herkese iyi pazarlarbu gece ilk defa uykumun arasinda oglumun tepiklerini duydum, kuvvetlendi mi ne keratam benim
Ah ah bana ne buyrulur peki, kendim ettim kendim buldum resmen! Kızımı da 2009 Ekimde dünyaya getirdim ama o yaz böyle değilmiş demek ki, klimayı bile korkudan açamamıştık hatta ona rağmen gayet dayanılabilirdi. Aman ekim bebeği iyidir, çocuklar güzel olur, hem yaza kadar da meydana çıkmış olurlar düşünceleriyle PLANLI olarak hamile kaldım ben yaŞimdi sıcak ve nem yüzünden korkudan klimayı kapatamıyoruz. Sadece salonda takılı olduğundan biz de salona göç ettik, eşim kızım ben salonda yatıyoruz
o kadar geziyorum yeni aklıma geldi lohusa tacı alan var dır nerden aldınız ??
kızlarr 6 aylıkken 440 gr.doğan bebiş hastaneden taburcu edilmişne kadar minik bi kuzu kıyamam...
'Parmak bebek' taburcu oldu - Diğer - Habertürk Galeri | Sayfa: 1
Merhaba güzel anneler ve tatlı bebişleri :)
kızlar ben sanırım mantar olmuşum yaaainternette belirtilerine baktım vajinal mantar diyor doktora gitmeye de utanıyorum gebe oldğm için alttan muayene edebilirmiş böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda?varsa ne yaptınız kızlar.. idrar enfeksiyonum var diye antibiyotik kullanıyordum ondan dolayı olmuş olabilir(hepsi internet bilgisi)..
Merhaba güzel anneler ve tatlı bebişleri :)
kızlar ben sanırım mantar olmuşum yaaainternette belirtilerine baktım vajinal mantar diyor doktora gitmeye de utanıyorum gebe oldğm için alttan muayene edebilirmiş böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda?varsa ne yaptınız kızlar.. idrar enfeksiyonum var diye antibiyotik kullanıyordum ondan dolayı olmuş olabilir(hepsi internet bilgisi)..
merhabalar anneler...herkese iyi pazarlar..
camoka sağol,ben acaba bugün nerdeyim derken öğrendim ki bartındaymışım
o kadar geziyorum yeni aklıma geldi lohusa tacı alan var dır nerden aldınız ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?