2012 Ekim Anneleri

o mankenler var ya kesin aç dolaşıyorlardır..ben de çok iştahlı bir hamile değilim..ama 9 kilo aldım tam..öyle böyle alınıyor işte..alayım zaten iyi oldum ben böyle...:)))inşallah çatlak olmaz ama..en çok ona üzülürüm..

iyi geceler annişler bişi danışcam ben 52 kilo hamile olduğumu öğrendim , ilk 4 ay 47 e düştüm şimdi 7. ayımın içinde 55 kiloyum şimdi ben 8 kilo aldım diye düşünmeliyim dimi?

yoksa ilk ayla son ayın arasını mı hesaplamak lazım?

bence 8 kilo almış sayılırsın cnm...

günaydın herkese, serin güzel bi hafta olsun. epeydir giremiyorum buralara, nasıl durumlar herkes iyi mi? erken doğum falan yok dimi?

günaydın herkese, serin güzel bi hafta olsun. epeydir giremiyorum buralara, nasıl durumlar herkes iyi mi? erken doğum falan yok dimi?

günaydın cnm iyiyiz çok şükür sende iyisindir umarım erken doğum da yok çok şükür bebişlerimiz günlrini beklemede kararlıdır inşallah

hafta sonu bittm bende. 2 gün üst üste misafir.13 kişidi ben aldım. çok yorunum iş yerinde ayakta uyuyorum..

günaydın kızçeler öyle bi rüya gördüm ki anlatayım acık.. bebişim doğmuş erkekmiş halbuki kız olması lazım hemen doktoruma gidiyorum o da diyo ki pişkin pişkin ayy canım çok sevindimm ben diyorum doktor hanım sevindiniz de biz o kadar pembiş pembiş hazırlık yaptık önceden bilsem bende sevinirdim sonra bebişim doğmamış oluyo karnımda konuşuyorum bebeğim özür dilerim ben seni hep kızım diye sevdim bilmiyodum erkek olduğunu diyorum ayy o kadar gerçekçi yaşadım ki rüyayı kalktığımda hala etkisindeydim.. böyle saçma rüyalar hep görücez sanırsam bundan sonra

Arkadaşlar hepinizeee günaydın , nasılsınız?sıcaklarla boğusuyoruz değil mi (( 32. haftamdan sonra hep devam ederım dıyordum işime ama sanırım bu gidişle zor.
Hele bugun el bileklerim tutmuyor sanki,halsiz ..çok sıkıldım hamişlikten. bi an önce geçse şu 2 ay ...................

:)))) sem yine iyi, ben kendımı ameliyathanede goruyorum..ya doğuruyorum ya da doğuramıyorum vs vs vs.............psikolojik rüyalar işte...ama etkiliyor gercekten...

doğuma yakın daha ne rüyalar görcez kim bilir?
çalışan anne adayları, 32. hafta raporunu 31+1 de mi alcaksınız yoksa tam 32 demi? bi fikriniz var mı?

doğuma yakın daha ne rüyalar görcez kim bilir?
çalışan anne adayları, 32. hafta raporunu 31+1 de mi alcaksınız yoksa tam 32 demi? bi fikriniz var mı?

Güzel bir soru sordun dkaderli, benım fıkrım yok ama 32+0 da giderim diye dusunuyordum kendı kendıme. bir de usg de bebeği büyük olanlar napıcak..sata göremı usg ye goremı alcak..buda ayrı bir soru..bılen varsa bunuda yanıtlarsa sevınırım...Çünkü ben suan SAT 'a göre 30+5 im ama USG'ye göre 31+5 ..

Ç.tesi gününden bu yana karalar bağlamış durumdayım!

Doktor kontrolümüz güzel geçti. Oğlum 1.285 gr olmuş. Gayet sağlıklı. Böbreklerinde ki geniişleme devam ediyor ama gebelikte riskli durumda değil, doğumdan sonra ultrasonla kontrol ve tedavi edilecekmiş. Erken doğum için herhangi bir tehlike yokmuş. "Kasılma, sertlik, su gelme, kanama ve bebeğin hareketlerinden azalma olursa hemen gel." dedi. Nst'ye girdim. Çok sıkıcı bi'şeymiş. Sancımda yok. Tatil için uçak yolculuğu önerdi, bizde hâlâ kararsısız.

Gelelim neden karalar bağladığıma; efendim tam 4 kilo almışım 1 ayda. Resmen şok oldu. Şişlik mişlikte yok ki ona pay biçeyim. Temiz 4 kilo. Birde bu sıcaklarda yemek yenmiyor diyordum, yesem ne olacak bilmiyorum. Hâlâ aynı iççamaşırı ve pantolonlarımı giyiyiyorum, bu 4 kilo nerede bilmiyorum. Epeyce canım sıkıldı, tek derdim bu olsun diye kendimi avutmaya çalışıyorum. Toplamda 9.5 kg almış oldum. Bu ay hedefim sadece 1 kg almak.

Sizlerde iyisinizdir umarım, geçmişe bakmaya fırsatım olmadı.

Günaydınlar kızlar nasılsınız bakalımmm
Ben henüz geçmişi okumadımmm
ama bugün hapşurdukça kasıklarım acıyor ilk günlerdeki gibi..
bide benim idrarım hep sapsarı kızlar..hiç duru diil yani..
ben ilaçlardan die düşünüyorum ama?doktorada hiç dememiştim

Günaydı Hanımlar :119:

Güzel bir haftamız olsun bebişlerimiz de bu hafttada kocaman olsun inşallah

Cuma günü kontrolümüz var o yüzden bu hafta çabuk çabuk geçsin

Rüyalar bende de oluyor genel olarak erken doğumdan korkuyoruz o yüzden sanırım :44:hepimiz vaktinde doğururuz inş.

günaydın tatlım

bikaç gün önce bende de öksürük vardı o zamanda aynen dediğin gibi kasıklarım acıyordu sanki batar gibi birde öksürürken altıma kaçırmaktan korkuyordum sanki çıkacak gibi oluyordu

canım kan hapınında etkisi var diye biliyorum özellikle sabah kalktığımda oluyor bende de ama sonra gün içinde yine düzeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…