iyi geceler annişler bişi danışcam ben 52 kilo hamile olduğumu öğrendim , ilk 4 ay 47 e düştüm şimdi 7. ayımın içinde 55 kiloyum şimdi ben 8 kilo aldım diye düşünmeliyim dimi?
yoksa ilk ayla son ayın arasını mı hesaplamak lazım?
bence 8 kilo almış sayılırsın cnm...
günaydın herkese, serin güzel bi hafta olsun. epeydir giremiyorum buralara, nasıl durumlar herkes iyi mi? erken doğum falan yok dimi?
iyi geceler kızlaar =)) bugün tam 16 kişilik iftar yemeği verdimmmm ohhhhhhhhhhhhhh annemle birlikte hazırlığımızı yaptık ailem ve amcamlar aileleriyle davetlimdi süperdi süper geçen haftada eşimin ailesini ağırlamıştım bu kadardııı daha davet edemicem kimseyii artık seneyeeiçim rahat kafamrahat artık çok şükür iyimde
günaydın kızçeleröyle bi rüya gördüm ki anlatayım acık.. bebişim doğmuş erkekmiş halbuki kız olması lazım hemen doktoruma gidiyorum o da diyo ki pişkin pişkin ayy canım çok sevindimm ben diyorum doktor hanım sevindiniz de biz o kadar pembiş pembiş hazırlık yaptık önceden bilsem bende sevinirdim sonra bebişim doğmamış oluyo karnımda konuşuyorum bebeğim özür dilerim ben seni hep kızım diye sevdim bilmiyodum erkek olduğunu diyorum ayy o kadar gerçekçi yaşadım ki rüyayı kalktığımda hala etkisindeydim.. böyle saçma rüyalar hep görücez sanırsam bundan sonra
doğuma yakın daha ne rüyalar görcez kim bilir?
çalışan anne adayları, 32. hafta raporunu 31+1 de mi alcaksınız yoksa tam 32 demi? bi fikriniz var mı?
Günaydınlar kızlar nasılsınız bakalımmm
Ben henüz geçmişi okumadımmm
ama bugün hapşurdukça kasıklarım acıyor ilk günlerdeki gibi..
bide benim idrarım hep sapsarı kızlar..hiç duru diil yani..
ben ilaçlardan die düşünüyorum ama?doktorada hiç dememiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?