2012 Ekim Anneleri

canım enfeksiyon için kullandığım antbiyotik penos vermişti bana mantar yapıyor beni dedim pumaficin fitilde verdi 2 sini aynı anda kullandım sende git gecikme

Canım bir an önce git doktoruna; hiç utanma. Ben de olmuştum. Doktor vajinal merhem verdi. Hamileyken de kullanılıyormuş vajinal merhemler; sakıncası yokmuş. Yine de git doktoruna. Çok geçmiş olsun

herkese merhaba kizlar doguma sayili gunler kaldi ramazandi bayramdi derken goz acip kapayincaya kadar gecicek zaman kismet olursa ben normal dogum yapmak istiyorum ama dr bebegin cok iri olursa normal olmaz dedi acaba bu son 2 ay ne kadar kilo alicak bebislerimiz tabi bununla beraber bizlerdeee benim ayaklarim ari sokmus gibi oldu artik bedenimi tasiyamiyor bu 2 ayda neye donerim cok merak ediyorum

Kızlarr catlak kremı olarak lierac almıstm iki kutu bitirmek uzereyım yine alıcam ama baska marka alıcam önerdiginiz bi marka varmı lierac dısında

Be lierac bitince bebeyagina gectim.cunku catladim.bi daha gerek duymadim lieraca.kendimi kotu hissediyorum bu cstlaklar yuzundebln.bu arada tazeyken gecebliyormusbunlar.o yuzden dogumdan sonra caresine balacagim.bu arada 90 ile basladim 10 kg aldim 100 u gordum.amaaaan napiyim seneye yaza kadar 40 kg verir miyim ki ben.diyetisyen icin bir sure beklemem gerekmiyor di mi? Ona gore ayarlar artik.

bende bebeyagi kullaniyorum hamileligimin basindan beri guzel oluyor yumusacik catlakta olmadi cok sukur. benim bildigim beklemen gerekmiyor diyetisyen icin.

Kızlarr catlak kremı olarak lierac almıstm iki kutu bitirmek uzereyım yine alıcam ama baska marka alıcam önerdiginiz bi marka varmı lierac dısında

bende lierac ile başladım 2 kutu almıştım 3 ve 4. aylarımda azar azar sürmeme rağmen hemen bitiverdi.ondan sonra almadım tekrar.2 aydır herbaderm karın çatlak kremini kozmetikçimin tavsiyesi üzerine kullanıyorum tek bir çatlağım bile yok tamamen bitkisel fiyatıda 22,90 dı 19 dan aldım çok memnunum.

çatlaklarıda kilolarıda halledersin hayatım sağ salim doğum yapalım belki 40'ın çıkana kadar yarısını vermiş bile olursun.emzirme döneminde diyet yasak yazıyor okuduklarımda ama bu ünlüler de hemen nasıl veriyolar 2 ayda kilolarını anlamıyorum doğrusu

selam kızlar nasılsınız bugün banyo yaptım arkadan bi baktım acayip çatlamışım ya kızımda badem yağı kullandım iyi gelmişti bunda üşendim bacaklarım ve göbeğimin heryeri çatlak içinde((

slm nasılsınız mınık prens ve prensesler ne alemde acaba suan napıyolar ıçımızde
bızde 6 da gıtcez dra 16 dada dooplere gırcem kuzumu merak edıyorum yuzunun renklı resmını vercek bıdaha.babamızda kızımla konuş o barı erken gelmesın babasını beklesın dıyor:))
bu arada cok az kaldı babamızın gelmesıne okadar çok özledıkkı nasıl karsılıcam nasıl olcak heyecandanmı yoksa utancımdanmı anlamış degılım bı cekıngenlık oluştu aynı sekılde oglumdada oldu anne babama babacım dıcem utanıyorum dıyor.karsılamaya gıtcez babanı tmm mı dıyorum aglarım ben utanırım dıyor.
gecen gunler durdu sankı artık gecmıyor yaaa 25 eylul gelsın artık ((

slm nasılsınız mınık prens ve prensesler ne alemde acaba suan napıyolar ıçımızde
bızde 6 da gıtcez dra 16 dada dooplere gırcem kuzumu merak edıyorum yuzunun renklı resmını vercek bıdaha.babamızda kızımla konuş o barı erken gelmesın babasını beklesın dıyor:))
bu arada cok az kaldı babamızın gelmesıne okadar çok özledıkkı nasıl karsılıcam nasıl olcak heyecandanmı yoksa utancımdanmı anlamış degılım bı cekıngenlık oluştu aynı sekılde oglumdada oldu anne babama babacım dıcem utanıyorum dıyor.karsılamaya gıtcez babanı tmm mı dıyorum aglarım ben utanırım dıyor.

ay canim benim kim bilir ne kadar özlediniz babanizi insallah hayirlisiyla kavusursunuz birbirinize, benimde annem gelicek eylulun 24 unde insallah bende dusunuyorum nasil karsilarim diye utanirim cok gibi geliyor bana da o da beni ilk defa hamile olarak görucek koca göbisle sanirim aglar dururuz kavusunca aynen öyle gunler hic gecmiyor gibi.

