Kızlarr catlak kremı olarak lierac almıstm iki kutu bitirmek uzereyım yine alıcam ama baska marka alıcam önerdiginiz bi marka varmı lierac dısında
Canım ben daffny diye bir ürün kullanıyorum. %100 organikmiş. Bebek rünleri de var. Bebişime de almayı düşünyüorum. Burada ege üniversitesinde br prof öneryormuş. Eczacım lierac falan gerek yok bu daha iyi dedi. Fiyat olarak daha uygun olduğu için sorguladım biraz çünkkü. Elinde lierac da var dı ama bunu verdi. Oğluna da bu markanın ürünlerinden vereceğim sana dedi hatta :=) Gerçekten çatlamadım bu arada. Ama ürünün kalitesi mi yoksa genetik mi bunu bilemem.
yaklaşık bir saattir ağlıyorum.elim ayağım titriyor.eşimde nöbete gitti.size açıyorum içimi.kızlarcım bundan 1 hafta önce akşam yürüyüşe giderken kaldırımda taş gibi bişey vardı ama basmadım Allah'tan çünkü ooo minicik bir kedi yavrusuymuş meğer.topak olmuş minicik et parçası.ayy hemen elime aldım eve geri döndük eşim gitti kutu bulup geldi burnu kanamıştı oğluşumun şampuanıyla hergün yıkadım,damla ile süt verdim büyüttüm onu 1 haftadır bizde.evim bahçe katı temizliği herşeyi bana ait bahçe katının,oraya yuva yaptık büyüteceğim kışa kadar ki ölmesin kıyamam.bizim yan apt.da eşimin köylüsü oturuyor 2 yıldır aynı evdeyiz hiç konuşmadık daha eşim sevmiyor çünkü selamlaşmıyoruz.eşim nöbete gitti 6 gibi uzandım biraz ayy biyerlerden sürekli sesler geliyor kadın sesleri çocuk sesleri kahkahalar kedi miyavlaması taklidi filan.yukarı komşunun çocukları yapıyordur deyip yatıyorum hala.sesleri iice arttı.birisi git oyna kediyle git kutunun içrisinde deyip duruyo ayy dedim kediyimi oynuyor çocuklar diye bi baktım o yan apt.eşimin köylüsü kadın mahallenin kadınlarını toplamış manyak mı ne benim mutfak kapısının önüne oturmuşlar yayılmışlar resmen çocuklarıda salmışlar onlarda kediyi yakalamaya çalışıyolar ayy şok oldum daha birkez konuşmuşluğum yok samimiyetim yok nasıl insan gelirde başkasının bahçesinde mutfağının önüne oturur dimi.pencerelerde açıkya bide evlere bakmaya çalışıyolar kediye bakma bahanesiyle.ayyy geldi benim gelenler bırakın kedi uyusun uyandırmayın yazık dedim.sizde bahçemden çıkın lütfen rahatsız ediyosunuz dedim.ayyy senmisin bunu diyen meğer bana kumpas kurmuşlar ayy hala şok geçiriyorum yeminle.o eşimin köylüsü kadın başladı bana laf saymaya.ne kediliğim kaldı ne köpekliğim.nasıl bir insansınız siz dedim benim kapımın önüne nasıl izinsiz gelip oturup hakaret ediyosunuz dedim burası benim temel komşumun apt.sen karışamazsın ben girerim ayy bütün mahalleyi topladı lütfen dedim bahçemden çıkın ben sizin bahçesinize giriyormuyum hiç dedim.vee kadının asıl bombasıı sen zaten kaynananlada anlaşamıyormuşsun demesin mii ayyy kalakaldım öylece kadın kavga etmek için resmen gelip kapımın önüne oturmuş kesin eşimin işe gittiğini görüp geldi diyorum şimdi.terbiyesizleşmeyin çıkın çabuk dedim bahçemden bune dedim.ama başladım ağlamaya hiç tanışmadığım konuşmadığım birisi bana hakaret ediyor resmen.eşimi aradım yazık hastalandım sandı hemen geri döndü ağlamaktan anlatamıyorum ama meseleyi nasıl olurda o kadın kaynananla anlaşamıyormuşsun der bunu nerden çıkardı senin annen kendi gelmiyor bu eve ağlıyorum ama avaz avaz...yazık oruç ağzıyla eşimde şok oldu zaten ben daha önceden bekliyordum onlardan bunu dedi ağlama dedi ben sizin için yaşıyorum hepsine ağzının payını veririm deyip gitti kadının bahçesine ayıp dedi şu halinle mübarek günde ne yapmaya çalışıyosun dedi(kadın yürüme özürlü) o demirlerden nasıl geçti anlayamadık.ben senin bahçene giriyormuyum ekmeğimi aşımı sende vermiyosun ailemi anamı eşimi sen ne diye karıştırıyosun diyoo duyuyorum ayy kadın demesin mi ben hiçbişey söylemedim komşula şahit.dondum kaldım.Allah insanlara doğru yolu göstersin ne diyeyim eden bulsun.kadın pek bi hırslıymıştı bana karşı.resmen plan yapmışlar.kalbim hala pır pır.hiç beceremem kavga etmeyi anca ağlamaya gücüm yeter.işte böyle kızlarcım.
Canım çok geçmiş olsun. Sıkma canını. Ay mllet inanılır gbi değil gerçekten. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de hiç hoşlanmam tartışmalardan. Sakn ol ve bozma kendini. Sen kiracı mısın orada? Eğer öyle ise ev sahibinle görüş tekrar istemiyorum de. Yok ev senin ise de tekrar geldiklerinde polis çağır. Rahatsız oluyorum de...