ayy çok hoş cnm yaaa
saol cnm ama işte geçti bitti yine bi krediye girdik allah ödeme kolaylığı verir inş
eşimde çok dedi alma hayatım bıkıcaksın die şimdide tabi söz hakkı doğuyo bişi diince:)ama kurtuldum çok şükürr ben hepsinden
Amin cnm Allah razı olsun..ALLAH en kısa zamanda ödemeyi nasip etsin canım hayırlı olsun yeni evin bu arada..
Amin cnm Allah razı olsun..
bahçe katı aldık..3.kattan alt katlara indim ama sağlık olsun napalım memnunum evimi seviyorum bebeğim büyyünce salarım arka bahçede oynar bi güzel:)
koruyucu iğne yaptırdı mı doktorun 28 haftalıkken yapılıyomuş
Benim evimde bomboş:)saol cnm ama işte geçti bitti yine bi krediye girdik allah ödeme kolaylığı verir inş
eşimde çok dedi alma hayatım bıkıcaksın die şimdide tabi söz hakkı doğuyo bişi diince:)ama kurtuldum çok şükürr ben hepsinden
En güzelini yapmışsın cnm şimdi eşyalarını dağıtmak zorunda kalıcaktın belkide.Akıllı davranmışsın..Benim evimde bomboş:)
İlk evim kira diye küçük odama eşya almadım. Salonda oturdum. Ev aldım, yine almadım. Çünkü evim 2+1. "Allah nasip ederse çocuk odası olacak." dedim. İyi ki öyle yapmışım. Şimdi rahat rahat odasını alacağım, kısmet olursa:).
Benimde yarin 13:00 de doktor kontrolum var 5 hafta oldu kizim nasil cok merak ediyorum kac olmus kilosu boyu :26:
Maalesef ki daha kanunide yaptirdigim tahlil sonuclari cikmadi aklim bir taraftan da orda insaallah onlarda temiz cikarda rahat bir nefes aliriz ailecek
Benimde diğer ev kendimindi işte satmak zorunda kaldık yeni bir eve girdik tekrar cnm..4 senelik evli olucam bende ekimde.zaten sıkılmıştım artık eşyalarımdan
130 m2 kareydi eski evim burası 90 m2 falan temizlemeside kolay oluyor büyük evin büyük derdi oluyor yahu:)
misafir odası oturma odası kavramı çok saçma..
misafir odama kimse girmiyodu diğer evde gelen ya mutfakta ya oturma odasında oturuyodu:)şuanda yine aynı..allahtan mutfağa masam sığıyor yine
bizim evde kendimizin çok şükür kira derdimiz yok ama ev küçük biraz ben evi görmemiştim eşya alınırken bian önce alınsın ödensin borcu diye eşimin annesigili götürdük eşya alcaz evin büyüklüğünü siz biliyosunuz diye yemek odası aldık vitrini konsolu herşeyi içinde sorduk sığar dediler bizde aldık eşyalarım eve gidince yerleşince resmen sinir krizi yaşadım herşeyim iç içe geçmiş odalar dapdar oturma odasına ben köşe istemiştim annemle kayınvalidem doğum felan yapcan köşe kullanışlı olmaz koltuk takımı al dediler koltuk takımını gördüm birbirne kenetlenmiş teklilere oturamıyosun mobilyacıya rica ettik o takımı geri aldı köşe aldım istediğim gbi oldu fakat bu kezde bebek odası sorun bende biraz daha idare etcem köşemi sevdiğimden kıyamıyorum bide 1 yıllık daha sonra anneme vercem o kullansın bende o odayı genç odası yapıcam herşeyini tam takım bebek odası olmucak oğlumun bari genç odası olsun suanda evi rahatlatmaya kalksam vitrin tv ünitesi köşenin pufu ve yatak odamdaki komidinleri atmam gerekicek eve değişiklik yapmak bile gelmiyo içimden
benim normalde yapılmıcaktı canım doktorum gerek görmedi.aslında hiç bi doktor önermio ilk gebelikte eşim saglık sektöründe cok danıstık kadın dogumculara yapılmasada sıkıntı yok once ındırektcommbs testını yaptırıp bu haftada yapılıp yapılmıcagına karar werılıomus.o yüzdende ben doktor deiştirdim kanama olunca yapılması gerekiomuş muhakkak ve ben 14. haftada kanama yasadım ama doktorum bunu atladı.ve ben 20 hafta cıwarında amnıosentes oldum o zman mecbur bu ıgne yapılıomus yaptrdık.we o zman ögrendımkı doktorumun cok buyuk hata yaptıgını ensesındekı kalınlık o ıgne yapılmadıgı ıcın demıstı amnıosentesde bısı cıkmayınca recep has.(türkiyede sayılı doktorlardanmıs bu adam ona yaptrmıstım amnıosentesi) beni ve bebeğimi riske attıgı için doktorumu deiştrdim.sonucta bebeğim etkılenmemıstı kan uyusmazlıgından ama yınede etkılenemıste olabılrdı atlanıcak bısı deıl bu.aslında yaptırmanın faydası war canım zararı yok.kafan rahat etsin
anladım cnm olsun yapacak bişi yok ben yeni evlenenlere hep söylüyorum özenmeyin çok eşyaya diye.
benim diğer evimdede fortmantolarım falan hep özel yapım ölçülüydü onlar orda kaldı.burayada yine ölçülü yapıldı.yatak odamda özel yapım ölçülü yine.bu eve tam sığdı az daha büyük olsa gardolabı sığmıyodu:)ünitemide aynı şekilde duvara göre yaptırdım.köşe koltuğumda ölçülü olucak yine.
hadi ya
ben doktorların ihmalkarlığını anlamıyorum bi türlü
ben de 20 li haftalarda bi tahlil yaptım negatif çıktı doktorum istersen yaptır dedi ben de memlekette yaptırdım
arkadaşlar 28 haftamın içindeyim bebek hareketlerinin azalması bu haftalarda normalmi dir
ya ben ekim başı ya da eylül sonu doğum yapıcam ama sizden sayılrm :)
bi sorum olcak: doğum yaptktan sonra ilk işiniz ne olcak? :)
benmki içim gide gide baktığm adL mağazalrndn birine dalmk olcak. ya çok güzel şeylr yapmşlar bu sene. hele maya koleksiyonu oooff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?