herkese slmmm
durumlar iyidir inşallahhh
ben sabah bacak krampıyla uyandım bu yaşadığım ikinci kramptı
çok ağrı oluyo ya dayanamıcam sandım
sizde de bacak krampı oluyo mu?
kayınvaliden çok zor bi insan canım şaşkınlıkla okuyorum dünden beri takip ediyorum da yazdıklarını, sana yaptığı benzetmeler saçın başın o ne ya öyle... tabii bu saatten sonra onu değiştirmek mümkün değil muhakkak ama sen bişeyleri değiştirsen ha kişilğin görünüşün değil yanlış anlaşılmasın onun istediği gibi ol da demiyorum ama duymazdan gelmeyi öğrensen mesela amaaaaann allah yardım etsin. ne yanii hep mi başkalarındaki güzel de sendeki kötü.
kaderlerimiz aynı gibi malatyalı hemşerim...evet o konuda haklısın erkekler olgunlaşmak istiyorlar aslında onlada çocuk gibiler ilgiye muhtaçlar benim eşim 29 yaşında henüz ama olgunlaştı baya bir diyebilirim erken evlilik yapmış olsak bile...
ALLAH kızlarımı başimızdan eksik etmesin inş...[/QUOTE
evet ya kaderimiz benziyor gerçektende..
benim kocişte 26 yaşında işte 7 senedir yeni yeni oturuyor karakteri kişiliği. amin aminn kuzularımızı kocalarımızı cemicümlemizihayat onlarla başka güzel gerçekten yoksa ne tadı olcak hayatın...
canım eşinde küçükmüş henüz ii etmişsiniz çocuk yapmayı şimdiye bırakmakla bence benimki 23 yaşında baba oldu
evet aynen acele etmeyin zamanlaa alınır der bende gittiğimde anlatırım annemle şunu aldık bunu aldık diye annemde göstermiş aldıklarını sadece bakıyomuş cnm bizimki zaten daha erken diye istememişti torun kendini babanne olarak düşünemiyomuş bide evlenince demişti en az 1 yıl geçsin hemen çocuk yapmayın diye bende 7.ayımda hamile kaldım çünkü oğlu çok istedi arayıp müjde verdiğimde buruk sesle öylemiii daha erkendi ama olsun hayırlı olsun dedi hevessiz yani sadece cinsiyeti için sevindiğini, gördüm oğlumun ilk çocuğu erkek olsun istiyodum ben hep zaten dedi kayınpederim kıyafet beğemişte aldırmamış yüzümede söyledi getiren çok olur diye aldırmadım adamın hevesi içinde kaldı dedi bende ne takcaklarını çok merak ediyorum bakalım acaba 5ibiryerdemi yoksa adana burgusmu
herkese slmmm
Her gece oluyor bende
Magnezyum kullanmıyorsan doktoruna söyle. İlaç içtiğin zaman olmuyor kramp. Ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, yoksa herhalde yürüyemez olurdum. Gece eşimi az sıçratmadım yataktan. Hele ilkinde öyle bir çığlık attım ki 9. ayda olsam adamcağız doğuruyorum sanıp, direk otoparka koşardı herhalde:).herkese slmmm
Şimdi kafana takman bi'şey değil aslında, lohusalık zamanı aman sakın. Nasıl edersin bilmiyorum ama duymayacaksın. Sütünü stres o kadar etkiliyor ki, anlatamam. Olan bebeğine ve sana olur.allaha havale ettim cnm ama dediğin gibi duymazdan gelicem 3 4 ay evdeyim herzaman yanıma gelip gidicek inşallah lohusalığımdada yapmaz böyle gaflar stres olurum
bende kayınvalidemlerdende hiç birşey görmedim kızlar...düğünümde 1 set 7 tane bilezik yaptılar o kadar.setide burnumdan getirdiler beğendiğimi almadıar cünkü.neden hiç altınlarını takmıyosun buraya gelirken diyip duruyor kv bende beğenmiyorum onlar yatırım için yapılmış şeyler üzerimde işi yok diyip laf sokuyorum.hııı birde tektaş pırlanta yaptılar Allah için onu istediğim gibi aldım...dün eşim gitti annelerine ismini ne koycaksınız diye sormuş kayınpederim eşimde Mehmet koyucaz demiş.bende dedim bileziğimi ve torunlarına takacağı hediyeyi hazırlamışlar mı dedim...bana babam takı setimi beğenmediğim için doğum hediyesi takı seti alacak.annem cumhuriyet altını ve oğluma künye yapacak.beşiğinden çorabına bezine kadar herseyi aldı zaten.
