- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
sevindim canım hayırlısı olsun inş. hayırlısıyla yavrunuda alırsın kucağına
kızlar bu doğum parası nedir? ben de memurum alabiliyormuyum nasıl alınıyor ve ne zaman?
32+0da alınıyor,ama bir iki günlük oynama farketmiyor
işte buna çokkk güldüm
camokanın dediği gibi sen 32 de alacaksın,ben de öğretmenim
camoka 2 haftalık değil ben 5 haftalık alıcam.yani 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam şimdi 32 de gidince..o da okulun ilk haftasının sonuna geliyor.istediğin kadar aktarabiliyorsun.ama 37 de ayrılmak zorundasın
olmaz sevgili meslektaşım her ne kadar tatilde olsakta şuan itibariyle çalışıyo gözüküyoruz
32.haftada doktordan 2 haftalık çalışabilir raporu alıp milli eğitime vericez o iki haftadan sonra yani 3 eylül itibariyle doğum iznimiz başlıcak bu iki haftayı da doğum sonrası izne aktarmış olucaz yani tplamda 10 hafta izin kullanmış olucaz
tek kafama takılan şey şu zaten burdada bahsedilmiş
31+0 da mı yoksa 32+0 da mı izin başlıyo eğer doktor 31+0 da bize rapor verirse tplam 3 hafta doğum sonrasına aktarmış oluyoz canım
bu arada branş ne canım ?
biri 32. haftayı doldurup rapor alsa da kafamız rahat etsehepimiz muallakta kaldık
ben 9unda gidicem 32+0ı geçmiş olcak ,ama mali müşavirimizle konuştum problem değil illa 32+0 olması gerekmiyor dedi[/Q
cnm, benim mali müşavirin yardımcısı dedıkı, 'bir tanıdığı, 32. haftadan sonra çalışmaya devam etmıs, ve devletten aldığı dogum parası bekledıgının 3 katı olmuş. beraber parayı almaya gıtmısler ,atıyorum 1000 beklerken 3000 gibi bir para aldık dedı...ama ben yınede bı arastırayım sana sölerım dedı......böle bırsyeı ılk kez duydum, senın müşavir bilir mi acabaki
32+0 da aliyoruz en erken,bu 3 kati alma olayi maasinin brutunun yuksekten odenmesiyle alakali canim,bizim sirkette yuksekten oduyor en son dogum yapan 2,5 katini falan aldi superdi yani...
Herkese gunaydin,Allah im ise gitmek nasil zor geliyooo artik Allah yardimcimiz olsun,haftaya yillik iznim var 1 hafta sonra agustosuda yarilamis oluyoruz bayramdi falan biter insallah,eylulde de havalar biraz serin olursa super olur,bebislerimizin minik totolari pisik olmasin
Bu kilo alma durumu bende cok yemiyorum ama aliyorum ya napiyim,13,5 oldu bu sabah tartildim ,ayin 9 da dr a gidicem en fazla yarim kilo daha almam lazim yoksa kadin beni kovalayacak:))
benim kan degerlerim dusuk canim, niferex diye bir demir hapi iciyorum 100mg lik hemde 2 tane iciyorum gunde, gecen gun ölculdu hep ayni ne yukselme varmis ne dusmekızlar kan değerleriniz kaçlarda? kan hapı ne kullanıyosunuz?
çalışmadığımız dönemde devlet tarafından ödenen para. maaşımızın 3/4ü doğum izni bittikten sonra geri ödenicek[/Q
canım peki diyelim doğum iznindeyiz yine maaş alıcaz diimi? bu doğum parası denen şey ayrıca mı? ben yeni geçicem memurluğuda pek bilgim yok
onu alıcam canım da her zaman markette gördüğüm deterjanın ben almaya kalkınca bitesi tuttu
buarada kızlar hangi bezi aldınız ya da almayı düşünüyosunuz??
en yakın sensin canım
al da kurtar bizi
canım peki diyelim doğum iznindeyiz yine maaş alıcaz diimi? bu doğum parası denen şey ayrıca mı? ben yeni geçicem memurluğuda pek bilgim yok
prima premium care aldım ama stoklamadım öyle çılgınca.
alınıyor ama doğumda tek seferinde verilen bir para,bebeğin kimliği ve doğum raporuyla okula gidiyorsun üst yazıyla mem'e onlar gönderiyordur,bu sene 178 tl imiş..onun dışında yeni yasada 350 tl kreş yardımı var her ay mı bilmem..sanırım biz öğretmenler başka birşey almıyoruz,geri ödenecekse zaten bişey istemem kalsın..öğretmenler de alabiliyo mu doğum parası ben de şimdi duydum
evet ben lisedeyim..ama ilköğretimde de olsam aynısını yapardım herhalde..ne kadar aktarsak o kadar iyi bence..canım sen lisedeydin bildiğim kadarıyla
ben ilköğretimdeyim şimdi şöyle bi sıkıntı var
bildiğim kadarıyla seminer dönemi doğum iznine sayılamıyomuş
hadi saydılar diyelim biz ilköğretim branş öğretmenleri 4+4+4 yasası için özel seminer alıcaz yani eğer o zamanı kapsayacak kadar çalışabilir raporu alırsam o seminere katılmak zorundayım ve ben 60 derece sıcakta seminer falan çekemem tek korkum o yoksa ben de senin düşündüğünü düşünüyodum bakalım yine de araştırıp sorucam napabilirim diye milli eğitime uğrarım o haftalar
çok önemli bir konuSLM ARKADASLAR BEBISLERINIZ HAYIRLI OLSUN ALLAH ANALI BABALI BUYUTMEK NASIB ETSIN INSALLAH. EGER MADDI DURUMUNUZ IYISE. BEBEKLERINIZI ABD DE DOGURUN BOYLECE BEBEGINIZ AMERIKAN VATANDASI OLUYOR. YENI KANUNA GOREDE ANNEYE BABAYA GREEN KART ALIYOR . 5 VEYA 6 AYLIK hamile IKEN USAYA GELMENIZ GEREKIYOR. EGER BILGI STERSENIZ E MAIL ATIN aseiltk@hotmail.com BEN USADA YASIYORUM VE BU IS ISIN GEREKLI HER TURLU CALISMAYI YAPIYORUM EV SAGLAMA HASTAHANE TAHKIPLERINDE DR GIDIP GELME INGILIZCE DESTEK HER TURLU YARDIM MEVCUTTUR YETERKI SIZ COCUGUNUZUN GELECEGINI DUSUNUN. COCUGUNUZ 18 YASINA GIRINCE SIZI AMERIKAN VATANDASI YAPIYOR.
sınavlarda benim arkadaşım dilekçe verdi hazirandaki sınavlarda çalışabilir olduğu dönemde yani,istemiyorum diye ve ona görev çıkmadı..bunu da yapabilirimcimeka ben de 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alırım o zaman lisedeyim.sınavlar için çağırırlar onlar da zaten 2-3 saat ancak sürüyor.ne kadar sonraya aktarabilirse o kadar iyi
maşallah bebeğine bende bu çarşamba gideceğim görmeye ama benımkı hep ters için durdugu için göremiyoruz yaaa..bakalım görebilecek miyiz ,sağlığı yerinde olsunda yavrumun çıkınca nasılsa görecem diye düşünüyorum..ama bende çok özledim ya ciciler alıp geliyorum eve hemen giydirip koklayıp öpmek sarmak istiyorum,ama bebeşim daha yolda ...kaldır cicileri köşeye bekle babam bekle
prima premium care aldım ama stoklamadım öyle çılgınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?