- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
bende eşime diyorum söyle sizinkilere bilezik istiyorum doğum hediyesi diye...söyleyeceğini sanmıyorum.
bizim akrabamız gelinine 5 bilezik 1 tanede set yapmış doğum hediyesi bebeğin hediyeleri ayrı tabi ama ben hiç zannetmiyorum bana hediye alacaklarını bana hediye alırlarsa görümcelerim yapmadıklarını bırakmazlar.
benim eşimde gerek yok parasını verirsiniz dedi
5 bilezik 1 set maşallah
benimki yapmasınlar gerek yok der benim annem babam yapınca memnun olur...annemler zaten takı seti yapacaklar bana kayınvalidem bir hediye almazsa annemin yaptığı seti gözüne soka soka takıcam
Kizlar merak ediyorum dogum hediyesi almasi gerekir mi kayinvalidemlerinboyle bir adet var mi? Esim aliyor da ailesi de alacak mi merak ettim
Kayınvalidem doğum günlerimde ve evlilik yıldönümlerimizde dahi mutlaka hediye gönderir..4 yıldır bu nazik tutumu hiç değişmedi sağolsun...doğumumda da muhakkak bir jest yapar
Kayınvalidem doğum günlerimde ve evlilik yıldönümlerimizde dahi mutlaka hediye gönderir..4 yıldır bu nazik tutumu hiç değişmedi sağolsun...doğumumda da muhakkak bir jest yapar
biz de böyle kayınvalideler olalımayy veremem de oğluşumu elin kızına
biz de böyle kayınvalideler olalımayy veremem de oğluşumu elin kızına
hem zaten benim oğlum annesiyle kalıcak evlenmicek :82: zaten kimse bakamaz benim oğluma benden daha iyi hele elin kızı hiç bakamaz
ben o gelini varyaaaaa
bende eşime diyorum ben oğlumu evlendiremem diye bizim oğlan büyüyünce tutar bi kızı kolundan anne biz evlendik diye getirir sana soran bile olmaz diyor...galiba haklı
Takması gerekir tabiki cnm nasıl senin ailen falan takacaksa onlarında takması gerek adete gerek yok ama takmayan insanlarda var tabi
evet yaa bebeğe altın alırlar o kesin de bazı arkadaslarımın kayınvaldesi anneye de alıyormuş kolyedir,bilekliktir,bileziktir artık herneyse...
ben de böyle bir adet olduğunu bilmıyorum sanırım karsıdakinin düşünceli olmasına ve maddiyatına bakar... aman yavrularımızı sağ salim kucagımıza alalım da hediye önemli değil,kocalara aldırırız istediğimizi :))
maddiyat aşıır derecede kötü olmadığı sürece takılıyor cnm.
annem abimin eşine 20 gramdı sanırım bilezik taktı
torunada küpe+küçük altın takmıştı..
banada takacak mesela.
kaynanamında bence takması gerek ilk gelin ilk torun:)
ama işte vicdana düşünceye kalmış bence
ne alıyım diye sormaya gerek mi var? bebeğe ne alıyım diyor ? bişeye gerek yok dedim bende
tamam yakında değiller doğumdan önce gelemezler ama sormak abes geliyor bana ne alıyım diye
içinden ne geliyosa al ,sorma
hem zaten benim oğlum annesiyle kalıcak evlenmicek :82: zaten kimse bakamaz benim oğluma benden daha iyi hele elin kızı hiç bakamaz
ben o gelini varyaaaaa
bende eşime diyorum ben oğlumu evlendiremem diye bizim oğlan büyüyünce tutar bi kızı kolundan anne biz evlendik diye getirir sana soran bile olmaz diyor...galiba haklı
Takması gerekir tabiki cnm nasıl senin ailen falan takacaksa onlarında takması gerek adete gerek yok ama takmayan insanlarda var tabi
evet yaa bebeğe altın alırlar o kesin de bazı arkadaslarımın kayınvaldesi anneye de alıyormuş kolyedir,bilekliktir,bileziktir artık herneyse...
