2012 Ekim Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız? inşallah herkes iyidir.. biz 4 gündür yoktuk, yayla ya gittik kiraz toplamaya gerçi benim çok yardımım dokunmadı ama ne kadar güzel ve serindi. Eve geldik sıcaklar yine mahvetti doğum olmasa orda kalırdım bütün yaz heralde
Pazartesi kontrolümüz var bakalım inşallah hayırlı haberlerle geliriz kuzumuzu çok özledik, tekmeleri canımı çok yakıyor artık resmen hopluyorum oturduğum yerde eşim gülüyor oğlum annenin canını yakma diyor seviyor o zaman dahada acıtıyor

dogumu dusunmuyorum bıle kuvozu dusunuyorum ben.o onemlı benım ıcın.benı zaten hepsı kesıcek.kendı canımdan coktan gectım.ama bır bakarım tesekur ederım

Kizlar hastanedeyim,100 luk seker yuklemem yapildi saat 11 de 12 de 13 de kan verecekmisim,11 dekini verdim ama cok fena oldum bayilacak oldum resmen!yanimda kimsede yok,bayilmamak icin slktlm kendimi,aglamaya basladim ama nasil hungur hungur!!!cok zormus,bir de açım ve 1 e kadar yemek yok,beynim sulaniyor resmen.cok kotuyum,simdi hastanenin cafesine oturdum size ordan yaziyorum Allah yardimcim olsun 1e kadar,burda da herkes yemek yiyor,ben de cigerci kedisi hibi bakiyorum

Bende sürekli diyorum alsınlar torun istemeyi biliyolardı:)
benimde ilk torun olacak çok hevesliler aşırı hemde ama daha ortada bi çift çorap yok bakalım görücez belkii utandırırlar beni:)

son anda alırlar bide öyle bişey vardır ya (dur hele bi daha var hesabı...) al işte ne bekliosun son anı bizdede ilk torun

Kizlar böyle sarı sarı değilde su gibi akıntı var oda kendim gogus ucumu dikarsam çıkıyor dün farkettim bir kac gündür cok su iciyorum insannı ki acaba

Günaydın kuzucuklarin anneleri cok mutluyum çünkü iki gogsumdemden süt geliyor sizlerde başladımi?

ayy ne güzell kuzucuğun mamişkoları kendini hazırlamışlar bende akmıyor ama beyaz bişeyler oluyor göğüs ucumda o süt mü ki :44:

allah bu a sınıfı hastanelerı bıldıgı gıbı yapsın.valla omrumu curuttu.

Allah yardımcın olsun, ne diyeyim, bebişler için katlanıyoruz ya zaten her şeye! Öğlen 1de çılgın bir yemek yersin, telafi edersin.

ayy ne güzell kuzucuğun mamişkoları kendini hazırlamışlar bende akmıyor ama beyaz bişeyler oluyor göğüs ucumda o süt mü ki :44:

uçlarında di mi beyaz bişeyler, bende 2-3 gün önce farkettim. hatta süt mü acaba dedim ,ama öyle sıvı bişey yok

Kizlar böyle sarı sarı değilde su gibi akıntı var oda kendim gogus ucumu dikarsam çıkıyor dün farkettim bir kac gündür cok su iciyorum insannı ki acaba

sakın sıkma ii değilmiş sıkmak ziyan olmasın oynama bile ilk sarı sütün akmasın o bebeğin ilk aşısıymış çokta faydalıymış.

evet cnm ben de sıkılmaması gerektiğini okumuştum.vücuda doğum yaklaştı sinyali veriyormuş allah korusun ben de hiç sıkmıyorum o yüzden..

Ethicayı ve orada Ali Paşa Oskay'ı tavsiye ediyorum. Yenidoğan yoğun bakım ünitesi de var, ki çok önemli bir ayrıntı. Ayrıca gerçekten çok temiz bir hastane, seviyorum valla ben, burada 3. olacak kısmetse

hadi ya o kadar bas agrısı yapmışmı,kursta soru olarak sorulunduğunda bazı bünyelerde hafif bas agrısı yapabilir ama geçici demişti doktor,şimdi korktum valla
bu katıldığınız kurslar nerde kızlar bende katılmak istiyorum ya çok mu geç kaldım

sakın sıkma canım göğsünü rahım kasılmasına sebep olur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…