- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Günaydın kuzucuklarin anneleri cok mutluyum çünkü iki gogsumdemden süt geliyor sizlerde başladımi?
Günaydın kuzucuklarin anneleri cok mutluyum çünkü iki gogsumdemden süt geliyor sizlerde başladımi?
canım günaydın ben sana medicine hastanesini tavsiye edıyım bi onun fiyatınıda ögrenelım.ben asya subesıne gdııom nene hatun olan eskıden.dogum fiyatları uygun.ssk gecio bı bak derim hemde dogum kadrosu cok ii hastanenin
Bende sürekli diyorum alsınlar torun istemeyi biliyolardı:)
benimde ilk torun olacak çok hevesliler aşırı hemde ama daha ortada bi çift çorap yok bakalım görücez belkii utandırırlar beni:)
dogumu dusunmuyorum bıle kuvozu dusunuyorum ben.o onemlı benım ıcın.benı zaten hepsı kesıcek.kendı canımdan coktan gectım.ama bır bakarım tesekur ederım
İnşallah gerek kalmaz arkadaşım, iyi düşün iyi olsun:)
Yeni doğan yoğun bakımı ücretsiz olacak diye duymuştum ben. Bir araştır istersen. Gerçi A sınıfı hastaneler için farklı uygulamalar oluyor genellikle.
Allah korusun, yoğun bakımda kalması gerekirse bile nakil yaptırırsın. İçine sinen hastanede, doktorunda doğurmuş olursun en azından.
Ki bence bunlara gerek kalmayacak. Hele bir kontrolünü ol bakalım, netice ne olacak.
ayy ne güzell kuzucuğun mamişkoları kendini hazırlamışlarbende akmıyor ama beyaz bişeyler oluyor göğüs ucumda o süt mü ki :44:
Kizlar hastanedeyim,100 luk seker yuklemem yapildi saat 11 de 12 de 13 de kan verecekmisim,11 dekini verdim ama cok fena oldum bayilacak oldum resmen!yanimda kimsede yok,bayilmamak icin slktlm kendimi,aglamaya basladim ama nasil hungur hungur!!!cok zormus,bir de açım ve 1 e kadar yemek yok,beynim sulaniyor resmen.cok kotuyum,simdi hastanenin cafesine oturdum size ordan yaziyorum Allah yardimcim olsun 1e kadar,burda da herkes yemek yiyor,ben de cigerci kedisi hibi bakiyorum
ayy ne güzell kuzucuğun mamişkoları kendini hazırlamışlarbende akmıyor ama beyaz bişeyler oluyor göğüs ucumda o süt mü ki :44:
Kizlar böyle sarı sarı değilde su gibi akıntı var oda kendim gogus ucumu dikarsam çıkıyor dün farkettim bir kac gündür cok su iciyorum insannı ki acaba
uçlarında di mi beyaz bişeyler, bende 2-3 gün önce farkettim. hatta süt mü acaba dedim ,ama öyle sıvı bişey yok
istanbul avrupa yakasında hastane arayışında olanlar varsa ben çok arastırdım etrafımda bir cok ilgili ve bilinçli insanlar vardı,kendi doktorumda ferhat uysal cok deneyimli bir doktor... tavsiyeler su sekilde;
acıbadem
hizmet hastanesi (memorial) anestezi uzmanlığı konusunda cok iyiymiş..
medical park erken doğumlarda bebek bakım ünitesi çok iyi ve ilgiliymiş,
diğer alternatiflerde ethica,çamlık ve avcılar hospital...
ben acıbadem ya da hizmet hastanesi düşünüyorum hepimiz için hayırlısı olsun...
slm guzel anneler,bugun esimle hamilelik kursuna katildik cok guzeldi iki hemsire bizlere hamileleikte yapilamsi gererkenler dogum oncesi sonrasi pozisyonlar hakkinda bilgi verdiler.suda dogumun guzel oldugundan bahsettiler.haftayada epiduralden konuscaz bakalim ozellikle sorduk dusundugumuz icin iste oyle bir suru hamisle bir aradaydim bugun:):)
bu katıldığınız kurslar nerde kızlar bende katılmak istiyorum ya çok mu geç kaldımhadi ya o kadar bas agrısı yapmışmı,kursta soru olarak sorulunduğunda bazı bünyelerde hafif bas agrısı yapabilir ama geçici demişti doktor,şimdi korktum valla
Kizlar böyle sarı sarı değilde su gibi akıntı var oda kendim gogus ucumu dikarsam çıkıyor dün farkettim bir kac gündür cok su iciyorum insannı ki acaba
aaa bizde o var şuanda cnm
son anda alırlar bide öyle bişey vardır ya (dur hele bi daha var hesabı...) al işte ne bekliosun son anıbizdede ilk torun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?