2012 Ekim Anneleri

benim babamın adıda mehmet kayınpederiminde sadece onun olsa asla koymazdım...ama isim koyuyoruz madem biraz mükafatlandırsınlar dimi.hiç zannetmiyorum bilezik falan yapacaklarını yapacak olsa kaynanam daha ilk günden itibaren anlata anlata bitiremezler.kaynanam bebeğe hiç birşey almamış bana para verecekmiş ben beğendiğim gibi alayım diye bu aydan için verecekti ama tık yok daha doğurunca mı verecek ne hiç umursamıyo.

slm canım hoşgeldinnn
ooo ben o kramplarıı 1 aydır yasıyorum
dr.magnezyum yazdı (magvital) ama işe yaramadı.
magnorm tavsiye etti burdan bi arkadaş o da magnezyum 30nda randevum var dr dan o ilacı yazdırcam...

hoşbuldum canım
ya bu magnezyumu ben de duydum kimse işe yaramıyo dedi
doktora en son malatyadayken gittim o da kendi doktorum olmadığı için bişey demedim
kendi doktoruma 16 ağustosta gitmeyi düşünüyorum 32.haftam doluyo doğum izni için
o zamana kadar çekicem heralde ama bildiğim kadarıyla ilaç pek fayda etmiyomuş
ya o nası bi ağrı öyle zor dayandım valla 2 kez oldu şimdiye kadar

slm canım hoşgeldinnn
ooo ben o kramplarıı 1 aydır yasıyorum
dr.magnezyum yazdı (magvital) ama işe yaramadı.
magnorm tavsiye etti burdan bi arkadaş o da magnezyum 30nda randevum var dr dan o ilacı yazdırcam...

hoşbuldum canım
ya bu magnezyumu ben de duydum kimse işe yaramıyo dedi
doktora en son malatyadayken gittim o da kendi doktorum olmadığı için bişey demedim
kendi doktoruma 16 ağustosta gitmeyi düşünüyorum 32.haftam doluyo doğum izni için
o zamana kadar çekicem heralde ama bildiğim kadarıyla ilaç pek fayda etmiyomuş
ya o nası bi ağrı öyle zor dayandım valla 2 kez oldu şimdiye kadar

benim babamın adıda mehmet kayınpederiminde sadece onun olsa asla koymazdım...ama isim koyuyoruz madem biraz mükafatlandırsınlar dimi.hiç zannetmiyorum bilezik falan yapacaklarını yapacak olsa kaynanam daha ilk günden itibaren anlata anlata bitiremezler.kaynanam bebeğe hiç birşey almamış bana para verecekmiş ben beğendiğim gibi alayım diye bu aydan için verecekti ama tık yok daha doğurunca mı verecek ne hiç umursamıyo.

araba için vermen değilde arabayı satmanız kötü olmuş bizde kızlarımız için isteriz altınları deriz ki yoksa kızda yok

evet canım çok kötü oldu işler ters gittimi gidiyor işte canımız sağolsun ne yapalım şükürler olsun yinede kızlarımın kaderleri ii olsun yeter ama herşeyleri dört dörtlük olsun isterim anne yüreği işte

benim kayınpederiminde kızım demeden cümle kurmaz hep sorar bir istediğin var mı diye birde evime ilk defa geldiğinde bana 100 lira vermişti ben çok şaşırdım, bir dahada görmedim zaten...ama kayınpederime kalsa bizim kiramızı bile ödeyecek kaynanam ihtiyaçları mı var diyodur.bu güne kadar hiçbirne yardım etmedik diyor iki lafın başında...

küstüm işte idrarımda kan çıktı varmı sizde olan diyorum ne marka su içiyorsunuz diyorum 5 te randevum var diyorum kimse ilgilenmiyor

aman maşallahh.. baldırımdaki kaslar düğümcük oluyor ceviz büyüklüğünde ele geliyor acıdan kıvranırken eşimi dürtüyorum azcık ovunca geçiyor saniyelik bişey ama çok fena...

