2012 Ekim Anneleri

Kızlar hava temizleme cihazı olan yada alacak olan varmı?
Benim evim yeni bina sanırım nemden ötürü küflenme ve rutubet oluyor..Çok rahatsız oluyorum.bu cihazlar odayı temizlermi acaba?Yoksa küçükmü gelir..
bakıyorum nem verici cihaz dio kimileri..E benim evde nem var zaten:)
Bebeğe illa gereklimi?Ne alayım ne önerirsiniz?

Ayrıca o rutubet önleyicilerede baktım 450 tl 600 tl de var amma pahalı cihazlar...
yatak odamda aşırı bir koku oluyor bazamın altında yatağımın yatak başı çekmece altlarında falan inanılmaz..gece uykumda bile hissediyorum..geçermi bu sorunumuz acaba ya

Son düzenleme:
aaaaaaaaaa bende de var o kuponlardan,unutmuştum,iyi oldu hatırlattın..
ya kıslar bişi sorucam yenı ogrendım . saglık ocagı süt parasımı weriomuş bilen warmı ?

hiç duymadım,ve de sanmıyorum,sağlık ocağı neden para dağıtsın ki...

Selam Herkese Yeni Haftamiz Hayirli Olsun Saglikla Gecsin İnsaallah

Topikbugun cosmus amma kalabaligiz ne guzel

eşimin iş arkadasının karısı hamıle ona öle bı kart wermısler süt parası almak ıcın bu fln die saglık ocagndan werılmıs

ben tefal sipariş etmiştim bugun geldi canım yorumlarını okumuştum olumlu olması nedeniyle alma kararı aldım çünkü evim kaloriferli biz bile tıkanıyoruz geceleri.. sanırım 172 liraydı geçen gün kipada gördüm aynısını orda da 199 du

günaydın kıslar ne uyumusum ya sıcaklardan sanırım mayısıorum iice bide ıstah sorunu yasıorum sızdede warmı ıstahsızlık
aksine bende aşırı iştahlılık hali var ne olsa yerim yani

ya bu prima falan üyelik işini bi ben yapmadım heralde nerden nasıl yaptınız hediye paketlerinden ben de istiyorum biraz aydınlatsanız

devlette çalışan arkadaşlar, doğum parası diye kast edilen şey özel sektörde çalışan arkadaşların doğum izninde oldukları için aldıkları para, bir çeşit maaş gibi. biz devlette olanlar doğum iznindeyken zaten maaşlarımızı alacağımız için ekstradan başka bişiy almıcaz. ama süt parası mı analık parası mı ne öyle bişey var. bir sefer ödeniyor oda 100-200 civarı bişey.
doğum izinlerinin aktarılması konusunda eğer çok sıkıntıya düşmezsem ben 37ye kadar çalışmak istiyorum. ilk çocuğumda 2 hafta çalışmıştım, doğum iznim bitince keşke dayansaydım dedim. bebekler doğduktan sonra o kadar önemli ki zaman.
bir de geçen haberlerde duydum doğum izninin 6 aya çıkması gündemde. kürtaj yasasıyla birlikte doğum iznini de uzatmayı düşünüyorlarmış. umarım bize yetişir.

ya kıslar bişi sorucam yenı ogrendım . saglık ocagı süt parasımı weriomuş bilen warmı ?

Çalışıyorsan Sgk dan süt parası alıyorsun. Bir kereye mahsus 85 lira gibi bir rakam. Doğumdan sonra alıyorsun ama ne evrak götürüyorsun tam olarak bilmiyorum. Bunun haricinde sağlık ocaklarının verdiği bir para olduğunu sanmıyorum.

Selam Herkese Yeni Haftamiz Hayirli Olsun Saglikla Gecsin İnsaallah

Topikbugun cosmus amma kalabaligiz ne guzel

Masumiyet, sen karayolu ile tatile çıkacaktın herhalde. Kaç saatlik yol? Benim gözüm almıyor bir türlü. Cuma akşamı trafik vardı, otobüste 1 saatte belim koptu. Doktorumda "Saatte bir 10 dk dinlenin." dedi. Sen bilgi verirsin artık nasıl geçtiği hakkında yolculuğun.

aksine bende aşırı iştahlılık hali var ne olsa yerim yani

ya bu prima falan üyelik işini bi ben yapmadım heralde nerden nasıl yaptınız hediye paketlerinden ben de istiyorum biraz aydınlatsanız

Milupa || Bebek beslenme uzmanı - bebek maması - Milupa Anne Bebek Kulubü Üyelik Formu
Anasayfa | ParentzWorld - Hamile, Anne ve Aile olmak...
Hero Baby
buralara üye ol mail at hediye gönderiyolar hatırladıklarım bunlar.parentze yeni üye oldum daha gelmedi 3-4 güne gelir dediler

eşimin iş arkadasının karısı hamıle ona öle bı kart wermısler süt parası almak ıcın bu fln die saglık ocagndan werılmıs
kocaeli mi?? az önce yazdım nete hep kocaeli belediyesiyle ilgili bir uygulama konusu geçiyor..yani belediye kendi inisiyatifini kullanmış olabilir..

aynen öyle canım.. hem de o 6 ay hepsi doğum sonrası..süper olur..peki biz doğurduktan sonra çıksa bu yasa biz de yararlanırız di mi??uzatırız yani..nisana kadar izinli olurum ondan sonrasını raporlarla halledebilirim...yoksa ücretsiz izine gücüm yok...

Toplam 35 kullanıcı konuyu okuyor. (24 üye ve 11 ziyaretçi)
sevdamcee,
SadSad,
minataha,
ADAY,
artist,
MiHRiMaH24,
cimeka,
gulcan87,
camoka,
dkaderli,
ugurlu07,
_BALIM_,
luna82,
evimicin,
melis37,
tugceserdar,
semiha0102,
Oglusum12,
nergis67,
seherozcan,
felisimfelis,
frhnrfhn,
leyla03
kıslarr maşallah ne kalabalık bir gün

evet canım kocaeli dogrudur o zaman oraya ait bişi demekki

sabahta aynı konuyu bir arkadaşla konuştuk bizde, inşallah bize yetişir bu yasa... güncel durumu nereden öğrenebiliriz acaba? bir ara sanki ekim başı yasalaşır diye bir söylenti vardı ama doğruluk payı nedir bilemiyorum.. :44:

eşimde bende kumralız eşimin gözü ela benım kahwe istıom söyle yana koydugum awatardaki bebeiş gbi kızım olsun benden öle bişi cıkarmı aceb :)

rutubet küf çok ayrı bişi ama dimi bu senin aldığın cihaz işe yaramaz sanmam..
ya bebeğimde mafolur o rutubeti önleyen büyük cihazlardan almam gerekicek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…