bende prima alıcam yenidoğan alıcas de mi canım hayatımda ilk defa çocuk bezi alıcam çoook acemiyim çookkkk
Bende sürekli iç çamaşırlarımda kullanıyorum bu roxy yi çok güzel mis gibi yapıyor , ilk zehirlerini zeytinyağlı sabun alırmış pamuğun o yüzden 2 kez onla yıkayıp roxy ile devam edicem , bu arada geçen hafta minik mucizemi görmeye gittik , 1.400 gr olmuş ve akranlarının %80 inden uzun dedi doktor , azcıkta tombiş , şekerden şüphelendi tabi , ama 6 haftada hiç kilo almamışım , bebeğim almış , sabah aç gittim şeker yüklemesine , 1 kez aç 2 kezde o glikozlu sudan sonra kan alındı , idrar ve kan tahlilleride yapıldı preeklampsi içinmiş , hepsi temiz çıktı maşallahşekerde normal değerlerde darısı yaptırmayanların başına diyim , vakit bulunca yine uğrarız teyzeleri
evet canım ben de dün yıkadım dalin kullandım iyidir inşallah.yumuşatıcı da kullandım aynı markanın.bugün de ütüleyecem.odası da hazır.çantayı hazırlasam mı şimdiden diye düşünüyorum.erken mi sizce?
cnm, benim mali müşavirin yardımcısı dedıkı, 'bir tanıdığı, 32. haftadan sonra çalışmaya devam etmıs, ve devletten aldığı dogum parası bekledıgının 3 katı olmuş. beraber parayı almaya gıtmısler ,atıyorum 1000 beklerken 3000 gibi bir para aldık dedı...ama ben yınede bı arastırayım sana sölerım dedı......böle bırsyeı ılk kez duydum, senın müşavir bilir mi acabaki
hee ben daha önce kendime kullandım çok memnun kaldımkız bende ilk defa kullanıcam ama çevreden aldığım duyumlar hep iyi inş. memnun kalırız
ben 9unda gidicem 32+0ı geçmiş olcak ,ama mali müşavirimizle konuştum problem değil illa 32+0 olması gerekmiyor dedi[/Q
cnm, benim mali müşavirin yardımcısı dedıkı, 'bir tanıdığı, 32. haftadan sonra çalışmaya devam etmıs, ve devletten aldığı dogum parası bekledıgının 3 katı olmuş. beraber parayı almaya gıtmısler ,atıyorum 1000 beklerken 3000 gibi bir para aldık dedı...ama ben yınede bı arastırayım sana sölerım dedı......böle bırsyeı ılk kez duydum, senın müşavir bilir mi acabaki
ya ben daha önce marketten falan hiç bebek bezi almadım o anlamda delüüüü
prima yenidoğan de mi
kızlar ben öğretmenim.doğum iznimi okulun başladığı ilk hafta alsam sorun olmaz dimi.32.haftam tatildeyim zaten.doğum öncesi iznimi doğum sonrasına aktarmayı düşünüyorum ben
evet canumPrima Premium Care Yenidoğan Dry Max 2-5 kg aldım ben yaz bi kenara unutma
olmaz sevgili meslektaşım her ne kadar tatilde olsakta şuan itibariyle çalışıyo gözüküyoruz
32.haftada doktordan 2 haftalık çalışabilir raporu alıp milli eğitime vericez o iki haftadan sonra yani 3 eylül itibariyle doğum iznimiz başlıcak bu iki haftayı da doğum sonrası izne aktarmış olucaz yani tplamda 10 hafta izin kullanmış olucaz
tek kafama takılan şey şu zaten burdada bahsedilmiş
31+0 da mı yoksa 32+0 da mı izin başlıyo eğer doktor 31+0 da bize rapor verirse tplam 3 hafta doğum sonrasına aktarmış oluyoz canım
bu arada branş ne canım ?
yazdım canımkendime kaç numara alayım
canım ızın 32+0 da baslıyor
Extra large varsa al yoksa boşver olmadı çarşaf dolarsın
inşallah içine siner memnun kalırsın canım hayılısı olsun
sındı sındı canım komple hastaneyı gedırdıler.benım benden 7 mılyar doguma ıteyen hastanemden daha luks ama dogum fıyatı sezeryan 1.200...bundan sonra gereksız yere para harcamyıcam valla.cok memnun kaldım hastanedn ınsallah boyle gıder.esımle ethıca ıncırlıye bırde medıcal parka gıttık esım ethıca yı begenmedı kucucuk hastane dedı bızde medıpol hastanesıne gıttık.
bende hazırlamayı düşünüyorum canım artık ,hazır beklesin nolur nolmaz
yumuşatıcıyı ben kendi çamaşırlarımda bile uzun zamandır kullanmıyorum o yüzden bebeğimin eşyalarında da kullanmıcam
makinede son aşamada aldığı için kalıntısı illaki oluyomuş çamaşırlarda
nasıl olmuş öyle ki? şimdiden daha doğum paramı hesapladı bizim müşavir. 3 katına nasıl çıkıyor anlamadım :44:
kızlar selam biz cumartesi günü oğluşumuzu gördük çok şükür sağlılığı yerinde 1.180 gr olmuş doktorumuz maşallah bir hafta önde gidiyor dedi ya öle bi görüntü verdiki bize yüzünü ultrasona dayamış dudaklar ajda pekkan dudagı gibi burun yüz herseyi bes belli çıkmış kalkıp ekranı öpesim geldi vallahi çok özledim bebeğimii yaa...
kızlar bu doğum parası nedir? ben de memurum alabiliyormuyum nasıl alınıyor ve ne zaman?
32+0da alınıyor,ama bir iki günlük oynama farketmiyordoğuma yakın daha ne rüyalar görcez kim bilir?
çalışan anne adayları, 32. hafta raporunu 31+1 de mi alcaksınız yoksa tam 32 demi? bi fikriniz var mı?
işte buna çokkk güldümhee bi de doktorum diyokı çatının derecesi 30 sen normal doğuramazsın diyoçok komik ya
camokanın dediği gibi sen 32 de alacaksın,ben de öğretmenimkızlar ben öğretmenim.doğum iznimi okulun başladığı ilk hafta alsam sorun olmaz dimi.32.haftam tatildeyim zaten.doğum öncesi iznimi doğum sonrasına aktarmayı düşünüyorum ben
olmaz sevgili meslektaşım her ne kadar tatilde olsakta şuan itibariyle çalışıyo gözüküyoruz
32.haftada doktordan 2 haftalık çalışabilir raporu alıp milli eğitime vericez o iki haftadan sonra yani 3 eylül itibariyle doğum iznimiz başlıcak bu iki haftayı da doğum sonrası izne aktarmış olucaz yani tplamda 10 hafta izin kullanmış olucaz
tek kafama takılan şey şu zaten burdada bahsedilmiş
31+0 da mı yoksa 32+0 da mı izin başlıyo eğer doktor 31+0 da bize rapor verirse tplam 3 hafta doğum sonrasına aktarmış oluyoz canım
bu arada branş ne canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?