2012 Ekim Anneleri

tekrar slm kızlar bugün çok dahil olamadım sizlere gene ofiste mülakatlar var eleman alımı yapacağız sabahtan beri beynim bedenim bitti yani....

Ben taneciğimin hareketlerini 16. haftamda hissettim annemle cep telefonuyla konuşuyordum yataktaydım arka arkaya 3 tane tekme yiyince ağladım anneme dedim böyle böyle diye annemde tel da ağlamıştı Şimdi artık okadar çok tekmeliyor ki tekmelemediği zaman endişe duyuyorum. 6 ağustosta kont var gelcek hafta değil bir sonraki hafta kısmet olursa bende çok özledim kızımı hastane çantamı hazırladım.

En çok merak ettiğim şey iğlk onu gördüğüm zaman ne hissedeceğim bilmiyorum. Bunun için çok heycanlıyım... Kesin ağlarım bu bir gerçekte ne duygular barındırcam merak içerisindeyim

kızlar aklıma bişi takıldı.sımdi souk süt fln içi,oz ya yada gaz yapan seyler bu sonra cocuga gaz olarak dönermi.kayınwalidem dedi az öncekafama takıldı.tecrübeli olanlasr beni bilgilendirin kafama takıldı

AsudeD cnm katılmıyorsun bugün hayırdır?
Sorun yok dimi?

canımcım bugün yattığım yerden kalkasım gelmiyor parmaklarım bile tutmuyor sanki...bi mıymıntılık var sorma gitsin

çok şükür canım bi sorun yok iyiyiz

dubai gezilecek yer diye duymuştum daha önce. madem çok seviyorsun bende bol bol paylaşmaya çalışırım ama bende senin tam aksine et ve et yemeklerine düşkünüm. hele hamilelikte 10-15 kilo et rahat yedim. aslında yosun çorbası ya soya ezmesiyle ya da midye ile yapılıyor. ama ben etli yapıyorum. sen eti içinde çıkarıp yapabilirsin. sebzelerin adını türkçesini ve ingilizcesini bilmediğim için yazmamıştım. kayınvalidem gelsin ona bir sorayım. kore dizilerinden çok yaşam belgesellerini çok izlerim.günlük yöresel yaşamlarını. çok güzel oluyor. kimchinin içindeki tuz seni fazla etkilemez eğer aldığın 100% kore yapımı ise. çünkü tuzu sadece yıkarken kullanıyorlar ve deniz tuzu kullanıyorlar. oturup 1 kilo yemediğin sürece etkilemez seni.sulu kimchiyi ben evde kendim yaptım tuzu çok az. bu yüzden çabuk tüketmek gerekiyor. bol bol yiyorum. ben birde turptan yapılanı çok seviyorum.türkiyeye gittiğimde inşallah japon turpu bulabilirim. merak ettiğin yemek isimleri varsa sor ben sana açıklarım.tariflerinide veririm. bilmediğim yemek bile olsa sitelerden araştırıp çeviri yapıp açıklarım sana

Kizlar böyle sarı sarı değilde su gibi akıntı var oda kendim gogus ucumu dikarsam çıkıyor dün farkettim bir kac gündür cok su iciyorum insannı ki acaba

benim hamileliliğim 5.ayından itibaren süt geliyor. hem de öyle böyle değil. ilk önce çokkorktum. çünkü hiç sıkmadığım halde yoğun gelmesi korkuttu. birde çok erken diye düşünmüştüm.hemen doktora telefon açtık eşimle ama gayet normalmiş.göğüs pedi koy hergün dedi doktor.birde ben sabah akşam kremler ve özel yaptırdığım kremleri sürerim tüm vücuduma. belki elim göğsüme değdikçe(hiç bastırarak yada ovarak değil sadece yüzelsel olarak sürerim)etkileniyor olabilir. doktoruma göğüs pedime akan sütü gösterdim. gayet normal. fazla değilmiş dedi.benimkinin rengi sarı.kuruyunca yoğurt gibi oluyor ve dökülüyor.korkulacak birşey yok.bazı hamilelerin erken geliyormuş bazılarınki doğum sonrasında.
bir de sıkma canım. ne olursaolsun sıkma. hiç kimse tavsiye etmiyor. türkler erken doğum başlangıcı olur diyor ama buradaki doktorum, süt sıkılmaya başlandığında bebek doğdu zannedip fazla süt üretime geçermiş. o süt göğüsten boşalmayınca içinde kuruma yaparmı bu da ileride kitle oluşumu olabilirmiş. tabii bu varsayım kesin birşey değil tıpkı erken doğum olacağı gibi. dikkatli olmak lazım.

