2012 Ekim Anneleri

Hahahhah:)) ay yalniz degilmisim,kiz sende gitsene kuafore...
Bakin simdi esim aradi sirf mutsuz hissediyorum ya ona trip yaptim,o noldu simdi diyene kadar kapattim tlf u delimiyiz biz ya:)))))

kuaföre gitsem nolucak ayoolllll kuaförden çıktığım gibi saç baş su içinde terden
ama sırf kocişe gıcıklık olsun diye yaparım yane

allah yardımcımız olsun kızlar
aklımızda bulunsun bi da yaz ayında hamiş olmayalım
canım o insanın elinde olsa önce ben kalmazdım kızımı 29 ağustosta doğurmuştum

canım kız kardeşim gelir yapar yada eşim ben bezle kuruluyodum cif reonuna dikilip incceleyeyim bari sağol davlumbazın düz yeri varya orası alaca bulaca misedor bile aldım yok aynı havlu kağıtla kurulayım bari busefer sağol canım:26::26::26:

2 saattir temmuz annelerinin doğum hikayelerini okuyorum
biz de yazıcaz de mi buraya yok nişanım geldi yok suyum geldi
yok ıkındım yok oturdum kalktım vs.vs.vs.

en sonuna da kızım / oğlum şuan yanımda çok güzel bi duygu falan
allahım o günleri de göstersin bize ağlaya ağlaya şiştim yaaaa öffffff
manyak mıyım neyim

kızlar kk ne girince neler yapıyorsunu ben açtığım gibi abonelklerimden ekim annelerine giriyorum bazende doğumları okuyorum ya sizler? şimdi okudum temmuz annelerinde Günde en az 25 bardak sıvı tüketmemiz gerekiyormuş. Bunun da en az 5 bardağı süt olsun dedi. En çok süt süt yaparmış. Bir de bol bol kuru üzüm ye dedi. Bilginiz olsun kızlar... yazmış bir arkadaş

benimde evim 5. kat acayip sıcak bende her sabah temizlik yapıcam bugün diye kalkıyorum sonra hiçbir şey yapmadan gün geçiyor...gerçi hep balkondayız ev kirlenmiyor ama kendi kendine tozlanıyor yine
valla ben günü geçirmemeye çalışıyorum yoksa ipin ucu kaçıyo yarın inş niyetliyim yapmaya yarın akşam ve pazartesi kaynanamda kalıcam eve geldiğimde temiz olur en azından eylül başıda kadın gelir artık dip bucak yapar:)))
Canim ben gormemisim mesajini. Eda ismi guzel bence. Tek isim mi olacak? Sen de olmadi al eline fisfisi kaynananin gordugu yerleri temizle :) ustunkoru yani. Bizde oyle derler de

saol canım eda benimde çok hoşuma gitti:)))ben öle görünen yeride yapamıyom ya illa mutfak banyoda gircek işin içine:)))

Canim ozaman kolay gelsin :))))) hergun bir yeri yap olmadi yorma kendini. Biliyorum insan baeladi mi bitsin istior ama yorulmamak lasim cok fazla.

Oh çok şükür rüzgar başladııııııııııııııııııııııııııııı burda :) sıcaktan bunaldımmm çok şükür Allahım ya darısı isteyen herkese çok iyi geliyo

allah yardımcımız olsun kızlar
aklımızda bulunsun bi da yaz ayında hamiş olmayalım

