kızlar kimseler yokmu çanakkalede çok sıcak 200 metre var evden pazara eşim arabayla götürdü okadar yani rabbim beterinden korusun buna şüükür diyelim zaten annemler çok sıcak demenin günah olduğunu söylüyor geçecek inşallah ya şimdi doğuranlar yapış yapış bebekleri rahatla emziremiyorlarda neyse
kızlar benim eşim ameliyat olmuştu 1 ayı geçti rapaorlu evde daha 10 gün raporu var ve sürekli sıcak su banyosu yaptığından benim duşa kabin kireç içinde siyah camlı duvar kısmı ön 2 kapakta damperli cam çok berbat oldular su lekesi klasik kireç sökücüler dışında sürdüğüm gibi yok edecek bir deterjan icat bilen varmı zaten her duştan sonra çekçekle çekiyorum su damlalarını günde 5 kere en az eşim girip ıslattığı için bende saldım gitti iğrenç oldu nasıl çıkarıcam zaten göbişten eğilemiyorum kardeşim gelip ovacak lütfen biri fijkir versin misafir gelip klozete gircem dese rezil oldum yani oderece kötü
kızlar kimseler yokmu çanakkalede çok sıcak 200 metre var evden pazara eşim arabayla götürdü okadar yani rabbim beterinden korusun buna şüükür diyelim zaten annemler çok sıcak demenin günah olduğunu söylüyor geçecek inşallah ya şimdi doğuranlar yapış yapış bebekleri rahatla emziremiyorlarda neyse
kızlar benim eşim ameliyat olmuştu 1 ayı geçti rapaorlu evde daha 10 gün raporu var ve sürekli sıcak su banyosu yaptığından benim duşa kabin kireç içinde siyah camlı duvar kısmı ön 2 kapakta damperli cam çok berbat oldular su lekesi klasik kireç sökücüler dışında sürdüğüm gibi yok edecek bir deterjan icat bilen varmı zaten her duştan sonra çekçekle çekiyorum su damlalarını günde 5 kere en az eşim girip ıslattığı için bende saldım gitti iğrenç oldu nasıl çıkarıcam zaten göbişten eğilemiyorum kardeşim gelip ovacak lütfen biri fijkir versin misafir gelip klozete gircem dese rezil oldum yani oderece kötü
günaydınn kızlar...artık uyumak çok zorlaşıyor benim için sıcaktan uyuyamıyorum, oturup ağlayasım geliyor.günde 7-8 kere soğuk duşa giriyorum.
birde bebeğimi çok aşağıda hissediyorum...eşim bile korktu akşam ne kadar aşağıda hareket ediyor diye.
Brck benim ellerde değilde ayak ve bacaklarda aşırı uyuşmalar oluyor...
kızlar sonunda gıttım bırhastane buldum hem uygun hemde cok guzel buyuk bır hastane
kalsıyum eksıklıgınden kaynaklanıyor uyusmalar canım doktorum bana ozellıkle sordu gercı bende yok odem dısında bırsey saglık ocagına bıle soylesen kalsıyum tablet yazıyor hıc canını sıkmaya degmez bence
calsiyum ve magnezyumları içemiyorum canım tatları çok kötü...doğal maden suyu içiyorum hergün.
kalsiyum yine iyi de magnezyum berbat bişey ya ,içim kalkıyor bitirene kadar. hergün bende maden suyu içiyorum ama kramplar olunca mecbur magnezyuma başladık
eşimin başından beri dediği gibi full vitamin bebeklerbol mineralli ,bol vitaminli
ewet canım bol vitaminli bol minerallibana birde d3 vitamini verdi dün aile hekimi oda iğrenç bişey bildiğin yağ onu nasıl içicem bilmiyorum.
benim eşim kızıyo aslında hamilelikte ilaç kullanmak zararlı değil mi her gittiğimizde farklı farklı ilaçlar veriyorlar diyor...bende bebeğimizin sağlığı için diyorum.hemen tamam o zaman içmeye devam diyor
selam iyi haftasonları herkese
buluşma var sanırım istanbulda ohhhhhhhhh
bende ciciler yopiğine baktım şimdi eksiklerim var mı diye al al bitmiyo bu eksikler yaa
Yağmur yağdığı için hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorumAllahım ya su gibi terliyorum inanamıyorum kendime sabah bir kalkıyorum su içinde, zaten zor dalıyorum uykuya. artık çabucak geçsinde şu 2 ay zamanında hayırlısıyla gelsin bebeklerimiz kızlar.. bir yandan da diyorum iyiki doğum şimdi değil nasıl olurduk bilemiyorum Rabbim yardım etsin tüm annelere, hastalara, hamilelere..
Yağmur yağdığı için hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorumAllahım ya su gibi terliyorum inanamıyorum kendime sabah bir kalkıyorum su içinde, zaten zor dalıyorum uykuya. artık çabucak geçsinde şu 2 ay zamanında hayırlısıyla gelsin bebeklerimiz kızlar.. bir yandan da diyorum iyiki doğum şimdi değil nasıl olurduk bilemiyorum Rabbim yardım etsin tüm annelere, hastalara, hamilelere..
BenElse topla bavulları nergisin yanına gidiyoruz
bitmez tabiihamsiyemin bişeyi eksik kalmasın ona göre
hadi atla süpürgeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?