benim kayınvalidem de eşime soruyor bilezik alayım mı diye. sormaya lüzum mu var sanki?
Bende doğum parasını kaç kere söledim daha ayarlayamadık die..
bi kere laf olsun diye bile demediler düşünmeyin biz hallederiz diye
alışveriş yapmak için annemin tatilden gelmesini bekliyorum diyorum kaynanama
gel kızım bazı eksiklerini alalım demiyo
ama sevinçten torun aşkından uçuyor
daha ortada bi çift çorap yoksadece sevinç var icraat yok.
gerçe bebek olunca güzel bakar ondan şüphem yokta.
annem gibi düşünceli diil maalesef..
Çok haklısın canım..Dediğin gibi aile böyle bişey..
Mesela biz doğum masrafından hiç bahsetmedik...3500 doğum ücretimiz ama 2 hafta önce kayınpederim eşime 5000 tl göndermiş doğumda lazım olur diye...halbuki bizim ev kredimiz 3 ay önce bitti bunu biliyorlar borcumuz yok çok şükür birde benim aldığım kira gelirim var... ama yinede anne baba olarak üzerlerine bir borç bilmişler göndermişler sağolsunlar...Aldıkları cabası birde bebek arabası, ana kucağı, vs eksikleri aldılar halamıza bi kez derece alıcaz dedik hemen almış Allah razı olsun....Bence bu iş biraz annede bitiyor...en azından bizimkilerde öyle kayınvalidem herşeyi düşünür ve kayınpederimi hep yönlendirir...
Ben bu konuda sana kesinlikle hak veriyorum sonuçta bir de tek gelinlerisin ve ilk torunları
aynen öyle zaten biraz zor durumdalar onu anlayabiliyorumda şöyle bişi vardır gönül alma die..Canım bi önceki sayfada mesajımda yazdığım gibi bence kayınvalide çok önemli bu konularda o isterse şayet kayınpedere yaptıramayacağı hiçbir şey yoktur...isterse herşeyi aldırır da yaptırırda diye düşünüyorum...siz söylemeden bile verir aslında yeter ki istesin yada kayınpederine verdirir..en azından yardım ettirir
Bende ne doluymusum yahuuinsanini gucune gidiyor asudecim cok sukur eksigimiz yok ama iste esimin ailesi sanki yabancimiz gibiler telde cok kisa konusurlar hic sormazlar birseye ihtiyaciniz var mi diye biz istemeyiz ama ben sorulmasini bekliyorum Anne diyorum o insana ama asla benim annemle bir olamaz herkesin kendi annesi her aradiginda sorar birseye ihtiacin var mi der magazaya gireriz birsey begenirim hemen o yapar odememi ki gerek de yok ama iste annem babam deli olurlar ne yapacaklarini sasirirlar yok market alis verisi yaparlar bize de getirirler yani ihtiyacimiz da yok cok sukur ama iste onlarda oyle mutlu oluyorlar annem kizima ne ciciler aldi bana sormadan iki tarafta tam zit yani bizimkilerde aile hissine kapilirsin ama esimin tarafinda o duygu yok esimde sasiriyor zaten tek ogullari var bir de bekar kizlari gorumceminde durumu iyi ama maddiyatla alakasi yok bu isin kesinlikle icten gelmeyince olmuyor demek ki
Gülcan amaç zaten illa altın yada başka bişi diilde
amaç düşünce tarzı.evet hoş değil bunları konuşmak belki ama sonuçta burda dertleşiyoruz paylaşıyoruz...
insanın kendi ailesi ne yapıyosa karşıdanda bekliyor..
sonuçta bana takacağı altını yada parayı takıp gezecek bi insan diilimki bende.kollarımda şangır şangır bileziklerle
tatlım zaten ihtiyaç meselesi değil ki...hani derler ya yarım elma gönül alma diye işte öyle bişey...sen nasıl kendi ailende gördüyse bu alakayı aynısını eşinin ailesinden de bekliyorsun haklı olarak..seni çok iyi anlıyorum canım...aile bağların kuvvetli,her daim onların ilgisini alakasını yanında hissediyorsun...haklı olarak karşıdan da bekliyorsun çünkü dediğin gibi aile olmak böyle bişey ver her iki tarafta eşit olarak yerine getirmeli sorumluluklarını...
aynen cnmGulcancim sen olayi tamamen disinda kalmissin anlayamamissin kastimizi
Altin burda sadece simge yoksa burda altin gumus hesabinda degiliz hic birimiz
Brck inde dedigi gibi dertlesiyoruz
bende diyorum ki hiç takılmam böyle şeylere ve beklentim olmaz buda benim düşüncem cnm sıkıntı yok kendilerine iyi baksınlar güleryüzlerini göstersinler yetiyo bana valla huzur burda bende böylee çok şükür der geçerimmmmmmmmmmmmmderdine ortak olamadım belki ama düşüncemi dile getirmek istedim kızma banaaaaaaaaaaa emiiiiiiiii
Kesinlikle durum bundan ibaret canim tam olarak hislerime tercuman oldun konuyu saptirip altin derdine dustugumu sanmislar o kadar basit biri degilim cok farkli bir durum benimkisi
Maddi manevi bir takim beklentilerim var ve bunlari esimin ailesinden gorememek beni uzen,hepsi bu!
Kesinlikle durum bundan ibaret canim tam olarak hislerime tercuman oldun konuyu saptirip altin derdine dustugumu sanmislar o kadar basit biri degilim cok farkli bir durum benimkisi
Maddi manevi bir takim beklentilerim var ve bunlari esimin ailesinden gorememek beni uzen,hepsi bu!
Biz biliyoruz birbirimizi canım benim, konumuzun içeriği belli biz biliyoruz ne konuştuğumuzu gerisine takılma
sen yol hazırlığına başladınmı sahi ondan heber ver bakalımbikini aldınmı kızz
doktor telefon nosunu vermişti bana.yazdım oraya.sitede bi tel no var.üye ol ve ara.adres bilgilerini istiyor.8.ay ve dogumdan sonra da 2 paket daha yollıcaklarmışparentzworldü yeni duydum,sağol,hemen üye oldum,yalnız doktor bilgilerini istiyor,doktorla mı iletişime geçecekler anlamadım..
Tankini aldim ben iki parcali gobegi ortuyor istersem de acabiliyorum guzel bir model haziranda aldim havuzda giyerim diye ama havuza bir kere girdim hijyenik olmaz diye bir daha girmedim denize sakliyorum hevesimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?