2012 Ekim Anneleri

gözde hastanesi ismail evrene gidiyorum canım

hmmm memnun musun peki
benim urfadaki doktorumun bi arkadaşı varmış malatyada beni ona gönderdi tatildeyken ona görün dedi
gittim park hospıtal da hülya aladağ
iyi bi doktordu baya ilgilendi
sonra başkalarına sordum eskiden devlet hast.çalışıyomuş ve kimse memnun değilmiş hülya hanımdan heralde ben arkadaşının hastasıyım diye çok ilgilendi benimle

ayyy benimde kayınwalidemler daha bı cıft corap almadı canım bende bu konudan muzdaribim.insan ihtıyacı oldugundan değil elbet ama onlarda heves etsin istio öle göremeyince üzülüo

evet canım doktorumdan çok memnunum zaten yoğun bir doktor hülya hanımı duymadım hiç bilmiyorum ben hep gözde hastanesine gittiğim için

küstüm işte idrarımda kan çıktı varmı sizde olan diyorum ne marka su içiyorsunuz diyorum 5 te randevum var diyorum kimse ilgilenmiyor

ayy canım enfeksiyon mu kaptın acaba.damacana suyu içme onlarda mıkrop cıktı ya.bız bayadır bim in suyunu içioz saka marka.bazende erikli hangisi denk gelirse.tahlil yaptır bi baktır hemen.nolur nolmaz

kız eşim aynen dediklerini yaptı valla okudukça sabah bizi gördüğünü zannettim o da aynen senin dediğin gibi futbolculara yapılan masajdan bahsedip gerdi ayağımı sonra üstüne bas dedi ve geçti bilgiler için sağol canım

Ben esime verdim is sebebi ile ama yinede kenarda 10 milyarlik altınım var Allah onlara muhtaç etmesin

benimde setim 4 tane eşimin ailesinin taktığı bileziğim 5 tane annemlerin yaptığı bileziklerim birkaç tanede künyem var 15 binlik altınım var... eşimede diyorum Allah muhtaç etmesin bunlardan bir tane bile alınmayacak .oda nasılsa takmıyorsun biryere yatırım yapalım diyor amakesinlikle kandıramaz beni...şimdi kayınvalidemler bana 4 bin lira verecekler.inekleri var onlardan bir tanesinin parasını verecekler bende Allah nasip ederse altın yapıp eksiklerimin yerine koyucam.

erkek anneleri şimdiden hazırlayın kendinizi biz kaynanalardan yakınıyoruz da kızlarımız yakınmasın bari...

ayyy benimde kayınwalidemler daha bı cıft corap almadı canım bende bu konudan muzdaribim.insan ihtıyacı oldugundan değil elbet ama onlarda heves etsin istio öle göremeyince üzülüo

benimki yünler almış banada modeller bulmuş yelek hırka örmek için istemiyorum giydirmem diyorum ama illa örecekmiş.nasıl biliyosan öyle yap dedim bende kendine iş çıkarıyo durup duruken...

selam herkese bu sicaklar beni mahvetti ruzgar esse bule sicak fon ruzgari gibi esiyor ne yapacagini bilemiyor insan allahim yardimcimiz olsun bebisler umarim etkilenmiyordur icerde

cnm bende hala kara kara düşünüyorum napsam diye evim 2 oda 1 salon düğünde eşya alırken keşke oturma odasına almasaymışım diyorum odada köşe koltuğum var tv ünitesi istediğim gibi oda yapamıcam sepet beşiğimiz var onu salona koycaz bütün kış orda oturcaz çünkü oturma odasındanda koltuğun pufuyla tv ünitesini çıkartcaz oraya tek kapılı1 dolap yaptrıyoruz bide şifonyerimiz var yani karmakarışık anlıycağın 3 4 yaşına kadar idare etcek 5 yaşında felan genç odası yaparız direk diyorum o zamana kadar bide park yatak alırız istersen sende dolabın yanına şifonyer gibi bişi al yada dediğin gibi aynısından yaptır

benimki yünler almış banada modeller bulmuş yelek hırka örmek için istemiyorum giydirmem diyorum ama illa örecekmiş.nasıl biliyosan öyle yap dedim bende kendine iş çıkarıyo durup duruken...

ayyy örsün işte ne güzel kız
benımkıde dıokı sen benım örgümü begenmıon ondan örmicem bişi dedi bana :)

erkek anneleri şimdiden hazırlayın kendinizi biz kaynanalardan yakınıyoruz da kızlarımız yakınmasın bari...

benim annem kardeşimin eşine takacağı altınları sünnet altınlarından yapmıştı kısmetse bende öyle yapmayı düşünüyorum.

bende hizmet hastanesine gidiyorum doktorum meltem hanım bizim okuldan 3 arkadaş orda doğum yaptı ve cok memnun kaldılar.

sen de mi öğretmensin canım hangi okuldasın...
büyük ihtimalle ben de hizmette yapacagım,sait bey ve meltem hanım için cok iyi diyorlar... 1 arkadasımın doğumunu sait bey yaptı ,birisi de tedavi için gidiyor meltem hanıma...

ben incirli de ferhat beye gidiyorum çok memnunum doktorum girecek doğuma o yüzden hastane cok ta önemli değil,temiz cok kalabalık olmayan ve anestezi uzmanı iyi olan arıyorum onun için de acıbademle hizmet arasında gidip geliyorum bakalım hayırlısı.....

bende şifonyer aldım canım birde 2 kapılı gardropla bir baza var bi odada.park yatak alıp birde sepet beşik yaptırıcam odası tamamlanacak oğlumun...

bence yanlış düşünüyorsun bizimkiler kış bebeği olacaklar yeleğe hırkaya ihtiyaç duyacaklar bırak örsün ne güzel işte ben olsam hayır demezdim ilk çocuğumdan kalan minik yelekleri süveterleri çıkardım giydireceğim bide anneme söyleniyorum minik kızıma bişey örmediniz diye kullanırsın canım hiç merak etme.

benim eski evim 4 odalıydı..yemek odası ve 2 takım koltuğum vardı..
bu evim 3 odalı koltuğumun birini sattım yemek odamı anneme verdim.ünitemide sattım:)
bu evime göre bi tv ünitesi yaptırdım minik.misafir odası koltuğum kaldı işte onuda çocuk odasında 1-2 sene kullanıcam oda yapmadığım için konsolumla birlikte...
köşe koltuk ve uzun bi puf gelecek oturma odama..misafir odası koltuklarımı kayınvalideme vericem zaten çocuk odası yapınca...herşeyimi dağıttım yaa bıkmıştım eşyadan:)ev böyle daha ferah..keşke çeyizimide dağıtabilsemde anneme kıyamıyorum:)
hele yemek odasını vitrini niye almışım bilmiyorum ne kadar gereksiz hiç sevmiyorum.şimdi annemin evine gidince hasret gideriyoruz vitrinim ve masamla
yani ben çocuk odasına koyacağım koltukları hiç koymasam versemmi kayınvalideme acaba?dolap yaptırsam oraya işte tek kişilik yatak falan bi oda olsa?
ama mevlüt falanda okunacak olmaz dimi gelen giden olacak..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…