2012 Ekim Anneleri

selam herkese.
kızlar benim koltuk altımda ağrılı küçük bezeler çıkıyor.siz de de var mı?
hamilelikle ilgili mi bu? bilen varsa bilgi rica ediyorum..

Canim daha once bir iki arkadasta ayni seyi soylediler. Birsey cikmadi sanirim. Sut bezeleri olabilir

Ayyy bende sevmiyorum. Artik esimden yardim aliyorum. Yoksa hic canim istemiyor :s

Offff yaa ne kadar mutsuzum bugun,Allah a sukur bi sebepte yok ama nasil aglayasim var anlatamammmmmmmm((((((

Ben de kendimi çok yalnız hissediyorum... Ağlamak istiyorum. Eve girsem olmuyor, dışarı çıkınca evde yapılacak işler aklıma geliyor rahat edemiyorum. Eve girince de iş yapamıyorum. Anca idareten şeyler. Ütülerim birikiyor ona sıkılıp ağlıyorum ama ütü yapmak istemiyorum mesela. Offff

:)))) bende iste hem evde ki isleri yapmak istiyorum hem de istemiyorum,yatip aglamak istiyorum,ve aynen cook yalniz hissediyorum:)))))Allah im ne hallere dustuk ya bize bak:))))

:)))) bende iste hem evde ki isleri yapmak istiyorum hem de istemiyorum,yatip aglamak istiyorum,ve aynen cook yalniz hissediyorum:)))))Allah im ne hallere dustuk ya bize bak:))))

Valla doğru söylüyorsun.. Ne hallere düştük... Çok canım sıkılıyor. Eşime diyorum mesela kişsel temizliğimi yapmam lazım, tamam yap aşkım ben oyalanırım yada eve geç gelirim diyor. Kendim nasıl yapıcam diye sinirleniyorum. Randevu al yarın git kuaföre diyor. Niye bugün gitmiyorum diyorum. E bugün git diyor ağlıyorum. Herşey beni deli ediyor. Canım sıkılıyor. Ağlamak da rahatlatmıyor artık... Normalde hep gülüyorum eğleniyorum hatta herkes diyor ne güzel sen hamilelik depresyonu yaşamıyorsun. Ama bence ben dibine kadar yaşıyorum... Bu arada gıcıklığımdan hala gitmedim kuaföre (((

kızlar kendimiz için aldığımız lohusa pijamalarını doğumdan öncede giyinicekmiiyiz.hastaneye yatar yatmaz giyinicekmiyiz.ben kalça ve göbekten kilo aldım sadece.aldığım gecelik ve pijamanın üstleri rahat oluyor fakat alt kısımları biraz dar.daha büyük alsam bu sefer üstleri bol gelcek.doğumdan sonra iner biraz göbegim altıda rahat olur sanırım.ama doğumdan önce giyinmem gerekmez dimi.

Yok canım normal kıyafetimizle gideceğiz hastaneye, orada bize ameliyat kıyafetlerinden verecekler sonra çıkınca üstümüzü giyineceğiz...

Son düzenleme:
ağlama krizleri bana da geliyo ara sıra
hele tv de şehit haberi ya da ağlayan bir anne göreyim tamamdır durmaz gözyaşım
(
ahh bu hormonlar ...

kızlar bu arada ciciler topiğine anneannemizin aldığı ve de ördüğü cicileri koydum
daha çok eksiğim var biliyorum geri kalanını yavaş yavaş alıcam artık

ağlama krizleri bana da geliyo ara sıra
hele tv de şehit haberi ya da ağlayan bir anne göreyim tamamdır durmaz gözyaşım
(
ahh bu hormonlar ...

Hahahhah:)) ay yalniz degilmisim,kiz sende gitsene kuafore...
Bakin simdi esim aradi sirf mutsuz hissediyorum ya ona trip yaptim,o noldu simdi diyene kadar kapattim tlf u delimiyiz biz ya:)))))

sızlama gibi oluyo benim arada ya da bi iki saniye sancı şeklinde oluyo da aldırmamaya çalışıyorum.. senin nasıl şiddetli mi uzun mu sürüyo

bu duygusalik ve aglama krizleri bende de var, evin icinde boguluyorum resmen disari da cikmak istemiyorum esiminde yaptigi en ufak sey buyuyo gözumde mesela gecen tatli yedi tabagini birakmis musluk basina bende kizdim vay efendim o tabak neden lavaboya konmuyor gecende kizdim banyodan sonra havlusunu gelisi guzel asmis, dedim o havlu neden duzgun asilmiyor o kururmu dedim kizdim esim bilior hamilelikten kaynaklandigini bana diyo heralde basladi senin aksi zamanlarin diye guluyo ve ben o lafada kiziyorum anlicaginiz böyle bir ruh hali

sağolun kızlar benim ocakta cam ınox bende sürekli mikrofiber bezle cam sille günde en az 3 kez siliyorum hoşuma gidiyor parlaması ayrıca bu davlumbaz kısmını neyle siliyorsunuz bazen alaca bulaca oluyor silerken ben en iyisi porçöz,clitbang,marc banyo alayım hangisi olursa artık geçen gün indim markete evimin alt katı süper market 11 tl yazıyordu marcta pahalı geldi kıyamadım kireç sökücü aldım ama malesef iyi mal iyi para eşim 8 gün daha raporlu bittiği gibi hepsiini deniem sağolun kızlarrrrrrr

Canım ama o malzemeler biliyorsun çok ağır. Aman dikkat et. Olmadı biri yardım etsin. Bu arada davlumbazları falan da cifle temizliyorum ben. Yalnız cifin paslanmaz çelik yüzeyler için olan bir ürünü çıkmış. Böyle sedefli gri birşey. Henüz denemedim. Belki işe yarar ama ben temizledikten sonra havlu kağıtla kurulamasını yapıyorum o dalga dalgalardan da kurtuluyorum

Hahahhah:)) ay yalniz degilmisim,kiz sende gitsene kuafore...
Bakin simdi esim aradi sirf mutsuz hissediyorum ya ona trip yaptim,o noldu simdi diyene kadar kapattim tlf u delimiyiz biz ya:)))))

bu arada benim evde çok dağınık onlar bana bakıyo ben onlara...ben böyle değildim yaşarken oldum yahuuu

Ay hepmiz toptan delirmişiz :=) Allahım allahım neler yapıyoruz böyle. Ama bazen eğlenceli de oluyor. Mesela şimdi konuşurken.. Bazen de gerçekten çok sinirim bozuluyor ve kendimi dünyanın en mutsuz insanı hissediyorum. Hiç eğlenceli olmuyor. Galiba delirdim Kuaföre de artık pazartesi anca giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…