2012 Ekim Anneleri

ben de biraz farklı olsun istiyorum lohusa tacımı.iki tane aldım biri pembe diğeri somon rengi kırmızı alayım diyorum bir tane de.taşlı güzel bişey olsun bence de.lohusayıız biz herşey gider bize :))

benim lohusa tacımı görseniz tam kokoş işi tüylü fiyonklu çok seker... aslında tarzımı yansıtmıyor ama yine de cok sevdim accessorize dan aldım... gebe de lohusa tacı bulabilirsiniz.. ayrıca capacity tresera da harika taclar vardı çiçekli boncuklu taşlı pastel renklerde ve indirimdeydi bitmediyse yetişin :))

Bak simdi uzuldum keske dun baksaydik tac muhabbeti yapmamisiz demek ki

kızlar internetten alışveriş yaptığınız güvenli siteleri yazar mısınız

bugün alışveriş krizim tutttu da

Neteen alışveriş yapmayı çok seven biriyim...

unnado
minimoy( ürün teslimi hızlı lakin kargo gönderim şekli özensiz..bu yüzden çok beğendiğim bişey olmadıkça tercih etmiyorum)
gittigidiyor
evim net
decoreco(mutfak için cam porselen vs ürünler almayı düşünürsen çok şık ürünler var ve kargo inanılmaz sağlam gönderiliyor)
vip dükkan( hızlı kargo gönderim harika)
dermoeczanem( çok çok iyi hatta iade etme söz konusu olduğunda dahi kargo kapından gelip alıyor ürünü..müşteri ile hemn diyoloğa giriyorlar)
daybuyday
trendyol
markofoni
limango
butikbebe( ehh işte )
lohusashop( kargosu hızlı aynı gün saat 4 itibariyle ürürnün hemen korgoya veriliyor)
gebe(bi çok kıyafetimi buradan aldım hiç sorun yaşamadım)

kızlar internetten alışveriş yaptığınız güvenli siteleri yazar mısınız

bugün alışveriş krizim tutttu da
markafoni,limango,daybuyday,farmasanal,morhipo,hepsiburada,gittigidiyor,butik bebe,unnado bu sitelerden alışveriş yapıyorum ve bebişimin eşyalarını kıyafetlerini bu sitelerden aldım çok memnunumbazen çok güzel kampanyalar oluyor.yakalayabilirsen indirimler çok güzel..

kızlar ya kızım şu anda olduğu gibi zaman zaman çok ağaıdan tekmeliyo korkuyorum biraz da canım acıyo.. sizin de oluyo mu özellikle yattığım zamanlar çok aşagılardan vuruyo:18:

kızlar ya kızım şu anda olduğu gibi zaman zaman çok ağaıdan tekmeliyo korkuyorum biraz da canım acıyo.. sizin de oluyo mu özellikle yattığım zamanlar çok aşagılardan vuruyo:18:

evet canım benim de oğluşum idrar torbama doğru baskı yapıyor bazen ama ayaklarıyla değil.çünkü ayaklarıyla sağ bölgeme kuvvetli tepmeye basladı.canımı bile acıtıyor bazen.daha 30.haftaya yeni girdim 13ekim gelene kadar yandım valla..

dün o kadar gezdik hiç aklıma gelmedi ama eger çarşamba günkü eğitime gelebilirsem bir bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…