Bu arada bende cam ocak almıştım. Kurulum sırasında cam silici ile temizleyeceksiniz, ciftir bilmem nedir yağ sökücü kullanmayın dediler. Allah ım bir türlü başa çıkamadım. Şimdi cifte kullanıyorum, yağ sökücü de... Hem daha uzun temz kalıyor hem de simsiyah parlıyor. Üstünde yağın y'si kalmıyor. Aman öbür türlü canım çıkıyordu yine de temizlenmiyordu. Hani birde bu parke temizleyiciler ve ahşap temizleyciler var ya... Onlar daha çok zarar veriyor. Ahşap temizleyici de kullanmıyorumHerşey için ayrı bir temizleyici çıkardılar ama işe yaramıyor maalesef :)Maksat pazar yaratmak...
mutfakta bende cif yağ sökücü kullanıyorum başka türlü olmuyor zaten ama yinede ınox cam olduğu için çizilmesin diye yine tercihim mavi sünger oluyor tabii...Parkelerde ve iç kapılarda pronto kullanırım çok memnunum...
dünür bikaç şeyde sen algelinin olacak mesela gelinliğini al şimdiden
Aynen bende çizilmesn diye özen gösteriyorum. Ama onun dışında kullanıyorum çatır çatır cifi :=))) Başka türlü mümkün değil. Pronto falan kullanmıyorum hatta bazen su bile hazırlamıyorum elimde camsil şişesi... Onu sulandırıp oraya buraya sıkıp siliyorumÜşengeçliğim tutuyor.. Ama nasıl da mis gibi koku yapıyor valla. Yerler için geçerli değil tabiki bu durum :=)
dünür bikaç şeyde sen algelinin olacak mesela gelinliğini al şimdiden
beni de alın yandım burda
Bir de henkel çıkarmış şimdi Clin diye bi ürün 2 ay önce kullanmaya başladım çok güzel camsili falan bıraktım artık valla :) toz aldığın zaman tek bir hav bırakmıyor süper tavsiye ederim
BenElse topla bavulları nergisin yanına gidiyoruz
d3 vitamini hamilelikten önce içmiştim 2 kez ,balık yağı gibien son gittiğimde doktor test istedi gerek görmedi vermedi o yüzden
hamilelikten 3 ay önce folikasite başladık ,d3 vitamini de o zaman içmiştim
hamilelikte folikasit ,elevit ,decavit, kalsiyum ,magnezyum gidiyoruz bakalım
Görmüştüm ama denememiştim.. Olmadı bidahakine onu alayım. Sen de benim gibi toz alıyorsun demekki.. Ay birtek kendim yapıyorum bunu sanıyordum :=))))
gelin hadi bekliyorum konya yarüzgar püfür püfür esiiyorrrrrrr iyiki balkon var ev aynı hamam hala..
hiç tahammül edemem evimde eşyalarımda toz olmasına, normalde gün aşırı toz alırım ama yatak odasında komidinleri ve abajurların mutlaka hergün tozunu alırım...gece uyurken o tozlar burnuma kaçar diye kurup dururum yoksa
Ay işte bende o yüzden alıyorum fısfısı elime sıkıp sıkıp siliyorum :=))) Yoksa su hazırlamakla başa çıkılmıyorBebek olduktan sonra kendimize çok iyi düzen oturtmamız gerekiyor.
su hazırlayıp silmek olmaz ki zaten mobilyalar tv falan çok ıslak bezle silinirse zarar görür o yüzden fıs fıs en iyisi
selam kızlar nasılsınız eda ismini kimse beğenmedi sanırım yorum yapmamışsınız((herkes sıcaklardan şikayetçi geceleri klimayla uyuyoruz mahvoluyoz yoksa evim çatı katı benim bide evide temizlemem gerek sıcakta kalkamıyorum yerimden ((
selam kızlar nasılsınız eda ismini kimse beğenmedi sanırım yorum yapmamışsınız((herkes sıcaklardan şikayetçi geceleri klimayla uyuyoruz mahvoluyoz yoksa evim çatı katı benim bide evide temizlemem gerek sıcakta kalkamıyorum yerimden ((
Ay ben onceden bir islak bir kuru ugrasiyordum valla. Tv haric tabi... ama sonra ugrasamaz oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?