2012 Ekim Anneleri

hadi ya o kadar bas agrısı yapmışmı,kursta soru olarak sorulunduğunda bazı bünyelerde hafif bas agrısı yapabilir ama geçici demişti doktor,şimdi korktum valla

hala kafama gore bır hastane bulamadım.ınsallah kuvoze gerek kalmazda ben dogumumu memorıalde yaparım.aynı planladıgımız gıbı.

kızlar yokmu benim durumunda olan:26::26::26::26:

canım benim gebeliğimin 8.haftasında ilk idrar ve kan tahlillerim yapıldığında idrarımda kan görülmüştü dr.bol bol su içmemi söyledi ama o dönem lekelenmem vardı ona bağladı
inan şimdi ne durumdayım bilmiyorum bende bi idrar tahlili yaptırsam hiç fena olmıyacak... böbreklerde taş olma ihtimalinden basit bi üşütmeylede alakası olabiliyormuş bu durumun...

hadi ya o kadar bas agrısı yapmışmı,kursta soru olarak sorulunduğunda bazı bünyelerde hafif bas agrısı yapabilir ama geçici demişti doktor,şimdi korktum valla

spinalde baş ağrısı oluyormuş canım doktorumda söylemişti...epidural olacaklar için bu durum iyi bir ameliyat ekibi ve anestezi uzm. ile söz konusu olmuyormuş...

hala kafama gore bır hastane bulamadım.ınsallah kuvoze gerek kalmazda ben dogumumu memorıalde yaparım.aynı planladıgımız gıbı.

inşallah gerek kalmaz canım kızın vaktiyle gelir :) masumiyet incirli ethica çok ii diye önermişti araştırdın mı?

Hiç bişeye gerek kalmaz merak etme bu kadar düşünme de sen içini ferah tutki bebişte rahat olsun...

zaten sankı ben ıyıyım dermıs gıbı sureklı hareketlı.sizlere bırsey sorucam ben bırde.kızımın boyu uzamıs kafası kolları bacakları herseyı haftasına uygun sadece gobusu kucukmus.eee bu durumda gelısım gerılıgı olsa heryerınde olmaz mı ?

inşallah gerek kalmaz canım kızın vaktiyle gelir :) masumiyet incirli ethica çok ii diye önermişti araştırdın mı?

valla bakıyorum canım.daha dogrusu kaynım felan arastırıyor.ilaç işinde ler abı kardes hastanelee felan cok gıdıyorlar o benden daha ıyı arastırıt bızzat gıdıp goruyor 2 gundur.özel gazıosmanpasa hastanesı varmıs cok ıyı felan dedı.bakalım bı ayın 10 da ne dıycek doktor ona gore hemen hastaneye karar verıp alısverıs yapıcam.gecelıgım bıle yok.

gopra büyük bi hastane evet arkadaşlarım orada doğum yaptılar eskiden uygundu şimdi orasıda pahalı sanırım.ama memorial gibi diil tabiki..
Benim gittiğim hastane ortak gopa yada orası aldı

istanbul avrupa yakasında hastane arayışında olanlar varsa ben çok arastırdım etrafımda bir cok ilgili ve bilinçli insanlar vardı,kendi doktorumda ferhat uysal cok deneyimli bir doktor... tavsiyeler su sekilde;

acıbadem

hizmet hastanesi (memorial) anestezi uzmanlığı konusunda cok iyiymiş..

medical park erken doğumlarda bebek bakım ünitesi çok iyi ve ilgiliymiş,
diğer alternatiflerde ethica,çamlık ve avcılar hospital...

ben acıbadem ya da hizmet hastanesi düşünüyorum hepimiz için hayırlısı olsun...

gopra büyük bi hastane evet arkadaşlarım orada doğum yaptılar eskiden uygundu şimdi orasıda pahalı sanırım.ama memorial gibi diil tabiki..
Benim gittiğim hastane ortak gopa yada orası aldı

para onemlı degıl sıgorta oldugu surece.memorıalde ssk gecmıyor.burda en azından sıgorta var.memorıalda kuvo fıyatı 1500-2000 arası degısıyor.10 gun kalmıs olsa kızım kuvozde 15 bın tl.tamam bunu oderım ama ya 1 ay felan kalmak zorunda kalırsa bır daıre fıyatı.kayınvalıdem hıc onemlı degıl verırız dıyorda ne gerek var kuvoz aynı kuvoz bende dedım kı sen o parayı bana ver ben halledıcem

ne kadar şanslı bi bebeğin var bak hem maddi hem manevi yanındalar ödeme gücünüzde var ne kadar güzel..
Rabbim dar durumda olan herkese yardım etsin cnm.Bende benin kayınvalideye dedim işten çıkarıcaklar doğum param hazır değil dedim laf çarptım ama herangi bi cvp alamadım

allaha bınlerce kez sukur kı var ama bu kadar para vermek aptallık baska bırsey degıl yanı.bırde ben 5 yıldır cocuk sahıbı olamıyorum ailenın de ılk torunu.esımın abısı var oda hala bekar evlenmeye gonlu yok kayınvalıdemın tek umudu benım.oda cok ıstemıstı bu bebegı.o yuzden bıraz kıymetlı.sanırım...allah sanada kolaylık versın

bende dün kayınvalidemler bizdeydi kızımın arabası eksik hala almadık dedim ardından da sıraladım bi sürü masraf yaptık şu şukadar bu bukadar diye ardından görümcem dedi ki ağustosta abim sen ben gidelim ben arabasını alırım istediğinizi amacım şansımı denemekti ama işe yaradı galiba hoşş icraat görmeden inanmamm

Günaydın kuzucuklarin anneleri cok mutluyum çünkü iki gogsumdemden süt geliyor sizlerde başladımi?

Bende sürekli diyorum alsınlar torun istemeyi biliyolardı:)
benimde ilk torun olacak çok hevesliler aşırı hemde ama daha ortada bi çift çorap yok bakalım görücez belkii utandırırlar beni:)

iyi barı bır masraftan daha kurtuldun.benımde kendı annem dedı eksıklerını alıyım dıye bebek arabası anakucagı felan.aslında odasını alıcaktı ama ben daha 3 ayımda aldım.ben ıstemedım bu aralar durumu yok gerek yok dedım

canım günaydın ben sana medicine hastanesini tavsiye edıyım bi onun fiyatınıda ögrenelım.ben asya subesıne gdııom nene hatun olan eskıden.dogum fiyatları uygun.ssk gecio bı bak derim hemde dogum kadrosu cok ii hastanenin

İnşallah gerek kalmaz arkadaşım, iyi düşün iyi olsun:)
Yeni doğan yoğun bakımı ücretsiz olacak diye duymuştum ben. Bir araştır istersen. Gerçi A sınıfı hastaneler için farklı uygulamalar oluyor genellikle.
Allah korusun, yoğun bakımda kalması gerekirse bile nakil yaptırırsın. İçine sinen hastanede, doktorunda doğurmuş olursun en azından.
Ki bence bunlara gerek kalmayacak. Hele bir kontrolünü ol bakalım, netice ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…