2012 Ekim Anneleri

aminn hepimiz inşallah vakitlice herşeydenönce sağlıkla alırız kucağımıza hepimizin duası bu canım.. Allah razı olsun bakanlardan zor zamanda yanımızda olanlardan ..

Bende kizimin hastane cikislarini battaniye ve havlularini yikadim dalan roxy ile bu arada artistcim dalan roxy nin fiyati 3.85 liraydi migrosda ben dalin granul sabunla karistirmisim o pahali iste 13.5 lira bir daha dalan roxy alicam zaten

evet canım bende o fiyat ta almıstım..ben dalin granül sabunda alacaktım herkes dalanı öneriyor dalanla devam edeyim dedim...

aminn hepimiz inşallah vakitlice herşeydenönce sağlıkla alırız kucağımıza hepimizin duası bu canım.. Allah razı olsun bakanlardan zor zamanda yanımızda olanlardan ..

tansıyonum cıktıgından berı kadıncagız pesımden donup duruyor.sanırım artık cok az kaldı kızımın dogmasına.korkmuyorum artık ama anca 1 kg oldu kızım bıraz daha dayanması lazım.

yüzmekten hamlamış olabilirsin canım ..sonuçta uzun zamandır gebeyız dıye dogru durust hareket spor vs.yaptıgımız yok ki dikkat ettik bunca zaman,bol dinlen bakalım ...

evet canım bende o fiyat ta almıstım..ben dalin granül sabunda alacaktım herkes dalanı öneriyor dalanla devam edeyim dedim...

Evet canim dalin cok pahaliymis ben ilk onualdim 1 kilosu 13.5 lira dalan da 800 gr baktim 3.85 lira hani cok miktar farki da yok benim bitsin yine dalan alirim buyuk migroslarda gordum hep 3m 5m lerde

tansıyonum cıktıgından berı kadıncagız pesımden donup duruyor.sanırım artık cok az kaldı kızımın dogmasına.korkmuyorum artık ama anca 1 kg oldu kızım bıraz daha dayanması lazım.

Canim Allahin izniyle kizin bir an once toparlar merak etme kismetinde erken dogmak varsa ne yapacaksin onemli olan saglikli dogmasi dogduktan sonra bir guzel besler aradaki acigi kapatirsin evvelallah

Evet canim dalin cok pahaliymis ben ilk onualdim 1 kilosu 13.5 lira dalan da 800 gr baktim 3.85 lira hani cok miktar farki da yok benim bitsin yine dalan alirim buyuk migroslarda gordum hep 3m 5m lerde

ya birde ucuz olunca insanın içine kurt düşüyor,neden ucuz kimyasalımı fazla,katkısı mı fazla ??? neden herkes dalan nı öneriyor acaba ??

ya birde ucuz olunca insanın içine kurt düşüyor,neden ucuz kimyasalımı fazla,katkısı mı fazla ??? neden herkes dalan nı öneriyor acaba ??

evet kızlar ya aynı soru bende de var,deterjana karar veremedim henüz ( dalan ucuz diye içime kurt düşüyor,dalinse bilindik diye daha agır basıyor yardım ediiinnn :))

evet kızlar ya aynı soru bende de var,deterjana karar veremedim henüz ( dalan ucuz diye içime kurt düşüyor,dalinse bilindik diye daha agır basıyor yardım ediiinnn :))

ben dalan kullandım bebegımın camasırlarını yıkadım kaldırdım güzeldi.hacışakirde stok yaptım onuda ii die duymustum.yumusatıcısını dalinin konsantre yumusatıcını aldım misss gibi kokuo pembişi .tawsiye ederim dalan uygun ve ii deterjan

anladım canım peki yumusatıcı kullancakmısınız,tam olarak durulanamıyor ya,bende mis gibi koksun yumusacık olsun istiyorum ama bir yandan da doğal olsun istiyorum işte bu yüzden kararsızım

benimde bi ara öyleydi ama şimdi karnım büyüdükçe onlar küçüldü sanki bi de göğüs topiği mi açsak bi görsem ayy sapık mı oldum neee
benimkiler de süt var mı acaba

gögsüm karnımla yarışıo sanki burun farkıylada olsa önde gögüslerim :)
bu arada karnımda yapılıo sanki olimpiyatlar masallahı war kızımın :) hiç durmuo kıpır kıpır bıde sert artık hareketleri canım yanıo içimi kazıo sanki bazen o küçüçük tırnaklarıyla içimde ne fırtınalar kopuo :)

ayy ne güselmiş öle sizin şişmemiş.benım 3 aydan sonra dolgunlasıp büyüdüler inek gibi oldum :)

bende inek gibi oldum evlendiğimden beri habire büyüyo benimkiler 85den 90a 90dan 95e geçtim 95dede taşıyo gibiler sanki bu büyüklüğe süt vermezlerse vay halime :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…