gözde hastanesi ismail evrene gidiyorum canım
benim babamın adıda mehmet kayınpederiminde sadece onun olsa asla koymazdım...ama isim koyuyoruz madem biraz mükafatlandırsınlar dimi.hiç zannetmiyorum bilezik falan yapacaklarını yapacak olsa kaynanam daha ilk günden itibaren anlata anlata bitiremezler.kaynanam bebeğe hiç birşey almamış bana para verecekmiş ben beğendiğim gibi alayım diye bu aydan için verecekti ama tık yok daha doğurunca mı verecek ne hiç umursamıyo.
hmmm memnun musun peki
benim urfadaki doktorumun bi arkadaşı varmış malatyada beni ona gönderdi tatildeyken ona görün dedi
gittim park hospıtal da hülya aladağ
iyi bi doktordu baya ilgilendi
sonra başkalarına sordum eskiden devlet hast.çalışıyomuş ve kimse memnun değilmiş hülya hanımdan heralde ben arkadaşının hastasıyım diye çok ilgilendi benimle
küstüm işteidrarımda kan çıktı varmı sizde olan diyorum ne marka su içiyorsunuz diyorum 5 te randevum var diyorum kimse ilgilenmiyor
Ovunca daha çok ağrır. Bacağını havaya dik, eşinde tabanına eliyle bassın. Futbolculara saha içinde yaparlar, belki denk gelmişsindir. Sonra da ayağa kalk bacağını kırmadan gergin bas yere, yada duvara gergin bir şekilde daya. Eşin bundan sonra masaj yapabilir. Ağrı olmaz o kadar.
Benim ilacım magnorm. Bana iyi geliyor içtiğim sürece. Gerçi bu birkaç gündür içmedim, kramp girmedi de. Magnezyum seviyem normale dönüyor olabilir. Ama ilaç al bence, bu çünkü magnezyum eksikliğinden olan bi'şey.
Doktora gidesiye kadar da yatarken ılık duş alıp yat. Gün içinde de bacak bacak üstüne pek atma.
Ben esime verdim is sebebi ile ama yinede kenarda 10 milyarlik altınım var Allah onlara muhtaç etmesin
ohoooo siz böyle yaparsanız biz nasıl kız alcaz oğlumuza :))))))))))))ben zaten böyle annelere denk gelirim diye oğluma doğar doğmaz bireysel emeklilik başlatıcam evlenene kadar öderiz evlenirken çeker alırız oğlumun altınlarını bileziklerini geliniimin kollarını boynunu doldururum artıkın :))))
küstüm işteidrarımda kan çıktı varmı sizde olan diyorum ne marka su içiyorsunuz diyorum 5 te randevum var diyorum kimse ilgilenmiyor
bu arada aranızda eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı kızlarrrrrrrrrrrrr????
yok sa bi ben miyim
ayyy benimde kayınwalidemler daha bı cıft corap almadı canım bende bu konudan muzdaribim.insan ihtıyacı oldugundan değil elbet ama onlarda heves etsin istio öle göremeyince üzülüo
Ben bebeğimin eşyalarını nereye koyacağım hala bilmiyorum kızlar..
yatak odam full çeyiz dolu..
ince uzun bi çamaşırlık denen dolabım var yatak odasının parçası oda 2 çekmeceli bi kapaklı dar bişi ama tüm eşyalar sığmaz..aynısından bi tane dahamı yaptırsam acaba yaa..yada diğer odama bi dolapmı alsam...bi ranza var eşimin teyzesi vermiş oda duruyor eşimin babasının dükkanında.nasıl bişi görmedim..ayrılıyomuş normal tek yatakta oluyomuş..öyle bi odamı yapsamki.ama ben oda yapana kadar koltuklarımı koyarım o odaya gelen giden olur diyodum..
hele akşamları kimse kaldırmasın beni koltuktan. sünnet çocuğu gibi yürüyorum
ben doktora söylemiştim normal olduğunu söylemişti ,bazı kadınlarda olur demişti
benimki yünler almış banada modeller bulmuş yelek hırka örmek için istemiyorum giydirmem diyorum ama illa örecekmiş.nasıl biliyosan öyle yap dedim bende kendine iş çıkarıyo durup duruken...
erkek anneleri şimdiden hazırlayın kendinizi biz kaynanalardan yakınıyoruz da kızlarımız yakınmasın bari...
bende hizmet hastanesine gidiyorum doktorum meltem hanım bizim okuldan 3 arkadaş orda doğum yaptı ve cok memnun kaldılar.
cnm bende hala kara kara düşünüyorum napsam diye evim 2 oda 1 salon düğünde eşya alırken keşke oturma odasına almasaymışım diyorum odada köşe koltuğum var tv ünitesi istediğim gibi oda yapamıcam sepet beşiğimiz var onu salona koycaz bütün kış orda oturcaz çünkü oturma odasındanda koltuğun pufuyla tv ünitesini çıkartcaz oraya tek kapılı1 dolap yaptrıyoruz bide şifonyerimiz var yani karmakarışık anlıycağın 3 4 yaşına kadar idare etcek 5 yaşında felan genç odası yaparız direk diyorum o zamana kadar bide park yatak alırız istersen sende dolabın yanına şifonyer gibi bişi al yada dediğin gibi aynısından yaptır
benimki yünler almış banada modeller bulmuş yelek hırka örmek için istemiyorum giydirmem diyorum ama illa örecekmiş.nasıl biliyosan öyle yap dedim bende kendine iş çıkarıyo durup duruken...
benim eski evim 4 odalıydı..yemek odası ve 2 takım koltuğum vardı..cnm bende hala kara kara düşünüyorum napsam diye evim 2 oda 1 salon düğünde eşya alırken keşke oturma odasına almasaymışım diyorum odada köşe koltuğum var tv ünitesi istediğim gibi oda yapamıcam sepet beşiğimiz var onu salona koycaz bütün kış orda oturcaz çünkü oturma odasındanda koltuğun pufuyla tv ünitesini çıkartcaz oraya tek kapılı1 dolap yaptrıyoruz bide şifonyerimiz var yani karmakarışık anlıycağın 3 4 yaşına kadar idare etcek 5 yaşında felan genç odası yaparız direk diyorum o zamana kadar bide park yatak alırız istersen sende dolabın yanına şifonyer gibi bişi al yada dediğin gibi aynısından yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?