2012 Ekim Anneleri

oğluşumun kıyafetlerini yıkayamadım ya, 2 tane markete baktım alıcağım deterjan yok. ki daha önce var olduğunu görmüştüm kalmamış

şansıma bak diyorum eşime ,o da dedi ne üzüyosun kendini sanki yarın doğcak hemen

heves etmiştim ama

sanırım çalışabilir raporu sata göre veriliyor. usg ölçümleri dr. dan dr.a değişebiliyor. birde bacak boyuna göre 1 hafta önde kafa çapına göre 1 hafta geride çıkabiliyor. sat baz alınacak diye düşünüyorum. 31+1 de 32. haftaya girmiş olduğumuz için acaba 31+1de verirlermi?

32+0ın dolmuş olması gerekiyor kızlar heralde

artık doğum kasılmaları batmaları bile olabilir dimi ben hala aceleyle kalkıyorum bazen hiç dikkat etmiyorum yahuu

bende haplardan diye düşündüm cnm yaa demekki öyle

kızlar selam biz cumartesi günü oğluşumuzu gördük çok şükür sağlılığı yerinde 1.180 gr olmuş doktorumuz maşallah bir hafta önde gidiyor dedi ya öle bi görüntü verdiki bize yüzünü ultrasona dayamış dudaklar ajda pekkan dudagı gibi burun yüz herseyi bes belli çıkmış kalkıp ekranı öpesim geldi vallahi çok özledim bebeğimii yaa...

roxy sabun tozunu tavsiye edrim, migros tansaş ve birçok yerde kolaylıkla bulabilirsin.

günaydın kızlarrrr
güzel bir hafta olur inşallahhhhh
bütün prens ve prenseslere kocaman maşallahhh

dün alışveriş için site öneren arkadaşlara çok teşekkür ederim
iyi mi yaptınız onu bilemem baya bi harcamışım

evet canım ben de dün yıkadım dalin kullandım iyidir inşallah.yumuşatıcı da kullandım aynı markanın.bugün de ütüleyecem.odası da hazır.çantayı hazırlasam mı şimdiden diye düşünüyorum.erken mi sizce?

iyi günlerde sağlıkla kullansın bebişin..güle güle kullan

roxy sabun tozunu tavsiye edrim, migros tansaş ve birçok yerde kolaylıkla bulabilirsin.

Bende sürekli iç çamaşırlarımda kullanıyorum bu roxy yi çok güzel mis gibi yapıyor , ilk zehirlerini zeytinyağlı sabun alırmış pamuğun o yüzden 2 kez onla yıkayıp roxy ile devam edicem , bu arada geçen hafta minik mucizemi görmeye gittik , 1.400 gr olmuş ve akranlarının %80 inden uzun dedi doktor , azcıkta tombiş , şekerden şüphelendi tabi , ama 6 haftada hiç kilo almamışım , bebeğim almış , sabah aç gittim şeker yüklemesine , 1 kez aç 2 kezde o glikozlu sudan sonra kan alındı , idrar ve kan tahlilleride yapıldı preeklampsi içinmiş , hepsi temiz çıktı maşallah şekerde normal değerlerde darısı yaptırmayanların başına diyim , vakit bulunca yine uğrarız teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…