ben de böyle bir adet olduğunu bilmıyorum sanırım karsıdakinin düşünceli olmasına ve maddiyatına bakar... aman yavrularımızı sağ salim kucagımıza alalım da hediye önemli değil,kocalara aldırırız istediğimizi :))
maddiyat aşıır derecede kötü olmadığı sürece takılıyor cnm.
annem abimin eşine 20 gramdı sanırım bilezik taktı
torunada küpe+küçük altın takmıştı..
banada takacak mesela.
kaynanamında bence takması gerek ilk gelin ilk torun:)
ama işte vicdana düşünceye kalmış bence
ne alıyım diye sormaya gerek mi var? bebeğe ne alıyım diyor ? bişeye gerek yok dedim bende
tamam yakında değiller doğumdan önce gelemezler ama sormak abes geliyor bana ne alıyım diye
içinden ne geliyosa al ,sorma
ben o gelini varyaaaaa
çok şanslısın canım benim kayınvalidem kendi oğlunun bile doğum gününü hatırlamaz benimkini nerden bilecek. eşimin doğum gününde onlardaydık geldik 10 gün sonra aradılar doğum günün kutlu olsun diye...
ben o gelini varyaaaaa
hehhee ben şimdi 8 aylık mı oluyommm
ya benim göğüslerim büyük değilll(( bu aylarda büyümesi mi gerekiyoo
Benim ailem neler neler aliyorlar mesela dogum parasini ailem karsilayacak eee artik onlardan hediye de bekleyemeyecem ama esimin tarafindan da biseyler gormek istiyorum acikcasi altininda degilim ama ilk torun bende tek gelinim durumlari da fena degil en azindan kizima bekliyorum yani
bende kesinlikle katiliyorum alin iste icinizden ne geliyorsa hep soruyorlar bende diyemiyorum iste sunu alin diye ama bakalim gardrop yapilacak bari onu karsilasinlar ilk torun sonucta kuru kuru sevgi olmaz bebegin her turlu ihtiyaci var sormadan yapilmali bazi seyler aile boyle bisey gorumcem de bin kere soruyor yaaa kac kere amerikaya gitti eli bos dondu insan bir parca alacak biseybulamaz mi? Neyseki yatak karyola o kismini halletti cok sukur ama onu da yine biz soyledik
Benim ailem neler neler aliyorlar mesela dogum parasini ailem karsilayacak eee artik onlardan hediye de bekleyemeyecem ama esimin tarafindan da biseyler gormek istiyorum acikcasi altininda degilim ama ilk torun bende tek gelinim durumlari da fena degil en azindan kizima bekliyorum yani
bende kesinlikle katiliyorum alin iste icinizden ne geliyorsa hep soruyorlar bende diyemiyorum iste sunu alin diye ama bakalim gardrop yapilacak bari onu karsilasinlar ilk torun sonucta kuru kuru sevgi olmaz bebegin her turlu ihtiyaci var sormadan yapilmali bazi seyler aile boyle bisey gorumcem de bin kere soruyor yaaa kac kere amerikaya gitti eli bos dondu insan bir parca alacak biseybulamaz mi? Neyseki yatak karyola o kismini halletti cok sukur ama onu da yine biz soyledik
Valla cok sansliymissin canim maasallah diyeyim ben boyle bisey iki senedir yasamadim bundan sonra da yasayacagimi sanmiyorum ne varsa insanin kendi ailesinde Allah onlari eksik etmesin basimdanKayınvalidem doğum günlerimde ve evlilik yıldönümlerimizde dahi mutlaka hediye gönderir..4 yıldır bu nazik tutumu hiç değişmedi sağolsun...doğumumda da muhakkak bir jest yapar
cnm bazı insanlar böyle ben anlayamıyorum
benim ailem asla sormaz ne lazımsa yardımcı olur alırlar..
ama eşimin tarafı asla sormaz..herşeyi merak edip sorarlar ama ihtiyaca gelince hiç sormazlar:)
ama torun aşkındanda ölüyo eşimin annesi nasıl bi çelişki çözemedim.
ya işlerine gelmiyo ya yapıları bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?