Ay çirkin olur musun hiç?? Hamilenin her hali güzeldir. Nekadar kilo alsak, nekadar cildmiz bozulsa veya kusmaktan gözlerimiz fırlasa da hamle olduğumuz içn doğal bir güzelliğimiz oluyor. Bence kimse bzi bizim kendimizi gördüğümüz gibi görmüyor... Onlara hep sevimli geliyoruz. Sen de kendini sıkmaPozitif düşün.. Yoksa hayatımda 60 kiloyu görmedm ben... Şimdi 63üm ayy canım sıkılıyorrrrr
kızlar hastaneye giderken hazırlayacağınız valiz nasıl olacak? yani ufak bişey mi orta boymu ?
ben şu tekerlekli valizlerden orta boy olanını hazırlayacağım ancak alır yanıma alacaklarımı gibi geliyor ama bi boy ufağını mı alsam acaba ?:26:
o abartı olmaz mı?? kalacağımız bir gece değil mi? en çok iki...bilemedim ki şimdi.. hazırlayınca anlaşılır nasıl bir çanta olacağı.. o tekerlilerin en küçüğüne sığar mı acaba?? ben spor ça ntalardan bir boy olur diyorum ama..işte önce bir yere hazırlamak gerek..şimdi kestiremiyorum..
ben 9 kilo almışım şimdilik ama yanlardan yağlarım çıkıvermişçok kötü duruyor kocaman göğüsler ayyyyyy çok çirkin hissediyorum kendimi sanki burnumda büyüdü kocaman göbişşşşşş..................li kadınnnnnnn:76::
haklısın canım çevremde herkes hamilelik çok yakışmış sana diyorlar ama ben nedense eşime karşı kendimi beğenmiyorum kendimi kötü hissediyorum ben 77 kiloyum canım:2::2::2:yaaaaaaaaaa
Eşimize karşı kendimizi sexy hissetmek :S İşte bunu bilemiyorum benimki artık hep arkadan gelip sarılıyorhahhah Çok güllüyorum.. Oğlunu görünce böyle davranamıyorsun dimi diyorum ozaman da kaçıyor... Adam tabi sarılırken bebeğini hissedince masum duygulara bürünüyor..
kızlar evi sobalı olan varmı?aranızda sobalı odada bebeği nasıl büyüteceğiz soba çok sıcak oluyor malum bebikler terleyip hasta olmasınlar bide odada eşyalar beşik nasıl olacak ya
Canım bebeğini evde ince giydirirsin. Birde odanın kapısını kapatmazsın. Normalde de kapatmamak lazım zaten. Bebekler için 18-20 derece yetiyor. Odaya termometre asarsın. Oradan kontolünü yaparsın. Ama kesinlikler ince giydir evde yoksa çok sıcağa alışırsa hemen azıcık bir soğukta hasta oluyorlar maalesef:2:
kesinlikle katılıyorum canım..kendimi çok mutlu hissediyorumkilolarımla barışığım
Aynen ben de öyle... Benim boyum kısa birde 1.65 boyum var.. Kim görse çok şekersin diyor. Metroda falan hep seviyorlar beni
kızlar hastaneye giderken hazırlayacağınız valiz nasıl olacak? yani ufak bişey mi orta boymu ?
ben şu tekerlekli valizlerden orta boy olanını hazırlayacağım ancak alır yanıma alacaklarımı gibi geliyor ama bi boy ufağını mı alsam acaba ?:26:
Canım istersen internetten bulduğum hastane çantası içeriğini sana göndereyim artık hangiine sığdırabilirsen. Bence de yalnız tekerlekli orta boy bavul iyi olur. Ben de öyle yapıcam galiba. İçne de bebeğin ilk kıyafetlerini ekstra ufak bir çantaya koyacağım ki eşim hemen çıkarıp versin hemşirelere. Aramasın çantanın içinde. Kolaylık olur.
kızlaaaaar yardım hemen... sivrisineklerin saldırısına uğradım..sinek kovucu şeyler sürebiliyor muyuz??nette pek bişey bulamadım..daha doğrusu genellikle şüpheli veya olumsuz şeyler var.. ısırdıktan sonra kaşıntıyı önleyen jellerden sürdüm az az..ama önemli olan ısırmadan öncesi..
Canım aman sivri deme bana. Alerjim var benim böcek sokmasına.. Allahtan henüz sadece 1 kere başıma geldi. Evinde fesleğen bulundur gelmiyor diyorlar.
Canım aman sivri deme bana. Alerjim var benim böcek sokmasına.. Allahtan henüz sadece 1 kere başıma geldi. Evinde fesleğen bulundur gelmiyor diyorlar.
evde hiç yok allahtan..açık mekandayım....benim de alerjim var,ama sanırım bazı çeşitlerine..hepsinde aynı şey olmuyor..kabardıkça kabarıyor her yanım..şimdikilerin kaşıntısı çok..fesleğen mi sürsem üstüme başıma
evde hiç yok allahtan..açık mekandayım....benim de alerjim var,ama sanırım bazı çeşitlerine..hepsinde aynı şey olmuyor..kabardıkça kabarıyor her yanım..şimdikilerin kaşıntısı çok..fesleğen mi sürsem üstüme başıma
Ay benim parmağımı sokuyor elim şişiyor, gözümü sokunca göz kapağımı falan elimi dolduracak kadar şşiyor gözüm... Aman yarabbi kaç gün dışarı çıkamıyorum... Sonradan sürsek işe yarar mı bilmiyorum.. Bir kere arı soktu beni hastanede ne serumlar yedim
DOĞUM ÇANTASI – ANNE İÇİN GEREKENLER
· Hamilelik ve doğum takip kartınız ve doktor kontrollerinizin bulunduğu dosyanız, son yaptırdığınız kan ve idrar tahlilleriniz, sigorta kartınız, sağlık karneniz.
