2012 Ekim Anneleri

herkese iyi pazarlar bu gece ilk defa uykumun arasinda oglumun tepiklerini duydum, kuvvetlendi mi ne keratam benim

günaydınnn hamişler iyi pazarlar hepimize...
ben işteyim tabii mesaim başladı ne kadar iyi olabilcekse artık

Gunaydin arkadaslar hepinize guzel bir tatil gunu diliyorum
Arkadaslarimin da dedigi gibi dun cok keyifli bir gun gecirdik. Muhabbetlerimiz bitmedi bir turlu ne kadar cok sey bulduk konusucak eeee zaman da su gibi akti tabi 4 hamile biraz dikkat cektik haliyle ben bir teyze toplulugu yakaladim dik dik bize baktilar uzunca onlara da enteresan geldi herhalde 4 hamile bir arada Artik gobislerde iyice buyudugunden fark edilmemek mumkun degildi

aynen tatlim bizde salona tasindik esim oglum ve ben salonda yatiyoruz.gece ben arada kappatiyorum klimayi serin oluyor diye 2 gundur deliksiz uyuyorum ya sanirim doguma kadar salonda yaticaz

gunaydin kizlar herkese guzel pazarlar....
dun kizimiz icin bi sifonyer alicakdik benim gordugum buyuk ve bebek desenleri vardi esim de bitane buyuk alana kadar ikitane alalim kucuklerden dedi ve bir adet pembe bir adetde mavi aldik.oglusumda sevindi hem kardesinin hemde kendisinin yeni bir dolabi oldu. oglusumla aksam yerlestirdik kardesinin kileride koyduk ama daha yikamadik.

oglusumu kirese goturecegim donusdede kizimin eksiklerine bir bakayim....

günaydın kızlar..bugün öyle böyle değil ciddi bir sıcak var izmirde..inanılmaz alev esiyor resmen..allah yardımcımız olsun..

merhabalar anneler...herkese iyi pazarlar..

camoka sağol,ben acaba bugün nerdeyim derken öğrendim ki bartındaymışım

Merhaba güzel anneler ve tatlı bebişleri :)

kızlar ben sanırım mantar olmuşum yaaa internette belirtilerine baktım vajinal mantar diyor doktora gitmeye de utanıyorum gebe oldğm için alttan muayene edebilirmiş böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda?varsa ne yaptınız kızlar.. idrar enfeksiyonum var diye antibiyotik kullanıyordum ondan dolayı olmuş olabilir(hepsi internet bilgisi)..

geçmiş olsun canım,bence ihmal etme,utanmana da gerek yok zaten doğumda kimler nerelerimizi görecek belki mantar da değildir..

arkadaşım geçmiş olsun bence bi an evvel dr. git, utancak bişey yok ki artık açacağımızı açtık gösterdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…