2012 Ekim Anneleri

Kizlar böyle sarı sarı değilde su gibi akıntı var oda kendim gogus ucumu dikarsam çıkıyor dün farkettim bir kac gündür cok su iciyorum insannı ki acaba

benim göğüs ucumdanda sıkarsan su çıkıyo şeffaf yani rengi süt gibi beyaz değil

aaa bizde o var şuanda cnm
daha erken alınır acelesi yok olayı var
işte bahaneler hepsi amann:)

bizde daha erken diyende yok herşeyini aldık zaten annem ve ben almadan öncede şuyu eksik buyu eksik diye anlatıyodum alırsınız zamanla diyodu kayınvalidem arabasını da annemler alıcak herşeyimiz tamam çok şükür dolabımız geldiğinde yıkar yerleştiririz

anneler sağolsun herşeyi hallediyolar

gerçi benim kayınvalidem uzakta ,ne alıyım diye kaç kere sordu. hiç bişeye gerek yok herşeyini aldık dedim bende

eşimde dedi parasını verirsin

Alınır diolar işte banada annem zaten herşeyini aldı alacak bişi kalmadıki onlara...
nevresimlerini pijama takımımı alsın madem ama umudum yok gibi:)
Annemden Allah razı olsun cennet kapılarını açık etsin melek anneme o olmasa ben napardım hiç bilmiyorum herşeyimde yanımdaydı bu zamana kadar maddi manevi..Ölürüm onun yoluna

Ethicayı ve orada Ali Paşa Oskay'ı tavsiye ediyorum. Yenidoğan yoğun bakım ünitesi de var, ki çok önemli bir ayrıntı. Ayrıca gerçekten çok temiz bir hastane, seviyorum valla ben, burada 3. olacak kısmetse

neee maşallah 3. bebeğinmi olacak senin:)) darısı bizlere inşallah sağlıklı sıhhatli akıllı bebişler......

Memelerden süt gelmesi tedavi gerektirir mi? Ne yapılmalıdır?

Hayır ,herhangi bir tedavi gerektirmez ,zaten ilaçların da bu normal duruma etkisi olmaz. Meme uçlarını sıkmamak ,bol sütyen giymek, gebe sütyeni kullanmak ve meme uçlarını meme pedi ile korumak tavsiye edilmektedir.

benimde geceliğim felan alıncak yanında sölim bari daha gecelik almadım diye bakalım alalım dcekmi benim annem bütü kıyafetlerini aldı bebişimin bende geri kalnını aldım emzik biberon felan arabayıda alcak arabayla birliikte ettiği masraf 1000 tlyi geçiyo dahada ne taksam diye düşünüyo benm kayınvalidemlerdeki mantık şu cnm kmse alınan eşyanın kimin aldığını bilmicek ama takıyı görcek herkes o yüzden takıyı büyük yapmaya çalışırlar oda en fazla cumhuriyet olur istediklerini yapsınlar valla kendileri bilir

kızlar benim yıllık iznim de ekime denk geliyor onu da doğum iznime ekleyebiliyormuyum? (ücretli olarak)
bide 35.haftaya kadar çalışabilir raporu almak için de 32.haftada gitmek gerek değil mi?

günaydın kızlar nasılsınız? inşallah herkes iyidir.. biz 4 gündür yoktuk, yayla ya gittik kiraz toplamaya gerçi benim çok yardımım dokunmadı ama ne kadar güzel ve serindi. Eve geldik sıcaklar yine mahvetti doğum olmasa orda kalırdım bütün yaz heralde
Pazartesi kontrolümüz var bakalım inşallah hayırlı haberlerle geliriz kuzumuzu çok özledik, tekmeleri canımı çok yakıyor artık resmen hopluyorum oturduğum yerde eşim gülüyor oğlum annenin canını yakma diyor seviyor o zaman dahada acıtıyor

bende hizmet hastanesine gidiyorum doktorum meltem hanım bizim okuldan 3 arkadaş orda doğum yaptı ve cok memnun kaldılar.

Canım ben onlar için okadar şey yaptım ki benim borcum olmadığı halde hala onların işlerinin borçlarını ödüyoruz eşimle düşün..ama napıyosunuz nasıl geçiniyosunuz diye sormuyorlar..
Ya annem tırnak makasına,meme zincirine kadar almış kızlar düşünün.Neden hep kız anneleri düşünüyorki?Bana alalım demez acele etme brck alınır hepsi der kayınvalidem..
bide bana annem kalın bir bilezik yapacak daha ne yapsın ki benim annem?
Altın takan birisi diilim gözümde yok ama herşey karşılıklı olmalı.Ben ne takıcaklar çok merak etmekteyim...
Erkek anneleri daha çok düşünmeli bence herşeyi..çünkü benim annem abimide çok düşünüyor
kimsenin bişeyine ihtiyacım yok ama torun bakıcam die okadar hevesleniyolarki ama bi çift müjde aldı die çorap dahi almadı yaa nasıl sevinme çözemedim ben..2 yelek yaptı bi hevesle okadar..
Yapacağım tek şey annemin taktığı bileziği lohusalık boyunca evde inat için takıcam çıkarmıcam

Son düzenleme:

deki bizde adettendir gelinin lohusa geceliğini kaynana alır
gösteriş yapcak ya ele güne ne fenalar şu kaynanalar...
benimkide bilezik takcakmış ama emin değilim hiç aklım kesmiyor çok dillendirdi çünkü böyle dillendirince lafta kalır genelde.

Benim annem aldığı hiç bişeyi asla konuşmaz..
ama kaynanam evime 1 kilo meyve getirsin konuşur dillendirir aldım ettim der yiyin der çıkarır
eşim gelir onada söyler gösterir
bende anneme çaktırmadan derim sende çıkarsana anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…