2012 Ekim Anneleri

Günaydınnnn Kızlarrrrrrrrrrr.......... Umarım herkesler iyidirrr... Biz bugün kızımla yeni bir haftamıza girdikkkk

Günaydınnnn Kızlarrrrrrrrrrr.......... Umarım herkesler iyidirrr... Biz bugün kızımla yeni bir haftamıza girdikkkk

günaydın cnm haftanız hayırlı olsun inşallah su gbi geçer şu haftalarda alırız bebişlerimizi kucağımıza sende ben gbi kurbancısın bizimkiler et yemeğe gelicek cnm

herkese günaydın.oğluşum 2 gündür sağ tarafımı tekmeliyor ve minicik ayaklarını hissedebiliyorum.Çok güzel bir duygu.ben de oyun oynuyorum onunla..1 ağustosta randevum var.Sabırsızlıkla bekliyoırum onu görmek için..Annelik dünyanın en güzel duygusuymuş.Allah isteyen herkese nasip etsin..

Tum arkadaslarima guzel dilekleri icin cok tesekkur ederim Allahin izniyle insaallah 40. Haftalari da gorur meleklerimizi saglikla kucaklarimiza aliriz

Günaydın kızlar... Herkese kocaman kocaman sarılıyorum tabi bebekleri sıkıştırmadan Bugün yine yürüyüşe gitsem mi bilmedim... Dün akşamüstü eşimin ş çıkışına da gittik. Evde yemek olmadığını duyunca yanına çağırdı Tabi yine yürüyüş... Gece bacak ağrım oldu. Kalçamdan aşağı böyle bacaklarım boşalır gibi oluyor. Ama galiba yine dayanamaz çıkarım. Kahvaltımı yapınca açılıyorum çünkü. Kahvemi içmeye de eşimin işyerine gidiyorum Heheheheeh

Günaydınnn kızlaarrrrr...geçmişe bakamadım aslında dünde hiç bakamadım ev de tadilat vardı pimapenler değişti..ayy kabus gibi bir şey tadilat,hafta içide oğluşumun odasının parkesi ve duvar kağıtları değişecek,sonra şenlikler başlasın ve şimdi ekim annişleriyle buluşmak üzere yola çıkıyoruummmmmmm......bakalım neler neeelerrr kaynatacaz keşke mümkün olsaydıda tümmm ekim anneleri buluşsaydık ..

gunaydin sevgili anneler ve bebisleri ya bacak agrilarim var nasil basa cikicam ben, magnesyumda iciyorum ama gecmiyor sag bacagim kalcamdan iyilik kopacak sanki heralde bu son 3 ayim zor gececek

gunaydin sevgili anneler ve bebisleri ya bacak agrilarim var nasil basa cikicam ben, magnesyumda iciyorum ama gecmiyor sag bacagim kalcamdan iyilik kopacak sanki heralde bu son 3 ayim zor gececek

zor ,zor ,zor... anne olmadan anlamazsın diyen annelerimizi şimdi daha iyi anlıyoruz di mi?

çok sessiziz bugün

akşam olur mu bugün? nöbetçiyim bir de saat 6ya kadar burda

bende akşama kadar burdayım fakat zaman geçsin diye ders çalışıyorum eylülde kpssye gircem tekrardan kızlar dua edinde başarılı olayım şu sınavda oğlumun şansına annesi memur olur inşallah

Gunaydin kizlar...

Bugun bulusacaklar bizim icinde kaynatin,artik ben ancak dogum sonrasi bulusmalara gelirim,aksam 8 e kadar calisiyorum yine...
Bu arada bende gobekbagi dusene kadar yikanmaz diye biliyorum,uzerinde koruyucu bir tabaka oluyormus bebege iyi gelen....

arkadaşımın bebeğinin göbeği tam 14.günde düşmüştü..yıkamamıştı o güne kadar da.siliyordu sürekli..
heryerde ayrı yazılıyor söyleniyor,ben de 12 saatte en az 10 hareket diye duydum okudum...bazı yerlerde de bir günde en az 10-15 diyor.. dün sormuştum yine soruyorum bu sayma işi nasıl olacak? hareket ettiği anı mı sayıcaz yoksa o anda kaç kere vuruyor onu mu??
Günaydın cnmmm
kalp gibi atıyo dimi çok garip oluyo insan:)
benimkini ya hıçkırık tutmuyor ya da ben anlamıyorum,isterdim ama duymayı..
insan öyle anlarda hep içimde kalsa diyor di mi?? özleriz bence bu tepikleri..ben gerilmelerini çok seviyorum
bence bu saatlerde yürüyüş falan yapma canım,ya sabah çok serinken ya da akşam..tehlikeli saatler bu saatler...
bel fıtığı başlamış olabilir mi? çünkü bacak ağrısı kalçayı da kapsıyorsa bel fıtığı deniyor.. gebelikte de çok ortaya çıkarmış bel fıtığı..

gunaydin sevgili anneler Ve bebisleri Ya bacak agrilarim var nasil basa cikicam ben, magnesyumda iciyorum ama gecmiyor sag bacagim kalcamdan iyilik kopacak sanki Heralde bu son 3 ayim zor gececek

canım o bacak ağrısı sağ tarafımda bendede var özellikle kalçama doğru canımı alıveriıyo bazen çok zorlanıyorum ama yapacak bişi yok sabredeceğiz

zor ,zor ,zor... anne olmadan anlamazsın diyen annelerimizi şimdi daha iyi anlıyoruz di mi?
evet ya gercekten zormus, gerci benim hic bir sikintim olmadi su zamana kadar ama simdi arada bir bacak agrilari mahvediyor beni neyse bunada sukur dicez artik

cimeka
bel fıtığı başlamış olabilir mi? çünkü bacak ağrısı kalçayı da kapsıyorsa bel fıtığı deniyor.. gebelikte de çok ortaya çıkarmış bel fıtığı..

aman Allah korusun umarim degildir ara ara sag bacagim kökunden iyilik agriyor uyusuyor doktora sordum normal artik dedi bide magnesyum verdi ama acaba kac mg magnesyum almam lazim gunde?

canim benim bildigim iki saat.bebeginizin hareketli oldugu saatlerde sessiz bir ortamda uzanip saat tutcaz tam iki saat bebeisin her hareketini sayacagiz ve iki saatin sonunda en az on kere hareket etmis olacak dedi.nette bir saat olarakta geciyor.

kızlar dünden beri sol elimin serçe ve yüzük parmağı karıncalanıyo uyuşuyo dedim ama kimse bişi demedi niyeeee üüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…