2012 Ekim Anneleri

Arkadaşım en klasik olan porçözle hallediyorum ben o işi... Siyah olduğu çin zarar verir mi bilmiyorum ama sanmıyorum da. Önce kabinin içinde ufak bir yerde dene. Ben porçözü bol bol dökyorum. Sonra duşu açıp üstünden su döküyorum. Tabi bu işi artık ben değil eşim yapıyor. Markası porçöz olanı al. Biz yerdeki fayans aralarını bile onunla temizliyor. Tertemiz yapıyor inanamazsın. Dökecek eşin bol bol sonrada eline vereceksin eldiveni, bulaşık süngerini ovacak Üstünden su dökerken de ovacak... Benimki yapıyor allah razı olsun. Yoksa kireç kaplıyor dediğin gibi. Yalnız işte siyah dedin ya onu bilemedim pek. Bozulacağını sanmasam da önce ufak bir yerde deneyin. Cam kısmında hiçbirşey olmaz zate. Kire.leri yakar atar.

canım silitbang duşkabin kireçlerini çok iyi temizliyor veya marc banyoda olabilir... sen pazara cıkabilmişsin :) ben eşimin isten gelmesini bekliyorum kendi başıma çıkmayı gözüm kesmiyor...

Son düzenleme:

kalsıyum eksıklıgınden kaynaklanıyor uyusmalar canım doktorum bana ozellıkle sordu gercı bende yok odem dısında bırsey saglık ocagına bıle soylesen kalsıyum tablet yazıyor hıc canını sıkmaya degmez bence

oyy anam anam kamyon geçmiş gibiyim üzerimden her bir yanım ağrıyo sanki ,nasıl uyku ve halsizlik bastırdı

patronda gitti uyucam şimdi

Azracım bahsettiğin damperli cam dediğin duşa kabin kompakt sistem su jetli masajlı duşa kabinlerden :44: şayet öyleyse benim banyomda da aynısı var ve kireç sökücü kullanma siyah camların zarar görmemesi için... zaten kullanıma açmaya geldiklerinde yetkili servis söylüyor bu tip deterjanlar kullanmayın diye...ben cif krem kullanıyorum ve vileda nın mavi çizmeyen banyo süngerini kullanıyorum..tavsiye ederim çok memnunum hiç bozulma olmadı..

calsiyum ve magnezyumları içemiyorum canım tatları çok kötü...doğal maden suyu içiyorum hergün.

calsiyum ve magnezyumları içemiyorum canım tatları çok kötü...doğal maden suyu içiyorum hergün.

kalsiyum yine iyi de magnezyum berbat bişey ya ,içim kalkıyor bitirene kadar. hergün bende maden suyu içiyorum ama kramplar olunca mecbur magnezyuma başladık

eşimin başından beri dediği gibi full vitamin bebekler bol mineralli ,bol vitaminli

yarın kuzumun eşyalarını yıkayıp ütülücem inşallah , çantamı hazırlıcam artık

izni beklersem 36. hafta olcak

ewet canım bol vitaminli bol mineralli bana birde d3 vitamini verdi dün aile hekimi oda iğrenç bişey bildiğin yağ onu nasıl içicem bilmiyorum.

benim eşim kızıyo aslında hamilelikte ilaç kullanmak zararlı değil mi her gittiğimizde farklı farklı ilaçlar veriyorlar diyor...bende bebeğimizin sağlığı için diyorum. hemen tamam o zaman içmeye devam diyor

Son düzenleme:

d3 vitamini hamilelikten önce içmiştim 2 kez ,balık yağı gibi en son gittiğimde doktor test istedi gerek görmedi vermedi o yüzden

hamilelikten 3 ay önce folikasite başladık ,d3 vitamini de o zaman içmiştim

hamilelikte folikasit ,elevit ,decavit, kalsiyum ,magnezyum gidiyoruz bakalım

selam iyi haftasonları herkese
buluşma var sanırım istanbulda ohhhhhhhhh
bende ciciler yopiğine baktım şimdi eksiklerim var mı diye al al bitmiyo bu eksikler yaa

Yağmur yağdığı için hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum Allahım ya su gibi terliyorum inanamıyorum kendime sabah bir kalkıyorum su içinde, zaten zor dalıyorum uykuya. artık çabucak geçsinde şu 2 ay zamanında hayırlısıyla gelsin bebeklerimiz kızlar.. bir yandan da diyorum iyiki doğum şimdi değil nasıl olurduk bilemiyorum Rabbim yardım etsin tüm annelere, hastalara, hamilelere..

yağmur yağmuuur ben de istiyoruuuummmm

şuan daha zor olurdu heralde ya ,arkadaşım haziranda doğum yaptı bakıyorum çarpçak diye camları açamıyor

hergün banyo yaptırmak lazım bebişe sıcakta yazık o da yanıyor

emzirmek de zor olur sıcakta heralde

BenElse topla bavulları nergisin yanına gidiyoruz

Bu arada bende cam ocak almıştım. Kurulum sırasında cam silici ile temizleyeceksiniz, ciftir bilmem nedir yağ sökücü kullanmayın dediler. Allah ım bir türlü başa çıkamadım. Şimdi cifte kullanıyorum, yağ sökücü de... Hem daha uzun temz kalıyor hem de simsiyah parlıyor. Üstünde yağın y'si kalmıyor. Aman öbür türlü canım çıkıyordu yine de temizlenmiyordu. Hani birde bu parke temizleyiciler ve ahşap temizleyciler var ya... Onlar daha çok zarar veriyor. Ahşap temizleyici de kullanmıyorum Herşey için ayrı bir temizleyici çıkardılar ama işe yaramıyor maalesef :)Maksat pazar yaratmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…