2012 Ekim Anneleri

mutfakta bende cif yağ sökücü kullanıyorum başka türlü olmuyor zaten ama yinede ınox cam olduğu için çizilmesin diye yine tercihim mavi sünger oluyor tabii...Parkelerde ve iç kapılarda pronto kullanırım çok memnunum...

Aynen bende çizilmesn diye özen gösteriyorum. Ama onun dışında kullanıyorum çatır çatır cifi :=))) Başka türlü mümkün değil. Pronto falan kullanmıyorum hatta bazen su bile hazırlamıyorum elimde camsil şişesi... Onu sulandırıp oraya buraya sıkıp siliyorum Üşengeçliğim tutuyor.. Ama nasıl da mis gibi koku yapıyor valla. Yerler için geçerli değil tabiki bu durum :=)

Son düzenleme:
dünür bikaç şeyde sen al gelinin olacak mesela gelinliğini al şimdiden

hehe olur tabii hem şimdi alırsak fiyatı ucuza gelir..sonra büyünce 2 metre kuyruk ister, fransız dantelli duvak ister hiç istekleri bitmez bende yolarım kızını kötü kaynana olur benden

Bir de henkel çıkarmış şimdi Clin diye bi ürün 2 ay önce kullanmaya başladım çok güzel camsili falan bıraktım artık valla :) toz aldığın zaman tek bir hav bırakmıyor süper tavsiye ederim

Bir de henkel çıkarmış şimdi Clin diye bi ürün 2 ay önce kullanmaya başladım çok güzel camsili falan bıraktım artık valla :) toz aldığın zaman tek bir hav bırakmıyor süper tavsiye ederim

Görmüştüm ama denememiştim.. Olmadı bidahakine onu alayım. Sen de benim gibi toz alıyorsun demekki.. Ay birtek kendim yapıyorum bunu sanıyordum :=))))

folikasit ilk 3 ay kullandım, sonra decavite basladım, doktorumu değiştirdim decavite gerek yok dedi demir şurubu verdi hala onu kullanmaktayım.doğumdan 3 ay sonraya kadar kullanacakmışım.sonra kalsiyum ve magnezyum eklendi ilaçlarıma şimdide d3 vitamini.

Görmüştüm ama denememiştim.. Olmadı bidahakine onu alayım. Sen de benim gibi toz alıyorsun demekki.. Ay birtek kendim yapıyorum bunu sanıyordum :=))))

hiç tahammül edemem evimde eşyalarımda toz olmasına, normalde gün aşırı toz alırım ama yatak odasında komidinleri ve abajurların mutlaka hergün tozunu alırım...gece uyurken o tozlar burnuma kaçar diye kurup dururum yoksa

Ay işte bende o yüzden alıyorum fısfısı elime sıkıp sıkıp siliyorum :=))) Yoksa su hazırlamakla başa çıkılmıyor Bebek olduktan sonra kendimize çok iyi düzen oturtmamız gerekiyor.

Ay işte bende o yüzden alıyorum fısfısı elime sıkıp sıkıp siliyorum :=))) Yoksa su hazırlamakla başa çıkılmıyor Bebek olduktan sonra kendimize çok iyi düzen oturtmamız gerekiyor.

su hazırlayıp silmek olmaz ki zaten mobilyalar tv falan çok ıslak bezle silinirse zarar görür o yüzden fıs fıs en iyisi

selam kızlar nasılsınız eda ismini kimse beğenmedi sanırım yorum yapmamışsınız((herkes sıcaklardan şikayetçi geceleri klimayla uyuyoruz mahvoluyoz yoksa evim çatı katı benim bide evide temizlemem gerek sıcakta kalkamıyorum yerimden((

Canim ben gormemisim mesajini. Eda ismi guzel bence. Tek isim mi olacak? Sen de olmadi al eline fisfisi kaynananin gordugu yerleri temizle :) ustunkoru yani. Bizde oyle derler de

benimde evim 5. kat acayip sıcak bende her sabah temizlik yapıcam bugün diye kalkıyorum sonra hiçbir şey yapmadan gün geçiyor...gerçi hep balkondayız ev kirlenmiyor ama kendi kendine tozlanıyor yine

selam herkese.
kızlar benim koltuk altımda ağrılı küçük bezeler çıkıyor.siz de de var mı?
hamilelikle ilgili mi bu? bilen varsa bilgi rica ediyorum..

Ay ben onceden bir islak bir kuru ugrasiyordum valla. Tv haric tabi... ama sonra ugrasamaz oldum :)

üffff kızlarr temizlik demeyinnnn yarın pazar normalde gezme günü olması gereken gün benm işkence günüm temizlik çamaşır ütü yarın akşam bu saatlerde biyerlerde yıkılmış olurum nası gözümde büyüyo ben sevmiyorum pazarları yaaa (((

kızlar benim kociş bebek bezi depoluyor resmen 5 numara dahil her markete gittiğinde bir paket alıp geliyor.prima alıyor ama inşallah bebeğimizin cildine alerji falan yapmaz, yaparsa ne yaparız o kadar bezi her boydan 2şer tane oldu. alma artık diyorum belki çabuk kilo alır kullanmadan kalmasın elimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…