2012 Ekim Anneleri

kesinlikle katılıyorum canım..kendimi çok mutlu hissediyorum kilolarımla barışığım

kızlar hastaneye giderken hazırlayacağınız valiz nasıl olacak? yani ufak bişey mi orta boymu ?

ben şu tekerlekli valizlerden orta boy olanını hazırlayacağım ancak alır yanıma alacaklarımı gibi geliyor ama bi boy ufağını mı alsam acaba ?:26:

kızlaaaaar yardım hemen... sivrisineklerin saldırısına uğradım..sinek kovucu şeyler sürebiliyor muyuz??nette pek bişey bulamadım..daha doğrusu genellikle şüpheli veya olumsuz şeyler var.. ısırdıktan sonra kaşıntıyı önleyen jellerden sürdüm az az..ama önemli olan ısırmadan öncesi..

o abartı olmaz mı?? kalacağımız bir gece değil mi? en çok iki...bilemedim ki şimdi.. hazırlayınca anlaşılır nasıl bir çanta olacağı.. o tekerlilerin en küçüğüne sığar mı acaba?? ben spor ça ntalardan bir boy olur diyorum ama..işte önce bir yere hazırlamak gerek..şimdi kestiremiyorum..

ama ben sezaryan olacağım 3. gün çıkacağım hastaneden canım :26:

tabi ki bakabilirim canım gönderirsen

bende herşey bi yerde olsun istiyorum zaten doğumda giyeceği eşyaları battaniyenin içine bohça şeklinde koyarım onuda hemşirelere veriirim diye düşünüyorum:44:

kizlar ates ölcer alicam da aventin emzik atesölceri var cok hosuma gitti acaba emzik atesölcer hakkinda bilginiz var mi ve fikriniz nedir?

kizlar ates ölcer alicam da aventin emzik atesölceri var cok hosuma gitti acaba emzik atesölcer hakkinda bilginiz var mi ve fikriniz nedir?

Canım emzikli ateşölçer alma derim ben. Ateş olan bebek çok büyük ihtimalle ağlıyor olacak. O şekilde ağlayan bir bebek de emzik tutmaz ağzında. Yani tutanı varsa da çok nadirdir ben hiç denk gelmedm. O nedenle ben chicco nun lezerli ateşölçerni aldım. Çok pratik kendimizde denedik

hmm evet aglarsa agzinda tutmayabilir emzigi, kulaktan ölcenler iyi diyolar ama bana biraz pahali geldi gerci iyiyse alinabilir am bakim bide senin dedigine. saol canim önerin icin.

öyle bişey hiç duymadım canım,bi arkadaşım daha var ondada uyuşmazlık vardı normal yaptı doğumunu

evet kuzenimde aynı şekilde iki oğlunuda normal doğumla dünyaya getirdi

süpermiş o zaman ..benim merak ettiğim doğum sırasında anne ile bebeğin kanı karışıyor mu ? karışınca kan uyuşmazlıgı oluyor karısmazsa uyusmazlık yok çünkü,arkadasınızda veya kuzeninizde karışma olmuş mu peki ???

herkese selamlarnasıl başlasam bilemedim bugün doktora gittim biliyorsunuz şekerim 63 çıktı ürik asit normal ve idrarda görülen kan hiç önemli bişey değil ayakta fazla kalmışsındır dedi veeeeeeeeeeeee artık plasenta previa değilsin dedi görsel olarak tanı konulabilir bir görüntü fakat bütün tehlike ortadan kalkmış 2 cm daha yukarı çıkmış dedi bebeğim biraz az kilosu gelsede gözümüze herşey normal dedi genel anestezi yapalım daha mantıklı dedi çok nadir damarda kanama olabilir dedi tabi oda kapalı kutu sonuçta büyük tehlike geçti dedi ama birlikte olmayın yinede dedi korktuğumu bildiği için :18::18::18: namaz kıldım kuran okudum hamd olsun rabbime darısı sizlerin başına ben bu haftayı salata karpuzla gçirdim bebeğim pek kilo almamış bu hafta full süt et baklagil yicem allah nasip ederse ayrıca durum bu şekilde devam ederse 38 de değil 39.haftada alıcam 1 ekimde dedi:81::81::81::124::124::124::124::124: hala inanamasamda bugün bunları yaşadım

gözün aydın canım... :)

Kızlar bısey sorucam yedıncı ay nezaman bıtıyo sekızıncı ay kacıncı haftada baslıyo bı ogrenemedım

canım bildiğim kadarıyla hamileyken anneye doğduktan sonrada bebeğe iğne vuruyorlardı :44:

canim benim cok gecmis olsun o kadar cok sevindim ki cok sukur Allaha plasenta previa diye bir sikintin kalmadi umarim bundan sonrasi da hicccc bisiycigin olmaz hersey tikir tikir yolunda gider hayirla kuzucuguna kavusursun darisi bu skintiyi cekenlerin basina Rabbim onlarada yardim etsin inssallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…