2012 Ekim Anneleri

kızlar dünden beri sol elimin serçe ve yüzük parmağı karıncalanıyo uyuşuyo dedim ama kimse bişi demedi niyeeee üüüü

canim ben onun normal oldugunu okumustum yine bi sorarsin istersen doktoruna ama dun bana da oldu dun tabak aliyodum dolaptan birden elim tutmadi uyustu sanki parmaklarimda hassasiyet oldu.

canım tek bebeğe hamile isen 28 le 36. haftalar yani 35+6 kadar rapurlu ucabilirsin.

esimin eylulun 5 de turkiyeye gitmesi gerekiyormus dogum icin banada gel dedi ben o gun 34 haftamda oluyorum tabi rapor alip tercume falan yaptirmam lazim en onemlisi dr raporu verecekmi oyuzden sormusdum bakalim hayirlisi olsun...

kizlar ya bu haftada asiri halsizlik kasiklarda batma karin agrisi ve gunde 5 ten fazla olan kasilmalar normal mi
bu durum beni cok rahatsiz ediyor ne yatabiliyorm ne kalkabiliyorm

günaydın güzel anneler ve bebişleri

biz bugün çok şükür 31. haftamızı doldurduk :) bu günleri gösteren Rabbime şükürler olsun.

ama hala bebeğimin kıyafetlerini falan yıkamadım. çok kararsız kaldım hangi markayı kullanacağımı bilemedim. yıkayan arkadaşlar hangi marka kullandılar acaba?

cnm kesinlikle tavsiye edebilirim sadece aziz bebe de bulunan bi urun var bebe deterjani ondan almalisin ben aldim kokusu da siradan deterjanlar gibi agir ve yogun degil

Ben dalanroxy aldim onla yikiyacagim

günaydınn kızlar...artık uyumak çok zorlaşıyor benim için sıcaktan uyuyamıyorum, oturup ağlayasım geliyor.günde 7-8 kere soğuk duşa giriyorum.

birde bebeğimi çok aşağıda hissediyorum...eşim bile korktu akşam ne kadar aşağıda hareket ediyor diye.

Brck benim ellerde değilde ayak ve bacaklarda aşırı uyuşmalar oluyor...

bu kadar fazla sikayetin olmasi icin daha erken gibi geldi
erken dogumdan korkuyorm :18:

cnm kesinlikle tavsiye edebilirim sadece aziz bebe de bulunan bi urun var bebe deterjani ondan almalisin ben aldim kokusu da siradan deterjanlar gibi agir ve yogun degil

canım benim karın ağrım fazla olduğundan erken doğum teşhisiyle bir gece hastanede kaldım. şimdi de erken doğumu önleyici ilaç kullanıyorum. ağrılarım bi ara tamamen geçmişti ama şimdi kasıklarımda yine batmalar ve karnımda ağrılar oluyor :18: bende korkuyorum ama elimden gelen bişey de yok
inşallah senin ki öyle birşey değildir.

çalıştığım yere çok yakın bi aziz bebe var. oradan bakayım canım, sağolasın

kızlar dünden beri sol elimin serçe ve yüzük parmağı karıncalanıyo uyuşuyo dedim ama kimse bişi demedi niyeeee üüüü

canım bende oğlumda da olmuştu uyuşmalar.dr o zaman B vitamini vermişti sanırım.şimdi de başladı biraz biraz uyuşma.normal bunlar,çoğu hamilede olurmuş..

canım ben hep dedim ama kimse ilgilenmedi doktorum b vitamin eksikliği olduğu için dedi nerox b verdi 3 gün içtim 4.gün aynı tansiyon çıkması gibi oldum daha öncede içtiğimde öyle olmuştum doktoruma içemedim dedim anlattım bol baklagil ve et yemem gerektiğini söyledi ben bu yazıyı bile işkence şeklinde yazıyorum düşün bilekten itibaren uyuşuk benim ayrıca perşembe idrar tahlilimde kan vardı ama kan üre diğer herşey normal olduğu için doktor fazla aykata kalmışsındır hiç bir önemi yok dedi bende 2 gündür afedersiniz çok su içmeme rağmen portakal suyu gibi yapıyorum ne yapsam blemiyorum:26::26::26:

paazardan 50 kilo domates aldım kayınvalidemle ortak yapıcaz terasta kurutup biber le çektirip yağda kavurup kahvaltılık salça yapıcaz kısmetse

Antalya coook sicak kizlar,hamilelik burada cok zor geciyor
Klimali,odada oturmaktan gina geldi.
Disari ciksam sicaktan Ayaklarim sisiyor,37numara giyen ben, 40 numara spor bez bir ayakkabi aldim dun. Sicaktan dolayi asiri su tuketiyorum ve odem olusmus.
Aksamlari alisveris merkezlerinde 30 dakikalik yuruyusler yapabiliyorum esimle,nerede klima orada ben.cooook sicak cooooookk
Ayaklarima bakmak dahi istemiyorum,hamur gibiler cok cirkin

kızlar kimseler yokmu çanakkalede çok sıcak 200 metre var evden pazara eşim arabayla götürdü okadar yani rabbim beterinden korusun buna şüükür diyelim zaten annemler çok sıcak demenin günah olduğunu söylüyor geçecek inşallah ya şimdi doğuranlar yapış yapış bebekleri rahatla emziremiyorlarda neyse

kızlar benim eşim ameliyat olmuştu 1 ayı geçti rapaorlu evde daha 10 gün raporu var ve sürekli sıcak su banyosu yaptığından benim duşa kabin kireç içinde siyah camlı duvar kısmı ön 2 kapakta damperli cam çok berbat oldular su lekesi klasik kireç sökücüler dışında sürdüğüm gibi yok edecek bir deterjan icat bilen varmı zaten her duştan sonra çekçekle çekiyorum su damlalarını günde 5 kere en az eşim girip ıslattığı için bende saldım gitti iğrenç oldu nasıl çıkarıcam zaten göbişten eğilemiyorum kardeşim gelip ovacak lütfen biri fijkir versin misafir gelip klozete gircem dese rezil oldum yani oderece kötü

herkese merhabaa... 2,5 saatlik alışverişten sonra eksiklerin büyük çoğunluğunu tamamladık geldik.. tabi daha büyük eşyalar yok.. sanırım bu konuda benim kadar geç kalan da yoktur:) neyse buna şükür doğuma kadar yetiştirebileyim de

var var ben varım..daha büyük eşyaların hiçbiri yok..küçükler de annemin aldıkları ördükleri falan..ağustosta maaşımızı bebeğe yatıracağız 15inde bir günde hepsini alacağım..eee koskoca araba aldık dolduralım artık dimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…