi sonrasi pozisyonlar hakkinda bilgi verdiler.suda dogumun guzel oldugundan bahsettiler.haftayada epiduralden konuscaz bakalim ozellikle sorduk dusundugumuz icin iste oyle bir suru hamisle bir aradaydim bugun:):)

sağolun kızlar

banada hem az hem çok varmış ggibi geliyor ama azzzzz kaldı ramazan ayının 6 günü geçti bile zaman durmuş gibi gelsede uçuyor aslında

Evet sanirim ani yasarkem gecmiyor ama geri donup bakinca gecmis upuzun bir zaman var.

Araba ile igili yorum yapan arkadaslara da tesekkur ederim. Bakalim nasipse 10 gne kadar alacagim. Esim kirmizi siyah diyor bense ya simsiyah yada gri siyah..n sizce?

kızlar benim soru arada kaynadı sanırım, almadı mı kimse takım makım yahu? :44:
yok mu hiç önerebileceğiniz bir yer

kızlar benim soru arada kaynadı sanırım, almadı mı kimse takım makım yahu? :44:
yok mu hiç önerebileceğiniz bir yer

Canim ben bir tane onden dugmeli pjama takimi aldim dun. 2 tane de gecelik... lahusa takimi adi altinda amadik ama dominos, pijama dunyasi gibi sitelerden veya relax mode dan indirim reyonundan bakacagim sabahlikli bir takim.

Canim ben bir tane onden dugmeli pjama takimi aldim dun. 2 tane de gecelik... lahusa takimi adi altinda amadik ama dominos, pijama dunyasi gibi sitelerden veya relax mode dan indirim reyonundan bakacagim sabahlikli bir takim.

cevabın için teşekkürler canım, bende netten bakmaya devam ediyim o zaman. beden olarak nasıl aldın peki? bir beden büyük filan mı yoksa şu an olan bedeni mi? ben hala kilo almaya devam ediyorum, daha da hızlanacak diye düşünüyorum. o yüzden acaba bir beden büyük mü alsam diye bilemedim:44:

Canim normalde s giyiyordum. Ama pijamanin m bedenini denedim o bile oldu suan ustume. Bende m beden aldim. Neticede dogumda da gidecek kilo.

tozdan tanıyamassın siyah olursa gri iyi bence

Esim simdi tutturdu kirmizisiyah diye. Dedigin dogru bari gri olsun. Bakalim ne olacak? Gerci bizim oglanin da kiyafetlerini dusununce kirmizi uyuyor cok. Onden fermuarli battaniyesi falan var kirmizili :) hahahahaha ayakkabi rengine gore araba aliyoruz cocuga :):):):):)'):)

ŞEKERLER HERKESE GÜNAYDINLAR DÜN İZİNLİYDİK VE ANNANEMİZLE GİDİP OĞLUŞUMUN VE BENİM EKSİK KALAN HERŞEYİNİ ALDIKK ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SAĞLIKLA HUZURLA KULLANMAYI NASİP ETSİN İNŞ SÜT POMPAMIZI PARK YATAĞIMIZI BAKIM ÇANTAMIZI LOGUSA PİJAMA TAKIMI VE İÇ ÇAMAŞIRLARIMIZI BEBİŞİMİN CİCİLERİNİ EMZİK BİBERON İŞTE NE GEREKİYORSA ALDIK Bİ EKSİĞİMİZ KALMADI AMA HAVA SICAK OLMASINA RAĞMEN ÇOK ŞÜKÜR SIKINTI YAŞAMADAN HALLETTİK

Gunaydin canim,sicaklarda fenalasmazsak iyiyiz valla...

Sende iyice dusurmussun gunleri

Rabbim yardımcımız olsun cnmm
Evet günler su gibi akıp geçiyor güzelim yaaa 10 gün var aramızda 2 ay kaldı şaka maka yaa belkide daha az
İşten çıkarsam bidaha sizleri göremicem ona üzülüyorum en çok..Evde pc ve nette yok.Belki telefon alırsak ordan bağlanırım ama oda zor gibi..

İlaydacımm güle güle kullanın cnm cicilerinizi.Annem gelsede benim eksiklerimde tamamlansa yıkansa ya:)

canım ahhh bu annelerimizi allah başımızdan eksik etmesin aldıklarımızı da evine götürdü yıkayıp ütüleyim sıcakda sen yorulma diye ben ona kıyamıyorum o bana

bende izin dönüşüne kadar uğrayamam heralde benimde evde net yok pcde yok artık doğumdan 3 4 ay sonra yazarım doğum hikayemi arada annemlere gidersem orda girerim iyi alıştım ben buraya bilmiyorum napıcam evde sıkıntıdan patlarım artık

günaydın güzeller

klimalar çarpa çarpa hasta oluyorum galiba artık ,bikaç gündür hafif öksürük vardı bugün arttı

göğsüm de ağrıyor, limonlu bir çay aldım şimdi içiyorum

kızlar selam biz oğlumla ilk tatilimizi yaptık yüzdük gezdik güneşlendik bugunde işe geldik harıl harıl çalışıyoruz

bugun cabucak geçer inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…