2012 Ekim Anneleri

ben de oğlumda korkardım acıyacak diye. tam kurumadan düşmüştü oğlumun göbeği.sarı akıntı geliyodu.dr gümüş nitratla yakmıştı.ufak bi parça kalmıştı.onu tekrar göbek bağı ipiyle bağlamıştı falan.ben de o zaman canı yanacak diye korkuyodum.dr. aynı tırnak gibi göbek bağı da.nasıl tırnak kesilince canı yanmıyosa şimdi de yanmıyo merak etmeyin demişti..

canım yaa inşallah ameliyata falan gerek kalmadan geçer.çok zordur bilirim.benim bi arkadaşım normal doğumdan sonra çok çekti anal fissürden.onda doğum öncesinde yoktu diye biliyorum.doğum esnasında ıkınmaktan oldu demişti.sıcak su oturma banyosu falan yapıyodu.inşallah normal doğum yapmana engel değildir..

Tatlım paylaşımın için çok teşekkürler. Ben de göbek düşene kadar yıkanmaması gerektiğini biliyorum, öyle söylüyor çocuk dr.ları

çok ama çok sevindim gözün aydın canım

selam kızlar nasılsınız kızımın kıyafetlerini ütüledik annemle bu akşam:)))azraa canım hadi gözünaydın çok sevindim...arkadaşlar eşim bugün kızımın ismi eda olsun dedi sizce nasıl ablasıylada uyuyo gibi hüma eda...

Aaa aynı rüyayı görmüşüz inanmıyorum

Kuzucum sanırım sen normal doğum yapacaksın, ben sezaryen O yüzden seninki bacakların arasından, benimki karnımdan uzatmış elciklerini...

aa evett bak bu yorum süper oldu , eşimde çok kolay bi normal doğum yapıcaksın diye yorumladı hadi hayırlısı bakalım:) sağlıkla o günlere gelelim inşallah ...

ebe arkadaşım 2 doğumundada bebeklerini 1 hafta yıkamadı , herkes tepki gösterdi ama onun dediğine göre hem göbek bağı mikrop kaparmış , hemde bebeğin üstünde kalan o sıvı gibi şey onun bağışıklılığı için iyi bişimiş ...

ama işte insanında yıkayası gelir , bide eminim bizler ilk günden yıkanan bebekler olumuşuzdur , nekadar sorun yaşadıkkı ? belki 2-3 gün sonra yıkarım kızımı , bakalım hastanedeki dr ne der doğduğu zaman, en iyisi ona göre hareket etmek olur galiba ...

Günaydıııın anneler. Nasılsınız bugün? ben sabah eşimin telefonuyla uyandım.(eşim hala yurtdışında,gelecek ayın sonunda gelecek.iş dolayısıyla kaldı. benide 27 haftadan sonra uçağa almıyorlar.o yüzden erken geldim.) kayınvalidemlere gitmiş. kayınvalidem beni özlemiş,arada sesini duyayım demiş. sabah 6da aradılar ^^ orada öğle 12.heheh epeyce konuştuk. keşke kayınvalidemlerde türkiyeye gelme imkanları olsada,torunlarını sevseler. çok üzülüyorum onlardan ayrıldım diye.gerçek annem gibi.

sizlerden ne haber? bebişler nasıl? sıcaklarla nasıl baş ediyorsunuz?

Selam canlarim,
Dun doktora gittim kizimin yeni fotolarini verdi,ay Allahim dudaklarini bi büzmüş bizimkisi....yerim ben onu yaaa...
Masumiyet tatlim miniginin iyi olmasina cok sevindim,cok sukur ve masallah diyorum
Hepimizin miniklerine gelsinnnn bunlar...n

günaydın annişler ,kuzucuklar

ya kızlar sulugözlülük sizde de arttı mı? herşeye ağlayasım geliyor benim artık ,hemen gözlerim doluyor

7.aya kadar çok pozitif, sakin bir hamileydim. çok korkuyorum şimdi oğlumu sağlıkla kucağıma almayı nasip et Allah'ım diye heran dua ediyorum

şu 2 ayda geçiverse hemen

ayy inş canımm sağlıkla alırız hepimiz kuzularımızı kucaklarımıza çok heyecanlanıyorum bebeğimi göreceğim için

Günaydınlar kızlar nasılsınız bakalımm
İşyerinde bi abinin gelini akşam doğum yaptı 6 cm olmuş ama sezeryan istemiş korkmuş sanırım..
Rabbim o güçleri bize verir inşallah..

Kızlar bu arada 2 gündür sol elimin serçe parmağı ve yüzük parmağı karıncalanıyor normalmi?

ilk kez bebişimi hıçkırık tuttu babasıyla napıcamızı şaşırdıkk :):44: bi kaç saniyede bir ritmik vuruyoduuu :)) neyse araştırdım sorun değilmişş , ama insan hem gülüyo hem kıyamıyo yavrucağa

Günaydın cnmmm
kalp gibi atıyo dimi çok garip oluyo insan:)

günaydın, herkese güzel bir hafta sonu geçirmesini diliyorum:)))

masumiyet canım gözün aydın çok sevindim hayırlısı ile altlattınız bu sorunu inş. sağlıkla 40. haftaları görürsün sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…