öğretmenlerde bu durum nedir bilmiyorum ama hamilelik ve doğum gerekçesiyle ben kurumumdan( diyanet) 24 ay ücretsiz izne ayrıdım..
öğretmenlerde bu durum nedir bilmiyorum ama hamilelik ve doğum gerekçesiyle ben kurumumdan( diyanet) 24 ay ücretsiz izne ayrıdım..
24 ay benim için çok en fazla 24 ay die biliyorum zaten de ben sadece 4 ay falan almak istiyorum aslında sömestrdan sonrası aslında
24 ay benim için çok en fazla 24 ay die biliyorum zaten de ben sadece 4 ay falan almak istiyorum aslında sömestrdan sonrası aslında
24 ay kıss sen naptınnnn valla helal olsun sana bebiş için ne güzel olcak yaaa kıskandımmmmm
bu arada diyanette ne iş yapıon canım
evet cnm yatağım bile rurubet kokmuş.yatağımızı yıkıcaz eşimle hafta sonu makinayla
Bende kizimin hastane cikislarini battaniye ve havlularini yikadim dalan roxy ile bu arada artistcim dalan roxy nin fiyati 3.85 liraydi migrosda ben dalin granul sabunla karistirmisim o pahali iste 13.5 lira bir daha dalan roxy alicam zaten
4 ay alabilirsin canım heralde 1 yıl ücretsiz izne ayrılabiliyosun
alabilirsin canım öyle biliyorum 6 ay alan bir öğretmen arkadaşım vardı..
zaten ben bu milli eğitimi anlayamadım gitti her ilçe kendine göre bişeyler yapıyo yani hep haksızlık var
burda aktarıyolar ,saçma sapan işler ya inan bu prosedürler beni çok geriyo kimse tam olarak hakkı olanı alamıyo sen yine de ısrarcı ol canım ne kadar aktarırsan kardır
benimde 14 10 çıkmıştı geçen hafta muayenemde doktorum önemli olduğunu takip etmem gerektiğini söyledi 1 hafta bugün 6. günüm nıormal çıkıyo tansiyonum yediklerimden ötürü olduğu anlaşıdı takip ettiğimde yarın doktoruma bildiricem sende takip ediyo musun her gün sabah akşam neden doğuma alıyolar apar topar onuda anlamadım cnm izah eder misin bitakip sürecinden geçtin mi sende? ..
aynen öyle dün koltukların altını kaldırdık sildik havalandırdık yorganları falanda.hadi neyse bunlarda çeyizde çok olunca başa çıkılmıyo yaa yorgan falan sevmiyorum fazla.annemde sağolsun bi dünya yaptırdı herşeyden..o cihazı alacak şuan pozisyonda yok ama başka çarede yok.neyse 1-2 ay geçsin bakalım bi bekliyim havalar az serinlesn nasıl olacak bakalım.cok zor bi durum bilirim yatak yorgan rutubetten kokuyor bide hep islak gibi nemli gibi oluyor, bi arastiralim bakalim netten nasil basa cikabilirsiniz.
bende ikinci dönemde ücretsiz izne ayrılmak istiyorum ve en az diye bir süresi yok..zaten ücretsiz izne ayrılmak istediğini dilekçeyle beyan ediyorsun..sonrasında ister 1 ay ister 1 yıl sonrasında dönüyorsun..tamamen sana kalmış..hatta başlangıçta ücretsiz izin kullanmayıp çocuk 6 aylık olduktan sonra bile ücretsiz izne çıkabilirsin...
dalan roxy demeyinşansına deterjanların hepsi mi biter markette bir insanın ya
diyanet işleri başkanlığında çalışıyorum canım...bayan hafız öğretmenliği yapıyorum..
peki öğretmen arkadaşlar ben ikinci dönem ücretsiz izin almayı düşünüyorum en az kaç aylık alabiliyoruz bilen var mı
canim bu siteye bir göz at en ucuz Hava Temizleme Cihaz fiyatlar akakce.com'da simdi bende baktim uygun fiyata nem alma cihazlari var, sana bir fikir olabilir.aynen öyle dün koltukların altını kaldırdık sildik havalandırdık yorganları falanda.hadi neyse bunlarda çeyizde çok olunca başa çıkılmıyo yaa yorgan falan sevmiyorum fazla.annemde sağolsun bi dünya yaptırdı herşeyden..o cihazı alacak şuan pozisyonda yok ama başka çarede yok.neyse 1-2 ay geçsin bakalım bi bekliyim havalar az serinlesn nasıl olacak bakalım.
bide camları hiç açmadan denicem bakalım nasıl olacak evin hali..
canım benım tansıyonum 1.5 aydır takıp edıyor.preeklampsi denen gebelıkte yasanan bır olay yasıyorum kızıma fazla kan gıtmıyor yanı beslenemıyor.tansıyonum her cıktıgınds kızıma bıraz daha az kan gıdıyor.gıttıgı yere kadar boyle gıdıcek.sanrım 34 haftayı bulamıycaz.erken dogucak yanı.
canım benım tansıyonum 1.5 aydır takıp edıyor.preeklampsi denen gebelıkte yasanan bır olay yasıyorum kızıma fazla kan gıtmıyor yanı beslenemıyor.tansıyonum her cıktıgınds kızıma bıraz daha az kan gıdıyor.gıttıgı yere kadar boyle gıdıcek.sanrım 34 haftayı bulamıycaz.erken dogucak yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?