- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Güzel bir soru sordun dkaderli, benım fıkrım yok ama 32+0 da giderim diye dusunuyordum kendı kendıme. bir de usg de bebeği büyük olanlar napıcak..sata göremı usg ye goremı alcak..buda ayrı bir soru..bılen varsa bunuda yanıtlarsa sevınırım...Çünkü ben suan SAT 'a göre 30+5 im ama USG'ye göre 31+5 ..
sanırım çalışabilir raporu sata göre veriliyor. usg ölçümleri dr. dan dr.a değişebiliyor. birde bacak boyuna göre 1 hafta önde kafa çapına göre 1 hafta geride çıkabiliyor. sat baz alınacak diye düşünüyorum. 31+1 de 32. haftaya girmiş olduğumuz için acaba 31+1de verirlermi?
32+0ın dolmuş olması gerekiyor kızlar heralde
günaydın tatlım
bikaç gün önce bende de öksürük vardı o zamanda aynen dediğin gibi kasıklarım acıyordu sanki batar gibi birde öksürürken altıma kaçırmaktan korkuyordum sanki çıkacak gibi oluyordu
canım kan hapınında etkisi var diye biliyorum özellikle sabah kalktığımda oluyor bende de ama sonra gün içinde yine düzeliyor
kadın doğumcum izinde 4ünde dönecek. haftaya sorarım, soran öğrenen olursa da burda paylaşırsa çok iyi olur.
oğluşumun kıyafetlerini yıkayamadım ya, 2 tane markete baktım alıcağım deterjan yok. ki daha önce var olduğunu görmüştüm kalmamış
şansıma bak diyorum eşime ,o da dedi ne üzüyosun kendini sanki yarın doğcak hemen
heves etmiştim ama
:)))) sem yine iyi, ben kendımı ameliyathanede goruyorum..ya doğuruyorum ya da doğuramıyorum vs vs vs.............psikolojik rüyalar işte...ama etkiliyor gercekten...
roxy sabun tozunu tavsiye edrim, migros tansaş ve birçok yerde kolaylıkla bulabilirsin.
hee bi de doktorum diyokı çatının derecesi 30 sen normal doğuramazsın diyoçok komik ya
onu alıcam canım da her zaman markette gördüğüm deterjanın ben almaya kalkınca bitesi tuttu
buarada kızlar hangi bezi aldınız ya da almayı düşünüyosunuz??
oğluşumun kıyafetlerini yıkayamadım ya, 2 tane markete baktım alıcağım deterjan yok. ki daha önce var olduğunu görmüştüm kalmamış
şansıma bak diyorum eşime ,o da dedi ne üzüyosun kendini sanki yarın doğcak hemen
heves etmiştim ama
ben 9unda gidicem 32+0ı geçmiş olcak ,ama mali müşavirimizle konuştum problem değil illa 32+0 olması gerekmiyor dedi[/Q
cnm, benim mali müşavirin yardımcısı dedıkı, 'bir tanıdığı, 32. haftadan sonra çalışmaya devam etmıs, ve devletten aldığı dogum parası bekledıgının 3 katı olmuş. beraber parayı almaya gıtmısler ,atıyorum 1000 beklerken 3000 gibi bir para aldık dedı...ama ben yınede bı arastırayım sana sölerım dedı......böle bırsyeı ılk kez duydum, senın müşavir bilir mi acabaki
günaydın kızlarrrr
güzel bir hafta olur inşallahhhhh
bütün prens ve prenseslere kocaman maşallahhh
dün alışveriş için site öneren arkadaşlara çok teşekkür ederim
iyi mi yaptınız onu bilemembaya bi harcamışım
prima aldık canım
roxy sabun tozunu tavsiye edrim, migros tansaş ve birçok yerde kolaylıkla bulabilirsin.
iyi günlerde sağlıkla kullansın bebişin..güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?