Sıkılmamasi gerektiğini bilmiyordum ellemem birdaha
Kizlar böyle sarı sarı değilde su gibi akıntı var oda kendim gogus ucumu dikarsam çıkıyor dün farkettim bir kac gündür cok su iciyorum insannı ki acaba
benim göğüs ucumdanda sıkarsan su çıkıyo şeffaf yani rengi süt gibi beyaz değil
aaa bizde o var şuanda cnm
daha erken alınır acelesi yok olayı var
işte bahaneler hepsi amann:)
bu katıldığınız kurslar nerde kızlar bende katılmak istiyorum ya çok mu geç kaldım
canım ben bakırköy acıbadem hastanesinin kursuna katılıyordum son seansı kaldı o da haftaya carsamba... katılmak istersen beklerim saat 18 de bakırköy acıbademde...
anestezi uzmanı epıdurali anlatacak ve çocuk bakımı anlatılacak....
bizde daha erken diyende yok herşeyini aldık zaten annem ve ben almadan öncede şuyu eksik buyu eksik diye anlatıyodum alırsınız zamanla diyodu kayınvalidem arabasını da annemler alıcak herşeyimiz tamam çok şükür dolabımız geldiğinde yıkar yerleştiririz
bizde daha erken diyende yok herşeyini aldık zaten annem ve ben almadan öncede şuyu eksik buyu eksik diye anlatıyodum alırsınız zamanla diyodu kayınvalidem arabasını da annemler alıcak herşeyimiz tamam çok şükür dolabımız geldiğinde yıkar yerleştiririz
Ethicayı ve orada Ali Paşa Oskay'ı tavsiye ediyorum. Yenidoğan yoğun bakım ünitesi de var, ki çok önemli bir ayrıntı. Ayrıca gerçekten çok temiz bir hastane, seviyorum valla ben, burada 3. olacak kısmetse
Alınır diolar işte banada annem zaten herşeyini aldı alacak bişi kalmadıki onlara...
nevresimlerini pijama takımımı alsın madem ama umudum yok gibi:)
Annemden Allah razı olsun cennet kapılarını açık etsin melek anneme o olmasa ben napardım hiç bilmiyorum herşeyimde yanımdaydı bu zamana kadar maddi manevi..Ölürüm onun yoluna
istanbul avrupa yakasında hastane arayışında olanlar varsa ben çok arastırdım etrafımda bir cok ilgili ve bilinçli insanlar vardı,kendi doktorumda ferhat uysal cok deneyimli bir doktor... tavsiyeler su sekilde;
acıbadem
hizmet hastanesi (memorial) anestezi uzmanlığı konusunda cok iyiymiş..
medical park erken doğumlarda bebek bakım ünitesi çok iyi ve ilgiliymiş,
diğer alternatiflerde ethica,çamlık ve avcılar hospital...
ben acıbadem ya da hizmet hastanesi düşünüyorum hepimiz için hayırlısı olsun...
benimde geceliğim felan alıncak yanında sölim bari daha gecelik almadım diye bakalım alalım dcekmi benim annem bütü kıyafetlerini aldı bebişimin bende geri kalnını aldım emzik biberon felan arabayıda alcak arabayla birliikte ettiği masraf 1000 tlyi geçiyo dahada ne taksam diye düşünüyo benm kayınvalidemlerdeki mantık şu cnm kmse alınan eşyanın kimin aldığını bilmicek ama takıyı görcek herkes o yüzden takıyı büyük yapmaya çalışırlar oda en fazla cumhuriyet olur istediklerini yapsınlar valla kendileri bilir
benimde geceliğim felan alıncak yanında sölim bari daha gecelik almadım diye bakalım alalım dcekmi benim annem bütü kıyafetlerini aldı bebişimin bende geri kalnını aldım emzik biberon felan arabayıda alcak arabayla birliikte ettiği masraf 1000 tlyi geçiyo dahada ne taksam diye düşünüyo benm kayınvalidemlerdeki mantık şu cnm kmse alınan eşyanın kimin aldığını bilmicek ama takıyı görcek herkes o yüzden takıyı büyük yapmaya çalışırlar oda en fazla cumhuriyet olur istediklerini yapsınlar valla kendileri bilir
deki bizde adettendir gelinin lohusa geceliğini kaynana alır
gösteriş yapcak ya ele güne ne fenalar şu kaynanalar...
benimkide bilezik takcakmışama emin değilim hiç aklım kesmiyor çok dillendirdi çünkü böyle dillendirince lafta kalır genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?