2012 Ekim Anneleri

Bende doğum parasını kaç kere söledim daha ayarlayamadık die..
bi kere laf olsun diye bile demediler düşünmeyin biz hallederiz diye
alışveriş yapmak için annemin tatilden gelmesini bekliyorum diyorum kaynanama
gel kızım bazı eksiklerini alalım demiyo
ama sevinçten torun aşkından uçuyor
daha ortada bi çift çorap yoksadece sevinç var icraat yok.
gerçe bebek olunca güzel bakar ondan şüphem yokta.
annem gibi düşünceli diil maalesef..

Bide kızlar cumartesi iftara gitmiştik onlara bebeğin resmini getirirmisin dedi.Kırmadım götürdüm öptü kokladı falan resmi
dönüşte yolcu etti bizi arabaya kadar.Tam arabaya binicem sokakta komşuları oturuyor kapıda aldı elimden resmi kadınlara gösterdi.Bir dünya insan vardı.Abimlerde bizimleydi abimde kızdı hatta söylendi nazar değecek napıyo die.Hiç hoşlanmıyorum böyle şeylerden bensokağın ortasında benim bebeğimin ultrason resmi elden ele gezdi..
bide kadınlar bana kızıo kibarlık yapma ye birazda çocuğun kilolu doğsun die.

Canım bi önceki sayfada mesajımda yazdığım gibi bence kayınvalide çok önemli bu konularda o isterse şayet kayınpedere yaptıramayacağı hiçbir şey yoktur...isterse herşeyi aldırır da yaptırırda diye düşünüyorum...siz söylemeden bile verir aslında yeter ki istesin yada kayınpederine verdirir..en azından yardım ettirir

Bende ne doluymusum yahuu insanini gucune gidiyor asudecim cok sukur eksigimiz yok ama iste esimin ailesi sanki yabancimiz gibiler telde cok kisa konusurlar hic sormazlar birseye ihtiyaciniz var mi diye biz istemeyiz ama ben sorulmasini bekliyorum Anne diyorum o insana ama asla benim annemle bir olamaz herkesin kendi annesi her aradiginda sorar birseye ihtiacin var mi der magazaya gireriz birsey begenirim hemen o yapar odememi ki gerek de yok ama iste annem babam deli olurlar ne yapacaklarini sasirirlar yok market alis verisi yaparlar bize de getirirler yani ihtiyacimiz da yok cok sukur ama iste onlarda oyle mutlu oluyorlar annem kizima ne ciciler aldi bana sormadan iki tarafta tam zit yani bizimkilerde aile hissine kapilirsin ama esimin tarafinda o duygu yok esimde sasiriyor zaten tek ogullari var bir de bekar kizlari gorumceminde durumu iyi ama maddiyatla alakasi yok bu isin kesinlikle icten gelmeyince olmuyor demek ki

aynen öyle zaten biraz zor durumdalar onu anlayabiliyorumda şöyle bişi vardır gönül alma die..
kızım bişi alamıyoruz yapamıyoruz gönlüm isterki herşeyin en güzelini yapabilmek ama olmuyo dese ben varya asla hiç böle şeyleri düşünmem bile..
ama ben onlar için okadar fedakarlık yaptımki..artık yoktan anlamıyorum o yüzden.bakalım annem gelince görücem alışverişe gelecekmi bizimle..gelecek güya.

kızlaarr bualtın muhabbeti ne kadar çirkin ya =)) size dünyanın en güzel hediyesi geliyo kalmış şurda ne kadar bırakın insanlar içinden geleni yapsın yapmassada yapmasınlar ammaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan ne büyük dertttt onlar torunlarına sevgi versinler başka bi beklentiniz olmasın bence hoş değil benim annemde diyebilirim %80 ini karşıları kıyafetlerinin eşimin annesi ise içinden geldiği kadar yaptı arada bişeyler. yapmasada yapmaz ya onun çeteresinimi tutucam huzursuz etmeyin kendinizi bunlara takılı kalmayın bence.. Siz muhabbetinizin verimliliğine bakın sizin ve çocuğunuzun büyükleri onlar nihayetinde ..

Gülcan amaç zaten illa altın yada başka bişi diilde
amaç düşünce tarzı yada gönül almak.evet hoş değil bunları konuşmak belki ama sonuçta burda dertleşiyoruz paylaşıyoruz...
insanın kendi ailesi ne yapıyosa karşıdanda bekliyor..
sonuçta bana takacağı altını yada parayı takıp gezecek bi insan diilimki bende.kollarımda şangır şangır bileziklerle

Son düzenleme:

tatlım zaten ihtiyaç meselesi değil ki...hani derler ya yarım elma gönül alma diye işte öyle bişey...sen nasıl kendi ailende gördüyse bu alakayı aynısını eşinin ailesinden de bekliyorsun haklı olarak..seni çok iyi anlıyorum canım...aile bağların kuvvetli,her daim onların ilgisini alakasını yanında hissediyorsun...haklı olarak karşıdan da bekliyorsun çünkü dediğin gibi aile olmak böyle bişey ver her iki tarafta eşit olarak yerine getirmeli sorumluluklarını...

