2012 Ekim Anneleri

çok geçmiş olsun canım
tansiyonunu düşürmenin bi imkanı yokmu
inşallah çok erken doğmaz

canim bu siteye bir göz at en ucuz Hava Temizleme Cihaz fiyatlar akakce.com'da simdi bende baktim uygun fiyata nem alma cihazlari var, sana bir fikir olabilir.

evet doktor öyle demişti banadaa şimdi hatırladım tansiyonunu takip etmelisin ki dedi bebeğin gelişiminin geri kalmasına engel olabilir bende gidicem yarın bakalım ne dicek bana şimdilerde normal 1 kez yüksek çıktı ama bakalımm. Rabbim şifalar versin canım sıcaklarda bi yandan bunaltıyo onunda etkisi var duş al uzan hiçbişey yapma yediklerinede dikkat ediyosundur zaten

kızlar ben taktım 4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta ederbu ay hesabına. düne kadar önemsemiyordum ama 2 gündür kaç aylık diye soranlar olunca kafam karıştı.
JiNEKOLOJi VE GEBELiK .COM
en son bunu buldum:)) benim hesabımda böyle ama bazı yerlerde farklı haftaları kapsıyor.

Bende arada arka koltuga gecer bacaklarimi uzatirim diyorum yastikda alayim yanima iyi olur belime destek yaparim mola falan veririz iste kendi arabamizla daha rahat ederiz sonucta klimada var biraz idare edicem napayim denize girmek istiyorum mutlaka cok severim yuzmeyi

canim bu siteye bir göz at en ucuz Hava Temizleme Cihaz fiyatlar akakce.com'da simdi bende baktim uygun fiyata nem alma cihazlari var, sana bir fikir olabilir.

Kaan Kocatepe nin gebelik takvimide böyleydi sanırım okumuştum daha önce :44:

canım sekerımde yukseldı.kanımda az cıktı.zaten hamıle kaldıgımdan berı kayınvalıdem canım benım o bakıyor bana butun gun yatıyorum.hamılelıgımın basından berı 2 kılo aldım yemek yıyemıyorum zaten.ınsallah sendede bır sorun cıkmaz.allah bebısını zamanında kucagına almayı nasıp eder.

hehhee ben şimdi 8 aylık mı oluyommm
Toplam 30 kullanici okuyor,rekora gidiyoruz...

Simdi yandan aynaya baktim goguslerim kocaman yaaaaa....

ya benim göğüslerim büyük değilll (( bu aylarda büyümesi mi gerekiyoo

kızlar karnım çok acıyor ya,alt taraflarda sanki mekik çekmişim gibi ağrı var,bizim buralarda et kırılması denir başka yerlerde de hamlama derler öyle bişey..bir de sanki çatımdaki kemikler acıyor gibi.gece özellikle bir taraftan diğerine dönerken baya acıdı.. dün yüzdüm ondan mı ki???

bendede oluyor ama sormadım hıc doktoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…