2012 Ekim Anneleri

Bende kizimin hastane cikislarini battaniye ve havlularini yikadim dalan roxy ile bu arada artistcim dalan roxy nin fiyati 3.85 liraydi migrosda ben dalin granul sabunla karistirmisim o pahali iste 13.5 lira bir daha dalan roxy alicam zaten

24 ay kıss sen naptınnnn valla helal olsun sana bebiş için ne güzel olcak yaaa kıskandımmmmm
bu arada diyanette ne iş yapıon canım

diyanet işleri başkanlığında çalışıyorum canım...bayan hafız öğretmenliği yapıyorum..

evet cnm yatağım bile rurubet kokmuş.yatağımızı yıkıcaz eşimle hafta sonu makinayla

cok zor bi durum bilirim yatak yorgan rutubetten kokuyor bide hep islak gibi nemli gibi oluyor, bi arastiralim bakalim netten nasil basa cikabilirsiniz.

24 ay benim için çok en fazla 24 ay die biliyorum zaten de ben sadece 4 ay falan almak istiyorum aslında sömestrdan sonrası aslında

bende ikinci dönemde ücretsiz izne ayrılmak istiyorum ve en az diye bir süresi yok..zaten ücretsiz izne ayrılmak istediğini dilekçeyle beyan ediyorsun..sonrasında ister 1 ay ister 1 yıl sonrasında dönüyorsun..tamamen sana kalmış..hatta başlangıçta ücretsiz izin kullanmayıp çocuk 6 aylık olduktan sonra bile ücretsiz izne çıkabilirsin...

Bende kizimin hastane cikislarini battaniye ve havlularini yikadim dalan roxy ile bu arada artistcim dalan roxy nin fiyati 3.85 liraydi migrosda ben dalin granul sabunla karistirmisim o pahali iste 13.5 lira bir daha dalan roxy alicam zaten

dalan roxy demeyin şansına deterjanların hepsi mi biter markette bir insanın ya

bende sinir oluyorum arkadaşım pendikte çalışıyor o yaza gelen bütün haftalarını doğum sonrasına atabildi ama ben sultanbeylide kullanamıyorum..ısrar etmemin hiçbir anlamı da yok sanırım çünkü çok arkadaşım kullanamadı bu izinlerini..ben şansıma küseceğim..allahtan 2 hafta eylüke denk geliyorda onu kullanacağım

canım benım tansıyonum 1.5 aydır takıp edıyor.preeklampsi denen gebelıkte yasanan bır olay yasıyorum kızıma fazla kan gıtmıyor yanı beslenemıyor.tansıyonum her cıktıgınds kızıma bıraz daha az kan gıdıyor.gıttıgı yere kadar boyle gıdıcek.sanrım 34 haftayı bulamıycaz.erken dogucak yanı.

cok zor bi durum bilirim yatak yorgan rutubetten kokuyor bide hep islak gibi nemli gibi oluyor, bi arastiralim bakalim netten nasil basa cikabilirsiniz.
aynen öyle dün koltukların altını kaldırdık sildik havalandırdık yorganları falanda.hadi neyse bunlarda çeyizde çok olunca başa çıkılmıyo yaa yorgan falan sevmiyorum fazla.annemde sağolsun bi dünya yaptırdı herşeyden..o cihazı alacak şuan pozisyonda yok ama başka çarede yok.neyse 1-2 ay geçsin bakalım bi bekliyim havalar az serinlesn nasıl olacak bakalım.
bide camları hiç açmadan denicem bakalım nasıl olacak evin hali..

Son düzenleme:

ben en az 6 ay sanıyodum sömestrdan sonra seminere kadar alsak bize yeter o zaman sevindim şimdi teşekür ederim : ))

canim bu siteye bir göz at en ucuz Hava Temizleme Cihaz fiyatlar akakce.com'da simdi bende baktim uygun fiyata nem alma cihazlari var, sana bir fikir olabilir.

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım
tansiyonunu düşürmenin bi yöntemi yok mu yaaa inşallah çok erken doğmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…