2012 Ekim Anneleri

kızlar benım kucuk tansıyonumun cıkmaması lazım cok cıkarsa anında doguma alıcaklar.suanda 135 buyuk, 111 de kucuk tansıyonum sızce normal mı cok mu yuksek

ekim olabilir, çünkü şu an meclis tatilde ekimde açılacak. açılınca yasalaşırsa bizde faydalanırız bu haktan. ücretsiz izin benim gibiler için çok mantıklı değil. evim işe yakın, arabayla beş dk.da gidiyorum, annemle aynı şehirdeyim. 3 saat süt izni olacak, bebeğin uyanık oldugu saatlere denk getirerek kullanınca ne gerek var ücretsiz izne diyorum, sonuçta çocuklar için çalışıyoruz.

kızlar benım kucuk tansıyonumun cıkmaması lazım cok cıkarsa anında doguma alıcaklar.suanda 135 buyuk, 111 de kucuk tansıyonum sızce normal mı cok mu yuksek

13.5 e 11.1 hmmm,evet bence bu yüksek.büyüğü iyi de küçük 9 u geçmemesi gerek..sende tansiyon rahatsızlığı mı var??

arkadaşlar bende öğretmenim ve bu doğum izniyle alakalı olarak benim çalıştığım ilçede yaza gelen haftaları hiç bir şekilde doğum sonrasına aktarmıyorlar..yani bende 13 ağustosta çalışabilir raporu alcam eylül 15 kadar çalışacağım..5 haftalık kısmın sadece eylüle gelen 2 haftasını doğum sonrasına aktarıyorlar..sizdede durum aynı mı yoksa ağustostaki haftaları da doğum sonrasına aktarabilecek misiniz

senin yerinde olsam nemlendiriciden ziyade rutubet önleyici alırdım, çünkü nemlendiriciler sadece kaloriferli ve klimalı evlerde kışın kuruluğu önlemek için kullanılıyor, ama sizdeki nem zaten daimiymiş, o koku muhtemelen küf mantarından kaynaklanıyordur ve hem bebek hem de sizin için çok sağlıksız. Bebeğin odasına su bazlı bir boya badana yaptırıp nem önleyiciyi de düzenleyici çalıştırsan belki hiç olmazsa bebeği korumuş olursun. Zemin katlarda da bu problem olabiliyor, sırf bu yüzden çok beğendiğim bir giriş kattan vazgeçmiştik.

aksi yönde bir iştah problemim var benim malesef açım açım açım
ayni sey bende de söz konusu, doymak bilmiyorum bende canim herseyi yemek istiyor ki zaten masallahim var abur cubur tatli cikolata ne varsa yiyorum duramiyorum dun tartildim 60.5 ciktim ve soktayim böyle bir kilo gördugume tam 14 kilo aldim ve sanirim yavas yavas psikolojim bozuluyor kilo yuzunden normalde asiri zayif oldugum icin doktor normal dedi o kiloyu toplamam gerekmis göruntu olarakta asiriligim yok ama nereye gidiyo kilo anlamiyorum.

rutubet küf çok ayrı bişi ama dimi bu senin aldığın cihaz işe yaramaz sanmam..
ya bebeğimde mafolur o rutubeti önleyen büyük cihazlardan almam gerekicek sanırım
cok zor bi durum o ya benim eski evim öyleydi rutubet vardi ve duvarlarimin ustu kufluydu ve disardan eve girerken ev temizde olsa hep kokuyordu kömur gibi soba gibi bi acayip o yuzden tasindik bizde bebis gelmeden.

malesef bu konuda çok değişik yerel uygulamalar var..benim çalıştığım yerde sorun yok tamamı aktarılıyor..hatta arkadaşımın haziranın son haftasıydı 32.hafta..ağustosun ilk haftasına kadar da çalışabilir raporu aldı,kalanını da aktardı..bi sıkıntı yok.. daha önce bunu konuşmuştuk burada.. hatta kk nde de konu açılmış,hepsi de farklı deneyimler yaşamışlar bu konuda...

