kızlarr 6 aylıkken 440 gr.doğan bebiş hastaneden taburcu edilmişne kadar minik bi kuzu kıyamam...
'Parmak bebek' taburcu oldu - Diğer - Habertürk Galeri | Sayfa: 1
ben de biraz farklı olsun istiyorum lohusa tacımı.iki tane aldım biri pembe diğeri somon rengi kırmızı alayım diyorum bir tane de.taşlı güzel bişey olsun bence de.lohusayıız biz herşey gider bize :))
taşlı lohusa tacı bulan haber versin kızlar
benim lohusa tacımı görseniz tam kokoş işi tüylü fiyonklu çok seker... aslında tarzımı yansıtmıyor ama yine de cok sevdim accessorize dan aldım... gebe de lohusa tacı bulabilirsiniz.. ayrıca capacity tresera da harika taclar vardı çiçekli boncuklu taşlı pastel renklerde ve indirimdeydi bitmediyse yetişin :))
Bak simdi uzuldum keske dun baksaydik tac muhabbeti yapmamisiz demek ki
Bana da haber verin soyle guzel parlak tasli istiyorum kirmizi olucak illa ki
kızlar internetten alışveriş yaptığınız güvenli siteleri yazar mısınız
bugün alışveriş krizim tutttu da
kızlar internetten alışveriş yaptığınız güvenli siteleri yazar mısınız
günaydın kızlar..bugün öyle böyle değil ciddi bir sıcak var izmirde..inanılmaz alev esiyor resmen..allah yardımcımız olsun..
ohh anneli, kızlı pembeler kırmızılar havada uçuyor maşallahkızı pembiş pembiş, annesi kırmızı olacak
markafoni,limango,daybuyday,farmasanal,morhipo,hepsiburada,gittigidiyor,butik bebe,unnado bu sitelerden alışveriş yapıyorum ve bebişimin eşyalarını kıyafetlerini bu sitelerden aldım çok memnunumkızlar internetten alışveriş yaptığınız güvenli siteleri yazar mısınız
kızlar ya kızım şu anda olduğu gibi zaman zaman çok ağaıdan tekmeliyo korkuyorum biraz da canım acıyo.. sizin de oluyo mu özellikle yattığım zamanlar çok aşagılardan vuruyo:18:
benim lohusa tacımı görseniz tam kokoş işi tüylü fiyonklu çok seker... aslında tarzımı yansıtmıyor ama yine de cok sevdim accessorize dan aldım... gebe de lohusa tacı bulabilirsiniz.. ayrıca capacity tresera da harika taclar vardı çiçekli boncuklu taşlı pastel renklerde ve indirimdeydi bitmediyse yetişin :))
arkadaşım orda doğum yapmıştı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?