aynen bende sabırsızlanıyorum prensesimin cicilerini yıkamak içinAllah sağlıkla giydirmek nasip etsin! Ben de hurcu çıkardım. 6 aylığa kadar giyeceklerini bir kenara ayırdım. Oğlumun odasının montajı daha dün yapıldığı için havalanmasını beklemek zorundayım 1-2 hafta. Kıyafetleri yıkamamak için zor tutuyorum kendimi, öğlenden beri resmen kedi gibi etrafında dönüyorumOffff geçsin zaman! ayy dayanamayıp yıkayacağım galiba ütüsünü sonraya bırakırım, hem ayrılmış haliyle bile birkaç makinelik bir yığın var nasıl olsa! Dayanamıyorum! Bu oğlan inşallah acelecilikte bana çekmemiştir!
evet kuzenimde aynı şekilde iki oğlunuda normal doğumla dünyaya getirdi
:) 17. haftamda hissetmiştim , tabi kayınvalidemin bebeği hissediyomusun sorusu taa 5. haftada başladı ve hergün devam etti:)) o hissedermişte ben nasıl hissetmezmişimdi :)
Ben su ana kadar 12 kilo almisim cok mu aldim acaba burda arkadaslar 5 kilolardan bahsedince kendimi danacik hissetmeye basladim
Yarin doktorda yine tartilirim bakalim o ne diyecek kiloma :26:
Ben su ana kadar 12 kilo almisim cok mu aldim acaba burda arkadaslar 5 kilolardan bahsedince kendimi danacik hissetmeye basladim
evet sezeryanla kan uyuzmazlığının alakası olduğunu sanmıyorum
sen nerelerdesin bugün göremedim kısss
doktorlara kalsa hep çok kilo almış oluyoruzben 6,5 kilo aldım toplamda, ama en son gittiğimde çok aldığımı söylemişti yine
kızz bugün çok yorgun hissediyorum kendimi..havalardan heralde :44:
hehee beni mi özledin bakem
Slm kızlar uzun zamandır uğramadım konular ilerlemiş.. Bu ara ben hiç kilo almadım zaten kiloluydum iyice bı süzüldüm .. Dr bebek iyi diyo 1.200 kilosu 30. Haftadayim. Sizlerin nasıl.. Bu arada ben çantama koyacaklarimi ayırdım yikiycam hazirliycam.. Digerlerini bayramdan sonra hazirliycam.. Hiç diilse zmn gecer yoksa gecmiycek :))
çok sıcak burası da ya bugün gölgede 61.5 derece düşün artık beni klimayı içime sokacam nerdeysebence ben çok terlemekten kilo alamıyom heee ösledim göresim geldi
oh hemde ne minciklamak, kadin resmen eliyle kafasi surda sirti burda diye dokuna dokuna yerini söyledi banaeee tabii sen elalemin kadınlarına oğlanı mıncıklat ondan sonra kızdırdılar oğluşumu dersinohh ısırsın seni kemirsin az bile sana annesi
bende ayni durumdayim canim tam 13 kilo aldim hergun 200 gr almayada devam ediyorumBen su ana kadar 12 kilo almisim cok mu aldim acaba burda arkadaslar 5 kilolardan bahsedince kendimi danacik hissetmeye basladim
Kusura bakma ama kaynanana cuss demek istiyorum,bir daha konu acilirsa sen cok gazliymissin herhalde de ona:)))) ay hic gulecegim yoktu,Allah iyiligini versin:) 17. haftamda hissetmiştim , tabi kayınvalidemin bebeği hissediyomusun sorusu taa 5. haftada başladı ve hergün devam etti:)) o hissedermişte ben nasıl hissetmezmişimdi :)
Bende 13 kg oldum valla bu sabah itibariyle canim,abartida yemiyorum,ki aburcubur cikolata tatli sevmem aralarda hicbir sey yemem,yemekte her zamanki gibi,dr bana yavas dedi ama napiyim oyle az kiloyla dogururum diye hayalim olmadi hic dusununce mutsuz oluyorum o yuzden bosver,bence cok degil napalim bizde 20 kilo almis oluruz:))))hamilelik gunlerimin keyfini cikarmam lazim ilk defa kiloluyum dogurunca veririz Allah in izniyleBen su ana kadar 12 kilo almisim cok mu aldim acaba burda arkadaslar 5 kilolardan bahsedince kendimi danacik hissetmeye basladim
kızlar biz bebeklerimizi genel olarak kaçıncı haftada hissetmeye başlamıştık
senin kayınvaliden baya gazlıymış bence o haftada ancak gaz hissedilir canım
Kusura bakma ama kaynanana cuss demek istiyorum,bir daha konu acilirsa sen cok gazliymissin herhalde de ona:)))) ay hic gulecegim yoktu,Allah iyiligini versin
ben 9 kilo almışım şimdilik ama yanlardan yağlarım çıkıvermişçok kötü duruyor kocaman göğüsler ayyyyyy çok çirkin hissediyorum kendimi sanki burnumda büyüdü kocaman göbişşşşşş..................li kadınnnnnnn:76::76::76:
Ay çirkin olur musun hiç?? Hamilenin her hali güzeldir. Nekadar kilo alsak, nekadar cildmiz bozulsa veya kusmaktan gözlerimiz fırlasa da hamle olduğumuz içn doğal bir güzelliğimiz oluyor. Bence kimse bzi bizim kendimizi gördüğümüz gibi görmüyor... Onlara hep sevimli geliyoruz. Sen de kendini sıkmaPozitif düşün.. Yoksa hayatımda 60 kiloyu görmedm ben... Şimdi 63üm ayy canım sıkılıyorrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?