2012 Ekim Anneleri

tansıyonum cıktıgından berı kadıncagız pesımden donup duruyor.sanırım artık cok az kaldı kızımın dogmasına.korkmuyorum artık ama anca 1 kg oldu kızım bıraz daha dayanması lazım.

tuğçecim sakin ol hiç stres yapma,Allaha tevekkül ol,O'na güven ..bizler elimizden geleni fazlasıyla en iyisinden yaptık,her insanın doğum,ölüm ve nikah saati belliymiş denir..doğum için vakti saati geldiği zaman biz ve doktorlar aracı oluyoruz sadece o insanın dünyaya gelmesi için ...sen rahat ol dua et bol bol... benım arkadasımda 30. haftasında doğum yaptı kızı şimdi 3 yaşında canavar gibi maşallah yaşıtlarından uzun ve akıllı ...daha dün forumda link vardı 440 gr dogan bebek taburcu oldu diye senin ki maşallah 1 kg olmuş...kızımı koklamam yaklaşmış diye düşün tatlım....

Canim Allahin izniyle kizin bir an once toparlar merak etme kismetinde erken dogmak varsa ne yapacaksin onemli olan saglikli dogmasi dogduktan sonra bir guzel besler aradaki acigi kapatirsin evvelallah
canım kızım ece'm dayanıcak gıbı gorunuyor dedı doktoru ama 2 gunde hersey degıstı bırden anlayamadık bıle...

evet kızlar ya aynı soru bende de var,deterjana karar veremedim henüz ( dalan ucuz diye içime kurt düşüyor,dalinse bilindik diye daha agır basıyor yardım ediiinnn :))

canım bende aynı senin gibi düşünüyordum ama dalan dan memnun olanda ve olmayanda var...kimisi çok güzel diyor kimisi giyeceklerde sabun kalıntısı kaldı diyor mesela koyu renk giyeceklerde iz bıraktı diyende var...dediğim gibi çok memnun olan da var...benim ablam dalin sıvı kullanmıştı çok memnundu...bende dalin sıvı aldım onu kullanacağıjm..

anladım canım peki yumusatıcı kullancakmısınız,tam olarak durulanamıyor ya,bende mis gibi koksun yumusacık olsun istiyorum ama bir yandan da doğal olsun istiyorum işte bu yüzden kararsızım

kullanıcam ben stokladım dalin yumusatıcıları bi ara realde ındırımdeydi de :) alerji fin yapmazsa tenine zarar werırse bırakırım ama sanmıorum bişi olcagını ya

benim ablamda dalin sıvı kullanıyor ama yiğenim 18 aylık oldu,küçükken hacısakir granül sabun kullanıyodu suan cok memnun dalinden... benim de aslına bakarsan içimden gecen o ama biraz daha fikir edinmekte fayda var sağol cnm

anladım canım peki yumusatıcı kullancakmısınız,tam olarak durulanamıyor ya,bende mis gibi koksun yumusacık olsun istiyorum ama bir yandan da doğal olsun istiyorum işte bu yüzden kararsızım

ben tv de ibahim saraçolugunu dinlemiştim ilk olarak doğal zeytinyağlı sabunu rendeleyip giysileri kaynatın sonra makınede yıkayın demişti..yumuşatıcı önermemişti en azından ilk aylarda..

benimde bi ara öyleydi ama şimdi karnım büyüdükçe onlar küçüldü sanki bi de göğüs topiği mi açsak bi görsem ayy sapık mı oldum neee
benimkiler de süt var mı acaba
valla bende ayni seyi dusundum benimkilerde de sut yok sanirim cok minnak neyse ici sut olsunda minnak minnak devam etsin raziyim cunku normalinde ufak oldugu icin birden buyuyunce dogumdan sonra sarkiyor cok, bi arkadasimin öyle normalde 80 di dogumda bir sisti acayip tabi dogumdan ve emzirmeden sonra nine gibi ici bosaldi sarkti, valla en korktugum o hale gelmesi umarim olmaz insanin korktugu basina gelirmis

ufağın sarkması yine bi nebze kabul edilebilirde ya büyüğün sarkması ıyyyyyy düşüncesi bile kötü ben eşime sölim daha çok para veren yere girsin doğumdan sonra estetisyenle çok işim olcak anlaşılan karnım acayip çatladı bide göğüsler sarksınnn ohhhh

bende bebeğimin cicilerini dalin sıvı deterjanla yıkıcam sabun tozları alerjiye sebep oluyomuş diye duydum .. bayramdan sonra ilk işim cicileri yıkayıp ütülemek doğum çantamı hazırlamak

benim göğüslerim zaten 90dı şimdi 100 oldu.ama akan bişey yok henüz..ama ucunu incelediğimde kuru beyaz bişey var gibi..bir de pütür pütür uç kısımlar..uçları baya çıkık.. çıkık olmayanlar kakao yağıyla masaj yapması gerekirmiş..inşallah hepimizin bol sütü olur..

benim göğüslerim zaten 90dı şimdi 100 oldu.ama akan bişey yok henüz..ama ucunu incelediğimde kuru beyaz bişey var gibi..bir de pütür pütür uç kısımlar..uçları baya çıkık.. çıkık olmayanlar kakao yağıyla masaj yapması gerekirmiş..inşallah hepimizin bol sütü olur..

gözumle gördugum icin kucugun sarkmasi cok kötu duruyor ya töbe yarabbim hani afrikadaki kadinlar varya cok zayif bide memisler asagida gördun mu hic bilmiyorum ama iste ayni öyle oluyor. valla kocislerin daha cok calismasi lazim

benimde ayni akan bisey yok ama uclari sanki catlak gibi beyaz putur putur. insallah sutlerimiz bol olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…