- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
kızlar dünden beri sol elimin serçe ve yüzük parmağı karıncalanıyo uyuşuyo dedim ama kimse bişi demedi niyeeee üüüü
kızlar dünden beri sol elimin serçe ve yüzük parmağı karıncalanıyo uyuşuyo dedim ama kimse bişi demedi niyeeee üüüü
canım tek bebeğe hamile isen 28 le 36. haftalar yani 35+6 kadar rapurlu ucabilirsin.
kizlar ya bu haftada asiri halsizlik kasiklarda batma karin agrisi ve gunde 5 ten fazla olan kasilmalar normal mi
bu durum beni cok rahatsiz ediyor ne yatabiliyorm ne kalkabiliyorm
canım normalmidir bilmiyorum ama yaşadığın şikayetlerin aynısı bende de var
günaydın güzel anneler ve bebişleri
biz bugün çok şükür 31. haftamızı doldurduk :) bu günleri gösteren Rabbime şükürler olsun.
ama hala bebeğimin kıyafetlerini falan yıkamadım. çok kararsız kaldım hangi markayı kullanacağımı bilemedim. yıkayan arkadaşlar hangi marka kullandılar acaba?
günaydın güzel anneler ve bebişleri
biz bugün çok şükür 31. haftamızı doldurduk :) bu günleri gösteren Rabbime şükürler olsun.
ama hala bebeğimin kıyafetlerini falan yıkamadım. çok kararsız kaldım hangi markayı kullanacağımı bilemedim. yıkayan arkadaşlar hangi marka kullandılar acaba?
bu kadar fazla sikayetin olmasi icin daha erken gibi geldi
erken dogumdan korkuyorm :18:
cnm kesinlikle tavsiye edebilirim sadece aziz bebe de bulunan bi urun var bebe deterjani ondan almalisin ben aldim kokusu da siradan deterjanlar gibi agir ve yogun degil
herkese merhabaa... 2,5 saatlik alışverişten sonra eksiklerin büyük çoğunluğunu tamamladık geldik.. tabi daha büyük eşyalar yok.. sanırım bu konuda benim kadar geç kalan da yoktur:) neyse buna şükür doğuma kadar yetiştirebileyim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?