Gulcancim sen olayi tamamen disinda kalmissin anlayamamissin kastimizi
Altin burda sadece simge yoksa burda altin gumus hesabinda degiliz hic birimiz
Brck inde dedigi gibi dertlesiyoruz

bende diyorum ki hiç takılmam böyle şeylere ve beklentim olmaz buda benim düşüncem cnm sıkıntı yok kendilerine iyi baksınlar güleryüzlerini göstersinler yetiyo bana valla huzur burda bende böylee çok şükür der geçerimmmmmmmmmmmmm derdine ortak olamadım belki ama düşüncemi dile getirmek istedim kızma banaaaaaaaaaaa emiiiiiiiii

Kesinlikle durum bundan ibaret canim tam olarak hislerime tercuman oldun konuyu saptirip altin derdine dustugumu sanmislar o kadar basit biri degilim cok farkli bir durum benimkisi

Maddi manevi bir takim beklentilerim var ve bunlari esimin ailesinden gorememek beni uzen,hepsi bu!

Gulcancim sen olayi tamamen disinda kalmissin anlayamamissin kastimizi
Altin burda sadece simge yoksa burda altin gumus hesabinda degiliz hic birimiz
Brck inde dedigi gibi dertlesiyoruz
aynen cnm

yok cnm derdim yokki ortak olasın..
Onların takacağı altın beni ne zengin eder ne fakir eder..
Ama kimsede kusura bakmasın hiç bişeyimde yanımda olmıcak bende çok şükür mü diyeceğim..Bu adalet değil bence.
yani sana neden kızayım bu senin düşüncen.ne kadar güzel hiç bişeyi kafaya takmayan bi insansın herkes senin gibi olabilse keşke

Kötü bişey demedim ki beklentin olmazsa üzülmezsin diyorum yahu bekleme üzülmede sen atar yaptın ani bişekilde bence derin bi nefes al ve sakinleşşş

Biz biliyoruz birbirimizi canım benim, konumuzun içeriği belli biz biliyoruz ne konuştuğumuzu gerisine takılma

sen yol hazırlığına başladınmı sahi ondan heber ver bakalım bikini aldınmı kızz

Biz biliyoruz birbirimizi canım benim, konumuzun içeriği belli biz biliyoruz ne konuştuğumuzu gerisine takılma

sen yol hazırlığına başladınmı sahi ondan heber ver bakalım bikini aldınmı kızz

Tankini aldim ben iki parcali gobegi ortuyor istersem de acabiliyorum guzel bir model haziranda aldim havuzda giyerim diye ama havuza bir kere girdim hijyenik olmaz diye bir daha girmedim denize sakliyorum hevesimi

Herşey maddiyat değil manevi şeylerde var biz bunlarıda göremediğimiz için zaten bunları konuşuyoruz.
az öncede açıkladım zaten yazımda.
Herkes evladı için yapıyo.Biz nasıl çocuğumuzu düşünüyosak her anne babanında düşünmesi gerek bence.
Anne babalık budur..
neyse ya herkese göre farklı demekki.
Ama biz bunları konuşuyosak açgözlü insanlarda diiliz yanlış anlaşılmasın bence..
Herkesin bi beklentisi vardır.Durumu çok çok çok iyi olan bi insan bile bence karşısındaki insandan bazı şeyler görmek ister ama maddi ama manevi

Son düzenleme:
parentzworldü yeni duydum,sağol,hemen üye oldum,yalnız doktor bilgilerini istiyor,doktorla mı iletişime geçecekler anlamadım..
doktor telefon nosunu vermişti bana.yazdım oraya.sitede bi tel no var.üye ol ve ara.adres bilgilerini istiyor.8.ay ve dogumdan sonra da 2 paket daha yollıcaklarmış

pişşşşşşşşşşşşşştttttttttttttttttttttttttttt

napıyonuz bakem iyi kaynatmışsınız haaa

ahhhh kızlar ahhh benim eşimin ailesinden de hiç ses yok valla bişeye ihtiyacınız var mı falan hiç soran yok ikimizde çalışıyoz diye mi ne anlamadım
ama eşimle konuştuk o da farkında üzülüyo bende hiç bişe demiyorum (tabi şimdilik )
bakalım kızım doğunca neler olacak yine burdan yazarız birbirimize

Tankini aldim ben iki parcali gobegi ortuyor istersem de acabiliyorum guzel bir model haziranda aldim havuzda giyerim diye ama havuza bir kere girdim hijyenik olmaz diye bir daha girmedim denize sakliyorum hevesimi

hehe göbeğini aç bari Ece hanımda güneşlensin havuza girmemekle iyi yapmışsın canım...Balım girmişti galiba yanlış hatırlamıyorsam tatildeyken enfeksiyon olmuştu doktoru antibiyotik vermişti :26:

siz bol bol yüzün minik kızınla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…