ya ben ovduramıyom da o zaman daha çok ağrıyo sanki
5-10 dk bağırıyom kıpırdamadan sonra dayanamayıp üstüne basıyom geçiyo

Kizlar benimde 40 milyarlik Altınım gitti şimdi nerden baksan o altınlar 60 milyar ederdi ama üzülmüyorum çünkü Rabbim gönlüme gore veriyor hep şükür ediyorum

küstüm işte idrarımda kan çıktı varmı sizde olan diyorum ne marka su içiyorsunuz diyorum 5 te randevum var diyorum kimse ilgilenmiyor
benimde kum çıkmıştı idrarımda canım çok kötü mide bulantısı yapmıştı.bende arıtma su içiyordum o zamanlar ama doktor suyla alakası yok senin vücudun üretmiştir kumu dedi...simdi bende korusu içiyorum.suyun nasıl olduğu önemli değil bol su içilmesi önemli demişti.3-4 litre su içmiştim o zamanlar.

bende de oluyodu ,magnezyum yazdı doktor

kesilmişti kramplar ama bu sabah yine oldu

üşüttüğüm zaman olur genelde bende önceden de olurdu ,klima açık uyuyoruz ondan oldu galiba

olabilir ben klimayı 24 saat boyunca 1 sn bile kapatamıyorum gece gündüz üşütüyorum ama yapıcak bişey de yokki sıcak daha kötü yapıyo

hadi ya peki geçmesi için yaptığın bişey var mı
ben elimi bile süremiyorum çok ağrıyo
kıpırdayamıyorum
canim ben direk ayağımın üzerine basıyorum

canim görmedim kusura bakma ins önemli birsey değildir boz erikli hayat su aliyoruz

Kizlar benimde 40 milyarlik Altınım gitti şimdi nerden baksan o altınlar 60 milyar ederdi ama üzülmüyorum çünkü Rabbim gönlüme gore veriyor hep şükür ediyorum

benimde evlendiğimde 30binlik altınım vardı canım 12bini beyaz eşyaları ödedik 8biniyle araba aldık kalanıda nasıl uçtu gitti bilmiyorum...aman sağlığım yerinde olsun oğlumu sağsalim kucağıma alayımda başka hiçbirşey istemiyorum...

Ben bebeğimin eşyalarını nereye koyacağım hala bilmiyorum kızlar..
yatak odam full çeyiz dolu..
ince uzun bi çamaşırlık denen dolabım var yatak odasının parçası oda 2 çekmeceli bi kapaklı dar bişi ama tüm eşyalar sığmaz..aynısından bi tane dahamı yaptırsam acaba yaa..yada diğer odama bi dolapmı alsam...bi ranza var eşimin teyzesi vermiş oda duruyor eşimin babasının dükkanında.nasıl bişi görmedim..ayrılıyomuş normal tek yatakta oluyomuş..öyle bi odamı yapsamki.ama ben oda yapana kadar koltuklarımı koyarım o odaya gelen giden olur diyodum..

ya ben ovduramıyom da o zaman daha çok ağrıyo sanki
5-10 dk bağırıyom kıpırdamadan sonra dayanamayıp üstüne basıyom geçiyo

Ovunca daha çok ağrır. Bacağını havaya dik, eşinde tabanına eliyle bassın. Futbolculara saha içinde yaparlar, belki denk gelmişsindir. Sonra da ayağa kalk bacağını kırmadan gergin bas yere, yada duvara gergin bir şekilde daya. Eşin bundan sonra masaj yapabilir. Ağrı olmaz o kadar.

Benim ilacım magnorm. Bana iyi geliyor içtiğim sürece. Gerçi bu birkaç gündür içmedim, kramp girmedi de. Magnezyum seviyem normale dönüyor olabilir. Ama ilaç al bence, bu çünkü magnezyum eksikliğinden olan bi'şey.

Doktora gidesiye kadar da yatarken ılık duş alıp yat. Gün içinde de bacak bacak üstüne pek atma.

Son düzenleme:

Ben esime verdim is sebebi ile ama yinede kenarda 10 milyarlik altınım var Allah onlara muhtaç etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…