- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
primalarda bitmeden elini çabuk tut
hmmm çok iyi sana hocam diyebilir miyimmmm
senin hamsi çok şanslı anneciği uzun süre yanında olcak
canım benım tansıyonum 1.5 aydır takıp edıyor.preeklampsi denen gebelıkte yasanan bır olay yasıyorum kızıma fazla kan gıtmıyor yanı beslenemıyor.tansıyonum her cıktıgınds kızıma bıraz daha az kan gıdıyor.gıttıgı yere kadar boyle gıdıcek.sanrım 34 haftayı bulamıycaz.erken dogucak yanı.
canim bu siteye bir göz at en ucuz Hava Temizleme Cihaz fiyatlar akakce.com'da simdi bende baktim uygun fiyata nem alma cihazlari var, sana bir fikir olabilir.aynen öyle dün koltukların altını kaldırdık sildik havalandırdık yorganları falanda.hadi neyse bunlarda çeyizde çok olunca başa çıkılmıyo yaa yorgan falan sevmiyorum fazla.annemde sağolsun bi dünya yaptırdı herşeyden..o cihazı alacak şuan pozisyonda yok ama başka çarede yok.neyse 1-2 ay geçsin bakalım bi bekliyim havalar az serinlesn nasıl olacak bakalım.
bide camları hiç açmadan denicem bakalım nasıl olacak evin hali..
canım benım tansıyonum 1.5 aydır takıp edıyor.preeklampsi denen gebelıkte yasanan bır olay yasıyorum kızıma fazla kan gıtmıyor yanı beslenemıyor.tansıyonum her cıktıgınds kızıma bıraz daha az kan gıdıyor.gıttıgı yere kadar boyle gıdıcek.sanrım 34 haftayı bulamıycaz.erken dogucak yanı.
Benim yol mesefesi 2 katı
Beni yol korkutuyor, artık bol bol dinleneceğiz. Belki arada bir şehirde konaklarız diye düşünüyorum. Sende yanına en az 2 yastık al.
Bizde oğlumuzun odasını hazırlamadık, aynen tüm stres bende. Eşim gayet rahat. Allah bebeklerimizi zamanında kucağımıza almamızı nasip etsin.
canim bu siteye bir göz at en ucuz Hava Temizleme Cihaz fiyatlar akakce.com'da simdi bende baktim uygun fiyata nem alma cihazlari var, sana bir fikir olabilir.aynen öyle dün koltukların altını kaldırdık sildik havalandırdık yorganları falanda.hadi neyse bunlarda çeyizde çok olunca başa çıkılmıyo yaa yorgan falan sevmiyorum fazla.annemde sağolsun bi dünya yaptırdı herşeyden..o cihazı alacak şuan pozisyonda yok ama başka çarede yok.neyse 1-2 ay geçsin bakalım bi bekliyim havalar az serinlesn nasıl olacak bakalım.
bide camları hiç açmadan denicem bakalım nasıl olacak evin hali..
kızlar ben taktım 4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta ederbu ay hesabına. düne kadar önemsemiyordum ama 2 gündür kaç aylık diye soranlar olunca kafam karıştı.
JiNEKOLOJi VE GEBELiK .COM
en son bunu buldum:)) benim hesabımda böyle ama bazı yerlerde farklı haftaları kapsıyor.
tabii yavrucum bende sana derim
babasının baskılarına dayanamadım napimama şimdi iyiki öyle yaptım diyorum
evet doktor öyle demişti banadaa şimdi hatırladım tansiyonunu takip etmelisin ki dedi bebeğin gelişiminin geri kalmasına engel olabilir bende gidicem yarın bakalım ne dicek bana şimdilerde normal 1 kez yüksek çıktı ama bakalımm. Rabbim şifalar versin canım sıcaklarda bi yandan bunaltıyo onunda etkisi var duş al uzan hiçbişey yapma yediklerinede dikkat ediyosundur zaten
geçmiş olsun canım
tansiyonunu düşürmenin bi yöntemi yok mu yaaa inşallah çok erken doğmaz
çok sağol cnm ilgin içincanim bu siteye bir göz at en ucuz Hava Temizleme Cihaz fiyatlar akakce.com'da simdi bende baktim uygun fiyata nem alma cihazlari var, sana bir fikir olabilir.
kızlar ben taktım 4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta ederbu ay hesabına. düne kadar önemsemiyordum ama 2 gündür kaç aylık diye soranlar olunca kafam karıştı.
JiNEKOLOJi VE GEBELiK .COM
en son bunu buldum:)) benim hesabımda böyle ama bazı yerlerde farklı haftaları kapsıyor.
Toplam 30 kullanici okuyor,rekora gidiyoruz...
Simdi yandan aynaya baktim goguslerim kocaman yaaaaa....
kızlar karnım çok acıyor ya,alt taraflarda sanki mekik çekmişim gibi ağrı var,bizim buralarda et kırılması denir başka yerlerde de hamlama derler öyle bişey..bir de sanki çatımdaki kemikler acıyor gibi.gece özellikle bir taraftan diğerine dönerken baya acıdı.. dün yüzdüm ondan mı ki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?