2012 Ekim Anneleri

bize de halamız weewell alından ölçer aldı..inş. memnun kalırız kullanırken

Canim gozunaydin,mubarek gunde hayirli haberler almissin ne guzel...

Kac kilo olmus bebis???

maşallah maşallah gözün aydı canım

Kizlar ben soluma yatinca bebek boyle bir yerde sertlesip top gibi oluyo rahatsiz mi oluyo acaba anlamadim????

AZRAAcım çokkk sevindim canım maaşallahsana ve bebişine....
kızlar akşamınız nasıl gidiyor bakalım sıcakkkkkk çokkkkk sıcak değilmi???
şimdi duş aldımda rahatladım birazcık:125:

gözün aydın azracım sen sabrettin,Rabbimde seni sınadı veee herşey düzeldi ne güzel.gerçekten çok sevindim üzülüyodum sen hiçbişey yiyemiyorum şekerim var erken doğum yapacağım deyince.Darısı diğer arkadaşlarımızın başına onlarında göz aydınları olur inşallah.

merhaba kızlarcım.geçmişi okudum genel olarak çok şükür herkes iyi.ben bu gün çok yoruldum hamişliğimin başından beri ilk kez ayaklarımın şiştiğini fark ettim az önce.saat 2 den beri hiç oturmadım desem yalan olmaz.kış için hazırlık yaptım pazara gittim dolaba koymak için fasulye aldım.reçellik vişne ve çilek aldım onları temizle hazırla,iftar hazırla derken vakit bu vakit oldu. saat 3de kalkıp sahur hazırlayacağım daha.herkese ii geceler

amin canım hepimize sağlıkla giydirmek nasip etsin inşallah ben valla 3 6 aylıklarını da çekmeceye koyucam hazır ütülencek nasıl olsa yıkamak ütülemek çok zevkli ama:)))

çok sevindim canım ya, herşeyin yoluna girmesi iyi olmuş. Kalan haftaların hiç olmazsa rahat geçecek. Bu arada benim sezaryen tarihim de 1 ekim:13:

Gunaydin canlarim...
Azra kiz hadi gozun aydin cok sevindimmm..,
Benim de 100 luk testte seker yuksek cikmadi,kurtuldummmmama cok zor testti ayyy saatlerce ac ac orda bekle surekli kan ver,bir tane kadincaGiz sabretti sabretti ikinci saatte kani alinirken kustu,toplam 3 saat ya,hepsi iptal oldu kusunca,baska gun gene gelirim dedi aglamakli vaziyette...
Bu arada hala bir tek ben mi duzenli olarak kusuyorum????Yok mu benim gibi biri,yok muuuu?

GÜNAYDIIIIIIN HANIMLAR. dün gece uyuyamadım sıcaktan. Yarabbi bu ne sıcaklar. Ayağıma ıslak havlular,buz torbaları koyuyorum,vantilatörde açık ama yok sıcak çok sıcak,uyuyamadım.

gözün aydın canım.testin iyi çıkmış,kurtulmuşsun. Darısı diğer yaptıracak olan annelerin başına. Benim kusmalarım kanamam başlayınca kesilmişti.(4-5.aylarda kanamalarım oldu ve uzun süre hastanede yatmak zorunda kaldım) belkide hergün yapılan iğneler ve günlük 3 adet serumlar kusmayı durdurdu. Ama 2-3 gündür sıcaktan bulantılarım başladı

canım günaydın sen hala kusuyormusun??çok zor geçirenlerdensin gebeliği bende ilk 4 ay çok kötü bir haldeydim hayatla bağlarım kopmuş vaziyetteydi.ama bazılarının 9 ay sürebiliyor bişey yiyebiliyormusun peki

coyote yarın (cumartesi) capacity midpointe geliyor musun sen de saat 14te? belki masumiyet de gelecekmiş. Kusmalarının devam etmesine üzüldüm, hamilelerin küçük bir yüzdesinde olabiliyormuş böyle şikayetler, oldukça keyif kaçıran bir durum olduğunu tahmin ediyorum ama Allah başka dert keder vermesin, askerlik gibi düşünüyorum, gün sayıyorum. Ne demişler sayılı gün çabuk geçermiş!

günaydın cnm hadi geçmiş olsun iğrenç bişey o şeker testi yazık kadıncağız bidaha yaptırcak demek 3.saatin sonunda eve dönerken yürüyemedim bende açlıktan elim ayağım titredi allahtan sonuçlar iyi çıktı ben hamileliğim boyunca ne midem bulandı ne kustum sadece içim çok yandığı için soğuk su içtim sürekli midemi üşüttüm bi ara her sabah kusuyodum

günaydın hanımlarr... nasılsınız işallahhh ?? benim bıcırık dünden beri hiç durmuyo valla maşallah diyorum sağ tarafım kıpır kıpırr.. bu hafta eksiklerini birazda olsa tamamlamayı düşünüyorum benım kadar geçe bırakan yoktur herhalde alışverişini.. işallah bitirebilirim??

kızlar sizleri geceleri uyandırıyomu bebişleriniz tepikleriyle.

evet canım uyandırıyor sağa yatırıyorum ordan vuruyor rahatsız olduğunu düşünüyorum bu kez sola dönüyorum bu kez de ordan vuruyor en sonnda sabah ayaklarımız babamızın üstünde son derece abuk sabuk bi yatış şekliyle uyanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…