2012 Ekim Anneleri

canım sen lisedeydin bildiğim kadarıyla
ben ilköğretimdeyim şimdi şöyle bi sıkıntı var
bildiğim kadarıyla seminer dönemi doğum iznine sayılamıyomuş
hadi saydılar diyelim biz ilköğretim branş öğretmenleri 4+4+4 yasası için özel seminer alıcaz yani eğer o zamanı kapsayacak kadar çalışabilir raporu alırsam o seminere katılmak zorundayım ve ben 60 derece sıcakta seminer falan çekemem tek korkum o yoksa ben de senin düşündüğünü düşünüyodum bakalım yine de araştırıp sorucam napabilirim diye milli eğitime uğrarım o haftalar

SLM ARKADASLAR BEBISLERINIZ HAYIRLI OLSUN ALLAH ANALI BABALI BUYUTMEK NASIB ETSIN INSALLAH. EGER MADDI DURUMUNUZ IYISE. BEBEKLERINIZI ABD DE DOGURUN BOYLECE BEBEGINIZ AMERIKAN VATANDASI OLUYOR. YENI KANUNA GOREDE ANNEYE BABAYA GREEN KART ALIYOR . 5 VEYA 6 AYLIK hamile IKEN USAYA GELMENIZ GEREKIYOR. EGER BILGI STERSENIZ E MAIL ATIN aseiltk@hotmail.com BEN USADA YASIYORUM VE BU IS ISIN GEREKLI HER TURLU CALISMAYI YAPIYORUM EV SAGLAMA HASTAHANE TAHKIPLERINDE DR GIDIP GELME INGILIZCE DESTEK HER TURLU YARDIM MEVCUTTUR YETERKI SIZ COCUGUNUZUN GELECEGINI DUSUNUN. COCUGUNUZ 18 YASINA GIRINCE SIZI AMERIKAN VATANDASI YAPIYOR.

Branşım Biyoloji.O zaman çarşamba günü doktora sorayım ben.

cimeka ben de 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alırım o zaman lisedeyim.sınavlar için çağırırlar onlar da zaten 2-3 saat ancak sürüyor.ne kadar sonraya aktarabilirse o kadar iyi

Herkese gunaydin, yeni bir haftaya daha adim attik. Gunun tum guzelligi bizim ve bebislerimizin uzerinde olsun

kızlar kan değerleriniz kaçlarda? kan hapı ne kullanıyosunuz?
benim kan degerlerim dusuk canim, niferex diye bir demir hapi iciyorum 100mg lik hemde 2 tane iciyorum gunde, gecen gun ölculdu hep ayni ne yukselme varmis ne dusme iki tane icmeme ragmen.

bugün sağlık ocağına gittim prensesimin kalbi pıt pıt
aç karna tam 62 kg geldim toplamda 7 kilo almışım
merak ediyorum bu yediklerim nereye gidiyo
inşallah prenses tombak olmuştur yoksa popoya yer şamarı

bugün sağlık ocağında kontrolüm vardı.herşey normal.yalnız 2 kilo almışım diyete çok uyamadım tabi ramazan nedeniyle..:26:son kontrolde ebe olmayacağı için bana dogum sancılarından falan bahsetti bilgilendirdi.ilk sütü emmezse sakla mutlaka dedi.Bunun için manuel göğüs pompası almayı düşünüyorum ama alan var mı tavsiye edeceğiniz hangisi iyi olur?

en yakın sensin canım
al da kurtar bizi

10 gün daha sıkın dişinizi

canım peki diyelim doğum iznindeyiz yine maaş alıcaz diimi? bu doğum parası denen şey ayrıca mı? ben yeni geçicem memurluğuda pek bilgim yok

maaş yok malesef ,işte doğum parası 4 aylık maaşın oluyor yani 3/4ü sadece

prima premium care aldım ama stoklamadım öyle çılgınca.

huggies alan yok yani ,bende kararsız kalmıştım .prima alayım o zaman

Son düzenleme:
doktora gittik geldik biz kızlar çok şükür herşey iyi, bir hafta önden gidiyor oğlum 32+2 ama asıl haftası 31+2, kilosu da iyi dedi doktorumuz 1550 gr olmuşuz nst ye bağlandım 15 dakika ve hafif kasılmalar çıktı ama önemli değil, kendini yorma dikkat et o kadar dedi ve 15 gün sonra ya tekrar çağırdı.. doğumda 21 ile 29 eylül arası görünüyo ama bana 21 de gelecek gibi geliyo neden bilmiyorum! az kaldı artık sağlıkla gelsinler yavrularımız en önemlisi o.. bende bu arada 11 kilo almışım 63 olmuşum 3 haftada 1 kilo bile almamişım sevindim buna

öğretmenler de alabiliyo mu doğum parası ben de şimdi duydum
alınıyor ama doğumda tek seferinde verilen bir para,bebeğin kimliği ve doğum raporuyla okula gidiyorsun üst yazıyla mem'e onlar gönderiyordur,bu sene 178 tl imiş..onun dışında yeni yasada 350 tl kreş yardımı var her ay mı bilmem..sanırım biz öğretmenler başka birşey almıyoruz,geri ödenecekse zaten bişey istemem kalsın..
evet ben lisedeyim..ama ilköğretimde de olsam aynısını yapardım herhalde..ne kadar aktarsak o kadar iyi bence..
çok önemli bir konureklamlar reklamlar....bir karikatür var bir çift aceleyle bir yere gidiyorlar kadın da hamile,başka bir adam hayırdır nereye bu aceleyle diyor,kadının kocası da amerikaya gidiyoruz yetişmemiz lazım ki çocuk amerikalı olsun gibi bişeyler diyor,diğer adam da inşallah yolda doğar da yollu olur diyor..çok gülmüştüm...
cimeka ben de 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alırım o zaman lisedeyim.sınavlar için çağırırlar onlar da zaten 2-3 saat ancak sürüyor.ne kadar sonraya aktarabilirse o kadar iyi
sınavlarda benim arkadaşım dilekçe verdi hazirandaki sınavlarda çalışabilir olduğu dönemde yani,istemiyorum diye ve ona görev çıkmadı..bunu da yapabilirim

Bende yuzunu goremiyorum bizim kuzunun,zaman gecsin dogsun istiyorum bende besigine yatirayim aldiklarimi giydireyim

günaydın kıslar ne uyumusum ya sıcaklardan sanırım mayısıorum iice bide ıstah sorunu yasıorum sızdede warmı ıstahsızlık

prima premium care aldım ama stoklamadım öyle çılgınca.

ben de kampanyaları falan takip ettim faceden.evybaby,huggies ,prima bezlerinden var elimde.bir de milupaya üye olmuştum.ordan da hamilelik seti gelmişti.içinden kuponlar cıktı.huggies bez migros ve tansaş marketlerde indirim kuponları.Ayrıca dün aldım migrostan.1 bez alana 2.sinin aynısı %40 indirimliydi.yenidogan bebek bezi 2tanesi 35tlye geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…