· Yakınlarınızın telefon numaraları
· Nakit para
· 3 adet önden açılan gecelik
· 1 adet sabahlık
· Deodorant, diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, sabun, ıslak temizleme mendilleri, kulak pamuğu vb kişisel eşyalarınız
· Saçlarınızı rahatça toplayabileceğiniz toka ya da bant
· 3-4 adet özellikle önden kopcalı emzirme sütyeni ve pedleri
· Meme uçları için krem, göğüs kalkanı
· Göğüs pompası (özellikle meme başı olmayan hanımlar için)
· İhtiyacı kadar pamuklu ve tek kullanımlık iç çamaşırları
· 1 paket hijyenik kadın pedi
· 1-2 adet atlet
· Kağıt peçete ve havlu
· Eve dönerken giyebileceğiniz rahat kıyafetler
· Ayağınızı sıcak tutacak kalın çoraplar
· İçinde rahat ettiğiniz kolay giyilebilen alçak topuklu, kaymayan bir çift terlik
· Sizi dinlendirip rahatlatacak sevdiğiniz kitap, dergi, teyp ve kasetler
· Hastaneye giderken yolda rahat etmenizi sağlayacak yastık
DOĞUM ÇANTASI- BEBEK İÇİN GEREKENLER
· 2 tane bady (Mevsime göre kısa veya uzun kollu)
· 2 tane tulum
· 2 tane çorap
· 2 tane ağız mendili
· 2 tane pijama altı
· 2 tane şapka ve eldiven
· 2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı, patiği, başlığı vs)
· Yelek ve hırka
· Battaniye
· 3–4 tane bebek bezi
· Araba koltuğu/ana kucağı veya portbebe
· Havlu, ıslak mendil
· 2 tane önlük
· 2 tane yelek
· Bebe şampuanı
· Saç Fırçası
· Kirli çamaşır torbası
kizlar ates ölcer alicam da aventin emzik atesölceri var cok hosuma gitti acaba emzik atesölcer hakkinda bilginiz var mi ve fikriniz nedir?
Canım emzikli ateşölçer alma derim ben. Ateş olan bebek çok büyük ihtimalle ağlıyor olacak. O şekilde ağlayan bir bebek de emzik tutmaz ağzında. Yani tutanı varsa da çok nadirdir ben hiç denk gelmedm. O nedenle ben chicco nun lezerli ateşölçerni aldım. Çok pratik kendimizde denedik
öyle bişey hiç duymadım canım,bi arkadaşım daha var ondada uyuşmazlık vardı normal yaptı doğumunu
evet kuzenimde aynı şekilde iki oğlunuda normal doğumla dünyaya getirdi
herkese selamlarnasıl başlasam bilemedim bugün doktora gittim biliyorsunuz şekerim 63 çıktı ürik asit normal ve idrarda görülen kan hiç önemli bişey değil ayakta fazla kalmışsındır dedi veeeeeeeeeeeee artık plasenta previa değilsin dedi görsel olarak tanı konulabilir bir görüntü fakat bütün tehlike ortadan kalkmış 2 cm daha yukarı çıkmış dedi bebeğim biraz az kilosu gelsede gözümüze herşey normal dedi genel anestezi yapalım daha mantıklı dedi çok nadir damarda kanama olabilir dedi tabi oda kapalı kutu sonuçta büyük tehlike geçti dedi ama birlikte olmayın yinede dedi korktuğumu bildiği için :18::18::18: namaz kıldım kuran okudum hamd olsun rabbime darısı sizlerin başına ben bu haftayı salata karpuzla gçirdim bebeğim pek kilo almamış bu hafta full süt et baklagil yicem allah nasip ederse ayrıca durum bu şekilde devam ederse 38 de değil 39.haftada alıcam 1 ekimde dedi:81::81::81::124::124::124::124::124: hala inanamasamda bugün bunları yaşadım
Kızlar bısey sorucam yedıncı ay nezaman bıtıyo sekızıncı ay kacıncı haftada baslıyo bı ogrenemedım
süpermiş o zaman ..benim merak ettiğim doğum sırasında anne ile bebeğin kanı karışıyor mu ? karışınca kan uyuşmazlıgı oluyor karısmazsa uyusmazlık yok çünkü,arkadasınızda veya kuzeninizde karışma olmuş mu peki ???
herkese selamlarnasıl başlasam bilemedim bugün doktora gittim biliyorsunuz şekerim 63 çıktı ürik asit normal ve idrarda görülen kan hiç önemli bişey değil ayakta fazla kalmışsındır dedi veeeeeeeeeeeee artık plasenta previa değilsin dedi görsel olarak tanı konulabilir bir görüntü fakat bütün tehlike ortadan kalkmış 2 cm daha yukarı çıkmış dedi bebeğim biraz az kilosu gelsede gözümüze herşey normal dedi genel anestezi yapalım daha mantıklı dedi çok nadir damarda kanama olabilir dedi tabi oda kapalı kutu sonuçta büyük tehlike geçti dedi ama birlikte olmayın yinede dedi korktuğumu bildiği için :18::18::18: namaz kıldım kuran okudum hamd olsun rabbime darısı sizlerin başına ben bu haftayı salata karpuzla gçirdim bebeğim pek kilo almamış bu hafta full süt et baklagil yicem allah nasip ederse ayrıca durum bu şekilde devam ederse 38 de değil 39.haftada alıcam 1 ekimde dedi:81::81::81::124::124::124::124::124: hala inanamasamda bugün bunları yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?