bende 1 yıldır annemı görmuyorum hamılelıgım dolayısıyla gıdemedım annemde yogun calışıyor çok sukur kı 13 agustosta gelıcek yanıma :))

kesinlikle hemen diyetisyene başala derim beklemen falan gerekmıyor hamilelikte bile gidiliyor ki emzirme döneminde cok yemeliyim diye bişey yok.. sağlıklı beslenmek ve bol su içmek yeterli ayrıca diyetisyen desteğiyle kilo da verebilirsin canım.. ihmal etme...

hadi bakalım şimdiden göz aydınların olsun inşallah.oğluşunu o kadar iyi anlıyorum ki...ben 35 günlük bebekken babam yurt dışına gitmiş dönüş yaptı ertesi gün beni ilkokula kayıt yaptırdı.babam her izne geldiğinde ondan çok utanırdım,heyecanlanırdım,bi tuhaf oluyosun işte anlatamıyorum şuan.:2:

yaklaşık bir saattir ağlıyorum.elim ayağım titriyor.eşimde nöbete gitti.size açıyorum içimi.kızlarcım bundan 1 hafta önce akşam yürüyüşe giderken kaldırımda taş gibi bişey vardı ama basmadım Allah'tan çünkü ooo minicik bir kedi yavrusuymuş meğer.topak olmuş minicik et parçası.ayy hemen elime aldım eve geri döndük eşim gitti kutu bulup geldi burnu kanamıştı oğluşumun şampuanıyla hergün yıkadım,damla ile süt verdim büyüttüm onu 1 haftadır bizde.evim bahçe katı temizliği herşeyi bana ait bahçe katının,oraya yuva yaptık büyüteceğim kışa kadar ki ölmesin kıyamam.bizim yan apt.da eşimin köylüsü oturuyor 2 yıldır aynı evdeyiz hiç konuşmadık daha eşim sevmiyor çünkü selamlaşmıyoruz.eşim nöbete gitti 6 gibi uzandım biraz ayy biyerlerden sürekli sesler geliyor kadın sesleri çocuk sesleri kahkahalar kedi miyavlaması taklidi filan.yukarı komşunun çocukları yapıyordur deyip yatıyorum hala.sesleri iice arttı.birisi git oyna kediyle git kutunun içrisinde deyip duruyo ayy dedim kediyimi oynuyor çocuklar diye bi baktım o yan apt.eşimin köylüsü kadın mahallenin kadınlarını toplamış manyak mı ne benim mutfak kapısının önüne oturmuşlar yayılmışlar resmen çocuklarıda salmışlar onlarda kediyi yakalamaya çalışıyolar ayy şok oldum daha birkez konuşmuşluğum yok samimiyetim yok nasıl insan gelirde başkasının bahçesinde mutfağının önüne oturur dimi.pencerelerde açıkya bide evlere bakmaya çalışıyolar kediye bakma bahanesiyle.ayyy geldi benim gelenler bırakın kedi uyusun uyandırmayın yazık dedim.sizde bahçemden çıkın lütfen rahatsız ediyosunuz dedim.ayyy senmisin bunu diyen meğer bana kumpas kurmuşlar ayy hala şok geçiriyorum yeminle.o eşimin köylüsü kadın başladı bana laf saymaya.ne kediliğim kaldı ne köpekliğim.nasıl bir insansınız siz dedim benim kapımın önüne nasıl izinsiz gelip oturup hakaret ediyosunuz dedim burası benim temel komşumun apt.sen karışamazsın ben girerim ayy bütün mahalleyi topladı lütfen dedim bahçemden çıkın ben sizin bahçesinize giriyormuyum hiç dedim.vee kadının asıl bombasıı sen zaten kaynananlada anlaşamıyormuşsun demesin mii ayyy kalakaldım öylece kadın kavga etmek için resmen gelip kapımın önüne oturmuş kesin eşimin işe gittiğini görüp geldi diyorum şimdi.terbiyesizleşmeyin çıkın çabuk dedim bahçemden bune dedim.ama başladım ağlamaya hiç tanışmadığım konuşmadığım birisi bana hakaret ediyor resmen.eşimi aradım yazık hastalandım sandı hemen geri döndü ağlamaktan anlatamıyorum ama meseleyi nasıl olurda o kadın kaynananla anlaşamıyormuşsun der bunu nerden çıkardı senin annen kendi gelmiyor bu eve ağlıyorum ama avaz avaz...yazık oruç ağzıyla eşimde şok oldu zaten ben daha önceden bekliyordum onlardan bunu dedi ağlama dedi ben sizin için yaşıyorum hepsine ağzının payını veririm deyip gitti kadının bahçesine ayıp dedi şu halinle mübarek günde ne yapmaya çalışıyosun dedi(kadın yürüme özürlü) o demirlerden nasıl geçti anlayamadık.ben senin bahçene giriyormuyum ekmeğimi aşımı sende vermiyosun ailemi anamı eşimi sen ne diye karıştırıyosun diyoo duyuyorum ayy kadın demesin mi ben hiçbişey söylemedim komşula şahit.dondum kaldım.Allah insanlara doğru yolu göstersin ne diyeyim eden bulsun.kadın pek bi hırslıymıştı bana karşı.resmen plan yapmışlar.kalbim hala pır pır.hiç beceremem kavga etmeyi anca ağlamaya gücüm yeter.işte böyle kızlarcım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…