aaaaaaaaaa bende de var o kuponlardan,unutmuştum,iyi oldu hatırlattın..ben de kampanyaları falan takip ettim faceden.evybaby,huggies ,prima bezlerinden var elimde.bir de milupaya üye olmuştum.ordan da hamilelik seti gelmişti.içinden kuponlar cıktı.huggies bez migros ve tansaş marketlerde indirim kuponları.Ayrıca dün aldım migrostan.1 bez alana 2.sinin aynısı %40 indirimliydi.yenidogan bebek bezi 2tanesi 35tlye geldi
ya kıslar bişi sorucam yenı ogrendım . saglık ocagı süt parasımı weriomuş bilen warmı ?
Kızlar hava temizleme cihazı olan yada alacak olan varmı?
Benim evim yeni bina sanırım nemden ötürü küflenme ve rutubet oluyor..Çok rahatsız oluyorum.bu cihazlar odayı temizlermi acaba?Yoksa küçükmü gelir..
bakıyorum nem verici cihaz dio kimileri..E benim evde nem var zaten:)
Bebeğe illa gereklimi?Ne alayım ne önerirsiniz?
Ayrıca o rutubet önleyicilerede baktım 450 tl 600 tl de var amma pahalı cihazlar...
Selam Herkese Yeni Haftamiz Hayirli Olsun Saglikla Gecsin İnsaallah
Topikbugun cosmus amma kalabaligiz ne guzel
aksine bende aşırı iştahlılık hali var ne olsa yerim yanigünaydın kıslar ne uyumusum ya sıcaklardan sanırım mayısıorum iice bide ıstah sorunu yasıorum sızdede warmı ıstahsızlık
ben de kampanyaları falan takip ettim faceden.evybaby,huggies ,prima bezlerinden var elimde.bir de milupaya üye olmuştum.ordan da hamilelik seti gelmişti.içinden kuponlar cıktı.huggies bez migros ve tansaş marketlerde indirim kuponları.Ayrıca dün aldım migrostan.1 bez alana 2.sinin aynısı %40 indirimliydi.yenidogan bebek bezi 2tanesi 35tlye geldi
günaydın kıslar ne uyumusum ya sıcaklardan sanırım mayısıorum iice bide ıstah sorunu yasıorum sızdede warmı ıstahsızlık
ya kıslar bişi sorucam yenı ogrendım . saglık ocagı süt parasımı weriomuş bilen warmı ?
Selam Herkese Yeni Haftamiz Hayirli Olsun Saglikla Gecsin İnsaallah
Topikbugun cosmus amma kalabaligiz ne guzel
aksine bende aşırı iştahlılık hali var ne olsa yerim yani
ya bu prima falan üyelik işini bi ben yapmadım heralde nerden nasıl yaptınız hediye paketlerinden ben de istiyorum biraz aydınlatsanız
kocaeli mi?? az önce yazdım nete hep kocaeli belediyesiyle ilgili bir uygulama konusu geçiyor..yani belediye kendi inisiyatifini kullanmış olabilir..eşimin iş arkadasının karısı hamıle ona öle bı kart wermısler süt parası almak ıcın bu fln die saglık ocagndan werılmıs
devlette çalışan arkadaşlar, doğum parası diye kast edilen şey özel sektörde çalışan arkadaşların doğum izninde oldukları için aldıkları para, bir çeşit maaş gibi. biz devlette olanlar doğum iznindeyken zaten maaşlarımızı alacağımız için ekstradan başka bişiy almıcaz. ama süt parası mı analık parası mı ne öyle bişey var. bir sefer ödeniyor oda 100-200 civarı bişey.
doğum izinlerinin aktarılması konusunda eğer çok sıkıntıya düşmezsem ben 37ye kadar çalışmak istiyorum. ilk çocuğumda 2 hafta çalışmıştım, doğum iznim bitince keşke dayansaydım dedim. bebekler doğduktan sonra o kadar önemli ki zaman.
bir de geçen haberlerde duydum doğum izninin 6 aya çıkması gündemde. kürtaj yasasıyla birlikte doğum iznini de uzatmayı düşünüyorlarmış. umarım bize yetişir.
kocaeli mi?? az önce yazdım nete hep kocaeli belediyesiyle ilgili bir uygulama konusu geçiyor..yani belediye kendi inisiyatifini kullanmış olabilir..
aynen öyle canım.. hem de o 6 ay hepsi doğum sonrası..süper olur..peki biz doğurduktan sonra çıksa bu yasa biz de yararlanırız di mi??uzatırız yani..nisana kadar izinli olurum ondan sonrasını raporlarla halledebilirim...yoksa ücretsiz izine gücüm yok...
devlette çalışan arkadaşlar, doğum parası diye kast edilen şey özel sektörde çalışan arkadaşların doğum izninde oldukları için aldıkları para, bir çeşit maaş gibi. biz devlette olanlar doğum iznindeyken zaten maaşlarımızı alacağımız için ekstradan başka bişiy almıcaz. ama süt parası mı analık parası mı ne öyle bişey var. bir sefer ödeniyor oda 100-200 civarı bişey.
doğum izinlerinin aktarılması konusunda eğer çok sıkıntıya düşmezsem ben 37ye kadar çalışmak istiyorum. ilk çocuğumda 2 hafta çalışmıştım, doğum iznim bitince keşke dayansaydım dedim. bebekler doğduktan sonra o kadar önemli ki zaman.
bir de geçen haberlerde duydum doğum izninin 6 aya çıkması gündemde. kürtaj yasasıyla birlikte doğum iznini de uzatmayı düşünüyorlarmış. umarım bize yetişir.
ben tefal sipariş etmiştim bugun geldi canım yorumlarını okumuştum olumlu olması nedeniyle alma kararı aldım çünkü evim kaloriferli biz bile tıkanıyoruz geceleri.. sanırım 172 liraydı geçen gün kipada gördüm aynısını orda da 199 du
Milupa || Bebek beslenme uzmanı - bebek maması - Milupa Anne Bebek Kulubü Üyelik Formu
Anasayfa | ParentzWorld - Hamile, Anne ve Aile olmak...
Hero Baby
buralara üye ol mail at hediye gönderiyolar hatırladıklarım bunlar.parentze yeni üye oldum daha gelmedi 3-4 güne gelir dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?