Günaydınnnn Kızlarrrrrrrrrrr.......... Umarım herkesler iyidirrr... Biz bugün kızımla yeni bir haftamıza girdikkkk
çok sessiziz bugün
akşam olur mu bugün? nöbetçiyim bir de saat 6ya kadar burda
gunaydin sevgili annelerve bebisleri ya bacak agrilarim var nasil basa cikicam ben, magnesyumda iciyorum ama gecmiyor sag bacagim kalcamdan iyilik kopacak sanki heralde bu son 3 ayim zor gececek
çok sessiziz bugün
akşam olur mu bugün? nöbetçiyim bir de saat 6ya kadar burda
arkadaşımın bebeğinin göbeği tam 14.günde düşmüştü..yıkamamıştı o güne kadar da.siliyordu sürekli..tamam kararımı kesin olarak verdim...
elifim'in göbişi düşene kadar yıkamayacağım zaten göbeği üzerinde yıkamak çok korkunççç
büyüklerim müdahale edicektir ama benim kararım kesin.zaten çok çok 7 gün o günler içinde ılık su ile silerim kızımı...
heryerde ayrı yazılıyor söyleniyor,ben de 12 saatte en az 10 hareket diye duydum okudum...bazı yerlerde de bir günde en az 10-15 diyor.. dün sormuştum yine soruyorum bu sayma işi nasıl olacak? hareket ettiği anı mı sayıcaz yoksa o anda kaç kere vuruyor onu mu??slm annisler,dun kizimin hareketlerini cok az hissediyorum demistimya bugun doktora gittim kalp atisini dinleyip rahatladik cok sukur,hemsire 28.haftadan sonra bebegin hareketlerini sayin 2 saatte en az 10 kez hareket etmeli dedi.sizlerden bu yontemi uygulayan varmi acab merak ettim,yabi sayiyormusunuz bebislerininz hareketlerini?
benimkini ya hıçkırık tutmuyor ya da ben anlamıyorum,isterdim ama duymayı..Günaydın cnmmm
kalp gibi atıyo dimi çok garip oluyo insan:)
insan öyle anlarda hep içimde kalsa diyor di mi?? özleriz bence bu tepikleri..ben gerilmelerini çok seviyorumherkese günaydın.oğluşum 2 gündür sağ tarafımı tekmeliyor ve minicik ayaklarını hissedebiliyorum.Çok güzel bir duygu.ben de oyun oynuyorum onunla..1 ağustosta randevum var.Sabırsızlıkla bekliyoırum onu görmek için..Annelik dünyanın en güzel duygusuymuş.Allah isteyen herkese nasip etsin..
bence bu saatlerde yürüyüş falan yapma canım,ya sabah çok serinken ya da akşam..tehlikeli saatler bu saatler...Günaydın kızlar... Herkese kocaman kocaman sarılıyorum tabi bebekleri sıkıştırmadanBugün yine yürüyüşe gitsem mi bilmedim... Dün akşamüstü eşimin ş çıkışına da gittik. Evde yemek olmadığını duyunca yanına çağırdı Tabi yine yürüyüş... Gece bacak ağrım oldu. Kalçamdan aşağı böyle bacaklarım boşalır gibi oluyor. Ama galiba yine dayanamaz çıkarım. Kahvaltımı yapınca açılıyorum çünkü. Kahvemi içmeye de eşimin işyerine gidiyorum Heheheheeh
bel fıtığı başlamış olabilir mi? çünkü bacak ağrısı kalçayı da kapsıyorsa bel fıtığı deniyor.. gebelikte de çok ortaya çıkarmış bel fıtığı..gunaydin sevgili annelerve bebisleri ya bacak agrilarim var nasil basa cikicam ben, magnesyumda iciyorum ama gecmiyor sag bacagim kalcamdan iyilik kopacak sanki heralde bu son 3 ayim zor gececek
gunaydin sevgili annelerVe bebisleri Ya bacak agrilarim var nasil basa cikicam ben, magnesyumda iciyorum ama gecmiyor sag bacagim kalcamdan iyilik kopacak sanki Heralde bu son 3 ayim zor gececek
evet ya gercekten zormus, gerci benim hic bir sikintim olmadi su zamana kadar ama simdi arada bir bacak agrilari mahvediyor beni neyse bunada sukur dicez artikzor ,zor ,zor... anne olmadan anlamazsın diyen annelerimizi şimdi daha iyi anlıyoruz di mi?
arkadaşımın bebeğinin göbeği tam 14.günde düşmüştü..yıkamamıştı o güne kadar da.siliyordu sürekli..
heryerde ayrı yazılıyor söyleniyor,ben de 12 saatte en az 10 hareket diye duydum okudum...bazı yerlerde de bir günde en az 10-15 diyor.. dün sormuştum yine soruyorum bu sayma işi nasıl olacak? hareket ettiği anı mı sayıcaz yoksa o anda kaç kere vuruyor onu mu??
benimkini ya hıçkırık tutmuyor ya da ben anlamıyorum,isterdim ama duymayı..
insan öyle anlarda hep içimde kalsa diyor di mi?? özleriz bence bu tepikleri..ben gerilmelerini çok seviyorum
bence bu saatlerde yürüyüş falan yapma canım,ya sabah çok serinken ya da akşam..tehlikeli saatler bu saatler...
bel fıtığı başlamış olabilir mi? çünkü bacak ağrısı kalçayı da kapsıyorsa bel fıtığı deniyor.. gebelikte de çok ortaya çıkarmış bel fıtığı..
magnezyum aliyormusun canim sen, iciyorsan kac mg ictigin hap?canım o bacak ağrısı sağ tarafımda bendede var özellikle kalçama doğru canımı alıveriıyo bazen çok zorlanıyorum ama yapacak bişi yok sabredeceğiz
gunaydin kizlarr
sizlere bisey sormak istiyorum.THY yollarina raporlu olarak en son kacinci haftada biniliyor. bilen varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?