Aaa yazık ya, hayvana bakım yapmıyor kenelendiriyorlar, sonra da kenelendi diye gönderiyorlarİnsanlık bu olmamalı Çok üzüldüm gerçekten...
Yok yok bir şey olmaz sen korkma, gelmez kene eve. Toprakta olur o, hayvancağıza da topraktan geçiyor zaten. Ama üzüldüm gerçekten...:2:
sağolun kızlar
banada hem az hem çok varmış ggibi geliyor ama azzzzz kaldı ramazan ayının 6 günü geçti bile zaman durmuş gibi gelsede uçuyor aslında
baştan iyi bakıyolardı canım işte sonra ilgilenemediler diye olarda kötü oldu iyi biyer bulmuş götürmüşler aman kene falan gelirse mahfooluru hala kaşınıyorum zaten neme lazım ben evi ilaççlıyım da
kızlar yardım!
lohusa takımlarına bakıyorum netten, bir kaç site buldum uygun - uçuk fiyatlı satış yapmayan ama ne kadar güvenilir olduklrını bilemedim. var mı aramızda internetten geceliğini / pijamasını alan? Kaliteli oluyor mu? önerebileceğiniz site veya mağazalar var ise paylaşırmısınız lütfen:44:
vaktinde gelsin bebişlerimiz inşallahama olur da erken doğum filan olursa giyecek doğru dürüst bi pijama/ gecelik takımım bile yok. alabilecek anlayan da yok, kocişte bu aralar aman sen hallet bana kalırsa becerem diyor
kızlar benim soru arada kaynadı sanırım, almadı mı kimse takım makım yahu? :44:
yok mu hiç önerebileceğiniz bir yer
Canim ben bir tane onden dugmeli pjama takimi aldim dun. 2 tane de gecelik... lahusa takimi adi altinda amadik ama dominos, pijama dunyasi gibi sitelerden veya relax mode dan indirim reyonundan bakacagim sabahlikli bir takim.
Evet sanirim ani yasarkem gecmiyor ama geri donup bakinca gecmis upuzun bir zaman var.
Araba ile igili yorum yapan arkadaslara da tesekkur ederim. Bakalim nasipse 10 gne kadar alacagim. Esim kirmizi siyah diyor bense ya simsiyah yada gri siyah..n sizce?
cevabın için teşekkürler canım, bende netten bakmaya devam ediyim o zaman. beden olarak nasıl aldın peki? bir beden büyük filan mı yoksa şu an olan bedeni mi? ben hala kilo almaya devam ediyorum, daha da hızlanacak diye düşünüyorum. o yüzden acaba bir beden büyük mü alsam diye bilemedim:44:
tozdan tanıyamassın siyah olursa gri iyi bence
Gunaydin canim,sicaklarda fenalasmazsak iyiyiz valla...
Sende iyice dusurmussun gunleri
Günaydınlar kızlarr nasılsınızz
ah sorma brck geceleri kabus oluyo benim için sıcaktan ben böle bişiy görmedim vantilatör karşısında uyudum ama yine sıcakladım yinee uff
rabbim yardımcımız olsun cnmm
evet günler su gibi akıp geçiyor güzelim yaaa 10 gün var aramızda 2 ay kaldı şaka maka yaa belkide daha az
Işten çıkarsam bidaha sizleri göremicem ona üzülüyorum en çok..evde pc ve nette yok.belki telefon alırsak ordan bağlanırım ama oda zor gibi..
Ilaydacımm güle güle kullanın cnm cicilerinizi.annem gelsede benim eksiklerimde tamamlansa yıkansa ya:)
Rabbim yardımcımız olsun cnmm
Evet günler su gibi akıp geçiyor güzelim yaaa 10 gün var aramızda 2 ay kaldı şaka maka yaa belkide daha az
İşten çıkarsam bidaha sizleri göremicem ona üzülüyorum en çok..Evde pc ve nette yok.Belki telefon alırsak ordan bağlanırım ama oda zor gibi..
İlaydacımm güle güle kullanın cnm cicilerinizi.Annem gelsede benim eksiklerimde tamamlansa yıkansa ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?