bende bebislerin göbislerinden korkuyorum sanki elim degince cok aciyacakmis gibi geliyo, Allahtan annem gelicekte göbisiyle o ilgilenir oglumunohh kapmissin hediyeyi, bide benim bi sorum var dusen göbegi gömuyorlarmis istedikleri yere mesela okul bahcesine, ögretmen olsun diye ben cok duydum böyle hikayeler dogru mu acep
arkadaşlar ben 9.haftamda anal fissur oldum baya sancılıydı gece uyku nedir bilmezdim tuvalette ağlaya ağlaya mahfolurdum
6.ayımda ameliyat olcakım ki bağırsak düzenleyici ilaç sayesinde şimdi idare ediyorum tabii rahatsızlığım geçmedi. ben normal doğum istiyorum kısmetse, hiç dr.sormadım anal fissur normal doğuma engelmi? araştırdım netten ama engel diyende var engel değil diyende... :44:
kızlar bebek şampuanı olarak ne kullanmayı düşünüyosunuz? ben sebamed almıştım ama bi arkadaşım biraz göz yakıyo dedi. bilemedim şimdi ne alsam:44:
ne has görümceydi oy gidiiiiiiiiiiiiii
meraba kızlar,bebek yıkamasından bahsedilmiş benimde bu konuda tereddütlerim vardı,her gün yıkarım 40 cıkana kadar rahat eder hen hem de cabuk büyür diyordum bir arkadasım bebegını yıkamıstı her aksam..
fakat kursta göbeği düşene kadar bebeği yıkamayın zaten yıkanmaya ihtiyacı yoktur denildi,sonrasında ise gün aşırı yıkamanın uygun olduğu söylendi o yüzden ben öyle yapıcam...
bu arada bebek banyosunun ilk aşamalarda daldırma yöntemiyle yıkama seklinde olması gerektiği söylendi.. yani bir kaç damla sampuan döküp suya,o küvete bebeği daldıracagız kafa yukarda,bebek içerde elimizle suyu bedenine dökerek köpükleyecegz.. son asama durulama asaması gözüne kulaguna su kaçmamasına dikkat ederek basından asağı su döküp cıkarıcaz ve kısa banyo yaptırmalıyız 10 dk yı gecmemeli kesinlikle...
kurulamaya gecmeden bebegı önce tülbente sarıp suyunu alıp sonra havluyla kurulayacagız,yağın sürüp masaj yapıp kollarımıza alacagız inşallah....
biraz oynayıp konusup huzurlu uykusuna bırakıcaz inşallahhhhhhh....
deneyimli anneler zaten biliyodur ama benim gibi korkan ve bilmeyen anneler varsa faydalı olur umarım...
Biz doktordan geldik simdi gezmedeyiz esimle kizimiz gayet saglikli cok sukur doktor o sivinin kayboldugunu soyledi 1 ay sonra cagirdi tatile gidebilirsin dedi ama guneste kalma dedi bebegimiz 1585 gr olmus resmini alamadik maalesef simdilik bu kadar cepten zor oluyor
Aaa aynı rüyayı görmüşüz inanmıyorum
Kuzucum sanırım sen normal doğum yapacaksın, ben sezaryenO yüzden seninki bacakların arasından, benimki karnımdan uzatmış elciklerini...
günaydın annişler ,kuzucuklar
Ya kızlar sulugözlülük sizde de arttı mı? Herşeye ağlayasım geliyor benim artık ,hemen gözlerim doluyor
7.aya kadar çok pozitif, sakin bir hamileydim. çok korkuyorum şimdi oğlumu sağlıkla kucağıma almayı nasip et allah'ım diye heran dua ediyorum
şu 2 ayda geçiverse hemen
Günaydın cnmmmilk kez bebişimi hıçkırık tuttubabasıyla napıcamızı şaşırdıkk :):44: bi kaç saniyede bir ritmik vuruyoduuu :)) neyse araştırdım sorun değilmişş , ama insan hem gülüyo hem kıyamıyo yavrucağa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?