kızlar biz bebeklerimizi genel olarak kaçıncı haftada hissetmeye başlamıştık

yanılmıyorsam 17. haftadaydı canım hatta hatırlarmısın bilmiyorum bununla ilgili bir konuşmamız olmuştu dışarıdan hareketleri 20. haftada görmeye başlarız heralde falan demiştik...seninde muhtemelen o haftalardaydı çünkü aynı gidiyoruz aşağı yukarı:44:

evet seğirmeler oluyodu dimi vay bee şimdi tekmeler hissediyoruz hatta sen yarın 32 ye giriyosunnnnn
eve gitme vakti ,öptük sizi kuzular ve annişleri
iyi akşamlar cnm öpüyrum

evet seğirmeler oluyodu dimi vay bee şimdi tekmeler hissediyoruz hatta sen yarın 32 ye giriyosunnnnn

sadece tekme olsa iyi bazen çocuğumun içimde bir yerleri kemirdiğini düşünüyorum resmen dişliyor bu oğlanlar bizi

benim oglusta fildir fildir di nazar degdi iki gundur, kipirdiyor ama öncekilere nazaran daha hafif yada ebeye kizdi iki gun önce kontrole gittim burda her gittigimizde ultrason degilde kalbini dinleyip karnimizdan ölcum yapiyolar falan neyse ebe kalbini dinlerken bebek suan bana cok kiziyor dedi o cihazin sesi cok gidiyormus bebege su icinde oldugu icin, bide elleriyle karnimi sika sika pozisyonuna ve uzunluguna bakti kesin oglumu kizdirdi o gunden beri baya bi yanda hissediyorum bebegimi esime diyorum sirtima kacti heralde bebegim

eee tabii sen elalemin kadınlarına oğlanı mıncıklat ondan sonra kızdırdılar oğluşumu dersin ohh ısırsın seni kemirsin az bile sana annesi

selam kızlar nasılsınız ben kızımın kıyafetlerini yıkadım bugün b kısmını eşim ramazanda gececi olduğu için annem bende kalıyo akşamları yavaş yavaş ütüleyelm dedik...

Àrkadaslr merhaba. Aman masallah neler neler konusulmus -))) ben bu aralar yine gunduzleri esimle cikiyorum. Yuruyus iste. Duramiyorum. Gecen ay cikmadim 4 kilo almisim. Gerci abur cuburu cok abartmistim. Kestim hic yemiyorum. Sadece meyve.

selam kızlar nasılsınız ben kızımın kıyafetlerini yıkadım bugün b kısmını eşim ramazanda gececi olduğu için annem bende kalıyo akşamları yavaş yavaş ütüleyelm dedik...

Allah sağlıkla giydirmek nasip etsin! Ben de hurcu çıkardım. 6 aylığa kadar giyeceklerini bir kenara ayırdım. Oğlumun odasının montajı daha dün yapıldığı için havalanmasını beklemek zorundayım 1-2 hafta. Kıyafetleri yıkamamak için zor tutuyorum kendimi, öğlenden beri resmen kedi gibi etrafında dönüyorum Offff geçsin zaman! ayy dayanamayıp yıkayacağım galiba ütüsünü sonraya bırakırım, hem ayrılmış haliyle bile birkaç makinelik bir yığın var nasıl olsa! Dayanamıyorum! Bu oğlan inşallah acelecilikte bana çekmemiştir!

kızlar biz bebeklerimizi genel olarak kaçıncı haftada hissetmeye başlamıştık

:) 17. haftamda hissetmiştim , tabi kayınvalidemin bebeği hissediyomusun sorusu taa 5. haftada başladı ve hergün devam etti:)) o hissedermişte ben nasıl hissetmezmişimdi :)

Ben su ana kadar 12 kilo almisim cok mu aldim acaba burda arkadaslar 5 kilolardan bahsedince kendimi danacik hissetmeye basladim
Yarin doktorda yine tartilirim bakalim o ne diyecek kiloma :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…