2012 Ekim Anneleri

günaydın kızlar. bugün sabah haberlerde duydum. ankaerada çalışan hamile bayanlara 2 gün izin vermişler. ben balıkesirdeyim. keşke bizede verseler,

kızlar bu aralar benim kuzumu çok sık hıçkırık tutuyor o hıçkırdıkça ben huzursuz oluyorum saçma ama sanki nefessiz kalcak hissi oluşuyor içimde. sanki karnımda nefes alıyor ya

aynı şey bizde de var çok ritmik kalp atışı gibi ama ondan daha yavaş bazen çok kısa sürüyor bazen dakikalarca....bende anlamadım ne yapıyor içerde bu kadar hıçkıracak :) boğazlı kızım benim diyorum sürekli atıştırma halinde sanırım...

günaydın kızlar klima karşısında yatsam da çok daraltıcı bi gece geçirdim baş ağrısından ölüyorum şimdide oğluşumla karnımı doyurup ananemize gezmeye gideceğiz

gunaydin ekim annisleri ve bebisleri herkesler iyidir umarim

birazcik evimi toparlayip geliyorum malum burda yarin hafta sonu esimde evde olur biraz is yapayim.

kızlar günaydın şimdi sağlık ocağından geldim doktorum açlık şekeri ve ürik asit tahlili istemişti idrarda istedi ocaktaki doktor idrarda kan görüldü öğleden sonra tahlillerle bakarız dedi moralim bozuldu ürik asit böbrek tahlili zaten dedi kızımda baskı yapmıştı böbreklerime acaba oğlumdamı yapıyor? saat 5 tede doktor randevum var bakalım ne diyecek canım sıkıldı çok ama son 3 gündür falan çok koyu renkti idrarımkızlar ayrıca tombiş bir bebek doğuran arkadaşımı gördüm sağlık ocağında hüngür hüngür ağlıyordu başı çok ağrıyormuş bebeğimi emziremiyorum dedi çok kötüydü doktoru geçecek diyormuş bol su iç demiş epidural olduğu içinmiş ağrısı

günaydın kızlar ve bebişleri...dün ben kızımı gördümm...çok tatlı ya yerim ben onuu..42 cm 1600 gr olmuş bebeğim benim.doktorum da herşey normal bir sıkıntı yok dedi.bundan sonra doğumu bekliycez artık dedi..38. haftada belli olacakmış normal olabilir mi diye.bebek tam anlamıyla gelişimini bu haftada tamamladığı için doğuma hazır olduğu için bu haftada yapılrmış.zaten sezeryan konusunda sıkı denetim varmış.ben de normal istiyorum inşallah hayırlısıyla herşey yolunda gider.

hıçkırık tuttuğunu nasıl anlıyorsunuz.ben hiç anlamıyorum tuhaflık bende mi

ben genelde karnımın alt kısmında hissetmeye başladım nabız gibi atıyor bi süre, yeni yeni olmaya başladı bende ama benim hoşuma gitmiyor beni tedirgin ediyor

günaydın kızlar mesaim başladı yine çalışan annişlerin hepsi neredeyse burda, çalışmayan annişlerde hala yatağında uyuyor olmalı :))

kızlar yokmu benim durumunda olan:26::26::26::26:

aynen kızlarrrr benim annemin evindede net yokkk doğumdan sonra görüşemeyebiliriz

hıçkırıklarını ben de hissediyorum ya çok tatlı ama kıyamıyorum elimden birşey de gelmiyor..öyle 5 dk falan sürüyo.bir de stetoskopla kalp atışlarını dinliyorum bu da çok güzel.doğru pozisyonda oldu mu çok net duyuluyor.eşim steteskopa bile ihtiyaç duymuyor.karnıma kulağını koydu mu duyuyor.şimdiden nelerine bayılıyoruz doğunca ne yaparız artık bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…