2012 Ekim Anneleri

bende prima alıcam yenidoğan alıcas de mi canım hayatımda ilk defa çocuk bezi alıcam çoook acemiyim çookkkk

hee ben daha önce kendime kullandım çok memnun kaldım kız bende ilk defa kullanıcam ama çevreden aldığım duyumlar hep iyi inş. memnun kalırız

kızlar ben öğretmenim.doğum iznimi okulun başladığı ilk hafta alsam sorun olmaz dimi.32.haftam tatildeyim zaten.doğum öncesi iznimi doğum sonrasına aktarmayı düşünüyorum ben

neyyy yine mi o şekerli sudan içicezz?? bende 31. haftada gidicem doktorum ne isticek diye merak ediyorumm:18: yoksa nst ye mi giricez??

bende hazırlamayı düşünüyorum canım artık ,hazır beklesin nolur nolmaz

yumuşatıcıyı ben kendi çamaşırlarımda bile uzun zamandır kullanmıyorum o yüzden bebeğimin eşyalarında da kullanmıcam

makinede son aşamada aldığı için kalıntısı illaki oluyomuş çamaşırlarda

nasıl olmuş öyle ki? şimdiden daha doğum paramı hesapladı bizim müşavir. 3 katına nasıl çıkıyor anlamadım :44:

günaydın kızlar.......bugun dahada bir sıcak ya..havalar serinleyecek yağmur gelecek diyor tv de ama daha da ısınıyor sanki yaaa...oğluşumda bugün geç uyandı yeni başladı tekmelere çokoprensim ayy canım çekti bak ,hem oğluşumu hem çokoprensi

kızlar ben öğretmenim.doğum iznimi okulun başladığı ilk hafta alsam sorun olmaz dimi.32.haftam tatildeyim zaten.doğum öncesi iznimi doğum sonrasına aktarmayı düşünüyorum ben

olmaz sevgili meslektaşım her ne kadar tatilde olsakta şuan itibariyle çalışıyo gözüküyoruz
32.haftada doktordan 2 haftalık çalışabilir raporu alıp milli eğitime vericez o iki haftadan sonra yani 3 eylül itibariyle doğum iznimiz başlıcak bu iki haftayı da doğum sonrası izne aktarmış olucaz yani tplamda 10 hafta izin kullanmış olucaz
tek kafama takılan şey şu zaten burdada bahsedilmiş
31+0 da mı yoksa 32+0 da mı izin başlıyo eğer doktor 31+0 da bize rapor verirse tplam 3 hafta doğum sonrasına aktarmış oluyoz canım
bu arada branş ne canım ?

canım ızın 32+0 da baslıyor

gunaydin ekim annisleri ve bebikleri....

dr banada seker testi verdi ama bana bisey cikmaz dedi cunku bende cok asiri kilo almadim bebisimde ama yinede yarin

yaptiricam.

benimde idrarim cok koyu sari tahlilde yaptirdim temiz sanirim ilaclardan zaten efeksiyonla ilgili bir sikayetimde yok cok sukur.

bende yavas yavas basladim hazirliklara ama henuz bez almadim bugun kendime pijama takimi ve bebisime biseyler bakicam.

birde ben cok sikildim ya surekli midem bulaniyor ve acim resmen yesemde bulaniyor yemesemde aglayasim geliyor bazen dr

da yemen lazim dedi sanirim kizimda bu yuzden kilo almiyor uf napsam sasirdim.

inşallah içine siner memnun kalırsın canım hayılısı olsun

sındı sındı canım komple hastaneyı gedırdıler.benım benden 7 mılyar doguma ıteyen hastanemden daha luks ama dogum fıyatı sezeryan 1.200...bundan sonra gereksız yere para harcamyıcam valla.cok memnun kaldım hastanedn ınsallah boyle gıder.esımle ethıca ıncırlıye bırde medıcal parka gıttık esım ethıca yı begenmedı kucucuk hastane dedı bızde medıpol hastanesıne gıttık.

sevindim canım hayırlısı olsun inş. hayırlısıyla yavrunuda alırsın kucağına

kızlar bu doğum parası nedir? ben de memurum alabiliyormuyum nasıl alınıyor ve ne zaman?

maşallah bebeğine bende bu çarşamba gideceğim görmeye ama benımkı hep ters için durdugu için göremiyoruz yaaa..bakalım görebilecek miyiz ,sağlığı yerinde olsunda yavrumun çıkınca nasılsa görecem diye düşünüyorum..ama bende çok özledim ya ciciler alıp geliyorum eve hemen giydirip koklayıp öpmek sarmak istiyorum,ama bebeşim daha yolda ...kaldır cicileri köşeye bekle babam bekle

doğuma yakın daha ne rüyalar görcez kim bilir?
çalışan anne adayları, 32. hafta raporunu 31+1 de mi alcaksınız yoksa tam 32 demi? bi fikriniz var mı?
32+0da alınıyor,ama bir iki günlük oynama farketmiyor
hee bi de doktorum diyokı çatının derecesi 30 sen normal doğuramazsın diyo çok komik ya
işte buna çokkk güldüm
camokanın dediği gibi sen 32 de alacaksın,ben de öğretmenim

camoka 2 haftalık değil ben 5 haftalık alıcam.yani 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam şimdi 32 de gidince..o da okulun ilk haftasının sonuna geliyor.istediğin kadar aktarabiliyorsun.ama 37 de ayrılmak zorundasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…