AsudeD cnm katılmıyorsun bugün hayırdır?
Sorun yok dimi?
Canim ben yosun corbasina bayiliyorum ve ben de Dubai de yasadigimdan butun malzemeleri bulabiliyorum:) Vejeteryan oldugum icin genelde cin, japon ve kore( Ki onlarda fazla etsiz yemek yok) mutfagini tercih ediyorum. Kimchi manyagiyim ozellikle yazlik olanindan ama hamile kaldigimdan beri fazla tuzlu diye uzak tutuyorum kendimi. Dubai de oldugum icin malzemelrin hepsini bulurum ben sen merak etmeDeli gibide kore dizilerini izlerim netten Jeju adasi ve seul en cok gormek istedigim yerleri Belki dogumdan sonra gelirimm
Kizlar böyle sarı sarı değilde su gibi akıntı var oda kendim gogus ucumu dikarsam çıkıyor dün farkettim bir kac gündür cok su iciyorum insannı ki acaba
canımcım bugün yattığım yerden kalkasım gelmiyor parmaklarım bile tutmuyor sanki...bi mıymıntılık var sorma gitsin
çok şükür canım bi sorun yok iyiyiz
kızlar biz bebeklerimizi genel olarak kaçıncı haftada hissetmeye başlamıştık
eve gitme vakti ,öptük sizi kuzular ve annişleri
evet seğirmeler oluyodu dimi vay bee şimdi tekmeler hissediyoruz hatta sen yarın 32 ye giriyosunnnnnyanılmıyorsam 17. haftadaydı canım hatta hatırlarmısın bilmiyorum bununla ilgili bir konuşmamız olmuştu dışarıdan hareketleri 20. haftada görmeye başlarız heralde falan demiştik...seninde muhtemelen o haftalardaydı çünkü aynı gidiyoruz aşağı yukarı:44:
iyi akşamlar cnm öpüyrumeve gitme vakti ,öptük sizi kuzular ve annişleri
evet seğirmeler oluyodu dimi vay bee şimdi tekmeler hissediyoruz hatta sen yarın 32 ye giriyosunnnnn
benim oglusta fildir fildir di nazar degdi iki gundur, kipirdiyor ama öncekilere nazaran daha hafif yada ebeye kizdiiki gun önce kontrole gittim burda her gittigimizde ultrason degilde kalbini dinleyip karnimizdan ölcum yapiyolar falan neyse ebe kalbini dinlerken bebek suan bana cok kiziyor dedi o cihazin sesi cok gidiyormus bebege su icinde oldugu icin, bide elleriyle karnimi sika sika pozisyonuna ve uzunluguna bakti kesin oglumu kizdirdi o gunden beri baya bi yanda hissediyorum bebegimi esime diyorum sirtima kacti heralde bebegim
bende de var 26.haftamda iğne yaptı doktorum ..kan uyusmazlığı olanlar sezeryan mı oluyor acaba bi bilgin var mı ? ben gıttıgımde doktora soracagım,sen sordunmu ??
selam kızlar nasılsınız ben kızımın kıyafetlerini yıkadım bugün b kısmını eşim ramazanda gececi olduğu için annem bende kalıyo akşamları yavaş yavaş ütüleyelm dedik...
öyle bişey hiç duymadım canım,bi arkadaşım daha var ondada uyuşmazlık vardı normal yaptı doğumunu
kızlar biz bebeklerimizi genel olarak kaçıncı haftada hissetmeye başlamıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?