ben istanbul sultanbeyli de çalışıyorum ve kesinlikle aktarmadıklarını biliyorum keşke aktarsalardı çok iyi olacaktı ama sanırım yapacak hiç birşey yok

eee ama siz nerde kaldınız Ece hanımla

Gecmisi okuya okuya anca gelebildim canim yarin da anneme gidicem kalicam bir kac gun esim yurt disina cikiyor 6 agustosda da izine cikicaz kismetse

Valla benim de gozum pek kesmiyor ama iste esim cok istiyor gitmek ailesinin yanina gidicez 7 saat surer herhalde arabayla gunese cok cikmazsam bir de yormazsam kendimi bisey olucagini sanmiyorum ama tabi Allaha emanetiz herzaman
İstanbula donunce 35. Haftamda falan olucam ve kizimin odasini daha hazirlamadik nasil halledicez bilemiyorum butun stres bende esim cok rahat olur olur diyor gardrop siparis edip yeni yaptiricaz kiz gelmeden hazir olur insaallah odasi

benimde 14 10 çıkmıştı geçen hafta muayenemde doktorum önemli olduğunu takip etmem gerektiğini söyledi 1 hafta bugün 6. günüm nıormal çıkıyo tansiyonum yediklerimden ötürü olduğu anlaşıdı takip ettiğimde yarın doktoruma bildiricem sende takip ediyo musun her gün sabah akşam neden doğuma alıyolar apar topar onuda anlamadım cnm izah eder misin bitakip sürecinden geçtin mi sende? ..

peki öğretmen arkadaşlar ben ikinci dönem ücretsiz izin almayı düşünüyorum en az kaç aylık alabiliyoruz bilen var mı

Benim yol mesefesi 2 katı
Beni yol korkutuyor, artık bol bol dinleneceğiz. Belki arada bir şehirde konaklarız diye düşünüyorum. Sende yanına en az 2 yastık al.
Bizde oğlumuzun odasını hazırlamadık, aynen tüm stres bende. Eşim gayet rahat. Allah bebeklerimizi zamanında kucağımıza almamızı nasip etsin.

cnm benim evim yeni bina..bina belkide kurumadığı içinde yapıyo olabilirmi?
laminantlarım koltukların altında terlemelerde oluyor.henüz evde kışı geçirmedim bakalım kışın ne olacak.
bi kaç cihaz baktım işte nem alma ve rutubet önleyici cihaz die..
Bu sorun kalıcımı geçicimi onu merak ediyorum aslında..
diğer evimdede vardı.kurtulamyorum ya
evden çıkma ihtimalimde olamaz kendi evim ve taşınalı 2 ay olacak..
cok zor bi durum o ya benim eski evim öyleydi rutubet vardi ve duvarlarimin ustu kufluydu ve disardan eve girerken ev temizde olsa hep kokuyordu kömur gibi soba gibi bi acayip o yuzden tasindik bizde bebis gelmeden.
evet cnm yatağım bile rurubet kokmuş.yatağımızı yıkıcaz eşimle hafta sonu makinayla

peki öğretmen arkadaşlar ben ikinci dönem ücretsiz izin almayı düşünüyorum en az kaç aylık alabiliyoruz bilen var mı

öğretmenlerde bu durum nedir bilmiyorum ama hamilelik ve doğum gerekçesiyle ben kurumumdan( diyanet) 24 ay ücretsiz izne ayrıdım..

zaten ben bu milli eğitimi anlayamadım gitti her ilçe kendine göre bişeyler yapıyo yani hep haksızlık var
burda aktarıyolar ,saçma sapan işler ya inan bu prosedürler beni çok geriyo kimse tam olarak hakkı olanı alamıyo sen yine de ısrarcı ol canım ne kadar aktarırsan kardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…