Ah ah bana ne buyrulur peki, kendim ettim kendim buldum resmen! Kızımı da 2009 Ekimde dünyaya getirdim ama o yaz böyle değilmiş demek ki, klimayı bile korkudan açamamıştık hatta ona rağmen gayet dayanılabilirdi. Aman ekim bebeği iyidir, çocuklar güzel olur, hem yaza kadar da meydana çıkmış olurlar düşünceleriyle PLANLI olarak hamile kaldım ben ya Şimdi sıcak ve nem yüzünden korkudan klimayı kapatamıyoruz. Sadece salonda takılı olduğundan biz de salona göç ettik, eşim kızım ben salonda yatıyoruz

ben mi çok baykuşluk yapıyorum çok mu pimpirikliyim acaba??? Bütün o porçözleri, cillit bangleri, marcları yok efendim domestosları kullanırken kimyasal gazları havaya karışıyor ve sonuçta hep kapalı alan buralar. Bizim soluduğumuz herşeyi bebeğimizin de soluduğunu düşününce için bir tuhaf oluyor. Ne yalan söyleyeyim bırak günde üçü beşi haftada bir kadın geliyor, onun yaptığıyla kalıyorum resmen. Ha, yemek falan damlarsa da ocağa deterjanla bile değil bildiğin sıvı sabunla o anda siliyorum hemen çıkıyor.

biz en uzun süre 3 ve 4ü kullanmıştık. 5'e gelince bakarsın tuvalet alışkanlığı edinir de gerek kalmaz bile, çünkü 2-3 yaşa denk geliyor 5 no.

günaydın güzel anneler ve köfte ayaklı minnoşlar gece gec yatıp sabahın körunde uyanıyorum gecede zaten 2-3 kere kalkıyorum noluyor bana demıstım en son doktoruma bebek ve sıcak bir yana bir uykusuzluk var gibi ? eeee öyle pat dıye anne olunmaz canım hormonlar senı annelıge hazırlıyo demıstı,yanı uykusuz gecelerın provasını yaptırıyor demıstı dogru valla neyse kızlar biz dün buluştuk,kaynattık ta kaynattık,mamalar yedik,tekmeler yedik zaman nasıl geçmiş anlamadık,zaman sorunu olmasa oturdugumuz yerden zor kalkardık ,yada kovulurduk felisimfelis (ve dünyalar tatlısı kızı ),masumıyet,sevcanyk ve ben olmak üzere 4 kişiydik,çok zevklı bir buluşmaydı ,tarif edemem valla yaşanması gerekir

ben eşim gelince bir de Yeşilköy Rönepark'a devam ettim, geç döndük eve. Günlerdir sıcaklar yüzünden evden çıkamayışımın acısını çıkardım sonunda:) Buluşma çok güzeldi, konuşacak ne çok şey bulduk, saatler geçmiş farkına varmadık valla!

ne bileyi canım bu detaylar benim aklıma gelmedi bi taraftanda düşününce yediğimiz içtiğimiz zehir zaten hormonlu allaha emanetler kayınvalidem karşımda annemleerde yakında biz yaparız diyorlar ama benim içim durmuyo büyük temizliği bile onlar yapacak bende mübarek gün oruçlular her işimi kendim yapıyorum kadın aldırtmıyo cadılar

Oh oh ne guzel ama kiskaniyorum boyle bakkk bulusmaya aseriyorum bende:))))insallah bir daha ki iznime denk gelirde bende gelebilirim....

Herkese gunaydin,valla ben omrumde boyle sicak gormedim,su an daha yataktayim ve insanin sac dipleri bile terler mi benimkiler sirilsiklam:)))

Bu arada iyi haber,yatakodamiza koymak icin alacagimiz besikten esiminbir ark i vermis ve cokta az kullanilmis:))hani su sepet gibi olanlar,super oldu:)))simdi ben o 400 tl ne aliyim bugun diye dusunuyorum:))))

canım benimde arkadaşım verdi 1 tane normal klasik beşiklerin küçüğünden çok tatlı ama lila renk oğlana pek olmaz ama yatak odasına onu koydum duruyor şimdiden çok üzel sallanıyor birde normal büyük beşikle gardorap aldım beyaz onlarda çok şık onları oturma odama koyucam açık mutfak zaten akşama kadar taşınamam bezdi kıyafetti almaya 400 tlnide gönlünce harca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…