benimde 1 set 5 bilezik var cnm televizyonu eşim aldı düğünden önce yatak odasınıda düğüne kadar naptılar bilmem düğünden sonra biz ödedik kalan kısmınıdiğer eşyalarıda zaten benim ailem aldı kayınpederim düğünden önce sıkı sıkı tembihledi sakın bileziklerini verme araba alcam derse dedi düğünden sonra eşim sık sık araba isteyince onlardan eşime araba buluvermeyye kalktılar araba vermemek için bende vermicem bilezikleri diye direttim allahtan iş değiştirdi şimdi şirketin arbasını kullanıyoruzda rahatım onlar bizim geleceğimiz vermem dedim oğlumun doğumunda takılanları sünnetinde takılanları hiçbirine dokunmuycam 10 sene sonra birazda birikimle ev alıcaz isim kayınpederin ismimi bizimkiler allahtan isme hiç karışmadılar bizde hiç teklif etmedik kayınpederime ismiini koyalımmı diye istediğimiz ismi koycaz dede ismi koymucaz onada bozuluyo olabilirler bilemiyorum artık
slm canım hoşgeldinnn
ooo ben o kramplarıı 1 aydır yasıyorum
dr.magnezyum yazdı (magvital) ama işe yaramadı.
magnorm tavsiye etti burdan bi arkadaş o da magnezyum 30nda randevum var dr dan o ilacı yazdırcam...
slm canım hoşgeldinnn
ooo ben o kramplarıı 1 aydır yasıyorum
dr.magnezyum yazdı (magvital) ama işe yaramadı.
magnorm tavsiye etti burdan bi arkadaş o da magnezyum 30nda randevum var dr dan o ilacı yazdırcam...
benimde 1 set 5 bilezik var cnm televizyonu eşim aldı düğünden önce yatak odasınıda düğüne kadar naptılar bilmem düğünden sonra biz ödedik kalan kısmınıdiğer eşyalarıda zaten benim ailem aldı kayınpederim düğünden önce sıkı sıkı tembihledi sakın bileziklerini verme araba alcam derse dedi düğünden sonra eşim sık sık araba isteyince onlardan eşime araba buluvermeyye kalktılar araba vermemek için bende vermicem bilezikleri diye direttim allahtan iş değiştirdi şimdi şirketin arbasını kullanıyoruzda rahatım onlar bizim geleceğimiz vermem dedim oğlumun doğumunda takılanları sünnetinde takılanları hiçbirine dokunmuycam 10 sene sonra birazda birikimle ev alıcaz isim kayınpederin ismimi bizimkiler allahtan isme hiç karışmadılar bizde hiç teklif etmedik kayınpederime ismiini koyalımmı diye istediğimiz ismi koycaz dede ismi koymucaz onada bozuluyo olabilirler bilemiyorum artık
araba için vermen değilde arabayı satmanız kötü olmuş bizde kızlarımız için isteriz altınları deriz ki yoksa kızda yok
Magnezyum kullanmıyorsan doktoruna söyle. İlaç içtiğin zaman olmuyor kramp. Ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, yoksa herhalde yürüyemez olurdum. Gece eşimi az sıçratmadım yataktan. Hele ilkinde öyle bir çığlık attım ki 9. ayda olsam adamcağız doğuruyorum sanıp, direk otoparka koşardı herhalde:).
İçmediğim zamanlarda yine oluyor hafif hafif, içmeyide hiç sevmiyorum magnezyumu. İlaç içmekten bıktım galiba artık.
inan ben de bıktım ilaçlardan bi de faydası yok dedi bi iki arkadaş o yüzden erteliyorum işte aynen bu sabah bende de bi çığlık aman allahım zor dayandım 5 dk eşim sıçradı noluyo diye korkuttum adamı
benimkide öyledir allah için beni çok sever asla bi lafını duymadım evlerinde çocuğumuz olcağına sevinen tek kşi o sanrım kaynım var 11 yaşında tüm ilgi onun üstünde olduğundan ilgi başka yere kaycağından bozuluyo biraz oda alışıcak mecbur
ilk gebeliğimde kramp çok sık olurdu şimdi olmuyor diyebilirim yanlız 1 kez oldu....
aman maşallahh.. baldırımdaki kaslar düğümcük oluyor ceviz büyüklüğünde ele geliyor acıdan kıvranırken eşimi dürtüyorum azcık ovunca geçiyor saniyelik bişey ama çok fena...
benimde kum çıkmıştı idrarımda canım çok kötü mide bulantısı yapmıştı.bende arıtma su içiyordum o zamanlar ama doktor suyla alakası yok senin vücudun üretmiştir kumu dedi...simdi bende korusu içiyorum.suyun nasıl olduğu önemli değil bol su içilmesi önemli demişti.3-4 litre su içmiştim o zamanlar.küstüm işteidrarımda kan çıktı varmı sizde olan diyorum ne marka su içiyorsunuz diyorum 5 te randevum var diyorum kimse ilgilenmiyor
küstüm işteidrarımda kan çıktı varmı sizde olan diyorum ne marka su içiyorsunuz diyorum 5 te randevum var diyorum kimse ilgilenmiyor
bende de oluyodu ,magnezyum yazdı doktor
kesilmişti kramplar ama bu sabah yine oldu
üşüttüğüm zaman olur genelde bende önceden de olurdu ,klima açık uyuyoruz ondan oldu galiba
canim ben direk ayağımın üzerine basıyorumhadi yapeki geçmesi için yaptığın bişey var mı
ben elimi bile süremiyorum çok ağrıyo
kıpırdayamıyorum
küstüm işteidrarımda kan çıktı varmı sizde olan diyorum ne marka su içiyorsunuz diyorum 5 te randevum var diyorum kimse ilgilenmiyor
Kizlar benimde 40 milyarlik Altınım gitti şimdi nerden baksan o altınlar 60 milyar ederdi ama üzülmüyorum çünkü Rabbim gönlüme gore veriyor hep şükür ediyorum
canım sen malatyada hangi hastane hangi doktora gidiyosun ?
ya ben ovduramıyom da o zaman daha çok ağrıyo sanki
5-10 dk bağırıyom kıpırdamadansonra dayanamayıp üstüne basıyom geçiyo
benimde evlendiğimde 30binlik altınım vardı canım 12bini beyaz eşyaları ödedik 8biniyle araba aldık kalanıda nasıl uçtu gitti bilmiyorum...aman sağlığım yerinde olsun oğlumu sağsalim kucağıma alayımda başka hiçbirşey istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?