sızlama gibi oluyo benim arada ya da bi iki saniye sancı şeklinde oluyo da aldırmamaya çalışıyorum.. senin nasıl şiddetli mi uzun mu sürüyo
Hahahhah:)) ay yalniz degilmisim,kiz sende gitsene kuafore...
Bakin simdi esim aradi sirf mutsuz hissediyorum ya ona trip yaptim,o noldu simdi diyene kadar kapattim tlf u delimiyiz biz ya:)))))
nefes alamıyorum resmen..
boğulacak gibiyim
canım o insanın elinde olsa önce ben kalmazdım kızımı 29 ağustosta doğurmuştumallah yardımcımız olsun kızlar
aklımızda bulunsun bi da yaz ayında hamiş olmayalım
canım ama o malzemeler biliyorsun çok ağır. Aman dikkat et. Olmadı biri yardım etsin. Bu arada davlumbazları falan da cifle temizliyorum ben. Yalnız cifin paslanmaz çelik yüzeyler için olan bir ürünü çıkmış. Böyle sedefli gri birşey. Henüz denemedim. Belki işe yarar ama ben temizledikten sonra havlu kağıtla kurulamasını yapıyorum o dalga dalgalardan da kurtuluyorum :d
ay hepmiz toptan delirmişiz :=) allahım allahım neler yapıyoruz böyle. Ama bazen eğlenceli de oluyor. Mesela şimdi konuşurken.. Bazen de gerçekten çok sinirim bozuluyor ve kendimi dünyanın en mutsuz insanı hissediyorum. Hiç eğlenceli olmuyor. Galiba delirdimKuaföre de artık pazartesi anca giderim.
Kizlar bana Acil cvp verirmişsiniz rahmimde acayip ağrı var normalimidir sizce
valla ben günü geçirmemeye çalışıyorum yoksa ipin ucu kaçıyo yarın inş niyetliyim yapmaya yarın akşam ve pazartesi kaynanamda kalıcam eve geldiğimde temiz olur en azından eylül başıda kadın gelir artık dip bucak yapar:)))benimde evim 5. kat acayip sıcak bende her sabah temizlik yapıcam bugün diye kalkıyorum sonra hiçbir şey yapmadan gün geçiyor...gerçi hep balkondayız ev kirlenmiyor ama kendi kendine tozlanıyor yine
Canim ben gormemisim mesajini. Eda ismi guzel bence. Tek isim mi olacak? Sen de olmadi al eline fisfisi kaynananin gordugu yerleri temizle :) ustunkoru yani. Bizde oyle derler de
valla ben günü geçirmemeye çalışıyorum yoksa ipin ucu kaçıyo yarın inş niyetliyim yapmaya yarın akşam ve pazartesi kaynanamda kalıcam eve geldiğimde temiz olur en azından eylül başıda kadın gelir artık dip bucak yapar:)))
saol canım eda benimde çok hoşuma gitti:)))ben öle görünen yeride yapamıyom ya illa mutfak banyoda gircek işin içine:)))
allah yardımcımız olsun kızlar
aklımızda bulunsun bi da yaz ayında hamiş olmayalım
sağolun kızlar benim ocakta cam ınox bende sürekli mikrofiber bezle cam sille günde en az 3 kez siliyorum hoşuma gidiyor parlamasıayrıca bu davlumbaz kısmını neyle siliyorsunuz bazen alaca bulaca oluyor silerken ben en iyisi porçöz,clitbang,marc banyo alayım hangisi olursa artık geçen gün indim markete evimin alt katı süper market 11 tl yazıyordu marcta pahalı geldi kıyamadım kireç sökücü aldım ama malesef iyi mal iyi para eşim 8 gün daha raporlu bittiği gibi hepsiini deniem sağolun kızlarrrrrrr
kızlar benim kociş bebek bezi depoluyor resmen 5 numara dahil her markete gittiğinde bir paket alıp geliyor.prima alıyor ama inşallah bebeğimizin cildine alerji falan yapmaz, yaparsa ne yaparız o kadar bezi her boydan 2şer tane oldu. alma artık diyorum belki çabuk kilo alır kullanmadan kalmasın elimizde
günaydın güzel anneler ve köfte ayaklı minnoşlargece gec yatıp sabahın körunde uyanıyorum gecede zaten 2-3 kere kalkıyorum noluyor bana demıstım en son doktoruma bebek ve sıcak bir yana bir uykusuzluk var gibi ? eeee öyle pat dıye anne olunmaz canım hormonlar senı annelıge hazırlıyo demıstı,yanı uykusuz gecelerın provasını yaptırıyor demıstı dogru valla neyse kızlar biz dün buluştuk,kaynattık ta kaynattık,mamalar yedik,tekmeler yedik zaman nasıl geçmiş anlamadık,zaman sorunu olmasa oturdugumuz yerden zor kalkardık ,yada kovulurduk felisimfelis (ve dünyalar tatlısı kızı ),masumıyet,sevcanyk ve ben olmak üzere 4 kişiydik,çok zevklı bir buluşmaydı ,tarif edemem valla yaşanması gerekir
ben mi çok baykuşluk yapıyorum çok mu pimpirikliyim acaba??? Bütün o porçözleri, cillit bangleri, marcları yok efendim domestosları kullanırken kimyasal gazları havaya karışıyor ve sonuçta hep kapalı alan buralar. Bizim soluduğumuz herşeyi bebeğimizin de soluduğunu düşününce için bir tuhaf oluyor. Ne yalan söyleyeyim bırak günde üçü beşi haftada bir kadın geliyor, onun yaptığıyla kalıyorum resmen. Ha, yemek falan damlarsa da ocağa deterjanla bile değil bildiğin sıvı sabunla o anda siliyorum hemen çıkıyor.
günaydın güzel anneler ve köfte ayaklı minnoşlargece gec yatıp sabahın körunde uyanıyorum gecede zaten 2-3 kere kalkıyorum noluyor bana demıstım en son doktoruma bebek ve sıcak bir yana bir uykusuzluk var gibi ? eeee öyle pat dıye anne olunmaz canım hormonlar senı annelıge hazırlıyo demıstı,yanı uykusuz gecelerın provasını yaptırıyor demıstı dogru valla neyse kızlar biz dün buluştuk,kaynattık ta kaynattık,mamalar yedik,tekmeler yedik zaman nasıl geçmiş anlamadık,zaman sorunu olmasa oturdugumuz yerden zor kalkardık ,yada kovulurduk felisimfelis (ve dünyalar tatlısı kızı ),masumıyet,sevcanyk ve ben olmak üzere 4 kişiydik,çok zevklı bir buluşmaydı ,tarif edemem valla yaşanması gerekir
Oh oh ne guzel ama kiskaniyorum boyle bakkk bulusmaya aseriyorum bende:))))insallah bir daha ki iznime denk gelirde bende gelebilirim....
Herkese gunaydin,valla ben omrumde boyle sicak gormedim,su an daha yataktayim ve insanin sac dipleri bile terler mi benimkiler sirilsiklam:)))
Bu arada iyi haber,yatakodamiza koymak icin alacagimiz besikten esiminbir ark i vermis ve cokta az kullanilmis:))hani su sepet gibi olanlar,super oldu:)))simdi ben o 400 tl ne aliyim bugun diye dusunuyorum:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?