2012 Ekim Anneleri

allaha havale ettim cnm ama dediğin gibi duymazdan gelicem 3 4 ay evdeyim herzaman yanıma gelip gidicek inşallah lohusalığımdada yapmaz böyle gaflar stres olurum

bende kayınvalidemlerdende hiç birşey görmedim kızlar...düğünümde 1 set 7 tane bilezik yaptılar o kadar.setide burnumdan getirdiler beğendiğimi almadıar cünkü.neden hiç altınlarını takmıyosun buraya gelirken diyip duruyor kv bende beğenmiyorum onlar yatırım için yapılmış şeyler üzerimde işi yok diyip laf sokuyorum.hııı birde tektaş pırlanta yaptılar Allah için onu istediğim gibi aldım...dün eşim gitti annelerine ismini ne koycaksınız diye sormuş kayınpederim eşimde Mehmet koyucaz demiş.bende dedim bileziğimi ve torunlarına takacağı hediyeyi hazırlamışlar mı dedim...bana babam takı setimi beğenmediğim için doğum hediyesi takı seti alacak.annem cumhuriyet altını ve oğluma künye yapacak.beşiğinden çorabına bezine kadar herseyi aldı zaten.

herkese slmmm
durumlar iyidir inşallahhh
ben sabah bacak krampıyla uyandım bu yaşadığım ikinci kramptı
çok ağrı oluyo ya dayanamıcam sandım
sizde de bacak krampı oluyo mu?

slm canım hoşgeldinnn
ooo ben o kramplarıı 1 aydır yasıyorum
dr.magnezyum yazdı (magvital) ama işe yaramadı.
magnorm tavsiye etti burdan bi arkadaş o da magnezyum 30nda randevum var dr dan o ilacı yazdırcam...

herkese slmmm
Magnezyum kullanmıyorsan doktoruna söyle. İlaç içtiğin zaman olmuyor kramp. Ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, yoksa herhalde yürüyemez olurdum. Gece eşimi az sıçratmadım yataktan. Hele ilkinde öyle bir çığlık attım ki 9. ayda olsam adamcağız doğuruyorum sanıp, direk otoparka koşardı herhalde:).
İçmediğim zamanlarda yine oluyor hafif hafif, içmeyide hiç sevmiyorum magnezyumu. İlaç içmekten bıktım galiba artık.

allaha havale ettim cnm ama dediğin gibi duymazdan gelicem 3 4 ay evdeyim herzaman yanıma gelip gidicek inşallah lohusalığımdada yapmaz böyle gaflar stres olurum
Şimdi kafana takman bi'şey değil aslında, lohusalık zamanı aman sakın. Nasıl edersin bilmiyorum ama duymayacaksın. Sütünü stres o kadar etkiliyor ki, anlatamam. Olan bebeğine ve sana olur.

ahhhhh ahhhhhhhh altınlar ahhhhhh benim bir setim ve 20 gr dan 9 bileziğim vardı sadece 1 ay takındım gözümde kaldı şıngır şıngır gezmek taze gelinler gibi malesef eşime kaptırdım hepsini araba aldık ve sonra borçlardan dolayı 2 sene önce arabayıda sattık uçtu gittiler anlayacağınız....

ilk gebeliğimde kramp çok sık olurdu şimdi olmuyor diyebilirim yanlız 1 kez oldu....

aman maşallahh.. baldırımdaki kaslar düğümcük oluyor ceviz büyüklüğünde ele geliyor acıdan kıvranırken eşimi dürtüyorum azcık ovunca geçiyor saniyelik bişey ama çok fena...

herkese slmmm

bende de oluyodu ,magnezyum yazdı doktor

kesilmişti kramplar ama bu sabah yine oldu

üşüttüğüm zaman olur genelde bende önceden de olurdu ,klima açık uyuyoruz ondan oldu galiba

güzel kızın güle güle kullansın inşallah sağlıkla uyusunda büyüsün yatağında

aman maşallahh.. baldırımdaki kaslar düğümcük oluyor ceviz büyüklüğünde ele geliyor acıdan kıvranırken eşimi dürtüyorum azcık ovunca geçiyor saniyelik bişey ama çok fena...

anlıyorum canım bende eşimi uyandırırdım çok kötü olurdu şimdi niye olmuyor anlamışş değilim nazar edecem şimdi olacak

Rabbim gönlüne gore versin emin ol iyilik yapan iyilik buluyor hep belki durum düzelince alır emin ol kayınpederler daha derin dusunceli

İnşallah cnm kayınpederim çok iyi niyetli sakin yapılı birisi bana hep kızım kızım der ama işte böyle olmasaydı keşke..Kayınvalidemden daha yumuşaktır konuşmaları.

benimde 1 set 5 bilezik var cnm televizyonu eşim aldı düğünden önce yatak odasınıda düğüne kadar naptılar bilmem düğünden sonra biz ödedik kalan kısmınıdiğer eşyalarıda zaten benim ailem aldı kayınpederim düğünden önce sıkı sıkı tembihledi sakın bileziklerini verme araba alcam derse dedi düğünden sonra eşim sık sık araba isteyince onlardan eşime araba buluvermeyye kalktılar araba vermemek için bende vermicem bilezikleri diye direttim allahtan iş değiştirdi şimdi şirketin arbasını kullanıyoruzda rahatım onlar bizim geleceğimiz vermem dedim oğlumun doğumunda takılanları sünnetinde takılanları hiçbirine dokunmuycam 10 sene sonra birazda birikimle ev alıcaz isim kayınpederin ismimi bizimkiler allahtan isme hiç karışmadılar bizde hiç teklif etmedik kayınpederime ismiini koyalımmı diye istediğimiz ismi koycaz dede ismi koymucaz onada bozuluyo olabilirler bilemiyorum artık

benimkilerde yavaş yavaş gidiyor canım ama benim kendi dayılarım halalarım babanem falan kayınvalidemden fazla bilezik taktılar bende inat olsun diye her gittiğimde onları takıyorum...benim kendi akrabalarımdan tam 12 bilezik takıldı bana.benimde düğünümde takılan altınlarım gitti canım araba bilmem ne derken...

İnşallah cnm kayınpederim çok iyi niyetli sakin yapılı birisi bana hep kızım kızım der ama işte böyle olmasaydı keşke..Kayınvalidemden daha yumuşaktır konuşmaları.

benimkide öyledir allah için beni çok sever asla bi lafını duymadım evlerinde çocuğumuz olcağına sevinen tek kşi o sanrım kaynım var 11 yaşında tüm ilgi onun üstünde olduğundan ilgi başka yere kaycağından bozuluyo biraz oda alışıcak mecbur

araba için vermen değilde arabayı satmanız kötü olmuş bizde kızlarımız için isteriz altınları deriz ki yoksa kızda yok

araba için vermen değilde arabayı satmanız kötü olmuş bizde kızlarımız için isteriz altınları deriz ki yoksa kızda yok

ohoooo siz böyle yaparsanız biz nasıl kız alcaz oğlumuza :))))))))))))ben zaten böyle annelere denk gelirim diye oğluma doğar doğmaz bireysel emeklilik başlatıcam evlenene kadar öderiz evlenirken çeker alırız oğlumun altınlarını bileziklerini geliniimin kollarını boynunu doldururum artıkın :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…