2012 Ekim Anneleri

gözumle gördugum icin kucugun sarkmasi cok kötu duruyor ya töbe yarabbim hani afrikadaki kadinlar varya cok zayif bide memisler asagida gördun mu hic bilmiyorum ama iste ayni öyle oluyor. valla kocislerin daha cok calismasi lazim

ayyy evet tahmin edebiliyorum küçükken arada ananeminkilere bakardım oda zayıf küçücük memişleri aynı dediğin gibi o geldi bi an aklıma ne terbiyesizmişim :)))))))

ben 9 kilo aldım ama hiç çatlamadımm =)) sen kg aldın ki çatladın cnm memelerimde dolgunlaştı ama hala eski südyenlerimi takıyorum.. yeni alma gereği duymadım henüz 85.

meme uçlarımızda beyaz nokta nokta bişeler varya hanii onlar fitilmiş sütün akmasını engelleyen sıkmayın oynamayın memelerinizle kızlaarr iyi değil diyorlar hep akıcak sonra onla mı uğraşıcaksınız doğuma kadar ve erken doğumu tetikliyomuş uğraşmayın bebeişlerimiz doğsun onlara lazım onlar =ooo)))))

ben 9 kilo aldım ama hiç çatlamadımm =)) sen kg aldın ki çatladın cnm memelerimde dolgunlaştı ama hala eski südyenlerimi takıyorum.. yeni alma gereği duymadım henüz 85.

6 kilo aldım cnm göbeğimin heryeri belim bacaklarımın içi göğsümün kenarları yani heryerim diyebilirim iğrenç bir görüntü ne sürdüysem engelleyemedim

Kizlar merak ediyorum dogum hediyesi almasi gerekir mi kayinvalidemlerinboyle bir adet var mi? Esim aliyor da ailesi de alacak mi merak ettim

Kizlar merak ediyorum dogum hediyesi almasi gerekir mi kayinvalidemlerinboyle bir adet var mi? Esim aliyor da ailesi de alacak mi merak ettim

cnm doğum hediyesi derken,takı haricinde bi hediyemi doğum hediyesi dediğin?
normalde zaten takması gerek sana veya kızına

Son düzenleme:

evet yaa bebeğe altın alırlar o kesin de bazı arkadaslarımın kayınvaldesi anneye de alıyormuş kolyedir,bilekliktir,bileziktir artık herneyse...

ben de böyle bir adet olduğunu bilmıyorum sanırım karsıdakinin düşünceli olmasına ve maddiyatına bakar... aman yavrularımızı sağ salim kucagımıza alalım da hediye önemli değil,kocalara aldırırız istediğimizi :))

maddiyat aşıır derecede kötü olmadığı sürece takılıyor cnm.
annem abimin eşine 20 gramdı sanırım bilezik taktı
torunada küpe+küçük altın takmıştı..

banada takacak mesela.
kaynanamında bence takması gerek ilk gelin ilk torun:)
ama işte vicdana düşünceye kalmış bence

benim kayınvalidem de eşime soruyor bilezik alayım mı diye. sormaya lüzum mu var sanki?

en azından soruolar bak
benimkilerden hiç tahmin etmiyorum ben sanki
ama ben 11 bileziğimi hiç düşünmeden vermiştim onlara zor zamanlarında..
açıkçası beklerim eğer takmazlarsada hep içimde kalır bu..
altınında değilim tabiki takmıyorum ama genede çok gücenirim

kızlar bu hfta 29.haftamdayım.
kontrolüm vardı.bizim ufaklık bu zamana kadar hep baş aşağıydı ama şimdi ters dönmüş :S
doktorum %70-80 tekrar baş aşağı döner dedi..ama dönmezse normal doğum şansım olmıcak..sizlerde de böle olan var mı sonradan dönen tekrar???

bide bebek için deterjan ne marka aldınız??

ne alıyım diye sormaya gerek mi var? bebeğe ne alıyım diyor ? bişeye gerek yok dedim bende

tamam yakında değiller doğumdan önce gelemezler ama sormak abes geliyor bana ne alıyım diye

içinden ne geliyosa al ,sorma

benim kayınvalidem de eşime soruyor bilezik alayım mı diye. sormaya lüzum mu var sanki?

bende eşime diyorum söyle sizinkilere bilezik istiyorum doğum hediyesi diye...söyleyeceğini sanmıyorum.
bizim akrabamız gelinine 5 bilezik 1 tanede set yapmış doğum hediyesi bebeğin hediyeleri ayrı tabi ama ben hiç zannetmiyorum bana hediye alacaklarını bana hediye alırlarsa görümcelerim yapmadıklarını bırakmazlar.

benim kuzu 26. haftada normal poziyona girmişti , ama dönüyo heralde kıpır kıpır

deterjan için çoğunluğun kararı : dalan roxy sabun tozu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…