aman maşallahh.. baldırımdaki kaslar düğümcük oluyor ceviz büyüklüğünde ele geliyor acıdan kıvranırken eşimi dürtüyorum azcık ovunca geçiyor saniyelik bişey ama çok fena...
bence yanlış düşünüyorsun bizimkiler kış bebeği olacaklar yeleğe hırkaya ihtiyaç duyacaklar bırak örsün ne güzel işte ben olsam hayır demezdim ilk çocuğumdan kalan minik yelekleri süveterleri çıkardım giydireceğim bide anneme söyleniyorum minik kızıma bişey örmediniz diye kullanırsın canım hiç merak etme.
bende şifonyer aldım canım birde 2 kapılı gardropla bir baza var bi odada.park yatak alıp birde sepet beşik yaptırıcam odası tamamlanacak oğlumun...
ay benimde oluyor arada bu sabah iki kez girdi bacagima orasi kaskati kesiliyor resmen.esime cabuk kalk ayagim diyorum yazik uyku arasinda bir firliyor yataktan bacagima yapisiyor hemen cok komik oluyor,adamcagiz sanki ayarlanmis saat gibi:):)Allah basimizdan eksik etmesin kocaciklarimizi ins:)
ilk bebeğinmi cnm seninde?
aslında sepete gerek bile yok nasılsa bazan var 1-2 yaşında zaten orada yatacak cnm e park yatakta var
geçenlerde izmirde de vermişlerdi izin ama devlet memuru olmadıktan sonra bi faydası yok ki
ilk bebeğim canım bizim burda 50 tlye örüyorlar sepet beşikleri mevlütte hoş gözükür süslerim tülle falan dedim, özendim yani :)
yemek odası ve 2 takım koltuğum vardı..
bu evim 3 odalı koltuğumun birini sattım yemek odamı anneme verdim.ünitemide sattım:)
bu evime göre bi tv ünitesi yaptırdım minik.misafir odası koltuğum kaldı işte onuda çocuk odasında 1-2 sene kullanıcam oda yapmadığım için konsolumla birlikte...
köşe koltuk ve uzun bi puf gelecek oturma odama..misafir odası koltuklarımı kayınvalideme vericem zaten çocuk odası yapınca...herşeyimi dağıttım yaa bıkmıştım eşyadan:)ev böyle daha ferah..keşke çeyizimide dağıtabilsemde anneme kıyamıyorum:)
hele yemek odasını vitrini niye almışım bilmiyorum ne kadar gereksiz hiç sevmiyorum.şimdi annemin evine gidince hasret gideriyoruz vitrinim ve masamla
yani ben çocuk odasına koyacağım koltukları hiç koymasam versemmi kayınvalideme acaba?dolap yaptırsam oraya işte tek kişilik yatak falan bi oda olsa?
ama mevlüt falanda okunacak olmaz dimi gelen giden olacak..
benim eski evim 4 odalıydı..
ay benimde oluyor arada bu sabah iki kez girdi bacagima orasi kaskati kesiliyor resmen.esime cabuk kalk ayagim diyorum yazik uyku arasinda bir firliyor yataktan bacagima yapisiyor hemen cok komik oluyor,adamcagiz sanki ayarlanmis saat gibi:):)Allah basimizdan eksik etmesin kocaciklarimizi ins:)
nasıl örüyolar cnm anlamadım ben.burda sepetler bambular 350 400 tl satılıyor:26:
eşyalara hizmet ediyoruz resmen onlar bize edeceklerine ben kendi evimde oturuyorum diye herşeyimi aldım koltuk takımı kocaman bide pufu var yemek odası takımı salonda.oturma odamda oturma grubum var iki kanape iki koltuk yatak odam kızımın odasında dolabı ranzası şifonyeri etejeri neyse iş dolayısıyla ilçeye taşınmak zorunda kaldık ayyy çok zorlandım taşınırken neyse bulduğumuz ev ALLAHTAN 3 ARTI 1 neyseki sığdırdım hepsini işim hiç bitmiyor altlarınıda çekip temizlemek bu halde zor oluyor viledeyla dolaşıyorum heryerde o kadar.ilçede henüz doğalgaz yok sobalı bir evdeyiz oturma odasına soba kurduğum zaman bebek olcağı için iki koltuğu çocuk odasına koyacağım ve sepet beşik alacağım mobilya beşik var oda kocaman nasıl sığar bilmiyorum aslında salon büyük ama eşyalarımı ne yapayım kıyamam ben kimseye veremem ne zorluklarla alınıyor.kızım okula başlayacağı için ufakta bir çalışma masası alınacak 1 odada kışı nasıl geçireceğim bilmiyorum çocuklarla..
bende de var o penguen yürüyüşü
Benimde diğer ev kendimindi işte satmak zorunda kaldık yeni bir eve girdik tekrar cnm..4 senelik evli olucam bende ekimde.zaten sıkılmıştım artık eşyalarımdan
130 m2 kareydi eski evim burası 90 m2 falan temizlemeside kolay oluyor büyük evin büyük derdi oluyor yahu:)
misafir odası oturma odası kavramı çok saçma..
misafir odama kimse girmiyodu diğer evde gelen ya mutfakta ya oturma odasında oturuyodu:)şuanda yine aynı..allahtan mutfağa masam sığıyor yine
saol cnm ama işte geçti bitti yine bi krediye girdik allah ödeme kolaylığı verir inşcanım evinizi satmanıza üzüldüm neyse sağlık olsun.misafir odası gereksiz tabikide ama aldık işte o zaman eşim söylenip duruyor bunları bana aldırdında ne oldu diye ben şakayla karışık sus çeyizlerimi nereye serecektim ya diyorumahhh bu kadınlar sizi anlamıyorum diyor
bizdede war canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?