2012 Ekim Anneleri

Kızlarr catlak kremı olarak lierac almıstm iki kutu bitirmek uzereyım yine alıcam ama baska marka alıcam önerdiginiz bi marka varmı lierac dısında

Canım ben daffny diye bir ürün kullanıyorum. %100 organikmiş. Bebek rünleri de var. Bebişime de almayı düşünyüorum. Burada ege üniversitesinde br prof öneryormuş. Eczacım lierac falan gerek yok bu daha iyi dedi. Fiyat olarak daha uygun olduğu için sorguladım biraz çünkkü. Elinde lierac da var dı ama bunu verdi. Oğluna da bu markanın ürünlerinden vereceğim sana dedi hatta :=) Gerçekten çatlamadım bu arada. Ama ürünün kalitesi mi yoksa genetik mi bunu bilemem.

Canım çok geçmiş olsun. Sıkma canını. Ay mllet inanılır gbi değil gerçekten. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de hiç hoşlanmam tartışmalardan. Sakn ol ve bozma kendini. Sen kiracı mısın orada? Eğer öyle ise ev sahibinle görüş tekrar istemiyorum de. Yok ev senin ise de tekrar geldiklerinde polis çağır. Rahatsız oluyorum de...

tatlim bosver sen konusmadin diye kadin his yapmis belliki bosver kendini bilmezler icin uzulmzyz degmez...

kiracıyım tatlım ama ev sahibimiz burada yaşamıyor bile ben bahçemden çıkın deyince savunması bu oldu.eşim emniyette görevli zaten hayatım onu çağırdım hemen

kiracıyım tatlım ama ev sahibimiz burada yaşamıyor bile ben bahçemden çıkın deyince savunması bu oldu.eşim emniyette görevli zaten hayatım onu çağırdım hemen

Ozaman süpermiş... Hakkından gelirsiniz siz o terbiyeszlerin. Baktın olmuyor son çare mahkemeye bile verebilirsin. Neticede senin kirasını ödediğin sürece orası senin evindir kanunen ve bahçesi sana dahilse öyle pat diye giremez. İzinsiz mizinsiz o ne öyle... Mahkemede burnundan getirirsin.

iyi geceler kızlaar =)) bugün tam 16 kişilik iftar yemeği verdimmmm ohhhhhhhhhhhhhh annemle birlikte hazırlığımızı yaptık ailem ve amcamlar aileleriyle davetlimdi süperdi süper geçen haftada eşimin ailesini ağırlamıştım bu kadardııı daha davet edemicem kimseyii artık seneyee içim rahat kafamrahat artık çok şükür iyimde

Aman ne alıyorlar ki ne versinler! 3 kilo alıp 5 kilo vermekte ne var

Aman ne alıyorlar ki ne versinler! 3 kilo alıp 5 kilo vermekte ne var

Ay bende katılıyorum. Ben şimdiden almışım 9 kilo zaten.. Kadın bütün gebeliğinde almıyor bunu.. Emzirirken gider tabi. Bizde ne yapalım cips, kızartma, yağlı mağlı yememeye devam edicez... Edicez de ben bir ara abarttım tab yedim. Ondan aldım bu kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…