kızlar bu aralar benim kuzumu çok sık hıçkırık tutuyor o hıçkırdıkça ben huzursuz oluyorum saçma ama sanki nefessiz kalcak hissi oluşuyor içimde. sanki karnımda nefes alıyor ya
günaydın kızlar. Bugün sabah haberlerde duydum. Ankaerada çalışan hamile bayanlara 2 gün izin vermişler. Ben balıkesirdeyim. Keşke bizede verseler,
günaydın kızlar. bugün sabah haberlerde duydum. ankaerada çalışan hamile bayanlara 2 gün izin vermişler. ben balıkesirdeyim. keşke bizede verseler,
hıçkırık tuttuğunu nasıl anlıyorsunuz.ben hiç anlamıyorum tuhaflık bende mi
günaydın kızlar mesaim başladı yineçalışan annişlerin hepsi neredeyse burda, çalışmayan annişlerde hala yatağında uyuyor olmalı :))
günaydın kızlar mesaim başladı yineçalışan annişlerin hepsi neredeyse burda, çalışmayan annişlerde hala yatağında uyuyor olmalı :))
kızlar günaydın şimdi sağlık ocağından geldim doktorum açlık şekeri ve ürik asit tahlili istemişti idrarda istedi ocaktaki doktor idrarda kan görüldü öğleden sonra tahlillerle bakarız dedi moralim bozuldu ürik asit böbrek tahlili zaten dedi kızımda baskı yapmıştı böbreklerime acaba oğlumdamı yapıyor? saat 5 tede doktor randevum var bakalım ne diyecek canım sıkıldı çok ama son 3 gündür falan çok koyu renkti idrarımkızlar ayrıca tombiş bir bebek doğuran arkadaşımı gördüm sağlık ocağında hüngür hüngür ağlıyordu başı çok ağrıyormuş bebeğimi emziremiyorum dedi çok kötüydü doktoru geçecek diyormuş bol su iç demiş epidural olduğu içinmiş ağrısı
bende izin dönüşüne kadar uğrayamam heralde benimde evde net yok pcde yok artık doğumdan 3 4 ay sonra yazarım doğum hikayemi arada annemlere gidersem orda girerim iyi alıştım ben buraya bilmiyorum napıcam evde sıkıntıdan patlarım artık
uykucu şirinler
geç başlıyo galiba senin mesai? benim 2 saatim bitti bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?