2012 Ekim Anneleri

benim eşimde gerek yok parasını verirsiniz dedi

5 bilezik 1 set maşallah

benim eşimde gerek yok parasını verirsiniz dedi

5 bilezik 1 set maşallah

benimki yapmasınlar gerek yok der benim annem babam yapınca memnun olur...annemler zaten takı seti yapacaklar bana kayınvalidem bir hediye almazsa annemin yaptığı seti gözüne soka soka takıcam

benimki yapmasınlar gerek yok der benim annem babam yapınca memnun olur...annemler zaten takı seti yapacaklar bana kayınvalidem bir hediye almazsa annemin yaptığı seti gözüne soka soka takıcam

valla annemler bütün eşyasını aldılar oğlumun Allah razı olsun. durumum olursa doğumda künye yaparım torunuma diyor

ben alınanda takılanda değilim sadece ne alıyım diye sormak bana abes geliyor ,yoksa kayınvalidem sorana kadar bilezik benim aklımın ucundan bile geçmemişti ,gerek de yok zaten almasına . biliyorum ki ne ihtiyacınız varsa alın diye para vericekler, ama şu ne alıyım sorusuna anlam veremiyorum işte

Kizlar merak ediyorum dogum hediyesi almasi gerekir mi kayinvalidemlerinboyle bir adet var mi? Esim aliyor da ailesi de alacak mi merak ettim

Kayınvalidem doğum günlerimde ve evlilik yıldönümlerimizde dahi mutlaka hediye gönderir..4 yıldır bu nazik tutumu hiç değişmedi sağolsun...doğumumda da muhakkak bir jest yapar

Kayınvalidem doğum günlerimde ve evlilik yıldönümlerimizde dahi mutlaka hediye gönderir..4 yıldır bu nazik tutumu hiç değişmedi sağolsun...doğumumda da muhakkak bir jest yapar

biz de böyle kayınvalideler olalım ayy veremem de oğluşumu elin kızına

çok şanslısın canım benim kayınvalidem kendi oğlunun bile doğum gününü hatırlamaz benimkini nerden bilecek. eşimin doğum gününde onlardaydık geldik 10 gün sonra aradılar doğum günün kutlu olsun diye...

hem zaten benim oğlum annesiyle kalıcak evlenmicek :82: zaten kimse bakamaz benim oğluma benden daha iyi hele elin kızı hiç bakamaz

ben o gelini varyaaaaa

bende eşime diyorum ben oğlumu evlendiremem diye bizim oğlan büyüyünce tutar bi kızı kolundan anne biz evlendik diye getirir sana soran bile olmaz diyor...galiba haklı

hem zaten benim oğlum annesiyle kalıcak evlenmicek :82: zaten kimse bakamaz benim oğluma benden daha iyi hele elin kızı hiç bakamaz

ben o gelini varyaaaaa

bende eşime diyorum ben oğlumu evlendiremem diye bizim oğlan büyüyünce tutar bi kızı kolundan anne biz evlendik diye getirir sana soran bile olmaz diyor...galiba haklı

kaynanalık damarlarımız kabardı şimdiden

Takması gerekir tabiki cnm nasıl senin ailen falan takacaksa onlarında takması gerek adete gerek yok ama takmayan insanlarda var tabi

Benim ailem neler neler aliyorlar mesela dogum parasini ailem karsilayacak eee artik onlardan hediye de bekleyemeyecem ama esimin tarafindan da biseyler gormek istiyorum acikcasi altininda degilim ama ilk torun bende tek gelinim durumlari da fena degil en azindan kizima bekliyorum yani

Orasi oyle tatlim ama herseyi benim ailem ustleniyor bu konuda biraz hassasim acikcasi evime bile bir esya almadilar yokluktan da degil bende merak ettim bu sefer de yine cekimser mi kalacaklar

bende kesinlikle katiliyorum alin iste icinizden ne geliyorsa hep soruyorlar bende diyemiyorum iste sunu alin diye ama bakalim gardrop yapilacak bari onu karsilasinlar ilk torun sonucta kuru kuru sevgi olmaz bebegin her turlu ihtiyaci var sormadan yapilmali bazi seyler aile boyle bisey gorumcem de bin kere soruyor yaaa kac kere amerikaya gitti eli bos dondu insan bir parca alacak biseybulamaz mi? Neyseki yatak karyola o kismini halletti cok sukur ama onu da yine biz soyledik

ben o gelini varyaaaaa

Takması gerekir tabiki cnm nasıl senin ailen falan takacaksa onlarında takması gerek adete gerek yok ama takmayan insanlarda var tabi

