- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
kızlar benim yıllık iznim de ekime denk geliyor onu da doğum iznime ekleyebiliyormuyum? (ücretli olarak)
bide 35.haftaya kadar çalışabilir raporu almak için de 32.haftada gitmek gerek değil mi?
yoruyor artık oğluşum beni ,yürümek zor geliyor sanki çıkvercek alttanzorluyor beni
Canım ben onlar için okadar şey yaptım ki benim borcum olmadığı halde hala onların işlerinin borçlarını ödüyoruz eşimle düşün..ama napıyosunuz nasıl geçiniyosunuz diye sormuyorlar..
Ya annem tırnak makasına,meme zincirine kadar almış kızlar düşünün.Neden hep kız anneleri düşünüyorki?Bana alalım demez acele etme brck alınır hepsi der kayınvalidem..
bide bana annem kalın bir bilezik yapacak daha ne yapsın ki benim annem?
Altın takan birisi diilim gözümde yok ama herşey karşılıklı olmalı.Ben ne takıcaklar çok merak etmekteyim...
Erkek anneleri daha çok düşünmeli bence herşeyi..çünkü benim annem abimide çok düşünüyor
kimsenin bişeyine ihtiyacım yok ama torun bakıcam die okadar hevesleniyolarki ama bi çift müjde aldı die çorap dahi almadı yaa nasıl sevinme çözemedim ben..2 yelek yaptı bi hevesle okadar..
Yapacağım tek şey annemin taktığı bileziği lohusalık boyunca evde inat için takıcam çıkarmıcam
ekleniyor olması lazım canım benimki de eylüle denk geliyor ,2 haftada onu eklicem inş.
32. haftada gidip rapor almak gerekiyor mutlaka ,mali müşavirle görüştüm ben
31+6 da gidicem değil mi hastaneye? yada 32+0 mı aman kaçırmayayım dapanik oldum şimdiden
deki bizde adettendir gelinin lohusa geceliğini kaynana alır
gösteriş yapcak ya ele güne ne fenalar şu kaynanalar...
benimkide bilezik takcakmışama emin değilim hiç aklım kesmiyor çok dillendirdi çünkü böyle dillendirince lafta kalır genelde.
yoruyor artık oğluşum beni ,yürümek zor geliyor sanki çıkvercek alttanzorluyor beni
hep diyordum ya aşağımda içten kemiklerim sızlıyor diye meğer çatı kemiğimmiş onlarnetten araştırdım dr.istirahat bile verebiliyormuş bu sebepten korkmaya başladım. p.tesi randevum var bakalım ne dicek... yürürken çatı kemiğim sızlıyormuş meğer.
asla demem buranın adetinide herkesden iyi bilir cnm söylediğim lafı tıkar ağzıma bilirim huyunu kendilerine heray para veriyoruz klimamızı onların kartıyla aldık bu ayda 50 eksik verin bişeyinizi alın demiyolar sağolsunlar kendim alıcam geceliğimi çamaşırımı onada sadce beğenmemek eleştirmek kalıcak
ben cesmeden iciyorum canim burda ama tr de hazir su kullaniyoruz cunku cok klor ve kirec kokuyor sular.kızlar nasıl su içiyorsunuz ben başlarda neestle alıyordum şimdi evin karşısına arıtma suyu yapıldı ondan alıyoruz gün içinde çeşme suyuda içiyorum ne yapmalıyım en iyi su hangisi acaba
hele akşamları kimse kaldırmasın beni koltuktan. sünnet çocuğu gibi yürüyorum
ben doktora söylemiştim normal olduğunu söylemişti ,bazı kadınlarda olur demişti
ben arada diyorum çünkü o konyalı ben malatyalıyım :)) sen deme bencede..
ya eleştirmek onların ne haddine kokoşmu kayınvaliden ya çok merak ettim saçı başı bakımlı makyajlı felan mı
Allah kayinvalidemdende annemdende binlerce razı olsun cennet kapılarından gecsinler...ikiside gücü yettiğince aldı dogum ücretinize kayinpederim karşılayacak inşallah 20gune kadarda eltimle bize araba alicak biz takmasalar bile güçenmem onların sayesinde bu kadar rahatım Allah esimdende razı olsun anlayışı icin
yaaa bak ne kadar güzel cnmm Allah razı olsun ama ben bütün bileziklerimi altınlarımı kayınpederimin işleri kötü diye verdim ona..hala geri gelmedi.gerçe kendini daha t
oparlayamadı ama ben olsam yoktan var ederdim minnet borcum var diye..oda yetmedi evimizi sattık biz işleri içinn oo anlatsam varya:)ama hiç bi zaman kötü olmadım kimseyle.Yani işte insan bu kadar fedakar olunca bekliyo..Yinede bişi demek istemiyorum görücez..Belki utandırırlar beni..Benim bi bileziğim 22 gramdı.Bana sanki bilezik taksa okadarmı takacak:)Takarlar bi teneke:)
yok tatlım kokoş değil kapalı orta boylu şişman bir bayan ama yüzüne baksan dersinki bu kadın tam bir osmanlı duruşu konuşması aynen öyle eleştirir cnm herşeyimi eleştirir ve başkasıyla kıyaslar kaç yıldır tanışıyoruz bikere bbenm sahip olduğum başkasınınkinden iyi değildir hep başkalarınınki iyidir benm kilom fazladır saçlarım kötüdür yani bikere bile hoşuma gtcek bişey duymadım aa seninki çok güzel onunki değil demez asla en basiti benm göbeğim biraz yaygınmış ki değil kardeşininki çok güzelmiş göbeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?