ilk gebeliğimde kramp çok sık olurdu şimdi olmuyor diyebilirim yanlız 1 kez oldu....
herkese slmmm
SElam hanimlar hepinize
Benimde gorumcem gelecek birazdan kizimin karyolasini nevresim takimlarini falan almisti simdi istikbalden yatagini siparis etmis biotech olanindan o da tamamlandi bir kurmasi kaldi gardop da yaptirdik mi isimiz bitecek insaallah
aman maşallahh.. baldırımdaki kaslar düğümcük oluyor ceviz büyüklüğünde ele geliyor acıdan kıvranırken eşimi dürtüyorum azcık ovunca geçiyor saniyelik bişey ama çok fena...
Rabbim gönlüne gore versin emin ol iyilik yapan iyilik buluyor hep belki durum düzelince alır emin ol kayınpederler daha derin dusunceli
anlıyorum canım bende eşimi uyandırırdım çok kötü olurdu şimdi niye olmuyor anlamışş değilim nazar edecem şimdi olacak
bende kayınvalidemlerdende hiç birşey görmedim kızlar...düğünümde 1 set 7 tane bilezik yaptılar o kadar.setide burnumdan getirdiler beğendiğimi almadıar cünkü.neden hiç altınlarını takmıyosun buraya gelirken diyip duruyor kv bende beğenmiyorum onlar yatırım için yapılmış şeyler üzerimde işi yok diyip laf sokuyorum.hııı birde tektaş pırlanta yaptılar Allah için onu istediğim gibi aldım...dün eşim gitti annelerine ismini ne koycaksınız diye sormuş kayınpederim eşimde Mehmet koyucaz demiş.bende dedim bileziğimi ve torunlarına takacağı hediyeyi hazırlamışlar mı dedim...bana babam takı setimi beğenmediğim için doğum hediyesi takı seti alacak.annem cumhuriyet altını ve oğluma künye yapacak.beşiğinden çorabına bezine kadar herseyi aldı zaten.
ahhhhh ahhhhhhhh altınlar ahhhhhh benim bir setim ve 20 gr dan 9 bileziğim vardı sadece 1 ay takındım gözümde kaldı şıngır şıngır gezmek taze gelinler gibi malesef eşime kaptırdım hepsini araba aldık ve sonra borçlardan dolayı 2 sene önce arabayıda sattık uçtu gittiler anlayacağınız....
İnşallah cnm kayınpederim çok iyi niyetli sakin yapılı birisi bana hep kızım kızım der ama işte böyle olmasaydı keşke..Kayınvalidemden daha yumuşaktır konuşmaları.
ahhhhh ahhhhhhhh altınlar ahhhhhh benim bir setim ve 20 gr dan 9 bileziğim vardı sadece 1 ay takındım gözümde kaldı şıngır şıngır gezmek taze gelinler gibi malesef eşime kaptırdım hepsini araba aldık ve sonra borçlardan dolayı 2 sene önce arabayıda sattık uçtu gittiler anlayacağınız....
Her gece oluyor bende
araba için vermen değilde arabayı satmanız kötü olmuş bizde kızlarımız için isteriz altınları deriz ki yoksa kızda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?