Benim ailem neler neler aliyorlar mesela dogum parasini ailem karsilayacak eee artik onlardan hediye de bekleyemeyecem ama esimin tarafindan da biseyler gormek istiyorum acikcasi altininda degilim ama ilk torun bende tek gelinim durumlari da fena degil en azindan kizima bekliyorum yani

Orasi oyle tatlim ama herseyi benim ailem ustleniyor bu konuda biraz hassasim acikcasi evime bile bir esya almadilar yokluktan da degil bende merak ettim bu sefer de yine cekimser mi kalacaklar

bende kesinlikle katiliyorum alin iste icinizden ne geliyorsa hep soruyorlar bende diyemiyorum iste sunu alin diye ama bakalim gardrop yapilacak bari onu karsilasinlar ilk torun sonucta kuru kuru sevgi olmaz bebegin her turlu ihtiyaci var sormadan yapilmali bazi seyler aile boyle bisey gorumcem de bin kere soruyor yaaa kac kere amerikaya gitti eli bos dondu insan bir parca alacak biseybulamaz mi? Neyseki yatak karyola o kismini halletti cok sukur ama onu da yine biz soyledik

ben o gelini varyaaaaa

bizimki oğluşunuda unutmaz 4 eltiyiz hiçbirimizi ayırmaz sağolsun

ben o gelini varyaaaaa

cnm bazı insanlar böyle ben anlayamıyorum
benim ailem asla sormaz ne lazımsa yardımcı olur alırlar..
ama eşimin tarafı asla sormaz..herşeyi merak edip sorarlar ama ihtiyaca gelince hiç sormazlar:)
ama torun aşkındanda ölüyo eşimin annesi nasıl bi çelişki çözemedim.
ya işlerine gelmiyo ya yapıları bu.

Çok haklısın canım..Dediğin gibi aile böyle bişey..
Mesela biz doğum masrafından hiç bahsetmedik...3500 doğum ücretimiz ama 2 hafta önce kayınpederim eşime 5000 tl göndermiş doğumda lazım olur diye...halbuki bizim ev kredimiz 3 ay önce bitti bunu biliyorlar borcumuz yok çok şükür birde benim aldığım kira gelirim var... ama yinede anne baba olarak üzerlerine bir borç bilmişler göndermişler sağolsunlar...Aldıkları cabası birde bebek arabası, ana kucağı, vs eksikleri aldılar halamıza bi kez derece alıcaz dedik hemen almış Allah razı olsun....Bence bu iş biraz annede bitiyor...en azından bizimkilerde öyle kayınvalidem herşeyi düşünür ve kayınpederimi hep yönlendirir...

Ben bu konuda sana kesinlikle hak veriyorum sonuçta bir de tek gelinlerisin ve ilk torunları

Temmuzgunesi bebisler gun icinde kackerr takla atiyor bir bilsen..ben her seferinde ayri pozda goruyorum kizimi.36.haftadan sonracok dusuk bi ihtimal varmis degismesine.yani 36. Haftada hemen hemen kesinlesecek.

Valla cok sansliymissin canim maasallah diyeyim ben boyle bisey iki senedir yasamadim bundan sonra da yasayacagimi sanmiyorum ne varsa insanin kendi ailesinde Allah onlari eksik etmesin basimdan

Ayyy hic sorma benim kayinvalidem de pek hevesli toruna ama hic sormadi bugune kadar birseye ihtiyaciniz var mi diye ihtiyacimiz olmasa bile o soruyu duymak cok guzel olurdu benim esime uzuluyorum iste herseyde benimkiler maddi manevi eksik olmasinlar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…